Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα! Ηρθα κι εγω. Σας διαβασα ολες αλλα ειλικρινα με την αμνησια που με διακατεχει τον τελευταιο καιρο δεν μπορω να απαντησω σε ολες :-(

Πηγα στην γιατρο, ολα καλα- ευτυχως- με την καμπυλη. Ο αιματοκριτης μου μονο ειναι πεσμενος στο 32, και μου ειπε να παιρνω 3 χαπια σιδηρου. Κατα τ'αλλα η μπουμπου μια χαρα, λιγο μικρουλα ισως, 762 γραμμαρια, αλλα η γιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα και αναπτυσεται σωστα, οποτε οκ.

Αντρια, λυπαμαι για την μανουλα σου. Σιγουρα παντως θα σε βλεπει και θα σε καμαρωνει απο εκει που ειναι.

Χριστινακι, ελπιζω να πανε ολα καλα και να χαρει το εγγονακι του.

Για την συναντηση, κι εγω θα προτιμουσα πρωινες ωρες-αν μπορουμε ολες φυσικα- γιατι φοβαμαι το βραδυ την Αθηνα και τις συγκοινωνιες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα! Βρε θηρία 4 σελίδες γεμίσατε!!!!

Συνάντηση ε! Πολύ πλάκα θα έχει :P

Για απόγευμα χλωμό το κόβω γιατί δουλεύω μέχρι τις 6 (στην καλύτερη) και το να πάω για καφέ αμέσως μετά τη δουλειά δεν είναι ό,τι καλύτερο. Προτιμώ ΣΚ πρωί ή μεσημέρι. Πάντως νιώθω ότι ήδη σας ξέρω. Τόσα που λέμε κάθε μέρα.

X4pTp3.png

Γεια σας kinderakia

σημερα ειχα απο τις χειροτερες μερες...πρωτον γιατι πηγαμε να δουμε κατι σπιτια να νιοκιασουμε...μιλαμε για βιλες-κοτετσι!!!!!!!!! και 500-550ευρώ!!!!!!!!!

Πως κρατηθηκα και δεν έβεισα κανεναν, ενας Θεος ξερει

Και το κερασακι στη τουρτα (οπου εκει πια ειχαν μαζευτει πολλα και δεν αντεξα βεβαια και εβρισα) ηταν στο ΙΚΑ. Πηγα στο Κεντρο μανας να παρω απαντηση για τοξοπλασμα (την οποια επεναλαβαμε μετα τα ευρηματα-προβληματα που ειχα)

Περιμενα ενα μηνα την απαντηση για να μου πουν οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!

Σημειωμενο απo τις 17/12 οτι εγραφε λαθος ονομα στο σωληνα!

ΤΑ ΖΩΑ!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΑΙΜΑ ΑΦΟΥ ΑΡΓΕΙ ΚΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ

!!! Ε, ρε καναλια που τους χρειαζονται!

Οπως καταλαβαινετε...για να μην πω αναλυτιακ ολη την ιστορια, θα παω αυριο το πρωι ιδιωτικα να δωσω αιμα και να εχω την απαντηση ως το μεσημερι.

Επισης, αυριο κανω και το doppler!

angel_ Τι να πω... μπορει και να αντιδρά... υποσυνείδητα στην νέα άφιξη οπως λες... Αλλά δυστυχως δεν ειναι κατι που μπορω να εξακριβωσω. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι επειδη βλεπει τον μπαμπα του ενα μηνα τωρα να κοιμαται κ να ξυπναει μαζι μου (αοφυ δεν δουλευει) μηπως, ζηλευει το μπαμπα???!!!

Χτες παντως (φτου φτου) μετα απο πολυ καιρο, δεν σηκωθηκε τη νυχτα!

Αααααα καλοριζικο το καροτσι! Πολυ ωραιο! Αλλά να πω κάτι... Το χρωμα μηπως θα λερώνει εύκολα? Εμείς έχουεμ ένα γκρι-πορτοκαλι και ενα μαυρο-κοκκινο ......εννοειται βγαινουν και πλενεται, αλλά και πάλι πίστεψέ με γίνεται πολύ γρήγορα χάλια! Παρ' όλο που για τους πρωτους 5-6 μηνες εστρωνα και πανα...

Κορίτσια δεν ξέρετε ποσο σας ζηλεύω όσες έχετε τις μητερες σας... Εγώ δυστυχως την έχασα πριν 4 χρόνια και τώρα που είμαι έγκυος νιώθω κατα κάποιο τροπο ότι θα την ξανανιώσω.

Λυπαμαι κοριτσάκι... Σιγουρα η μανα ειναι αναντικατάστατη, αλλά καλώς ή κακώς η ζωή συνεχίζεται! Βλέπεις, τωρα θα εχεις σε λίγο το μωρακι σου αγκαλίτσα... σου εύχομαι τα καλύτερα!

Καλησπερα! Ηρθα κι εγω. Σας διαβασα ολες αλλα ειλικρινα με την αμνησια που με διακατεχει τον τελευταιο καιρο δεν μπορω να απαντησω σε ολες :-(

Πηγα στην γιατρο, ολα καλα- ευτυχως- με την καμπυλη. Ο αιματοκριτης μου μονο ειναι πεσμενος στο 32, και μου ειπε να παιρνω 3 χαπια σιδηρου. Κατα τ'αλλα η μπουμπου μια χαρα, λιγο μικρουλα ισως, 762 γραμμαρια, αλλα η γιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα και αναπτυσεται σωστα, οποτε οκ.

