Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από τον γάμο της μέρας. Περιττό να σας πω ότι περάσαμε τέλεια! Και ακόμα καλύτεροι ήταν οι πρωταγωνιστές. Ναι έκλεψε την παράσταση η Θεοδώρα που δεν έκλαψε και δεν ακούστηκε καθόλου. Όταν την έντυναν χόρευε!!!!!!!!!! Ήταν μια τρέλα! Αλλά και η μαμά ήταν απίθανη. Μια πραγματική κούκλα!

Η δεξίωση πραγματικά πολύ ωραία και ο στολισμός τέλειος.

Εμείς το καταφχαρηστηθήκαμε και χαρήκαμε πολύ που πήγαμε. Φωτό μερικές αλλά αδικούν αφού είμαι ερασιτέχνης και δεν τις βάζω.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις εδω, εχει τρελη ζεστη, 25 βαθμους 14 Νοεμβριου, τα παιξε ο καιρος..μονο χριστ/να δεν περιμενουμε με αυτον τον καιρο.

Τελικά ναι! Τι ζέστη Θεέ μου! Ντύθηκα με το ταγιέρ και τελικά το έβγαλα αφού είχα λουστεί στον ιδρώτα σε 1 λεπτό. Φόρεσα ένα φόρεμα με ράντες και πέδιλο και δεν κρύωσα ούτε στιγμή, μέχρι και τώρα που νύχτωσε και πήγα να ψηφίζω. Όλα τέλεια για τον γάμο της Τάνιας μας!

mU4Ep3.png

καλησπέρα κορίτσια

θα μπορούσατε να με ξανακάνετε add στο group στο facebook για να σβήσω τουλάχιστον τις photo της μικρής μου,θα βγω μετά μόνη μου :)

ευχαριστώ

κοριτσι κατι εγινε κατα λαθος.κανε πλζ αιτημα να σε βαλουμε παλι.;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Aντζουλα μου να ειστε ευτυχισμενοι γεματοι υγεια,αγαπη κ ενεργεια!να χαιρεστε το μπισκοτινι σας κ αυτο τους 2 υπεροχους γονεις του!!!!

6a00d83452279769e2010536cb5e54970c-pi

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

τις καλυτερες ευχες μου και για τον Σταθη κ την Ραφαηλια!!να ειναι παντα καλοφωτιστα κ γεματα υγεια!!!!:P:p:p

που εχετε εξαφανιστει σημερα καλε ολες???εμεις πηγαμε το πρωι με την Κλειω κ την μαμα μου στην παραλια για κουνιες κ καφε κ απο το μεσημερι ολο δουλειες κανω κ μαγειρευω...

η Κλειω σημερα γευτηκε το αγγουρι! κ της φανηκε πολυ περιεργο γιατι της γλυστρουσε απο τα χερια!:tongue:

τωρα θα παμε για μπανακι κ αυριο στο ικεα βολτα με μια ξαδερφη!!!!

καλε Μαριαααα βαλε καμια φωτο απο την γαμοβαπτιση!!!!

pSC1p2.png

Καλησπέρα και από εμάς!

Λείπαμε και εμείς σήμερα, πήγαμε στους νονους μας να κοινωνησούμε και μετά στην γιαγιά μας για φαγητό. Τώρα την έκανα μπάνιο και μόλις κοιμήθηκε, αλλά μάλλον προβλέπεται να ξυπνήσει σε λίγο.

Τάνια μου να είστε πάντα αγαπημένοι με τον Γιώργο σου και δίπλα στην κούκλα Θεοδώρα σας και σύντομα να μεγαλώσετε την οικογένεια σας!!!

Να μας ζήσουν και οι νεοφώτιστοι Στάθης και Ραφαηλία!!! Να είναι πάντα γερά και χαμογελαστά παιδάκια!!!

Άντζυ και εσείς να χαίρεστε την πρώτη σας επέτειο και να είστε πάντα καλά και να γιορτάσετε πολλές πολλές επετείους!!!

Μαρία (angicat) βάλε μας φωτοοο!!! Θέλουμε να δούμε την Τάνια μας νύφη!!!

