Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ατλαντις --Μαρακι νομιζω-- δεν σε ξεχασαμε βρε. Ειναι τελεια τα νεα σου που η μικρη τρωει πια .Ολα τελικα θεμα υπομονης και υπομονης κ πάλι υπομονης και να μην αγωνιουμε γρηγορα.Γενικα το φαγητο για τα παιδια μας θα ειναι παντα ενα μονιμο θεμα καλως ή κακώς

Εγω που τα γραφω όλα τα αντιθετα κάνω δυστυχως και στεναχωριέμαι ετσι μετο παραμικρο αγωνια κ αναστατωση:-(:-(:-(

εισαι καλα κατα ταλλα ?????:P:p:p:p

οσο για τη Στρατα δεν ξερω ίσως εχετε δικιο --δεν μπορουμε να φανταστουμε τι σημαινει να μεγαλώνεις ενα παιδι μονη σου αν δεν το ζησουμε---δικαιολογημενα να εχει εκρηξεις η κοπέλα

Την Κυριακη βαφτιζουμε τη ΡΑΦΑΗΛΙΑ μας:tongue::tongue::tongue:

φιλια

τέλειο το όνομα!!!!!!!!!!ο Άγιος να ελιναι πάντα κοντά της.με το καλό και πάλι!!!!!

και μη σε νοιάζει για την λιτότητα που έλεγες..εμείς κάναμε τη βάπτιση σε Μονή,δεν είχα ούτε ένα λουλούδι στο χώρο της τελετής και πίστεψέ με,ούτε που το σκέφτηκα.σημασία έχει το μυστήριο,όχι οι στολισμοί,ε?

προσπαθώ να ξεπεράσω την ουρολοίμωξη,κυρίως ψυχολογικά,είναι κατι που νόμιζα οτι είχα ξεφορτωθεί από χρόνια,αλλά απ'οτι φαίνεται όχι:(:(:(:(:(:(:(:(

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

προσπαθώ να ξεπεράσω την ουρολοίμωξη,κυρίως ψυχολογικά,είναι κατι που νόμιζα οτι είχα ξεφορτωθεί από χρόνια,αλλά απ'οτι φαίνεται όχι:(:(:(:(:(:(:(:(

Δεν εχω πάθει ποτέ ουρολοίμωξη αλλά έχω ακούσει ότι πονάει πολύ :-(:-(:-(

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δεν εχω πάθει ποτέ ουρολοίμωξη αλλά έχω ακούσει ότι πονάει πολύ :-(:-(:-(

δεν υπάρχει....τουλάχιστον σε μένα.άλλοι το περνάνε λιγότερο οδυνηρά.ας μην το συζητάμε άλλο πληζ............

η Τάνια βαπτίζει και την πεταλουδίτσα της ή μόνο παντρεύεται????????????

''εσείς κι εγώ...

Καλησπέρα!!! Είμαστε όλες καλά?

Εμεις μια χαρά, αν και δεν κοιμηθήκαμε καλά, αλλά δεν πειράζει, συνηθισμένα πλέον τα βουνά από τα χιόνια!!! Σήμερα εδώ έχει χαρά θεού. Αν πηγαιναμε για καφέ θα ήταν τέλεια. Και εμείς πήγαμε και δηλωσαμε τη βάφτιση μας στο ληξιαρχείο και μετά για ψωνια.

Χθες πήγαμε και τη μικρή να δώσει αίμα για την επαναληπτική εξέταση για το G6PD. Eυτυχως της είχαμε βάλει το αυτοκολητο για τοπικη αναισθησία και δεν κατάλαβε τπτ το πουλάκι μου. Εμένα πάντως σφίχτηκε η καρδιά μου. Και κάποια άλλη κοπέλα δεν είχε ελλεψη του ενζύμου? Κάνατε εσεις επαναληπτικό? Η μικροβιολόγος βέβαια μας είπε οτι πολλές φορές η έλλειψη διορθώνεται στο χρόνο, οπότε αν πάλι βγει θετικό ίσως χρειατεί να ξανκάνουμε εξέταση.:-(:sad::-(

Βάσω με το καλό η βάφτιση της Ραφαηλίας σας!

