Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μένω στου διαόλου την μάνα και δεν βρίσκουν το σπίτι. Ψάχνουν με τις ώρες τα μηχανάκια γκραν γκραν πάνω κάτω και όταν μου την φέρνουν επιτέλους είναι τόσο κρύα που δεν τρώγεται και εγώ έχω ανεβάσει πίεση 100! χαχα οπότε άκυρο! Βλέπω όμως ο Γ ανοίγει κάθε 10 λεπτά το ψυγείο. Γεμίζει ένα πιάτο, τσιμπάει κάτι και δεν έχει χορτάσει ακόμα!!!!!!!!!!! Λες να έχει κέφι για κρέπες;

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Λείπαμε όλη μέρα. Πήγαμε κ στο δεύτερο παιδικό μας πάρτυ. Στο πρώτο ήταν πολύ μικρή, ούτε 3 μηνών, κ δεν είχε καταλάβει τίποτα. Σήμερα όμως ξεσάλωσε! Είχε ενθουσιαστεί με τα τόσα παιδάκια κ τους μίλαγε συνεχώς! Φώναζε κιόλας για να την ακούνε. Είχε πολύ πλάκα. Φυσικά ήταν η μικρότερη κ η «μασκοτ» της παρέας. Ωραία ήταν. Πήραμε κ δωράκι στο τέλος. Μια κουδουνίστρα.

Δήμητρα, σ´ευχαριστώ για την συνταγή κ την ιδέα. Για πρώτη φορά έφαγε όλο της το φρούτο! Μήλο στον ατμό με μπανάνα. Καλά, γίνεται τέλειο! Κ στην γεύση κ στην υφή. Να ´σαι καλά. Τώρα μένει να πείσω κ τον Κ. Να το κάνει έτσι γιατι δεν τον βλέπω να θέλει.

Δημητρούλα, τι μου θύμησες! Έλεγα ο μπέμπης ε; Αχ οι άτιμοι γιατροί. Ευτυχώς εγκαίρως είδαν ότι είναι κοριτσάκι κ δεν είχαμε αγοράσει τίποτα. Ωραίες εποχές όμως... Τις αναπολώ ώρες ώρες, αν κ δεν αλλάζω με τίποτα το τώρα με το κοριτσάκι μου.

Σας φιλώ όλες. Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπερα φιλεναδες!!!!

Μου λείψατε καλε!! Δεν έχω διαβάσει όλα αυτα τα κατεβατα που έχετε γράψει γιατι τρεχω λιγάκι!Αυριο είναι η μεγάλη μερα και αφου πέρασα μια μέρα άγχους (μου τη σπάσαν οι μπομπονιέρες που έγιναν μια βλακεία και μιση) εδω και μερικες ώρες έχω χαλαρώσει απίστευτα και αναμένω την αυριανη μέρα. Να δω τον αντρουλη μου που μου έχει λείψει και να βαπτίσω την κορούλα μου!!!

Πραγματικα θα ήθελα να έισασταν όλες εδω!!!Τις ξανθιωτισσες εννοειται οτι το χω σίγουρο οτι θα ρθειτε! Ξέρω όμως οτι θα σκέφτεσαι λιγάκι αυριο ε?:tongue::tongue::tongue:

Παω να κάνω ντουζάκι και να κοιμηθώ, αύριο έχει πρωινο ξύπνημα!!!

πολλά πολλά φιλακια φιλενάδες, ελπίζω την Δευτερα να προλάβω να σας πω τα νεα μου!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλησπέρα φιλενάδες!!

μόλις κοίμησα τη μικρή μου μετά από πολύ κόπο,έπλυνα τα μπουκάλια της-2 παρακαλώ,για να κοιμηθεί καθαρίζει 300αρι!!!!!

