Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σας μανούλες!

Πήγαμε κι εμείς τη βόλτα μας και μετά γιατρό. Ο Νικόλας πήρε 450 γραμμαριάκια. Μια χαρούλα! Είχε πολύ γέλιο γιατί και έχεσε στην εξέταση αλλά και κατούρησε τον πατέρα του! Ρεσιτάλ!!! Και μετά έκανε γυμναστικές επιδείξεις στη γιατρό. Πολύ γέλιο.

Υψος δεν πήρε αυτό το μήνα.

Ρώτησα για νέα φρούτα και λαχανικά και δεν με άφησε ακόμα. Λέει ότι πρέπει να τηρούμε το δεκαήμερο της κάθε τροφής ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει αλλεργία. Και η επόμενη νέα τροφή που θα μπει θα είναι το κρέας και μετά τα σιτηρά. Οταν εδραιωθούν κι αυτά τότε θα αρχίσουμε να εισάγουμε κι άλλες τροφές. Κι έτσι μένουμε στο πατάτα-καρότο-κολοκύθι-σέλινο. Μήλο-αχλάδι - Ρυζάλευρο.

Σχετικά με το πρόβλημα που έχουμε με τα λαχανικά μου είπε ότι μπορώ να δοκιμάσω τα εξής:

- Να τα κάνω στον ατμό

- Να αφαιρέσω το κολοκύθι

- Να προσθέσω λίγο ρυζάκι (γλασέ)

- Να μην λιώνω το σέλινο. Να το αφαιρώ στο τέλος.

Αύριο, λοιπόν, θα βάλω λίγο ρύζι κι ελπίζω να έχουμε λίγο καλύτερο αποτέλεσμα.

Πήρα και το οκ για να κάνω άφοβα τα φρούτα στον ατμό αφού έτσι του αρέσουν περισσότερο.

Το κρεατάκι ήταν να μπει τη Δευτέρα αλλά θα το καθυστερήσουμε αφού δεν τρώει ακόμα λαχανικά.

Ρώτησα και για το αντιγριππικό και είναι κατά.

Και τέλος, βγάζουμε 2 δοντάκια!

Αυτάααα! Σας έπρηξα ε;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες!

ο μικρος μου κοιμηθηκε απο τις 9! να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει.:confused:

Αννυ καλα να περασετε!

Δημητρα μπραβο στο Νικολακη σου που ειναι αθλητικο παιδι κ οχι μονο! τοσο πολυ χαλαρωσε που του ηρθαν κ κακια κ τσισακια!

παντως πολυ αυστηρη η παιδιατρος σας! ακους εκει 10ημερο! εσυ βεβαια πρεπει να την ακους αλλα σε σχεση με τον δικο μου που μας επετρεψε να φαμε τα παντα απο φρουτα κ λαχανικα μου φαινεται περιεργο.

pHNqp3.png9S1np2.png

γεια σας μανουλες!

ο μικρος μου κοιμηθηκε απο τις 9! να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει.:confused:

Αννυ καλα να περασετε!

Δημητρα μπραβο στο Νικολακη σου που ειναι αθλητικο παιδι κ οχι μονο! τοσο πολυ χαλαρωσε που του ηρθαν κ κακια κ τσισακια!

παντως πολυ αυστηρη η παιδιατρος σας! ακους εκει 10ημερο! εσυ βεβαια πρεπει να την ακους αλλα σε σχεση με τον δικο μου που μας επετρεψε να φαμε τα παντα απο φρουτα κ λαχανικα μου φαινεται περιεργο.

Ναι στο θέμα φαγητού είναι. Αλλά της έχω εμπιστοσύνη. Αλλωστε δεν βιαζόμαστε.

X4pTp3.png

Ναι στο θέμα φαγητού είναι. Αλλά της έχω εμπιστοσύνη. Αλλωστε δεν βιαζόμαστε.

φυσικα,δεν υπαρχει θεμα βιασυνης. εμενα ο παιδιατρος μας μου εδωσε κ ενα φυλλαδιο με οδηγιες μιας Αγγλιδας συμβουλου θηλασμου κ γραφει οτι μεχρι 8 μηνων η βασικη τροφη ειναι το γαλα κ δεν πρεπει να ανησυχουμε για τις στερεες τροφες οι οποιες πρεπει να εισαγονται σιγα σιγα κ ειναι πιο πολυ για να μαθει το μωρο να χρησιμοποιει τη γλωσσα κ τους μυες του στοματος καθως επισης κ για να συνηθισει το κουταλακι, πιατακι κλπ.

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Κοίμησα το ζουζουνάκι μου και ήρθα.

