Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

που είσαι ρε φίλη Νικολίτσα μου?βρέχει εκεί? εδώ έχει ηλιο με δόντια! :-) τι κάνει το κορίτσι μας? φίλησε την μου την εγωιστρούλα μου!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

που είσαι ρε φίλη Νικολίτσα μου?βρέχει εκεί? εδώ έχει ηλιο με δόντια! :-) τι κάνει το κορίτσι μας? φίλησε την μου την εγωιστρούλα μου!!

καλά είναι Άντζυ μου.έχει ξυπνήσει η εγωιστρούλα.καλές μάσες με τα δοντάκια σας.είναι χάλια ο καιρός εδώ.

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα φιλες μου!!!

Χαρουμενα μηνογενεθλια στο Κλειουλακι μας!!!!:P:p:p:p

Αννυ περιμενουμε νεα;);)

Χριστινακι που εισαι βρε κοπελα?Με το καλο η βαπτιση του Σταθη σου αυριο!!

Νικολιτσα μου μας ελειψες πολυ φιλεναδα!!Ολα θα πανε πολυ καλυτερα για την Αναστασια μας!!;);)

Αντζυ εβγαλε η ζηλιαρογατα μπισκοτινα δοντι??????Μπραβο!Αντε να ξεκινησει να τσακιζει τα παιδακια!!!Χιχι!!

Εμεις ξυπνησαμε 9 φαγαμε και ξανακοιμηθηκαμε μια ωριτσα.Τωρα ηρθε η γυναικα και ξεβρωμιζει το σπιτι!Τι ωραια!!!!!

Ελεγα να πω στον Φ αυριο να παμε μια μονοημερη εκδρομουλα μεχρι τον Παρνασσο για φαγητο και καφεδακι και γενικα να ξεφυγουμε λιγο αλλα δεν ξερω αν θα δεχτει:confused::confused:Θα το ηθελα πολυ παντως!:tongue:

Τι αλλα??

καλά έιναι πολύ μικρό ακόμα,δε μπορεί να κάνει μάσες!χαχα! ρε με έχει πιάσει μια λιγούρα μιλάμε για φαγητά πρωί-πρωί ,μου τρέχουν τα σάλια !!ο Χ τι κάνει? τι τρωτε σήμερα εσείς? εμείς πεθερά.............

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΒΑΣΩ!!!!Πείστον να πάτε Παρνασσό να τον ψήσω κι εγώ να συναντηθούμε!χαχα!!

Θα του το πω το μεσημερακι που θα γυρισει και ελπιζω να πει ΝΑΙ!!!Μαρη εσυ επετειο εχετε!Τα δυο σας δεν θα εισαστε????

Παντως φιλεναδα ειναι πολυ ωραια!Να πατε!Εμεις εκει πηγαιναμε οταν τα "πρωτοφιαξαμε"!Μου αρεσει παααρα πολυ!Ειδικα οταν περνας εξω απο τις ταβερνες και μυριζει παιδακι και αλλα φαγηταααααα μιαμ μιαμ!!Παλι για φαγητο μιλαω η χοντρη!Αμαν!!:mad:

Θα του το πω το μεσημερακι που θα γυρισει και ελπιζω να πει ΝΑΙ!!!Μαρη εσυ επετειο εχετε!Τα δυο σας δεν θα εισαστε????

όχι! τα τρία μας!χαχαχαχαχαχ!!!μπίσκιτ πανταχού παρούσα!!:P:p

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Νικόλ μου όλα θα πάνε καλά! Μην ξεχνάμε ότι μας το αποδεικνύει συνέχεια η Αναστασούλα.

Αντζυ μου καλορίζικα τα δοντάκια μας. Σήμερα φάνηκε το πρώτο το δικό μας. Ισα που φαίνεται μια μυτούλα. Παρνασσό θα είναι πολύ ωραία!

Αννυυυυυ!!! Να τη χαίρεσαι την Κλειούλα! Πολύχρονη!! Τι έγινε τελικά χθες; Πως τα περάσατε;

Μαράκι, τα φρούτα τα ξεφλουδίζω και τα κόβω σε κομμάτια. Τα αφήνω στον ατμό για κανα 5λεπτο και μετά στο μούλτι. Καίνε αρκετά μετά γι'αυτό θέλει καλό φύσημα. Πάντως το τσάκισε πάλι σήμερα.

X4pTp3.png

καλά έιναι πολύ μικρό ακόμα,δε μπορεί να κάνει μάσες!χαχα! ρε με έχει πιάσει μια λιγούρα μιλάμε για φαγητά πρωί-πρωί ,μου τρέχουν τα σάλια !!ο Χ τι κάνει? τι τρωτε σήμερα εσείς? εμείς πεθερά.............

καλά και ο Χ.τρώτε την πεθερά σου σήμερα;εμείς μπαρμπούνια

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερουδια μανουλομωρακια

με τα καινουρια δοντακια

Χαρουμενα μηνογεννεθλια στους εορταζοντες

Και χαρουμενη επετειο για αυριο Άντζυ

Σορρυ που δε θυμαμαι και αλλα αλλα δε διαβασα τα μηνυματακια σας κοριτσια. Προσπαθω να μαζεψω το χαμο στο σπιτι απο παιχνιδια, ρουχα κλπ...

Και μενα ο αντρουλακος μου σημερα εχει γεννεθλιακια Κλεινει τα 33 και λεω να του παρω μια τουρτιτσα (σιμα τσιμα θα μου βγουν τα λεφτα... Απλρωτοι κ οι δυο ειμαστε παλι...)

Φιλιααααααααα στα ζουζουνια σας

Ααα ειδα κ τις φωτο απο το mall και παλι ζηλεψα Ελπιζω την επομενη φορα να ειναι Σαββατο να μπορουμε κι εμεις

QuW0p3.png

Μανουλίτσες σήμερα δεν έχει μάθημα ο καλός μου και μπορώ να το έχω το lap top οπότε χαίρομαι πάρα πολύ που γράφω μετά απο τόσο καιρό!!!

Νικόλ μου επειδή δεν μπαίνω συχνά όπως θα έχεις διαπιστώσει γι αυτό και δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με την μικρή Αναστασία σου...την βαπτίσατε μάλλον ε??? Καλοφώτιστη να είναι ματάκια μου και να σας ζήσει!!!

Αννυ μου Happy Birthday για την κλειούλα σας

x2.jpg

Άντζυ επίσης χρόνια πολλά για την επέτειο σας αύριο...AF700303.jpg

Irev χρόνια πολλά για το σύζυγο και καλό σκ για όλες μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...