Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά! ευτυχως ηρθε και ημαμα μου και ξαπλωσα αρκετη ωρα και την ταισε. και μετα το απογ παλι ξαπλωσα. ευτυχως περασε το στομαχι. εχω εξαντληση ομως. ρε το παλιοσιδηρο! αι στο καλο. πρωτη φορα το παθαινω. βεβαια δεν ημουν και ποτέ τόσο νηστική. παω για μπανακι τωρα και μετα θα φτιαξω ενα ζεστοτραχανα. καληνυχτα, φιλακια!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες

Δεν προλαβα να σας διαβασω γιατι τις ωρες που δε δουλευω προσπαθω να ξαπλαρω λιγο ... εχω αποδυναμωθει τελειως και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου

Συναντηθηκατε σημερα οι φιλεναδιτσες τελικα?

Το μονο νεο που καταλαβα και θυμαμαι ειναι γα το Αναστασακι που εχε πολυ καλα αποτελεσματα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

Σας φιλω ολες τις μανουλες και τα μωρουλακια

QuW0p3.png

καλησπερα μανουλες!

μπραβο στη μικρη Αναστασια μας για τα νεα της! ευχομαι καθε φορα να ειναι ακομα πιο ευχαριστα!

Αννα περαστικα! εγω παιρνω σιδηρο καθε μερα μιση ωρα πριν να φαω κ δεν με εχει πονεσει το στομαχι μου. εφαγες τιποτα μετα?

Βικυ δυσκολο το προγραμα σας! εμενα κοιμαται κατα τις 10, ξυπναει για ζυζι μια φορα μεσα στη νυχτα κ μετα ξυπναει κατα τις 8 παρα. κ παλι εχω παραπονο,γιατι μερικα μωρακια κοιμουνται ολο το βραδυ χωρις να ξυπνανε. παλι καλα ειμαστε!

οσον αφορα τη χθεσινη διαρρηξη: μπηκαν 2 ατομα στη δουλεια του Γ.(δουλευει σε ΚΤΕΟ) κ πηραν καποια χρηματα,εσπασαν κατι ντουλαπια,πορτες κλπ. σημερα τους ειχαν ολο το πρωι εκει να συμμαζευουν κ λεφτα δεν θα παρουν γιατι ειναι ωρομισθιοι κ δεν δουλεψαν:mad:

pHNqp3.png9S1np2.png

καλέ ο χριστός κι η παναγία!!! τόσο λάδι ούτε εγώ στην σαλάτα που κάνω παπάρα δε βάζω!χαχαχαχα!!

βρε Μαρία εμείς μιλάμε για τον πόνο μας με τα δικά μας φυσιολογικά παιδιά..δεν τρώνε και βασανιζόμαστε τόσο πολύ και στεναχωριόμαστε..και μας λες για τον Λευτεράκη-θαύμα που τρώει τα πάντα και σ'αυτές τις ποσότητες??ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ PLEASE!!

Αχ πουλάκι μου, διάβασε τι έγγραφα κι εγώ όταν πρωτοξεκινήσαμε. Ή ακόμα καλύτερα, διάβασε το τόπικ που έχω στο πάρεντσ για τον θηλασμό να δεις ποιά πρέπει να λυπάστε!

mU4Ep3.png

OTAN ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

εμεις φαγαμε λιγο καλυτερα σημερα το μεσημεριανο μας.φανηκε να της αρεσε πιο πολυ το μοσχαρακι.εγινε κ σαν κρεμα βελουτε...οχι οπως γινεται το κοτοπουλο σαν..εμετος!χαχαχα

το απογευμα ξεπαγωσα 70 γρ γαλατακι μαμισιο κ της το εδωσα με βιολογικο ρυζαλευρο.δεν τρελαθηκε αλλα το φαγε με κολπα!

να ρωτησω κατι ...ποια ειναι η Μαρια Συμεωνιδου που την εχουμε στο γκρουπ στο φβ?

δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω...θα επανελθω...

ps.πηρα αποφαση να μεινει αυριο η κλειω με την γιαγια της κ να βγω εξω.ας μην μου βγει ξινο θεε μου!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

OTAN ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

εμεις φαγαμε λιγο καλυτερα σημερα το μεσημεριανο μας.φανηκε να της αρεσε πιο πολυ το μοσχαρακι.εγινε κ σαν κρεμα βελουτε...οχι οπως γινεται το κοτοπουλο σαν..εμετος!χαχαχα

το απογευμα ξεπαγωσα 70 γρ γαλατακι μαμισιο κ της το εδωσα με βιολογικο ρυζαλευρο.δεν τρελαθηκε αλλα το φαγε με κολπα!

να ρωτησω κατι ...ποια ειναι η Μαρια Συμεωνιδου που την εχουμε στο γκρουπ στο φβ?

δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω...θα επανελθω...

ps.πηρα αποφαση να μεινει αυριο η κλειω με την γιαγια της κ να βγω εξω.ας μην μου βγει ξινο θεε μου!

Μπράβο στο Κλειουλίνι!!!

Εμείς προτιμάμε το κοτοπουλάκι...εμένα αυτό μου γίνεται πιο κρεμώδες!!!!

Ότι να ναι...τέλοσπάντων!!!!

Το καλύτερο θα κάνεις Άννυ!!!Να βγεις!!!!Άντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες!!!!

Βασούλα η ώρα η καλή για τη βάπτισή σας!!!!!!

246983-Anne_Geddes%20baby.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Τάνια με το καλό κοριτσάκι μου ο γάμος σας!!!!!!!!!!

να το χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η ώρα η καλή!!!!!!!!!!!!!!

505085u52zlwv47j.gif

''εσείς κι εγώ...

1657971q9yqong77b.gif

πάμε μανούλες,όλες μαζί να πούμε το πιο δυνατό μπράβο στην Αναστασία μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πάντα τέτοια και καλύτερα για εσάς Νικόλ μου από δω και πέρα εύχομαι!

''εσείς κι εγώ...

Γεια σας φιλεναδες μου!!!

Επιτελους καταφερνω να γραψω!Διαβαζω σταδιακα ολη την μερα αλλα δεν μπορω να σχολιασω!

Πρωτα απ ολα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην Αναστασια μας!!!!Το επομενο να ειναι 1000 φορες καλυτερο!!!

Δημητρα μπραβο στον Νικολα μας που εφαγε τα φρουτα του!!Σιγα σιγα θα φαει και τα λαχανικα!Οι περισσοτερες λιγο πολυ αντιμετωπισαμε ενα θεματακι!;)

Αννα μου περαστικα!!!Τι ηταν αυτο που επαθες?Δεν πειραζει για την συναντηση!Αλλη φορα!Ουτε εγω καταφερα να παω μιας και ετρεχα στην δουλεια!

Τανια μου σου ευχομαι με το καλο φιλεναδα!!!!Θα πανε ολα τελεια!!!!!Κατσε να ξεκουραστεις και απολαυσετο!!!!!!

Βικυ μου σε εφαγαν οι δουλειες βρε φιλη!!!!!Αντε στρωσε και τελειωνε με τις δουλειες γιατι σε χασαμε!!!Βεγγο!!!χαχαχα!Τρελληηηηη!!!!

Και εγω λαδακι στο φαγητο του βαζω την ωρα που το αλεθω και μονο 1 κουταλακι!Και ειναι απο τις ελιες του κουμπαρου μας στην Κρητη(να φανταστειτε εμενα που δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ το λαδι αυτο ειναι τοσο ελαφρυ που το τρωω σκετο με ψωμακι)αλλα μου τονισε ο γιατρος οτι δεν πρεπει παραπανω απο 1 κουτ.γιατι στην πορεια της ζωης του θα κανει ευκολα χοληστερινη.Οποτε λιγουλακι!Αααα και κακα κανουμε 3-4 φορες την ημερα!Ουτε πιο μικρος δεν εκανε τοσες φορες κακακια!!:tongue:

Την Δευτερα που εχουμε γιατρο θα ρωτησω και εγω για αλλα λαχανικα;)

Κατα τ αλλα τρεχω και εγω!Ειμαι τοσο κομματια που θελω 2 μαυρους να μου κανουν μασαζ!!!