Κατ΄αρχήν να ξαναευχηθώ στις μανούλες που βαπτίζουν και στην Τάνια μας με την γαμο-βάπτιση. Όλα να πάνε τέλεια!

Περαστικά κοριτσάκι με την ουρολοίμωξη, και στην μπεμπούλα με τον βήχα.

Μπράβο στο Αναστασάκι μας. Μόνο ευχάριστα από εδώ και πέρα για την μικρούλα μας.

Μπράβο στα παιδάκια που άρχισαν να τρώνε το φαγάκι τους. Πολύ ευχάριστο!

Μπράβο και στον Νικόλα μας που μεγάλωσε. Κι η Αθηνά δεν πήρε ύψος τον περασμένο μήνα, μόνο βάρος.

Αύριο αρχίζουμε κι εμείς λαχανικά. Μέχρι τώρα τρώει το ρυζάλευρο με πολύ πολύ ευχαρίστηση (δεν την προλαβαίνουμε) ενώ τα φρούτα με πολύ πολύ δυσκολία. Αύριο θα δοκιμάσω το κόλπο σου Δήμητρα, στον ατμό. Για να δούμε...

Έρχεται πάλι ένα ΣΚ πολύ φορτωμένο για μένα. Χαίρομαι από την μία γιατί θα δω πολύ κόσμο, αλλά από την άλλη δεν θα προλάβω να κάνω καμμία δουλειά.

Πάω φέις να δω φωτό. Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο τον Νικόλα. Εμείς κάναμε μπανάκι, και κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια. Τρελαίνομαι όταν φωλιάζει στην αγκαλιά μου και μου χαϊδεύει το μάγουλο. Τώρα τσακίζω ένα σαντουιτσάκι και θα πάω στην κουζίνα για κανα μισάωρο που έχω κάτι δουλίτσες και μετά πάλι εδώ άντληση και νανάκια. Έχω να αδειάσω και την μπανιέρα γιατί τον έκανα εδώ μπάνιο σήμερα που είμαι αδιάθετη.

mU4Ep3.png

Καλως τη Δημητρουλα μας!!!

Μπραβο στον Νικολα μας!!!Τι ανετος!!!!!Μια χαρα και με το φαγητο σας!Αντε να συνηθισει και να τα τρωει ολα!!!;););)

Και εμας ο παιδιατρος ετσι ειναι με το φαγητο.Και αυτο με το δεκαημερο μας το κανει και εμας.Ακομα δεν μας επιτρεπει να τα τρωει ολα.Θυμαμαι η βαφτιστηρα μου που τον εχει και εκεινη εφαγε χοιρινο στα 2 της χρονια αν θυμαμαι καλα...παντως αργησε, οχι οτι επαθε και τιποτα!Αντε να δουμε τι θα μας πει και εμας την Δευτερα:rolleyes:

Καλημέρα μανουλίτσες! Τι κάνετε καλέ??? Εμείς πολύ καλά ετοιμαζόμαστε για αύριο που το αγοράκι μου θα γίνει χριστιανόπουλο...αχου μωρέ το Σταθάκι μου (χαζομάνα ε?) Έχω ένα σχετικό άγχος για το καιρό αλλά πρέεπι να το ξεπεράσω. Παναγίτσα μου να μην βρέχει!!! Είσαστε όλες καλά ε? και τα μπεμπέκια μας ε???

Νομίζω ότι τα μάθατε που πήγαμε στο Mall με τις κοκονίτσες και είμασταν όλο αγοράκια....που είσασταν κοριτσάκια εεεεεεε??? Άντε να ξανακανονίσετε και όλες να είμαστε παρούσες. Είναι πολύ όμορφα τώρα εκεί είναι στολισμένα κιόλας και τα μπεμπάκια θα το καταευχαριστηθούν με τα χρώματα και τα φωτάκια!!!Coffee.jpg&t=1

Σας κερνάω και καφεδάκι αφού ξύπνησα πρώτη...στην υγειά σας κουκλάρες μου!!! και να το προσκητήριο της βάπτισης μόλις το βρήκα

attachment.php?attachmentid=1106&stc=1&d=1289629130Σας αρέσει??? γενικά έχουμε θέμα το αερόστατο!!!

Σήμερα θα κρατήσει ο Παναγιώτης το Σταθάκι μας και γω θα πάω στο νοσοκομείο για να δω μια θεία μου...πιστεύω να τελειώσω γρήγορα γιατί και στους χώρους αυτούς πλέον μετά τον μπαμπά μου δεν θέλω ούτε απ έξω να περνάω. Σας φιλώ γλυκά και σας έυχομε σε όλες να έχετε μια γλυκιά γλυκιά μέρα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!

post-26228-14825440593231_thumb.jpg

καλημέρα μανουλομάνουλα!!! πάλι εγώ ανοιγω το καφέ μας! (Βικάκι,Μαράκι κάθεστε σήμερα ε??χαχα!)

