Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!

Αννα μου περαστικά σου! Ελπίζω να είσαι πολύ καλύτερα τώρα!!

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλες σ'ό,τι αφορά τα λαχανικά. Σήμερα παρέλειψα το σέλινο (μιας και εγώ το απεχθάνομαι) και έφαγε 2 κουταλάκια. Οσο για το λάδι, η γιατρός μου είπε ένα κουτάλι της σούπας στο τέλος του βρασίματος να ρίχνω.

Και πιστέψτε με μόνο πρόβλημα δυσκοιλιότητας δεν έχει!!! Χιχιχιχι!!!

Τάνια μου η ώρα η καλή και η πεταλουδίτσα να μην παλαιπωρηθεί καθόλου! Να περάσετε τέλεια!! Για το κρεβάτι συμφωνώ μαζί σου!

Μπράβο Αναστασία μας!!!!!! Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι ακόμα καλύτερο!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια έχω μια φίλη ,θέλω όσες θηλαζετε,ή θηλάσατε ή δεν καταφέρατε να θηλάσετε να πείτε τη γνώμη σας! το μωρό της είναι 30 ημερών! παλεύει να θηλάσει κ δε θέλει το στήθος με τπτ ο μικρός,απογοητεύτηκε,πήρε θήλαστρο κ πάλι τίποτα..

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ Ή ΟΧΙ?

αν δηλ παλέψει θα καταφέρει να θηλάσει ή να μην κανει άλλη προσπάθεια?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλησπέρα φιλενάδες μου!!!!!!

εεε με μάτιασαν και έπαθα ότι και ο Βέγγος: τρέχω και δεν φτάνω με όλα χαχαχχα, έτσι λοιπόν χάθηκα, προσπαθούσα να διαβάσω τί γράφετε και δεν προλάβαινα , είναι τραγικό φίλες μου!!! Έκανα τώρα μια περίληψη και έγιναν όλα αχταρμάς χοχο...

Καταρχήν Αναστασία μας ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! βρε Νικόλ μπες να μας πεις τα ευχάριστααααααααααααααααααα!!!!!

Τάνια μου με το καλόοοο!!!!!!!!!! Να το ευχαριστηθείτε και να περάσετε υπέροχα!!!!

Περαστικά στις άρρωστες μανούλες, και εύχομαι NO MORE TOUMBES ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ για τα τρελά μπεμπίνια μας που κάνουν προπόνηση για κασκαντέρ.

Ρε παιδί μου μόλις έκατσα τώρα να γράψω 2 γραμμές 3 τηλέφωνα χτυπησαν, το κουδούνι και ξύπνησε και το Λουσάκι κλαίγοντας, ήμαρτον μυρωδιά με παίρνουν?

Έχω παρατήσει τον κουβά την σφουγγαρίστρα και την ηλεκτρική στην μέση του σαλονιού και έκατσα να γράψω χαχα.

Με το φαί ρε γμτ τί σκατ@ ?? Την μια τρώνε κάμποσο, την άλλη κλαίει πριν το δοκιμάσει και όλα αυτά με το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απογευματινό το κουτσοτρώμε αλλά δεν με πολυενδιαφέρει και το πρωινό σχεδόν όλο με χίλια δυο κόλπα. Χτες που είχα πάει εκτάκτως στην παιδίατρο μου είπε το νερό που βράζω το κρέας να το πετάω και να μην βάζω εκεί τα λαχανικά μπας και της μυρίζει πολύ το κατσίκι. Σήμερα που το έκανα έτσι έφαγε το 70% ενός πιάτου τίγκα άρα κάτι κάνουμε. Την ρώτησα τί να προσθέσω και δεν με αφήνει τπτ. Κανένα άλλο λαχανικό εκτός από πατάτα καρότο κολοκύθι και κάποιο ρύζι ή ζυμαρικό + ψωμί . Άννυ μου εσύ μου φαίνεται είχες ρωτήσει για το ψωμάκι, κόρα της δίνω στο χέρι και μασουλάει όταν την εχω μπροστά μου ή ψημένο ψωμί του τοστ.

Επιστρέφωωωωω

GaiGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια - μανουλάκια!

Με θυμάστε καθόλου; Σας διαβάζω όποτε μπορώ, σας ζηλεύω που έχετε συναντηθεί τόσες φορές και έχετε γίνει φίλες, ανταλλάσετε τις ανησυχίες σας και βοηθά η μία την άλλη!