(παρεπιμπτόντως δεν ξέρετε όσες θηλάζετε πόσο χρόνο χάνουμε εμείς του ξένου βράζοντας νερό,πλένοντας μπουκάλια,θηλές,τάπες κτλ-πόσο χρόνο έχουμε ξοδέψει σε πλύσιμο,αποστειρώσεις,καθαρισμο αποστειρωτών,μπολ,ψυγείων,κατσαρολων,απολυμανσεις πάγκων κτλ...δεν ξέρετε πόσο τυχερές είστε!να μην αναφέρω και το οικονομικό,το κουτί το γάλα μας έχει 16ε και δεν μας φτάνουν 3 την εβδομάδα:rolleyes:)

λοιπόν έλεγα οτι έκανα αυτά,έφαγα το γιαουρτάκι μου-ενάντια στην αντιβίωση και μετά με περιμένει μια πάστα σοκολατίνα από το ΔΙΕΘΝΕΣ στα Γιάννενα για όσες τυχόν ξέρουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πήγαν δυο φίλοι και επειδή ξερουν το κόλλημά μου-είχα σπουδασει εκεί και τις είχα τσακίσει -μου έφεραν:P:p:p:p:p:p:p:p

Θάλεια μου μπράβο για την αρνητική σας εξέταση!!!!!!!!!

Ειρήνη να τα εκατοστήσει ο καλός σου και να χαίρεστε την οικογένειά σας!!!!!

και τώρα να ευχηθώ στην αρχηγό μας!!!!!!!!!!!

12.jpg

χρόνια σας πολλά και καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να είστε πάντα μαζί και αγαπημένοι φιλενάδα!!!!!!!!!!!!!

να έχετε υγεία και να χαιρόσαστε το παιδάκι σας!!!!!

να έχετε πάντοτε κοινές επιθυμίες και να σας έρχονται όλα όπως τα ονειρεύεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!

και να προσέχετε πάντα ο ένας την ευτυχία του άλλου!!!!!!!!!

Z7b37l_B4vI&feature=channel

αυτό είναι το τραγούδι που χορέψαμε στο γάμο μας,το λατρευω και σας το αφιερώνω!!!!!!!!

Καλάβρυτα,ε?

λοιπόν συστήνω ανεπιφύλακτα για φαγητό,γλυκό,καφέ,λουκουμάδες κτλ τo μέρος που κάναμε το τραπέζι της βάπτισής μας!!!!!θα σου στείλω πμ καλύτερα!ελπίζω να το δεις το πρωί!!!!!

καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλησπερα φιλεναδες!!!!

Μου λείψατε καλε!! Δεν έχω διαβάσει όλα αυτα τα κατεβατα που έχετε γράψει γιατι τρεχω λιγάκι!Αυριο είναι η μεγάλη μερα και αφου πέρασα μια μέρα άγχους (μου τη σπάσαν οι μπομπονιέρες που έγιναν μια βλακεία και μιση) εδω και μερικες ώρες έχω χαλαρώσει απίστευτα και αναμένω την αυριανη μέρα. Να δω τον αντρουλη μου που μου έχει λείψει και να βαπτίσω την κορούλα μου!!!

Πραγματικα θα ήθελα να έισασταν όλες εδω!!!Τις ξανθιωτισσες εννοειται οτι το χω σίγουρο οτι θα ρθειτε! Ξέρω όμως οτι θα σκέφτεσαι λιγάκι αυριο ε?:tongue::tongue::tongue:

Παω να κάνω ντουζάκι και να κοιμηθώ, αύριο έχει πρωινο ξύπνημα!!!

πολλά πολλά φιλακια φιλενάδες, ελπίζω την Δευτερα να προλάβω να σας πω τα νεα μου!!

με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να φροντίσεις να το χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς!!!!!!!!!!!

θα σε σκεφτόμαστε όλες αύριο!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Κοριτσάκια μου, ελπίζω όλες καλά να είστε!!!

Μπήκα βιαστικά, να ευχηθώ για αύριο!!!

Τάνια, όμορφη νυφούλα με το καλό!!! Να παραμείνεις ήρεμη και να τον ευχαριστηθείτε τον γάμο σας!!! Να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά! Με το καλό να βαφτιστεί και η πεταλουδίτσα σας, και να περάσει κι εκείνη καλά αύριο, να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου!

Βασιλική και Χριστίνα, με το καλό και οι δικές σας βαφτίσεις! Να πάρουν τα ονόματα τους τα μωράκια σας και να κάνουν με χαρά τη βουτιά τους!

