Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Νικόλ εύχομαι όλα να είναι πολύ καλύτερα για την Αναστασία μας απο δω και πέρα!!!

Εμείς πήγαμε εχθες για καφέ στο Mall και περάσαμε υπέροχα! Εχουν στολίσει με χριστουγεννιάτικα όλο το Mall και μου άρεσε πολύ! Το πιο σημαντικό βέβαια ήταν ότι είδαμε την Χριστίνα με τον παίδαρο της, τον Στάθη!!! Την Κυριακή θα τον βαφτίσουν!!!! Περιμένει πως και πως να φτιάξει τον Η/Υ της και να μπαίνει και η Χριστίνα στο forum! Να μην την ξεχνάμε όμως μέχρι τότε, ετσι?????

Θα βάλει η Βάλια φωτογραφικό υλικό απο χθες και θα γελάσετε πολύ!!!

Αυτά για την ώρα! Σας φιλώ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Πολύ χαιρόμαστε που περάσατε καλά χθες κορίτσια.

Εγώ έλεγα να τον άβγαζα μια βόλτα τώρα εδώ στη γειτονιά αλλά μόλς έπιασε βροχή κι έτσι άκυρο. Οσο για τα Χριστούγεννα...ανυπομονώωωωω!!!! Με βλέπω μόλις μπει ο Δεκέμβρης να στολίζω, αλλά θέλω να πάρω καινούρια στολίδια, παιχνιδιάρικα.

Μαράκι μας έλειψες! Αντε Παρασκευή σήμερα! Βάλτε αυτό το PC να σου είναι πιο εύκολο.

Μαρία (angicat) τι καλά έφτιαξες να πάρουμε καμιά ιδέα;

Σήμερα ήρθαν τα προσκλητήρια. Να αρχίσω να μοιράζω και να στέλνω σιγά σιγά. Σε 3 βδομάδες είναι η βάφτιση!! Πότε πέρασε ο καιρός;;;;

X4pTp3.png

Νικόλ μου υπέροχα νέα!!! Εύχομαι απο εδώ και πέρα να μας έχεις μόνο ευχάριστα νέα για την μικρή μας Αναστασία!!!

Το αγοράκι μου χτες έκανε 2 εμβόλια. Είναι 8435gr και 72 πόντους.

Πλέον μπορεί να τρώει εκτός από μοσχάρι και κοτοπουλο... αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, χοιρινό. Αραγε μπορώ να του φτιαχνω κ κιμα;;; Ξέρει καμιά;

Γιαουρτακι απο τον 9ο αλλά τα γιαούρτια που τρώμε εμείς. Μπορώ να βάζω πλέον ζυμαρικά, ρύζι και οσπρια και μπαχαρικά σε ελάχιστη ποσότητα. Απαγορεύεται μέχρι τον πρώτο χρόνο η ζάχαρη, το ψαρι, το αυγό κ το αλάτι.

Μπισκοτάκια μπορώ να του δίνω αλλά να τον προσέχω.. Γενικά τον βρήκε πολύ καλά!!!

Και μετά τα εμβόλια μας πήγαμε για καφεδάκι στο MALL με τα κορίτσια και περάσαμε πολύ ωραία!!! Το Χριστινάκι μας βαφτίζει τον κούκλο γιο της την Κυριακή! Με το καλό κοπέλα μου! Να είναι γερός κ καλότυχος!!! Μην την ξεχνάμε όμως!!!

Οταν βρω λίγο χρόνο θα βάλω και φωτογραφίες... Κρίμα που δεν καταφέρε να έρθει καμία άλλη.

Θα το επαναλάβουμε πάλι, έτσι δεν είναι;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανες!!

Τι καιρος ειναι αυτος??Και ηθελα να παω jumbo και σ/μ!Τωρα περιμενω μπας και σταματησει λιγακι να βγουμε.....

