Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία μόνο σε περίπτωση έλλεψης σε ενημερώνουν από το ινστιτουτο.

Βάλια εμάς ο παιδίατρος μας την έγραψε, βέβαια εγώ του το θύμισα και δεν μου είπε τπτ για τον χρόνο. Επίσης υπάρχει και πρόβλημα με τη φάβα και τη ναφθαλίνη. Ελπίζω να βγει η εξέταση αρνητική και να μην χρειαστεί να την ξανατρυπήσουμε!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Μαρία μόνο σε περίπτωση έλλεψης σε ενημερώνουν από το ινστιτουτο.

Βάλια εμάς ο παιδίατρος μας την έγραψε, βέβαια εγώ του το θύμισα και δεν μου είπε τπτ για τον χρόνο. Επίσης υπάρχει και πρόβλημα με τη φάβα και τη ναφθαλίνη. Ελπίζω να βγει η εξέταση αρνητική και να μην χρειαστεί να την ξανατρυπήσουμε!

Nαι... φάβα, ναφθαλίνη, κουκιά και πολλά άλλα.

Δεν σας έδωσαν λίστα με τι απαγορεύεται;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μαράκι (angicat) πότε προλαβαίνεις;;; 3 φαγητά! Και δουλειά και αντλήσεις;;; Μπράβο σου! Μιλάμε άμα ανοίξει ο Τ. καμία μέρα το καφέ και δει τι μαγειρεύετε θα με χωρίσει:tongue::tongue::tongue:

Χθες το βράδυ ο Γ. κοίμισε τον Λευτέρη και έτσι τα έκανα και τελείωσα μέχρι τις 11 αλλιώς με το μωρό ακόμα θα μαγείρευα. Μόλις φάγαμε και ήρθα να αντλήσω για να πάω μετά να κοιμηθώ με τον Λ καμιά ωρίτσα. Να ξυπνήσουμε να φάμε και να περιμένουμε την Ηρώ. Θα έρθει σήμερα για επίσκεψη με τον Κων/νο και έχουμε να τους δούμε πάρα πολύ καιρό. Έχω φάει σκόρδο και θα με βρίσει χαχαχαχα σαν να την βλέπω!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Εμείς δεν είχαμε πολύ καλό βράδυ!!!Η μπουμπού κοιμήθηκε τελικά 2 και...5 τρελό βήχα...μέχρι που τη σήκωνα και σταματούσε...μόλις ξάπλωνε πάλι το ίδιο....δεν ξέρω τι να κάνω....μα μόνο στον ύπνο...;;;;

Αχ τι τέλειο το Mall με τα χριστουγεννιάτικα!!!Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να έρθω οπωσδήποτε!!!Να πάρω μαζί μου και την Άντζυ με τη Μπισκότ!!!!!χαχαχαχα

Δήμητρα με το καλό η βάπτιση!!!!:D..Να πω την αλήθεια επειδή όταν ξεκίνησα να μπαίνω γινόντουσαν ήδη κάποιες βαπτίσεις μου είχε διαφύγει ότι ο Νικολάκης δεν είχε βαπτιστεί...:(

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια και στο Γιωργάκη!!!

atlantis μπράβο στο μπεμπάκι που έφαγε τη φρουτόκρεμα...εμείς φρούτα με το ζόρι...αλλά στο τέλος τα καταφέρνουμε...

Περαστικά σου κιόλας...

Βάσω (βασ32) και Χριστίνα με το καλό και η δική σας η βάπτιση!!!

Θάλεια καλά αποτελέσματα!!!!!!!

Είναι η εξέταση που έκαναν στο μαιευτήριο και την έστελναν στο Παίδων;...Εμείς αυτή την ξανακάναμε γιατί μας είχε έρθει χαρτί ότι δεν ήταν σωστό το δείγμα...Τελικά όλα καλά!!!

Αυτό το ΣΚ έχουμε πολλά happenings. Βαφτίζει η Βάσω και η Χριστινα και παντρευεται και βαφτίζει η Τάνια!!!! Καλά δεν τα λεω???? Χαμός δηλαδή!

