Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να περάσετε τέλεια Αντζούλα!

Τελικά δεν μπορώ να κάνω δουλειές γιατί το ζουζούνι μου κοιμάται ελαφριά και με τον παραμικρό θόρυβο πετάγετε. Οπότε χάζεψα λίγο στο φέις. Βρε κορίτσια έχω 3 αιτήματα φιλίας και δεν ξέρω ποιές κοπέλες είναι από εδώ:

Aliki S.

Natalie S.

Athi Lag

Δεν έβαλα ολόκληρα τα επίθετα για ευνόητους λόγους. Αν όμως ξέρετε ποιές είναι πείτε μου γιατί είδα ότι οι περισσότερες τις έχετε φίλες, και είναι κ στο γκρουπ του φέις.

Απλώς στο φέις μου βάζω μόνο όσους ξέρω γι' αυτό δεν τις έχω αποδεχτεί ακόμα, γιατί τα ονόματα δεν μου λένε κάτι.

Μαρία (Angicat) για τον ατμοκαθαριστή έχω ακούσει τα καλύτερα. Δεν έχω δυστυχώς για να σου απαντήσω από πείρας, αλλά έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ καλός. Μόνο που νομίζω ότι είναι πανάκριβος.

Μαράκι μου ευχαριστω πολυ!!οσο για τις κοπέλες αυτές,η μια ειναι στο γκρουπ μας μονο,η Αλίκη,που ειναι η alikys απο την Κρήτη!

η Αθη ειναι μια μανούλα μιας μπέμπας σαν τις δικες μας λιγο μεγαλύτερη νομιζω,εγω την εχω φιλη απο την ομαδα ελληνίδες μαμάδες,η άλλη δεν κατάλαβα ποια ειναι:rolleyes:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Με το καλο η βαπτιση του Σταθη και της Ραφαηλιας!!

Τανια μου θα θελαμε πολυ να ειμασταν εκει να σου τραγουδαμε το "σημερα γαμος γινετε" και να σε δουμε νυφουλα αλλα τι να κανουμε με τις παλιοαποστασεις!!!!!!Με το καλο φιλεναδα και ο γαμος και η βαφτιση της Θεοδωρας μας!!!!!!!!!

Αντζυ μου χαρουμενη επετειο φιλεναδα!!!!!!!!Να περασετε τελεια!

Αννυ μου δεν πειραζει!Εγινε η αρχη οποτε μια χαρα!Ισως επειδη ειχες και στο μυαλο σου την Κλειω να σου βγηκε ετσι το αγχος σου!Στην επομενη εξοδο θα ειναι πολυ καλυτερα!!!;);)

Εμεις τελικα Παρνασσο δεν θα παμε γιατι ο Φ συναχωθηκε:(Μαλλον τον κολλησα:confused:Και ετσι θα παμε για φαγητο εντος Αττικης!

Φιλακια πολλα μανες!

Γεια σου Μαράκι. Τι ταλαιπώρια κι εσύ βρε παιδί μου με τον ύπνο! Πότε θα ξεκουραστείς η μάνα!!! Ελπίζω να σε αφήνουν να κοιμάσαι κανένα μεσημεράκι Κυριακής.

Σήμερα ο καιρός είναι τέλειος. Ούτε παραγγελία να τον είχε κάνει η Τάνια. Σιδέρωσα στο μπαλκόνι με τον μικρό και στις 10.30 κοιμήθηκε. Τελείωσα με το σίδερο, κάτι ξεχασμένα πιάτα και τρώω ένα τοστ.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εμεις τελικα Παρνασσο δεν θα παμε γιατι ο Φ συναχωθηκε:(Μαλλον τον κολλησα:confused:Και ετσι θα παμε για φαγητο εντος Αττικης!

Φιλακια πολλα μανες!

Κρίμα! Όρεξη και κέφι να υπάρχει και είμαι σίγουρη θα περάσετε υπέροχα. :D

mU4Ep3.png

καλημερα μανουλιτσες!

σημερα ειναι μια υπεροχη μερα! με το καλο να γινουν οι βαφτισεις κ ο γαμος της Τανιας μας!

Μαρακι(Angicat) δυστυχως δεν μπορω να ρθω γιατι εχουν ερθει οι γονεις μου κ σε λιγο θα φυγουμε για Αλεξ/πολη να ψηφισουμε. αν ειμασταν μονοι μας θα με εφερνε ο Γ. αληθεια που γινεται ο γαμος? ειχα ρωτησει την Τανια για το κεντρο αλλα οχι για την εκκλησια.

Αντζυ ευτυχισμενη επετειο! καλα να περασετε!

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημερα μανουλιτσες!

σημερα ειναι μια υπεροχη μερα! με το καλο να γινουν οι βαφτισεις κ ο γαμος της Τανιας μας!

Μαρακι(Angicat) δυστυχως δεν μπορω να ρθω γιατι εχουν ερθει οι γονεις μου κ σε λιγο θα φυγουμε για Αλεξ/πολη να ψηφισουμε. αν ειμασταν μονοι μας θα με εφερνε ο Γ. αληθεια που γινεται ο γαμος? ειχα ρωτησει την Τανια για το κεντρο αλλα οχι για την εκκλησια.