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ούτε καν να είμαι συνεπής στο φόρουμ! Είπα σήμερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο από την δουλειά μου για να σας γράψω και τα δικά μου.

Βαπτίσαμε και το δικό μας μαναράκι πριν ένα μήνα: 10/10/10 ημέρα Κυριακή. Το όνομά του Κωνσταντίνος!

Επίσης, ετοιμάζουμε και το σπίτι μας και θα μετακομίσουμε σε 1,5-2 μήνες. Οπότε από το καλοκαίρι είμαι ανάμεσα στο γραφείο, το νέο σπίτι, το μωράκι, το σπίτι και κάποια στιγμή το βράδυ κοιμάμαι και πάλι τα ίδια. Ευτυχώς που μας βοηθάει ο μπαμπάς μου πάρα πολύ στην οικοδομή γιατί με το μωρό δεν θα την κατάφερνα μόνη μου.

Αυτά τα νέα από εμένα.

Φιλιά πολλά κοριτσάκια!

Καλώς την! Να σου ζήσει ο νεοφώτιστος! Να μπαίνεις που και που να μας λες τα νέα σου.

X4pTp3.png

Κορίτσια έχω μια φίλη ,θέλω όσες θηλαζετε,ή θηλάσατε ή δεν καταφέρατε να θηλάσετε να πείτε τη γνώμη σας! το μωρό της είναι 30 ημερών! παλεύει να θηλάσει κ δε θέλει το στήθος με τπτ ο μικρός,απογοητεύτηκε,πήρε θήλαστρο κ πάλι τίποτα..

Alo Άντζυ μου, τί να σου πω έτσι αυθαίρετα, αμα έχει ακόμα γάλα η κοπέλα με νοσοκομειακό θήλαστρο και το κλασικό πρόγραμμα, και το μωρό σκουλαρίκι στι ζιζί ίσως να κάνει κάτι. 30 μέρες τί πίνει το μωράκι? παίρνει βάρος? τσισάκια κλπ οκ? Χρειάζεται όλο το σετάκι των ερωτήσεων καλύτερα να στείλεις στην Αγλαία για σωστή αντιμετώπιση. Πάντως ελπίζω να τα καταφέρει.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα φιλενάδες μου!!!!!!

εεε με μάτιασαν και έπαθα ότι και ο Βέγγος: τρέχω και δεν φτάνω με όλα χαχαχχα, έτσι λοιπόν χάθηκα, προσπαθούσα να διαβάσω τί γράφετε και δεν προλάβαινα , είναι τραγικό φίλες μου!!! Έκανα τώρα μια περίληψη και έγιναν όλα αχταρμάς χοχο...

Καταρχήν Αναστασία μας ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! βρε Νικόλ μπες να μας πεις τα ευχάριστααααααααααααααααααα!!!!!

Τάνια μου με το καλόοοο!!!!!!!!!! Να το ευχαριστηθείτε και να περάσετε υπέροχα!!!!

Περαστικά στις άρρωστες μανούλες, και εύχομαι NO MORE TOUMBES ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ για τα τρελά μπεμπίνια μας που κάνουν προπόνηση για κασκαντέρ.

Ρε παιδί μου μόλις έκατσα τώρα να γράψω 2 γραμμές 3 τηλέφωνα χτυπησαν, το κουδούνι και ξύπνησε και το Λουσάκι κλαίγοντας, ήμαρτον μυρωδιά με παίρνουν?

Έχω παρατήσει τον κουβά την σφουγγαρίστρα και την ηλεκτρική στην μέση του σαλονιού και έκατσα να γράψω χαχα.

Με το φαί ρε γμτ τί σκατ@ ?? Την μια τρώνε κάμποσο, την άλλη κλαίει πριν το δοκιμάσει και όλα αυτά με το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απογευματινό το κουτσοτρώμε αλλά δεν με πολυενδιαφέρει και το πρωινό σχεδόν όλο με χίλια δυο κόλπα. Χτες που είχα πάει εκτάκτως στην παιδίατρο μου είπε το νερό που βράζω το κρέας να το πετάω και να μην βάζω εκεί τα λαχανικά μπας και της μυρίζει πολύ το κατσίκι. Σήμερα που το έκανα έτσι έφαγε το 70% ενός πιάτου τίγκα άρα κάτι κάνουμε. Την ρώτησα τί να προσθέσω και δεν με αφήνει τπτ. Κανένα άλλο λαχανικό εκτός από πατάτα καρότο κολοκύθι και κάποιο ρύζι ή ζυμαρικό + ψωμί . Άννυ μου εσύ μου φαίνεται είχες ρωτήσει για το ψωμάκι, κόρα της δίνω στο χέρι και μασουλάει όταν την εχω μπροστά μου ή ψημένο ψωμί του τοστ.