χαμος όντως με το καλο όλοι μας και όλες καλα:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας μανες!

Πολλά σχόλια...κάποια θα σχολιάσω και κάποια παίζει να τα ξεχάσω. Μην παρεξηγείστε σας θερμοπαρακαλώ!!!!! Γιατί αλλιώς θα μιμηθώ τη Θάλεια και θα το κάνω κι εγώ επίτηδες! Χαχαχα!

Λοιπόν, Μαρία (angicat) χαράς στο κουράγιο σου! Εγώ ένα φτιάχνω κι αυτό που και που! Να'ναι καλά ο Ν. που πιάνουν τα χέρια του. Διαφωνεί ο Γ. για να πάτε στη βάφτιση;

Ατλαντίς περαστικά και μπράβο στη Γεωργία που έφαγε. Κι ο Νικόλας έχει το θέμα του με τα λαχανικά κυρίως αλλά θα το βρούμε με υπομονή νομίζω.

Με το καλό οι βαφτίσεις των τριών μπουμπουκιών μας Βάσω, Τάνια και Χριστίνα και αλλά και του γάμου σου Τανίνα!

Αχ Θάλεια την τρυπήσανε ε; Να σου πω όπως νεογέννητα στη φτέρνα; Μακάρι να είναι αρνητικό. Αλλα και θετικό να είναι δεν χρειάζεται ανησυχία. Μόνο λίγη προσοχή.

Βασούλι μου χαρούμενα μηνογενέθλια! Να τον χαίρεσαι τον Γιωργάκη σου!

Για το θέμα "Στράτα" θα συμφωνήσω με τη φίλη Αντζυ.

Εμείς έχουμε γιατρό σήμερα και είμαι περίεργη να δω το βάρος του γιατί με πεθαίνει η μέση μου τώρα τελευταία. Επίσης να δούμε τι θα μας πει για το αντιγριππικό, για τα λαχανικά (που δεν τρώει, χαχα), για το κρέας, για το φυσηματάκι και να εμβολιαστούμε βεβαίως βεβαίως.

X4pTp3.png

φίλες χουχουλιάζετε με αυτό το κρύο,ε? εγώ πάω να ετοιμαστώ ,θα πάω με μια φίλη Ικεα που χει κι αυτή αγορίνο ενός χρονού!αν καποια μένει κοντά και θέλει να έρθει (γιατι εχω και πρόβλημα προσανατολισμού όπως ξέρετε!χαχα!) για βόλτα θα πάμε να χαζέψουμε!

Άννη μου εύχομαι να περάσετε σούπερ σήμερα!σε θέλω με τρελλή διάθεση ε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μανουλες φευγω.παω την κλειω στην γιαγια της να την κανω μπανιο κ να την ταισω κ μετα θα βγω...

ας πανε ολα καλα....

σας φιλω κ παιρνετε σειρα εεεεε...μακια

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

μανουλες φευγω.παω την κλειω στην γιαγια της να την κανω μπανιο κ να την ταισω κ μετα θα βγω...

ας πανε ολα καλα....

σας φιλω κ παιρνετε σειρα εεεεε...μακια

Μακάρι Άννυ μου. Χαρούμενη επέτειο!

5.jpg

mU4Ep3.png

Εμείς φάγαμε ένα μπωλ χορτόσουπα και δεν είχαμε κοιμηθεί πριν, τον κράτησα ξύπνιο για να κοιμηθούμε μαζί μετά. Και έτσι και κάναμε! 3 ώρες λιώσαμε στο κρεββάτι. Είμαι και αδιάθετη και το χρειαζόμουν αυτό το χουχούλιασμα.

Μετά ξύπνησα, τον τάισα πάλι και πήγαμε μέχρι το λίντλ να πάρω πάνες. Δεν ήρθε η Ηρώ τελικά και δεν είχαμε παρέα. Τώρα κοιμάται έναν 20λεπτο ύπνο και μετά θα ξυπνήσει να παίξουμε λίγο και να αρχίσουμε μπάνια κτλ.