Επισης σκεφτομαι ποτε θα στολισω................Θελω πιο νωρις φετος που εχουμε τον ζουζουνοφατσουλι μας:P:p:p:p:pΘα δουμε.....Εσεις για ποτε λετε?

Aυτα τα ολιγα θυμαμαι......

Σας ζαλισα με το μεγαλο post ε?Συγνωμηηηηη!

Φιλακια σε μανουλες και μωρακια!

Διαφημίσεις

Και εγω λαδακι στο φαγητο του βαζω την ωρα που το αλεθω και μονο 1 κουταλακι!Και ειναι απο τις ελιες του κουμπαρου μας στην Κρητη(να φανταστειτε εμενα που δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ το λαδι αυτο ειναι τοσο ελαφρυ που το τρωω σκετο με ψωμακι)αλλα μου τονισε ο γιατρος οτι δεν πρεπει παραπανω απο 1 κουτ.γιατι στην πορεια της ζωης του θα κανει ευκολα χοληστερινη.Οποτε λιγουλακι!Αααα και κακα κανουμε 3-4 φορες την ημερα!Ουτε πιο μικρος δεν εκανε τοσες φορες κακακια!!:tongue:

Την Δευτερα που εχουμε γιατρο θα ρωτησω και εγω για αλλα λαχανικα;)

Κατα τ αλλα τρεχω και εγω!Ειμαι τοσο κομματια που θελω 2 μαυρους να μου κανουν μασαζ!!!

Επισης σκεφτομαι ποτε θα στολισω................Θελω πιο νωρις φετος που εχουμε τον ζουζουνοφατσουλι μας:P:p:p:p:pΘα δουμε.....Εσεις για ποτε λετε?

Κι εμείς κακάκια μια χαρά!!!!Το παιδί μου είναι σκ@3$%Ρ^*νη!!!!

Εγώ λέω να στολίσω τέλη Νοέμβρη!!!!

Αφήστε τι έπαθα....κοιμήθηκε 9 μιση και νόμιζα ότι ήταν για βράδυ...κοντά στις 11 αν θυμάμαι καλά ξύπνησε και είναι ακόμη ΞΥΠΝΙΑ!!!

Βέβαια σκέφτομαι μηπως την πείραξε το στομαχάκι της γιατί βρήκα το σεντονάκι της βρεγμένο...πολύ καιρό είχα να το δω...και μάλλον βγάλαμε το γαλατάκι!!!!:(

Αυτά και από μας!!!!!

Καληνύχτα μανουλίτσες και μπεμπάκια!!!Καλό ξημέρωμα!!!!

Καλημέρα μανουλίτσες! Συγνώμη που χάθηκα. Δεν πρπλαβαίνω δυστυχώς. Η μικρή μου, ενώ είναι πάρα πολύ κουρασμένη, νυστάζει τρελά από τις 8:30 το βράδυ, τελικά κοιμάται μετά τις 11:00 κ στο μεταξύ μ´έχει ξεθεώσει, γιατί γκρινιάζει, θέλει συνέχεια ζιζί κ αν τολμήσω να την αφήσω στο κρεβάτι ουρλιάζει. Το αποτέλεσμα είναι εγώ να είμαι κομμάτια κ να πηγαίνω αμέσως για ύπνο μόλις κοιμηθεί. Επίσης, παρ´ολο που τρώει όλο το ρυζάλευρο κ μάλιστα αργούτσικα, κατά τις 6:30-7:00 που γυρνάω απ´τη δουλειά, με ξυπνάει κ μια- δυο φορές την νύχτα. Ευτυχώς χθες το βράδυ δεν με ξύπνησε κ ξεκουράστηκα λίγο.