Μαρία χαίρομαι που η Γεωργία άρχισε να ενδιαφέρεται για το φαγάκι της και από εδώ και πέρα κάθε μέρα να σου τρώει περισσότερο και από όλα. Περαστικά σου κιόλας, εύχομαι να σε παίδεψε πολύ η ουρολοίμωξη.

Βάσω να σας ζήσει ο Γιωργάκης!!!

Αυτά θυμήθηκα για την ώρα, αν ξέχασα κάτι.... μπορεί να το έκανα και επιτηδες!!!! Αστειεύομαι φυσικά!!! Φιλιά σε όλες!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

δεν υπάρχει....τουλάχιστον σε μένα.άλλοι το περνάνε λιγότερο οδυνηρά.ας μην το συζητάμε άλλο πληζ............

η Τάνια βαπτίζει και την πεταλουδίτσα της ή μόνο παντρεύεται????????????

Η Τανια βαφτίζει κι ολας!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας μανουλίτσες!

Σχολιάζω όσα θυμάμαι, μην με παρεξηγείτε!

Καταρχήν συγχαρητήρια στην Αναστασία μας και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη φορά!

Τάνια, φίλη νύφη, με το καλό! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι, να χαρείτε την μέρα του γάμου σας και να καμαρώνετε την μικρούλα σας!

Μαράκι (atlantis) τεράστια ικανοποίηση να ανοίγουν μόνα τους το στόμα ε; Μακάρι να κρατήσει! Και να στάματήσεις και εσύ να αγχώνεσαι για αυτό το θέμα! Όσο για την στράτα, δεν νομίζω να την αποπήρε καμιά, ίσα ίσα που οι περισσότερες δεν σχολιάσαμε καν το πόστ της για να μην γίνει θέμα.

Βάλια μεγάλωσε το αντράκι σου!

Μαράκι (angicat) πότε προλαβαίνεις;;; 3 φαγητά! Και δουλειά και αντλήσεις;;; Μπράβο σου! Μιλάμε άμα ανοίξει ο Τ. καμία μέρα το καφέ και δει τι μαγειρεύετε θα με χωρίσει:tongue::tongue::tongue:

Βασούλα χαρούμενα μηνογενέθλια!!! Άννυ καλή διασκέδαση φίλη!!!

Βίκυ μου - Βέγγο σε νιώθω!

mWsZp3.png

Κι ελεγα κ εγώ πριν τι αλλο ήθελα να πω.... Ρώτησα κι εγώ χτες για το εμβόλιο της γρίπης και μου είπε η παιδίατρος οτι συνήθως το κάνουν από 6 μηνών κ μετά αλλά σε παιδάκια που αρρωσταίνουν εύκολα. Αλλιως μετά το χρόνο γίνεται.

Κοριτσάκι μου περαστικά με την ουρολοίμωξη.

Με το καλό Τάνια μου ο γάμος σας!!! Η ώρα η καλή!

Και Βασιλική κ Χριστίνα με το καλό να γίνουν οι βαπτίσεις των παιδιων σας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

με το καλό λοιπόν και η βάπτιση της πεταλουδίτσας!!!!!!!!!!!!!

συγνώμη Τάνια μου,νόμιζα μόνο το γάμο κάνατε:oops::oops::oops::oops:

η ώρα η καλή και στη Χριστίνα για τη βάπτισή τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θάλεια ελπίζω να βγεί αρνητική η εξέταση!

να ρωτήσω,αυτή ήταν η εξέταση που κάναμε στο μαιευτήριο,έτσι?έρχεται απάντηση ούτως ή άλλως ή μόνο στην περίπτωση που ΄'ειναι κάποια εξέταση θετική?