Δημητρούλα περιμένουμε νέα για τον Νικόλα. Με το καλό το εμβολιάκι σας.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Εμείς δεν είχαμε πολύ καλό βράδυ!!!Η μπουμπού κοιμήθηκε τελικά 2 και...5 τρελό βήχα...μέχρι που τη σήκωνα και σταματούσε...μόλις ξάπλωνε πάλι το ίδιο....δεν ξέρω τι να κάνω....μα μόνο στον ύπνο...;;;;

Ναι γιατί μάλλον δεν έχεις καλή θερμοκρασία στο δωμάτιο. Είτε είναι πολύ ζεστά, είτε πολύ κρύα. Ιδανικά πρέπει να είναι γύρω στους 20 βαθμούς. Πρόσεχε Αλεξανδρούλα μου την υγρασία, βάλε ένα ταπεράκι με νερό πάνω στο καλοριφέρ να κρατάει υγρό τον αέρα στο δωμάτιο για να μην ξεραίνετε και το λαιμουδάκι σας. Τα διάβασα σε ένα περιοδικό πριν μερικές μέρες.

Εν τω μεταξύ δεν σας έχω πει αλλά την πρώτη μου κόρη (πρώτα ο Θεός) θα την ονομάσω Αλεξάνδρα και το λατρεύω αυτό το όνομα.

mU4Ep3.png

Καλε χαμος, απο το πρωι που μπηκα τι εχετε γραψει ολες..Εμεις βαρεθηκαμε να βγουμε βολτα, ειχα παει και γυμναστηριο οποτε περιμενουμε να δουμε τον SAKIS μεχρι να μας παρει υπνος, τραγουδαει και ενας Καβαλιωτης οποτε εχουμε και ενα παραπανω ενδιαφερον..

Ο μικρος μου κελαηδαει, μαλλον αρχισε να νυσταζει αφου δεν κοιμηθηκε το απογευμα, οποτε σας αφηνω κουκλες να τον ετοιμασω σιγα σιγα για μπανακι και νανι.Σας φιλω ολες και τα λεμε αυριο, ευχομαι ολα τα μπεμπακια να εχουν ενα ηρεμο βραδυ!

Γεια σας φιλες μου καλες!!!

Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!!:P

Με το καλο τα βαφτισια του Σταθη της Θεοδωρας μας και της Ραφαηλιας!Και με το καλο ο γαμος της Τανιας μας!!!

Αννυ μου να περασετε υπεροχα!!!!!!!

Δημητρουλι ειχατε γιατρο ε?Περιμενουμε νεα;)

Αντζυ μου ΙΚΕΑ βολτουλα?Πηρες τιποτα??

Θαλεια ελπιζω να βγει καλη η εξεταση της Δωρουλας μας!

Εμεις πηγαμε τελικα jumbo!Εχουν βαλει χριστουγεννιατικα(εδω και καιρο θα μου πειτε αλλα τωρα ειναι κομπλε)!Πηραμε 3 πιτζαμουλες(για ολο το χρονο)και μια χριστουγεννιατικη για τον Γιωργη, 1 παιχνιδακι fisher price, και σαλιαρες.Και απο τα ζουζου πηραμε 1 ζευγαρι μποτακια (οχι αγκαλιας) μιας και μας ειπε μια φιλη μας παιδιατρος οτι αφου στηριζεται κανονικα και κανει και βηματακια καλο ειναι να παρουμε μποτακι.

Τωρα κοιμηθηκε και ο μικρος μου και ετοιμαζομαι για σιδερο.....5 πλυντηρια:mad::mad::mad::mad::mad:αν και εχω γυναικα αυριο αλλα θελω να τα κανω να φευγουν απο τη μεση.

Και κατι αλλο ηθελα να πω και μου διαφευγει!!Περιεργο ε?:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...