Εμεις ξυπνησαμε 9 παρα ηπιαμε το γαλα μας και ξανακοιμηθηκαμε μεχρι τις 11 οπου με ξυπνησαν τα μπουμπουνιτα:-(

Σημερα γινομαστε 7 μηνων!!!Γιουπι!!!!Περαστε για ενα γλυκακι..........

images?q=tbn:ANd9GcR5eJfc2tRHC0QeRYkS8gopw8fYzPWE_ok0RLPS7J4DSCqJzyWK

καλημέρα μωρομάνουλα! πως ε'ιστε; εγω πολύ καλύτερα.

δεσποινα μου και εγω τωρα [ια θα τον παιρνω το σιδηρο οπως λες και εσυ. χθες το πρωι δεν εφαγα τποτα μετα και γι αυτο με θερισε μαλλον. η μικρη μου εκανε ανησυχο υπνο. κοιμηθηκε 9.30 και μετα 1 παρα ζιζι, 3 παρα ζιζι, 7+ζιζι και 8.30 ξυπνια.μου ψιλοεβηξε κιολας. μηπως γι αυτο ξυπνουσε; δεν ξερω. ηταν ανησυχη. πεινουσε παντως. επινε επινε. και εγω που νομιζα οτι το παραμπουκωνω το παιδι. τρωει σχεδο ολο ο φαι και μετα απο κανα2ωρο πινει γαλα και μετα απο καμια ωρα ρυζαλευρο, το οποιο βεβαια δεν καλοτρωει. μαλλον θα μεταθεσω και εγω την ωρα του ρυχαλευρου πιο αργα.

τεσπα. ειμαι απαραδεκτη. ενω ακομα και εκτς φορουμ σκεφτομαι πολλες φορες την αναστασια μας που τα πηγε καλα στο δευτερο εγκεφαλογραφημα δεν το σχολιασα!!!!!:-(

μπραβο κοριτσακι μου!!!! νικολ μου ειδες ολα πηγαινουν πολυ καλυτερα!:P

βαλια, αννη και χριστινα λυπηθηκα που σας εχασα χθες. ανυπομονω να ξανακανονισουμε!

αντζυ μου να το παλεψει η φιλεναδα σου για το θηλασμο αλλα να μην καταρρευσει κιολας. δηλ να μην πιεστει πολυ πολυ και μετα δεν εχει κουραγιο να περιποιηθει το μωρακι της.

μαρια, αντε καλο διπλωμα!! σιγουρα θα σκισεις!

βικυ μου πραγματικα τρελο προγραμμα σου βαει το λουσακι!!! ζωη να χει το γλυκουλι σου!!!χαχαχα!

αννη ναι βγες μονη σου! αντε γιατι θελω και εγω να βγω βραδυ στη γιορτη μας το δεκεμβρη. αντε να παρνουμε σειρα!

βασω μου χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!!!!!!

και εγω ανυπομονω για τα χριστουγεννα!!!!!!

ατλαντις πως παμε με το φαγακι της μικρης;;; ετσι για να μην ξεχνιομαστε;)

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααα.καλε τι μπουμπουνητα κκ βροχες ακουω?εδω ειναι χαρα θεου.εμεις πηγαμε σε κατι δουλειες πρωι πρωι,γυρησαμε κλ@σαμε το φρουτο κ τωρα την κοιμιζω.ειχαμε σχετικα καλο βραδυ...χασαμε κ τον καφε με τα κοριτσια..δεν πειραζει,θα παμε αλλη φορα....

Βασω μου χαρουμενα μηνογενεθλια:P:p:pαντε κ εμεις αυριο...

Αννα μου εγω επαιρνα σιδηρο στην εγκυμοσυνη κ με ψιλοπειραζε (ειδικα στην δυσκοιλιοτητα)μετα μου ειπε ο γιατρος να σθνεχισω να περνω αλλα δεν το θυμαμαι ποτε....παντως ειναι ατμος.θελει να τρωως...εγω ρην φαριν την δινω γυρω στις 8 κ 9 παμε για μπανιο.