κερνάω καταρχάς γλυκάκι γιατι έχουμε κι εμείς το ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!

%CE%A3%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B13.jpg

Έχει σκάσει κάτω δεξιά και γρατζουνάει! χαχα!

χτες πήγαμε Ικέα και μας ακουσαν όλα τα ικέα..καλέ αυτο το παιδί μου ζηλεύει μου φαίνεται τα μεγαλύετερα παιδάκια,ο φίλος της ο Γιάννης χτες τσίριζε και γέλαγε και έπαιζα μαζί του κι άρχισε η μπίσκιτ να κάνει κάτι νεύρα,κοκκίνισε!!!και μετά ένα κλάμα με δάκρυυυυυυυυυυ ,οχι αστεία! 2 φορές το κανε αυτό χτες..τι να πω..μολις ακουγε μες στο αμαξι τον Γιάννη να τσιρίζει,ούρλιαζε!

αχ άντε να μπει η φίλη Άννη να μας πει νέα για τη χτεσινή έξοδο της :-) !!!

Δημητρούλα τι να πω για το Νικόλα!το αγόρι μας είναι σούπερ!και με τα όλα του! θα δεις που και με το φαι θα τα καταφέρουμε ΜΙΑ ΜΕΡΑ!χαχα!

Τάνια μου αύριο επιτέλους θα ντυθείς νυφούλα!θα είσαι μια κούκλα φιλενάδα,μακάρι,ειλικρινά να μπορούσα να είμαι εκεί να σε καμαρώσω (και να σε επιμεληθώ εννοείται για τις τελευταίες λεπτομέρειες~!)

θέλω σήμερα να μην έχεις καθόλιυ άγχος,να σκέφτεσαι ότι αύριο τέτοια ώρα θα φοράς το νυφικό σου και θα λάμπεις!

εμείς λέμε για εκδρομούλα άυριο στην επετειο χρόνου,αν έχετε καποιο μέρος να προτείνετε πείτε μου,θα αρχίσω να ψάχνω σήμερα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα Χριστινάκι με τον όμορφο Σταθάκη!!!! πάρα πολύ όμορφο το προσκλητήριο σας!!με το καλό αύριο η βάφτιση!! όλα μια χαρά θα είναι,ήδη απο σήμερα ο ήλιος λάμπει!! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα. Η κόρη μου έχει βαλθεί να με ξεκάνει. Σήμερα που δεν δουλεύω, κ που κοιμήθηκε 1:30 το βράδυ, ξύπνησε στις 5:00 κ δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί. Τελικά την πήρα στο κρεβάτι μας κ με τα πολλά κοιμήθηκε κ ξαναξύπνησε στι 8 παρά. Τελικά ξανακοιμήθηκε αλλά εμένα πιά με ξύπνησε για τα καλά. Και ήθελα να κοιμηθώ σήμερα!

Χριστινάκι, όλα τέλεια θα πάνε αύριο, κ για όλες τις μανούλες που βαπτίζουν, κ την Τάνια μας που παντρεύεται κιόλας. Η ώρα η καλή κοριτσάκι!

Σήμερα ξεκινάμε κ λαχανικά. Για να δούμε...

Καλημέρα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Χρόνια Πολλά! Να τους εκατομμυριάσει το κοριτσάκι μας το πανέμορφο!

Χριστινάκι τέλειο το προσκλητήριο!

Η μικρή μου κοντεύει να με πετάξει απ´το κρεβάτι. Αλήθεια, γιατί πάντα γυρίζουν κάθετα όταν τα βάζουμε στο κρεβάτι μας, ή μόνο η δική μου το κάνει;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα από το βροχερό Ναύπλιο.πολύ βροχή όμως....η Αναστασία όπως σας είπε και η φίλη Αντζυ πάει καλύτερα αλλά δεν φτάνει...ελπίζουμε με την αγωγή που κάνει να πάνε όλα καλά.με το καλό οι βαπτίσεις αύριο και Τάνια μου η ώρα η καλή.όλα να πάνε τέλεια.

Άννυ μου να χαίρεσαι την Κλειώ σου.

Βάσω όσο για τη βάπτιση,επειδή ο καιρός είναι χάλια σήμερα,μην αγχώνεσαι.αύριο θα έχει τέλειο καιρό και θα είναι όλα υπέροχα για τη βάπτιση της Ραφαηλίας σας.

σας φιλώ και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...