Άντζυ, χαρούμενη επέτειο! Να περάσετε καλά αύριο και πάντα να είστε ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι με πολλά μπισκοτάκια!!! ;););)

Νικόλ μου, διάβασα τα καλά σας νέα και δε θα μπορούσα να τα προσπεράσω!!! Χαίρομαι πάρα πολύ και εύχομαι τα επόμενα αποτελέσματα να είναι ακόμη καλύτερα! :P :p :P

Σας φιλώ και σας καληνυχτώ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Δεν γράφω πως κοιμόμαστε αφού κάθε βράδυ κοιμόμαστε σερί 10-9. Εγώ φυσικά πήγα κατά τις 2 για ύπνο. Σήμερα ξυπνήσαμε μισή ώρα νωρίτερα και παίξαμε λίγο στο κρεββάτι και τώρα τον άφησα με τον μπαμπά να αντλήσω. Σήμερα είναι και ο γάμος. Θα ξεκινήσουμε να ετοιμαζόμαστε αν και δεν νομίζω να βρω τίποτα να φορέσω. Υπολογίζω ένα μπεζ κουστούμι που είχα παλιά, μακάρι να μου κάνει αυτό αλλιώς...θα παω με τζιν!

mU4Ep3.png

Καλημέρα!!! Με το καλό όλα τα "events" σήμερα! Μεγάλη μέρα για πολλές!

Αντζούλα να τα εκατοστήσετε τα χρόνια μαζί, πάντα αγαπημένοι κ ευτυχισμένοι, με το μπισκοτάκι σας κ όσα ακόμα μπισκοτάκια θέλετε.

Κοριτσάρες που βαπτίζετε, Τάνια μου για την γαμοβάπτιση, όλα να πάνε τέλεια κοριτσάρες!

Χθες κοιμηθήκαμε 12:30, η Αθηνά ξύπνησε 1:00, 1:30, 3:55 κ τελικα 8:00 κ την ξανακοίμισα τώρα. Μου άλλαξε τα φώτα κ ήμουν ένα πτώμα από πριν. Χθες πραγματικά παρακαλούσα να με αφήσει να κοιμηθώ αλλά δεν με άκουσε. Τώρα κοιμούνται τα δυό τους αλλά εγώ ξύπνησα πιά.

Σήμερα θα έρθει η κοπέλα που γέννησε μαζί μου στο μαιευτήριο με τον γιό τους κ τον άντρα της φυσικά. Θέλουν να έρθουν κ οι νονοί της Αθηνάς αλλά δεν μου το ´χουν επιβεβαιώσει ακόμα. Ωραία θα είναι μόνο που πάλι δεν θα προλάβω να ασχοληθώ με τα χειμωνιάτικα, που τα κατέβασα μεν, αλλά δεν πρόλαβα να τα ξεχωρίσω, πλύνω κ τακτοποιήσω όλα.

Σας φιλώ να κάνω καμμιά δουλειά. Καλημέρα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα κι απο μας φιλεναδομανούλες!!!με το καλό να βαφτιστεί η πεταλουδίτσα μας,ο Στάθης κι η Ραφαηλία !!και φυσικά να παίξει και το άσμα παρακαλώ για τη φίλη μας!!!

Τάνια μου σου ευχομαι να ναι η πιο όμορφη μέρα για σας σήμερα και να το ευχαριστηθείτε!!!περιμένω με αγωνία ντοκουμέντα!!

ευχαριστω πολύ για τις ευχές φίλες μου!να είστε καλά όλες:-)

ετοιμάζομαι να φυγουμε για Καλάβρυτα!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Να περάσετε τέλεια Αντζούλα!

Τελικά δεν μπορώ να κάνω δουλειές γιατί το ζουζούνι μου κοιμάται ελαφριά και με τον παραμικρό θόρυβο πετάγετε. Οπότε χάζεψα λίγο στο φέις. Βρε κορίτσια έχω 3 αιτήματα φιλίας και δεν ξέρω ποιές κοπέλες είναι από εδώ:

Aliki S.

Natalie S.

Athi Lag

Δεν έβαλα ολόκληρα τα επίθετα για ευνόητους λόγους. Αν όμως ξέρετε ποιές είναι πείτε μου γιατί είδα ότι οι περισσότερες τις έχετε φίλες, και είναι κ στο γκρουπ του φέις.

Απλώς στο φέις μου βάζω μόνο όσους ξέρω γι' αυτό δεν τις έχω αποδεχτεί ακόμα, γιατί τα ονόματα δεν μου λένε κάτι.

Μαρία (Angicat) για τον ατμοκαθαριστή έχω ακούσει τα καλύτερα. Δεν έχω δυστυχώς για να σου απαντήσω από πείρας, αλλά έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ καλός. Μόνο που νομίζω ότι είναι πανάκριβος.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...