αντε να παιρνετε κ εσεις σειρα να βγειτε....μην νοιωθω ασχημα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κοριτσάκια μου είμαι ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για πρώτη φορά μετά από ενάμησι μήνα προσπαθειων,αγωνίας,υπομονής,καραγκιοζιλικιων,στεναχώριας κτλ. το κοριτσάκι μου άνοιξε το στόμα του για να φάει το φαγητό της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μάλιστα τη φρουτόκρεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!έχω τρελαθεί από τη χαρά μου γιατί κόντευα να σκάσω,δεν έτρωγε τίποτα:-(:-(:-(:-(εύχομαι μόνο να κρατήσει,γιατί δεν μπορώ να σας περιγράψω την αγωνία μου κάθε μέρα όοοολη μέρα για το αν θα καταφέρουμε να φάει 2 κουταλιές.....εύχομαι να συνεχίσει έτσι,να τρώει αυτές τις 5-6 κουταλιές με δική της θέληση,θα είμαι ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!!!!!

touki μου σ'ευχαριστώ καλή μου,είσαι η μόνη που ενδιαφέρθηκες,να είσαι καλά!:rolleyes:.δεν το παρεξηγώ,αν δεν αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το φανταστεί.....χαιρομαι που είσαι καλύτερα!

μπηκα χθες να ευχηθώ με το καλό στα κορίτσια,είχα πολλές μέρες να γράψω,διάβαζα τα νέα σας,αλλά πρώτον τρελενόμουν που έβλεπα τι τρώνε τα παιδάκια σας(βλ.πιπεριά:confused:)-να'ναι καλά τα πουλάκια μου-κι εμένα ούτε κουταλιά και δευτερον πέρασα μια ουρολοίμωξη-φρίκη και τώρα συνέρχομαι...

χάρηκα πολύ για την Αναστασία!Νικολ περιμένουμε να σε ακούσουμε!!!!!!

Αντζυ μου πες στη φιλενάδα σου αν θέλει να θηλάσει για μένα,να απευθυνθεί άμεσα,σήμερα,τώρα σε έναν σύμβουλο θηλασμού!να πάει να τον δεί,να βρούν λύση.μην αφήνει άλλο χρόνο να χάνεται,να κινηθεί άμεσα.μόνη της ή ακούγοντας τον ένα ή τον άλλο δε θα κάνει τίποτα,πίστεψέ με.και να επιμείνει αν πραγματικά θέλει να θηλάσει,είναι τόσο μεγάλο το κέρδος για το μωρό της και την ίδια που δεν έχει σημασία ούτε ο πόνος(εγώ ούρλιαζα από τους πόνους θυμάμαι,αλλά μετά από καιρό περνάει αυτό),ούτε η κούραση(όλες το περνάνε )ούτε τίποτα μπροστά σε αυτό το μοναδικό θαύμα.........

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μαρία (angicat) τι καλά έφτιαξες να πάρουμε καμιά ιδέα;

Σήμερα ήρθαν τα προσκλητήρια. Να αρχίσω να μοιράζω και να στέλνω σιγά σιγά. Σε 3 βδομάδες είναι η βάφτιση!! Πότε πέρασε ο καιρός;;;;

Έφτιαξα κουνουπίδι καπαμά και ένα λαχανόρυζο με ένα λάχανο που είχα ξεχάσει ότι το έχω στο ψυγείο και δεν ήθελα να χαλάσει να το πετάξω. Έβρασα μπρόκολο με πάστα στον φούρνο και 2 σαλάτες βραστές. Μια χόρτα και μια παντζάρια. Πήγα και στην πεθερά μου γιατί αύριο θα μου κρατήσει το μωρό το πρωί που έχω μάθημα και όλο δικαιολογίες λέει ότι δεν προλαβαίνει να βράσει τα παντζάρια. Έτσι πήγα πήρα παντζάρια και της έβρασα μια κατσαρόλα να φάει να σκάσει.

Το πρόγραμμα λέει αύριο ψάρια και την Κυριακή κρέας. Αλλά την Κυριακή μπορεί να πάμε και στην βάφτιση της Θεοδώρας, ακόμα το διαπραγματευόμαστε με τον Γ.

mU4Ep3.png

Το αγοράκι μου χτες έκανε 2 εμβόλια. Είναι 8435gr και 72 πόντους.