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Χθες πήγαμε και τη μικρή να δώσει αίμα για την επαναληπτική εξέταση για το G6PD. Eυτυχως της είχαμε βάλει το αυτοκολητο για τοπικη αναισθησία και δεν κατάλαβε τπτ το πουλάκι μου. Εμένα πάντως σφίχτηκε η καρδιά μου. Και κάποια άλλη κοπέλα δεν είχε ελλεψη του ενζύμου? Κάνατε εσεις επαναληπτικό? Η μικροβιολόγος βέβαια μας είπε οτι πολλές φορές η έλλειψη διορθώνεται στο χρόνο, οπότε αν πάλι βγει θετικό ίσως χρειατεί να ξανκάνουμε εξέταση.:-(:sad::-(

Και εμένα Θάλεια μου έχει έλλειψη ενζύμου αλλά μου είπε η παιδίατρος ότι δεν υπάρχει λόγος ακομα να τριπήσουμε το παιδι... Δεν προκειται να φάει κουκιά ακομα... ;) Στο χρόνο θα κάνουμε την εξέταση!

Ναι, ναι κορίτσια μου μεγάλωσε το αντράκι μου! :tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καταρχάς φιλενάδα μου Βασούλα να ζήσει ο Γιωργάκης μας σαν τα ψηλά βουνά!! χαρούμενα μηνογενέθλια!

3185439270_0eb2f60b09.jpg

Βάσω,Χριστίνα και Τάνια με το καλό οι βαφτίσεις και φυσικά ο γάμος της σούπερ -νύφης φίλης μας! όλα να πάνε υπέροχα!!

Μαρία μου (ατλαντις) επιτέλους η Γεωργία μίλησε με τη μπίσκοτ και φαγανε!! εμένα σήμερα έφαγε το πρωί φρουτόκρεμα !! και μάλιστα όλη! (λετε να το χει η μέρα?) μακαρι να περάσει και η παλιο ουρολοιμωξη να ησυχάσεις! ευχαριστω και για τις ευχές στη γιορτή μου!

όσο για την Στράτα εγω θα διαφωνήσω,αλλά δε θα πω και άλλα γιατι το παραχέσαμε με το να ασχολούμαστε με ένα θέμα ανούσιο και χωρίς λόγο!και συν τοις αλλοις λείπει και δε μπορεί να πει και αυτη τη γνώμη της,αρα κακώς το συνεχίζουμε!

εγω πάω τωρα να κάνω κοτοπουλο κοκκινιστό,μολις μου ξύπνησε τη μπέμπα ενας που μου χτυπησε για τις κ@λοεκλογές...έλεος!

ααα,θυμήθηκα κ αλλα!ενα ενα μου ρχονται!

καλέ που ειναι οι φωτο απο τη συνάντηση?πως τα περάσατε!? αντε να ξανα κανονίσουμε (Αλεξάνδρα σε σενα στηρίζομαι!):wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κι ελεγα κ εγώ πριν τι αλλο ήθελα να πω.... Ρώτησα κι εγώ χτες για το εμβόλιο της γρίπης και μου είπε η παιδίατρος οτι συνήθως το κάνουν από 6 μηνών κ μετά αλλά σε παιδάκια που αρρωσταίνουν εύκολα. Αλλιως μετά το χρόνο γίνεται.

Κοριτσάκι μου περαστικά με την ουρολοίμωξη.

Με το καλό Τάνια μου ο γάμος σας!!! Η ώρα η καλή!

Και Βασιλική κ Χριστίνα με το καλό να γίνουν οι βαπτίσεις των παιδιων σας!!!

ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά και που ρώτησες για το εμβόλιο,να είσαι καλά!

άσε,όσο το ψάχνουμε,τόσο μπερδευόμαστε και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε....

ευχαριστώ πολύ πάντως!!!!!!!

άντε,σας αφήνω,φιλιά!

''εσείς κι εγώ...

να ρωτήσω,αυτή ήταν η εξέταση που κάναμε στο μαιευτήριο,έτσι?έρχεται απάντηση ούτως ή άλλως ή μόνο στην περίπτωση που ΄'ειναι κάποια εξέταση θετική?

Nομίζω ότι ερχεται η απάντηση μόνο αν έχει βγει η εξέταση θετικη ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...