Επιστρέφωωωωω

Καλώς την!

Μη μου λες τέτοια ρε Βικάκι για τα λαχανικά!! Και είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου σε κανα επιπλέον λαχανικό...

X4pTp3.png

Pik να σου ζήσει ο Κωνσταντίνος σας, όπως λέει και η Dim να μπαίνεις όποτε μπορείς να μας λέτε τα νέα σας!!!!!

Για την γαλουχία με τα γεύματα, εμείς θηλάζουμε στις 6 και κάτι το πρωί, στις 9.30 της δίνουν την φρουτόκρεμα που κάνει καμιά ώρα να την φάει, και μέχρι τις 2.15 που γυρνάω εγώ δεν θέλει τπτ!!!!!!!!! Απίστευτο μουλάρωμα, δεν δέχεται ούτε κουταλιά φαγητού΄, παρά περιμένει εμένα να θηλάσει λυσσασμένα το καημένο!!! Σήμερα δεν της έδωσα γάλα, επέμεινα με το φαί όπως είπα και πριν και ψιλοεφαγε. Μετά από 1 ωρίτσα όμως ήθελε ζιζί, άδειασε και τα 2, κοιμήθηκε ένα 20λεπτο και τώρα πάλι στι ζιζί την έχω και μισοκοιμάται..... Στις 7.30-8 θα της κάνω αχλαδάκι με ρυζάλευρο και ότι φάει και μετά στις 9 και κάτι πάλι ζιζί, ύπνος, και ξυπνάει 1 και 4 περίπου πάλι για μαμ. Στις 6 έχουμε πάλι εγερτήριο και ζιζί και φτου και απ την αρχή.... Υπέροχο???

GaiGp3.png

αντε ρε Βικάκι -Βέγγο μας έλειψες πολύ!!!!!

θα γραψω μόνο αυτό εν τάχει γιατι τωρα βγήκα απο το μπάνιο κ μετά σχολιάζω.

Ο μπέμπης της τωρα πίνει ξένο κι εκείνη παλέυει να βγαλει με το χέρι,μιας και με το θήλαστρο της medela υποφερει στον πόνο.το μωρό στο στηθος ουρλιάζει.στάνταρ θα υπαρχει λύση γιατι ειναι νωρίς ακομα,εγω εκεί στηρίζομαι κ λέω οτι μπορει να το προσπαθήσει τη στιγμη που το θέλει κιόλας.αλλά ας όψεται η κακή πληροφόρηση.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλώς την!

Μη μου λες τέτοια ρε Βικάκι για τα λαχανικά!! Και είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου σε κανα επιπλέον λαχανικό...

Ξέρω 'γω ρε γμτ... Λες εμάς να μας φρενάρει λόγω αλλεργίας? Πάντως το βρίσκω ολίγον κουλό να το κάνει γενικώς αυτό.....

αααα δεν της είπα τπτ για την περτικαλάδα.... χαχαχα

GaiGp3.png

Άντζυ μου αυτό το πρόβλημα είχα ακριβώς!!!!Η μπουμπού δεν μπορούσε να πιάσει θηλή κι επειδή πείναγε εκνευριζόταν....δοκίμασα και τις ψεύτικες θηλές...καλά μια αποτυχία...είχα τέτοιο άγχος που τα έγραφα όλα...πόσα λεπτά στήθος...πόσα ml θήλαστρο (όπου θήλαστρο πίεζα και με το χέρι μόνο του δεν έβγαζε τίποτα)...πόσο ξένο...τότε και για μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευα ότι έκανα τα πάντα!!!!Αφού μπήκα στο parents και όσο περνάει ο καιρός μετανιώνω που δεν μίλησα με κάποιον ειδικό...να με βοηθήσει...Για μένα αυτό πρέπει να κάνει...;)

Διαφημίσεις

αντε ρε Βικάκι -Βέγγο μας έλειψες πολύ!!!!!

θα γραψω μόνο αυτό εν τάχει γιατι τωρα βγήκα απο το μπάνιο κ μετά σχολιάζω.