Πλέον μπορεί να τρώει εκτός από μοσχάρι και κοτοπουλο... αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, χοιρινό. Αραγε μπορώ να του φτιαχνω κ κιμα;;; Ξέρει καμιά;

Γιαουρτακι απο τον 9ο αλλά τα γιαούρτια που τρώμε εμείς. Μπορώ να βάζω πλέον ζυμαρικά, ρύζι και οσπρια και μπαχαρικά σε ελάχιστη ποσότητα. Απαγορεύεται μέχρι τον πρώτο χρόνο η ζάχαρη, το ψαρι, το αυγό κ το αλάτι.

Μπισκοτάκια μπορώ να του δίνω αλλά να τον προσέχω.. Γενικά τον βρήκε πολύ καλά!!!

Μπράβο Βάλια μου, να σου ζήσει το μικράκι σου!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

neraidoula να ζήσει το μπουμπούκι σας!!!!!!

να μην ξεχάσω να ευχαριστησω πολύ τα δυο κοριτσάκια που ρώτησαν το γιατρό τους για το εμβόλιο!να είστε καλά,το εκτιμώ!

και να αναζητήσω την Στράτα.................δεν έχει ξαναμπεί,ε?

επιτρέψτε μου να πω οτι κατά τη γνώμη μου και άσχετα με το ποιος είχε δίκιο ή αδικο για τα όσα ειπώθηκαν την αποπήρατε...και ήταν το τελευταίο που χρειαζόταν αυτή τη στιγμή...μόνο αυτό θα πώ κι οτι ελπίζω να ξαναέχουμε νεα της.......

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

neraidoula να ζήσει το μπουμπούκι σας!!!!!!

να μην ξεχάσω να ευχαριστησω πολύ τα δυο κοριτσάκια που ρώτησαν το γιατρό τους για το εμβόλιο!να είστε καλά,το εκτιμώ!

και να αναζητήσω την Στράτα.................δεν έχει ξαναμπεί,ε?

επιτρέψτε μου να πω οτι κατά τη γνώμη μου και άσχετα με το ποιος είχε δίκιο ή αδικο για τα όσα ειπώθηκαν την αποπήρατε...και ήταν το τελευταίο που χρειαζόταν αυτή τη στιγμή...μόνο αυτό θα πώ κι οτι ελπίζω να ξαναέχουμε νεα της.......

μπραβο στο κοριτσάκι σου!!!!!!!! ετσι τωρα θα παρουν φωτιά τα κουτάλια!!!:tongue::tongue::tongue:

όσο για την στρατα... συμφωνώ μαζί σου.

KOWTp3.png

Ατλαντις --Μαρακι νομιζω-- δεν σε ξεχασαμε βρε. Ειναι τελεια τα νεα σου που η μικρη τρωει πια .Ολα τελικα θεμα υπομονης και υπομονης κ πάλι υπομονης και να μην αγωνιουμε γρηγορα.Γενικα το φαγητο για τα παιδια μας θα ειναι παντα ενα μονιμο θεμα καλως ή κακώς

Εγω που τα γραφω όλα τα αντιθετα κάνω δυστυχως και στεναχωριέμαι ετσι μετο παραμικρο αγωνια κ αναστατωση:-(:-(:-(

εισαι καλα κατα ταλλα ?????:P:p:p:p

οσο για τη Στρατα δεν ξερω ίσως εχετε δικιο --δεν μπορουμε να φανταστουμε τι σημαινει να μεγαλώνεις ενα παιδι μονη σου αν δεν το ζησουμε---δικαιολογημενα να εχει εκρηξεις η κοπέλα

Την Κυριακη βαφτιζουμε τη ΡΑΦΑΗΛΙΑ μας:tongue::tongue::tongue:

φιλια

Πάντως παρατηρω οπως παντα στο φαγητο οι γιατροι εχουν ελαφρες διαφορορποιησεις

εμενα μου εβαλε με την παρακατω σειρα

λαχανικα μοσχαρι κοτοπουλο και ζυμαρικα ανα εβδομαδα αυτα και περιμενω νεοτερες οδηγιες απο εβδομαδα πάλι

Βλέπω σε άλλες κοπελες τρωτε αρνακι και ενα σωρο άλλα λαχανικα καλο εινα ο εμπλουτισμος παντως:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...