Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας διαβάζω αποσπασματικά από το πρωί. Δεν έχω μάθημα και αφού φάγαμε (ψάρια κλασσικά, Σάββατο σήμερα), αντλώ. Ο μικρός τσάκισε μια κρεατόσουπα με μοσχαράκι και κοιμάται με τον πατέρα του. Μετά έχω να καθαρίσω τον νεροχύτη. Πήγαμε στα Λητώ και πήραμε δωράκι για την Θεοδώρα της Τάνιας και ανυπομονούμε να πάμε στην βάφτιση αύριο.

mU4Ep3.png

γεια σας μανουλες μου!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες !!!

7 μηνες!απιστευτο!

τελικα χθες,εκανα μπανιο την Κλειω,την ταισα την πηρε ο υπνος κ πριν φυγω ξυπνησε.την ξαναταισα αλλα δεν κοιμοταν κ ετσι εφυγα.η κυρια εβλεπε x factor ως τις 12!!κ χωρις να πιει αλλο γαλα.μολις εβλεπε το μπιμπερο εκλαιγε.

ευτυχως ξυπνησε στις 8 οπου παλι δεν ηθελε μπιμπερο με τιποτα αλλα ευτυχως δεν εκλαιγε κ δεν γκρινιαζε.9 παρα που πηγα εγω στην μαμα μου αρπαξε κ τα 2 ζιζια κ ξανακοιμηθηκε!με περιμενε το πουλακι μου!

εγω ψιλοκαλα περασα,γιατι κατα τη 1 με επιασε ενας πονοκεφαλος κ μετα τασεις για εμετο.(δεν ευχαριστηθηκα κ το βρωμικο που πηγαμε να φαμε):(κοιμηθηκα ομως στις 4 κ ειμαι λιγο κομματια τωρα ,αφου απ τις 12 συμαζευω συνεχεια,βαζω πλυντηρια,ταιζω κτλ.

η Κλειουλα σημερα εφαγε το μοσχαρακι της ,σχεδον 150γρ αλλα γιναμε κ@Λος!!!

επανερχομαι σε λιγο,γιατι παιζει γκρινια....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς!!! Πως είμαστε σήμερα?

Εμείς όλα καλά, πήραμε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ευτυχως βγήκαν αρνητικές! Και τώρα για να δούμε τι θα θυμηθώ!!!

Πρώτα από ολα, Τάνια με το καλό, όλα να πάνε καλά, να γίνεις μια κούκλα νύφη (αυτό είναι σίγουρο) και η Θεοδώρα μας να κάνει την βουτιά της χωρίς κλάμματα!

Επίσης Βάσω και Χριστίνα με το καλό οι βαφτίσεις των μικρών σας και σε εσας όλα να πάνε υπέροχα!

Άννυ να χαίρεσται το κουκλάκι σας!!! Δεν σου πήγε και πολύ καλά η έξοδος ε?

Κάποιος σε μάτιαξε... Έφαγε 150μλ το Κλειουλίνι? Της άρεσε φαίνεται το μοσχαράκι! Πάντως με την γιαγιά της, μια χαρά πέρασε, είδε και τον Sakis!!!

Ειρήνη χρόνια πολλά και στον άντρα σου, πολύχρονος. Πάρε έστω και μια μικρή τούρτα, έτσι για το καλό!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ΜΠΡΑΒΟ Θαλίτσα μου για τα αποτελέσματα της εξέτασης! τωρα δε χρειάζεται να την ξανα κάνετε ,ε?

Άννη μου και μονο που πήγατε βολτίτσα καλά ήταν!η Κλειώ,όπως και πολλά άλλα μωράκια,θέλουν απλά μανούλα κι όχι τόσο ζιζομεζέ!χαχα!

εμείς αύριο λέμε να πάμε Καλάβρυτα! ετοίμασα τα πράγματα της μπέμπας και θα το σιγουρέψουμε για να βρω κι εγώ τι θέλω!

εν τω μεταξύ σήμερα την κρέμα βανίλια την έβλεπε και έκλαιγε ασταμάτητα,με το ζόρι έφαγε 4 κουταλιες και στο καπάκι της δίνω απο ένα κ@λοβαζάκι που είχα φρουτόκρεμα και την έφαγε κι ανοιγε και το στόμα διάπλατα!! τωρα τι να πω..ή δε γουστάρει την κρέμα,ή απλά της αρέσουν τα ετοιματζίδικα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Τανια μου η ωρα η καλη,να περασσεις υπεροχα κ να το ευχαρηστηθεις οσο μπορεις.ειναι η μερα σας:P:p:p:p

Θαλιτσα τελεια τα αποτελεσματα.μπραβο.

Ειρηνη να χαιρεσαι τον συζηγο!

Αντζυ μηπως..λεω μηπως...το μπισκοτο ειχε να παρει απο την μαμα??κ επειδη δεν μπορει ακομη να τρωει σουβλακια αρκειτε στα βαζακια???:tongue:

εγω πιστευω οτι εβγαλα ψυχοσωματικα χθες...τι να πω...κατα τα αλλα ενταξει καλα περασαμε αλλα δεν τρελαθηκα κιολας!:cool:

παμε για μπανακι κ ξαναερχομαστε!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Σαββατόβραδο και λείπετε όλες? εμείς φάγαμε κρέπα εδώ με μια φίλη μου που είχε έρθει και η μπίσκιτ με τον Κώστα τωρα κοιμούνται ,κι ελπιζω να συνεχίσουν για όλο το βράδυ!και οι 2!!άντε να δω τι ώρα θα σηκωθεί το πρωί ο Κ να φύγουμε.γιατι ειναι και της καθυστερήσεως!

που είστε όλες ?

ΝΥΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!! μίλα μας λίγο πριν τα χαρμοσυνα γεγονότα!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Να'μαι κι εγώ. Το αγοράκι μου κοιμήθηκε. Τον κοίμισε ο μπαμπάς και έτσι έβαλα μια σκούπα και ξεσκόνισα γιατί δεν αξιώθηκα όλη μέρα. Αν και ακυρώθηκε το μάθημα μου το μεσημέρι χάζεψα και δεν έκανα τίποτα αξιόλογο. Το απόγευμα βγήκαμε βολτίτσα με μια φίλη μου για καφέ μαζί με τον μικρό συνοδό μου φυσικά και περάσαμε υπέροχα. Ο καιρός καλούτσικος αλλά είχε την ψύχρα του. Παίξαμε και τζόκερ. Είμαι σίγουρη θα κερδίσω το τζακ ποτ και το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να αγοράσω μια μονοκατοικία στην μέση του πουθενά. Προς το παρόν ξεβρωμίζω την μικροσκοπική μας σοφίτα! Αύριο θα πάμε στον γάμο/βάφτιση της Τάνιας. Αυτά προς το παρόν, επιστρέφω!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα και από εμάς!!! Πως είμαστε σήμερα?

Εμείς όλα καλά, πήραμε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ευτυχως βγήκαν αρνητικές! Και τώρα για να δούμε τι θα θυμηθώ!!!

Μπράβο!!!!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...