Σας διαβάζω όποτε προλαβαίνω με δόσεις. Έτσι θα σχολιάσω ελάχιστα που θυμάμαι.

Κατ´αρχήν συγχαρητήρια στο Αναστασάκι μας! Πάντα τέτοια κ καλύτερα νέα να έχουμε!

Δεύτερον με το καλό ο γάμος κ οι βαπτίσεις! Όλα να πάνε τέλεια κοριτσάκια!

Κ τέλος, κάποια στιγμή σχολιάστηκε το πρόγραμμά τους, κάθε πότε θηλάζουν. Εμένα πλέον μόνο πρωί βράδυ. Κ το στήθος έχει προσαρμοστεί. Τουμπανιάζει μεν όταν πλησιάζει η ώρα αλλά έχει προσαρμοστεί. Κ ΣΚ την θηλάζω κ το μεσημέρι, γιατί από αύριο αρχίζουμε λαχανικά το μεσημέρι. Οι υπόλοιπες που δίνετε φρούτο, λαχανικό κ ρυζάλευρο, πόσο συχνά δίνεται γάλα; Μήπως δεν τρώει καλά η Αθηνά γιατί πίνει από μένα πρωί, μετά κατά τις 11:00 που ξυπνάει τρώει φρούτο γύρω στα 100-150 γραμ. Δεν το τρώει όλο. Μετά το μεσημέρι γάλα, το απόγευμα ρυζάλευρο κ το βράδυ από μένα γάλα. Μήπως πρέπει να της προσθέσουμε κ γάλα μετά το φρούτο αφού δεν το τρώει όλο;

Ωχ, σας αφήνω γιατι γράφω ήδη 15 λεπτά στο κιν. Κ πρέπει να ετοιμαστώ... Καλημέρα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα μανουλομάνουλα :-) !!! τι κάνετε? κερνάω πρωινό για να ξυπνήσουμε!!

prwino_large.jpg

εγώ επεσα ξερή τη νύχτα και στις 5 ξύπνησε η μπίσκοτ και την πήρα στο κρεβάτι..και σηκωθήκαμε τώρα να αλλάξουμε και να ξανα κάνουμε νάνι!!

τι φαί να κάνω σήμερα?πείτε καμια ιδέα με κοτόπουλο που χω βγάλει.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα, είχα μάθημα οδήγησης το πρωί στις 8.30 και μόλις γύρισα. Έπιασε μια βροχή και ο δάσκαλος το χαβά του. Στρίψε εδώ, σταμάτα εκεί. Έγινα παπί!!!! Και αφού γύρισα στην σχολή για να αφήσω το μηχανάκι τους, πήρα μετά το δικό μου και ήρθα σπίτι. Ε αφού βράχηκα που βράχηκα, ποιός ο λόγος να έμενα κι εκεί; Άνοιξαν οι ουρανοί σας λέω! Όπως λέμε πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν μέρα Σάββατο! Έτσι ακριβώς. Είμαι και αδιάθετη και φοβάμαι μην πάρω κανένα κρύωμα. Τώρα μου είπε να πάω και αύριο το πρωί.

Άναψα λίγο τα καλοριφέρ. Ο μικρός κοιμάται με τον μπαμπά του ο οποίος βαριέται να πάει για δουλειά!! Μακάρι να μείνει εδώ γιατί έχω ένα σωρό δουλειές. Δεν νομίζω όμως! Ευτυχώς μαγείρεψα χθες βράδυ 3 φαγητά για το ΣΚ να υπάρχουν γιατί δεν ήξερα πότε θα μου βάλει μαθήματα ο οδηγός.

Δευτέρα δίνω!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...