......

καλορίζικα και σενα τα πραγματάκια σας! Με το καλό!

Γιατι σου ειπε μικρουλα? Αν δεν κανω λάθος και της andria καπου τοσο ηταν την περασμενη βδομαδα...και στις ιδιες βδομαδς! εεεεε andria? θυμαμαι σωστά?

Sorry βρε μανουλες για το κατεβατο αλλα..........δεν σας προλαβαινω πια!

QuW0p3.png

geia sas,eimai neo melos k suntoma nea mama.dianuo tin 29 evdomada k perimeno koroulaaaa:D........exo pht 03/04/2010. allaksa giatro k tha genniso sto elena....sas euxaristo polli giati mou exete apantisei se polles erotiseis mou....k as egina tora melos...kali lefteria se oleeeeeees......:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

geia sas,eimai neo melos k suntoma nea mama.dianuo tin 29 evdomada k perimeno koroulaaaa:D........exo pht 03/04/2010. allaksa giatro k tha genniso sto elena....sas euxaristo polli giati mou exete apantisei se polles erotiseis mou....k as egina tora melos...kali lefteria se oleeeeeees......:lol::lol::lol:

Καλως ηρθες στην παρέα μας και με το καλό η μπουμπούκα σου!

Εχουμε ιδια μερα ΠΗΤ και ιδιο νοσοκομειο.........αν και δυστυχως εγω παω καισαρικη (δευτερη) και μαλλον (πρωτα ο Θεος) θα γεννησω νωριτερα!

Μπηκες και στο facebook στην ομαδα μας?

QuW0p3.png

Και για το καλωσόρισμα:

ΜΗΤΕΡΑ:

• touki - 06/04/2010
  • Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)
  • Marakious -10/04/2010
  • neraidoula-20/04/2010(αγορακι)
  • angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)
  • maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

• andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)
  • mary73 - 07/04/2010
  • valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)
  • βασ32 - 17/04/2010
  • Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

• island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

• tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

• irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)
  • nikole - 03/04/2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

• dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

X4pTp3.png

Και για το καλωσόρισμα:

ΜΗΤΕΡΑ:

• touki - 06/04/2010
  • Marakious -10/04/2010

ΙΑΣΩ:

• mary73 - 07/04/2010
  • βασ32 - 17/04/2010

• island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

ΕΛΕΝΑ:

• nikole - 03/04/2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

Κανε τη ροζ καλεεεε

κοριτσακι εχει !

QuW0p3.png

Κανε τη ροζ καλεεεε

κοριτσακι εχει !

Καλά ντε :tongue:

ΜΗΤΕΡΑ:

• touki - 06/04/2010
  • Marakious -10/04/2010

ΙΑΣΩ:

• mary73 - 07/04/2010
  • βασ32 - 17/04/2010

• island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

ΕΛΕΝΑ:

• nikole - 03/04/2010 (κοριτσάκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Νικολ, καλως ηλθες στην παρεα μας. Οτι αποριες εχεις εδω θα τις λυνουμε ολες μαζι.

Irev μου, η γιατρος δεν μου ειπε οτι ειναι μικρουλα, απλως βασει υπερηχου βγαινει μια βδομαδα πιο μικρη απ'οτι βασει περιοδου. Κ επειδη ξερω ακριβως την ημ/νια συλληψης βλεπω οτι ειναι μια βδομαδα πιο μικρουλα. Ομως η γιατρος ειπε οτι ολα καλα οποτε δεν ανησυχω.

Το ντοπλερ ποτε γινεται κοριτσια; εμενα δεν μου'πε τιποτα ακομα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Νικολ, καλως ηλθες στην παρεα μας. Οτι αποριες εχεις εδω θα τις λυνουμε ολες μαζι.

Irev μου, η γιατρος δεν μου ειπε οτι ειναι μικρουλα, απλως βασει υπερηχου βγαινει μια βδομαδα πιο μικρη απ'οτι βασει περιοδου. Κ επειδη ξερω ακριβως την ημ/νια συλληψης βλεπω οτι ειναι μια βδομαδα πιο μικρουλα. Ομως η γιατρος ειπε οτι ολα καλα οποτε δεν ανησυχω.

Το ντοπλερ ποτε γινεται κοριτσια; εμενα δεν μου'πε τιποτα ακομα.

Ξερω οτι γινεται χοντρικα στην 30η βδομαδα... Το ειχα κανει και στο γιο μου.

Ειναι εγχρωμος υπερηχος και μετράνε τη ροή αίματος στον ομφάλιο λώρο και στις δύο μητριαίες αρτηρίες, για να διαπιστωθεί εάν ο πλακούντας τροφοδοτείται επαρκώς τις αρτηρίες του μωρού....με αυτο εοχυν και μια εικονα για πιθανοτητες προεκλαμψίας.

QuW0p3.png

Ευχαριστω πολυ irev!

Ειμαι τοσο κουρασμενη αποψε. Νομιζω οτι για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο θα πεσω για υπνο πριν τις 12¨00. Σας καληνυχτω λοιπον και τα λεμε παλι αυριο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΜΟΥ ΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ :-) ΜΙΑΜ-ΜΙΑΜ!!!ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...