Marakius αυτο που έγινε με εσένα την ομάδα στο φεις συνέβη σε πολλά κορίτσια από εδώ, κάποιο θέμα έχει και βγάζει άτομα εκτος. Δεν μας είπες όμως και κανένα νέο σου, πως τα πάτε με την κορούλα σου? Την βαφτίσατε?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

που εχετε εξαφανιστει σημερα καλε ολες???εμεις πηγαμε το πρωι με την Κλειω κ την μαμα μου στην παραλια για κουνιες κ καφε κ απο το μεσημερι ολο δουλειες κανω κ μαγειρευω...

η Κλειω σημερα γευτηκε το αγγουρι! κ της φανηκε πολυ περιεργο γιατι της γλυστρουσε απο τα χερια!:tongue:

Χαχαχαχα! Το εφερα σαν εικόνα στο μυαλό μου και πέθανα στα γέλια! Εγω η νοικοκυρα εφτιαξα μουσακα σήμερα (πρώτη φορά) και μου βγήκε απίθανος!!! Πάω για μπάνιο και νάνι τον λεβέντη και επανέρχομαι!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Κατάφερα κι εγώ και μπήκα γιατί είχαμε μια πολύ όμορφη και γεμάτη μέρα!

Το πρωί ειχε έρθει σπίτι για καφεδάκι η νονά (to be) και μετά πήγαμε έξω για ψαράκι με καλούς φίλους και πάλι σπίτι για καφεδάκι. Πολύ όμορφα περάσαμε!

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στους νεοφώτιστους να είναι πάντα φωτισμένοι και υγιείς.

Τάνια μου να ζήσετε, να είστε ευτυχισμένοι και να κάνετε μια μεγάλη οικογένεια!

Αντζυ μου κι εσείς πολύχρονοι και πάντα ερωτευμένοι!

X4pTp3.png

Καλησπέρα κι από μένα μετά από ένα πολύ γεμάτο και όμορφο σαββατοκύριακο.

Πολλές ευχές για όλα τα νεοφώτιστα μωράκια! Τάνια, φίλη νύφη εύχομαι μια υπέροχη ζωή πραγματικά στρωμένη με ροδοπέταλα!

Άντζι μου πάντα ευτυχισμένοι!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπεαρα φιλες!!!

Να ζησουν τα νεοφωτιστα μωρακια μας Θεοδωρα, Σταθης και Ραφαηλια!!!!Παντα γερα και ευτυχισμενα!!!

Τανια μου να ζησετε φιλεναδα!!Να εισαστε παντα ευτυχισμενοι και με το καλο οσα νινακια θελετε ακομα!!!!!

Μαριαααα βαλε φωτο αφου εχεις!!Δεν πειραζει ας μην ειναι καλες!!!

Το Κλειουλακι εφαγε αγγουρι????Ουαου!!!Μπραβο το κοριτσι μας!!

Και εμεις ειχαμε μια πολυ ωραια μερα!Πηγαμε βολτουλα για φαι και γυρισαμε καναμε νανακια και μετα βολτα στις κουνιες!Νιωθω ομως τοσο κουρασμενη....λες και εσκαβα!Τι να πω???

Φυσικά και θα βάλω, απλά δεν προλάβαινα πριν. Είναι μια κούκλα μια οπτασία!

Εννοείται πως συγκινήθηκα, δεν θέλω και πολύ. Με έκανε να θέλω να ξαναπαντρευτώ αύριο!!!

Ανεβάζω φωτό τώρα.

mU4Ep3.png

Να ζήσουν τα νεοφώτιστα! Να μας ζήσουν και τα νιόπαντρα! Χρόνια Πολλά Αντζούλα, ελπίζω να περάσατε υπέροχα. Πάντα ευτυχισμένοι όλοι, μανούλες, μπαμπάδες και μωράκια.

Μαρία, καλή επιτυχία για αύριο.

Πολύ γεμάτο το ΣΚ για όλους. Το Βικάκι μας που χάθηκε? Μαράκιους, χάθηκες. Όλα καλά? Σχετικά με το φέις, συνέβη για κάποιο λόγο σε πολλές από μας. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Κάνε αίτημα να σε ξαναβάλουν.

Φιλάκια σε όλες, καληνύχτα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...