Αντζυ ευτυχισμενη επετειο! καλα να περασετε!

Κυρίλλου και Μεθοδίου, στην μεγάλη εκκλησία στο Νοσοκομείο αν ξέρεις. Εγώ τώρα της γράφω την καρτούλα με τις ευχές μας.

mU4Ep3.png

Κυρίλλου και Μεθοδίου, στην μεγάλη εκκλησία στο Νοσοκομείο αν ξέρεις. Εγώ τώρα της γράφω την καρτούλα με τις ευχές μας.

ναι,την ξερει ο Γ. τι ωρα ειναι? ισως προλαβω να ρθω εστω κ για λιγο πριν να φυγουμε.

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες

Πως ειστε? Εμεις αν και Κυριακη κλειστηκαμε μεσα γιατι κανει ψιλοκρυο (γυρισε ο καιρος) και εχω και να δουλεψω... Χτες ηρθαν 2-3 φιλοι για τ γεννεθλια του Β και δεν δουλεψα καθολου

Σας ευχαριστω και για τις ευχες σας!

Υποθετω οτι εχουν γινει πια οι βαφτισεις του Σταθη, της Ραφαηλιαςκαι η γαμοβαφτιση της Τανιας-Θοδωρας

Περιμενουμε νεα και φωτο απο τους παπαρατσι φυσικα!

Αντζουλα χαρουμενη επετειο!!!!!!!!Καλα βρε για Καλαβρυτα...τι ωρα φυγατε? μεσημερι? Ευχομαι να περασετε τελεια και να μην εχετε αναποδιες οπως εμας...που μας βγηκε ξινο

back to work

filiaaaaaaaa

QuW0p3.png

Κοριτσια καλο απογευμα, ευχομαι Τανιτσα να ειστε ευτυχισμενοι, ενωμενοι και να χαιρεστε τη Θεοδωρα σας, αντε και του χρονου με ενα δευτερο νινι!

Να μας ζησουν και τα αλλα δυο μωρακια που βαφτιστικαν σημερα, ο Σταθης και η Ραφαηλια (ωραιο ονομα!), να ειναι ολα μια ζωη χαρουμενα!

Εμεις εδω, εχει τρελη ζεστη, 25 βαθμους 14 Νοεμβριου, τα παιξε ο καιρος..μονο χριστ/να δεν περιμενουμε με αυτον τον καιρο.

Ο Λαζαρης μιλαει, ψιλομπουσουλαει και πειναει καθε μερα και πιο πολυ..το γαλα μου δεν τον χορταινει, το χει για κολατσιο.Οι λαχανοσουπες πανε και ερχονται στο σπιτι, του κανω και κανενα κους κουσακι που και που για να τον πιανει ή βαζω λιγο ρυζι στα λαχανικα του.Τωρα τον εχω στο κρεββατι του και λεει τα δικα του.Εχω και κατο ασχημα νεα για συγγενικο μωρακι αλλα θα σας τα γραψω αυριο το πρωι, ας μη χαλασουμε την Κυριακατικη ατμοσφαιρα με τα ζουζουνια μας.

Κοριτσάκια μου όλα πήγαν καλά ο μπεμπάκος μας έγινε χριστιανός, μπαίνει και αυτός στο δρόμο του θεού!!! Μας έκανε πολύ καλή μέρα, δεν έκλαψε καθόλου και το ευχαριστήθηκε πολύ...εύχομαι και στα υπόλοιπα παιδάκια με το καλό και όσα έχουν βαπτιστεί να ζήσουν με υγεία και ευτυχία!!!

Angie μου εύχομαι να περάσατε καλά με τον σύζυγο και την μπισκοτίνα σας σήμερα...σας έχουμε κρατησεί και μπομπονιέρες.

Δηλαδή και για τις υπόλοιπες μανούλες με την πρώτη συνάντηση μας θα σας τις φέρω!!!

Ο Σταθάκος κοιμάται και σε λίγο πιστεύω ότι θα ξυπνήσει για την κρέμα του...ααααα δεν σας είπαμε και μείς βγάλαμε δόντι και νομίζω ότι σκάει και το διπλανό...χιχιχιχ!!!

Τάνια μου να ζήσετε!!!!!!!

καλησπέρα κορίτσια

θα μπορούσατε να με ξανακάνετε add στο group στο facebook για να σβήσω τουλάχιστον τις photo της μικρής μου,θα βγω μετά μόνη μου :)

ευχαριστώ

k30rm7.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τανια μου να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και γεροί. Να χαίρεστε την μικρή Θεοδώρα και γρηγορα και δεύτερο νινι!!!

Χριστινα μου να χαίρεσαι τον Στάθη και συ Βάσω την Ραφαήλια!!!

Αντζυ μου να ζήσετε να γεράσετε ευτυχισμένοι με πολλα πολλά παιδάκια!!!

Σας φιλώ πάω να φτιάξω κεικ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...