Ο μπέμπης της τωρα πίνει ξένο κι εκείνη παλέυει να βγαλει με το χέρι,μιας και με το θήλαστρο της medela υποφερει στον πόνο.το μωρό στο στηθος ουρλιάζει.στάνταρ θα υπαρχει λύση γιατι ειναι νωρίς ακομα,εγω εκεί στηρίζομαι κ λέω οτι μπορει να το προσπαθήσει τη στιγμη που το θέλει κιόλας.αλλά ας όψεται η κακή πληροφόρηση.

Κι εγώ αυτό είχα και πράγματι....το αριστερό μάτωνε στην κυριολεξία...τρελό πόνο...αλλά δεν είχα άλλη λύση....:(

Βίκυ αν ξεκινήσουν οι δουλειές δεν σταματάς ποτέ ε;;;;

Κι εμάς δεν μας έχει πει για άλλα λαχανικά...θα δουμε στις 22...προς το παρόν...πατάτα,καρότο,κολοκύθι,σέλινο...

Άντζυ μου αυτό το πρόβλημα είχα ακριβώς!!!!Η μπουμπού δεν μπορούσε να πιάσει θηλή κι επειδή πείναγε εκνευριζόταν....δοκίμασα και τις ψεύτικες θηλές...καλά μια αποτυχία...είχα τέτοιο άγχος που τα έγραφα όλα...πόσα λεπτά στήθος...πόσα ml θήλαστρο (όπου θήλαστρο πίεζα και με το χέρι μόνο του δεν έβγαζε τίποτα)...πόσο ξένο...τότε και για μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευα ότι έκανα τα πάντα!!!!Αφού μπήκα στο parents και όσο περνάει ο καιρός μετανιώνω που δεν μίλησα με κάποιον ειδικό...να με βοηθήσει...Για μένα αυτό πρέπει να κάνει...;)

Γεια σου Άλεξ!! Μωρέ και εγώ είμαι της φιλοσοφίας ο επιμένων νικά όσο αφορά τον θηλασμό, αλλά ο καθένας πράττει όπως θεωρεί σωστό.

Για την ιστορία, όταν γέννησα (καισαρική), δεν έβγαινε ΤΙΠΟΤΑ και με κανέναν τρόπο σε γάλα όσο και αν ζούλαγα, η Λούση ήταν τεμπέλα και κοιμόταν στην πρώτη τζούρα, για να την καταφέρω να τρώει (ας πούμε....) την σκουντάγαμε και εγώ και ο Θ. . Μας κράτησαν στο μαιευτήριο 1 επιπλέον μέρα γιατί έχανε βάρος (το φυσιολογικό αναμενόμενο αλλά είπαμε είναι παντού αλμπάνιδες ακόμα και στο Έλενα 3 παιδίατροι έλεγαν διαφορετικά εντελώς πράγματα) και έφυγα μόνο όταν δέχτηκα να της δώσω 20 ml συμπλήρωμα κάθε 6 ώρες το οποίο σε 1 βδομάδα το έκοψα εντελώς με παρότρυνση της παιδιάτρου.

Αλλά.... είχα διαβάσει ότι είχα βρει για τον θηλασμό και στην Φαιναρέτη η Μαρία Δάγλα η μαία μας, μου τα είχε πει τόσο αναλυτικά που είχα σιγουριά ότι θα τα καταφέρω στο τέλος. Την έπρηζα στα τηλέφωνα όταν με έπιανε το υπαρξιακό μου με τον θηλασμό από την 2η μέρα που γέννησα και όλα πήγαν καλά.

Τα θήλαστρα δεν ξέρω πώς δουλεύουν, αλλά σίγουρα το αντλούμενο γάλα δεν αποτελεί ένδειξη για το αν έχει γάλα μια μαμά και πόσο. Καμία σχέση....

GaiGp3.png

Βίκυ αν ξεκινήσουν οι δουλειές δεν σταματάς ποτέ ε;;;;

Κι εμάς δεν μας έχει πει για άλλα λαχανικά...θα δουμε στις 22...προς το παρόν...πατάτα,καρότο,κολοκύθι,σέλινο...

Αχχχ δεν σταματάνε ποτέεεεε οι άτιμεςςςςς....

Τώρα μόλις ήρθαν τα χαλιά και έδεσε το γλυκό. Πρέπει να αδειάσει το σαλόνι που είναι και μικρό και πήχτρα στα πράγματα και να στρώσω. Στην κουζίνα αποφάσισα να μην στρώσω γιατί είναι αμαρτία να γίνει μπάχαλο με το πρώτο τάισμα....

Τί κάνει η φιλενάδα μας η Αννούλα?

GaiGp3.png

Αχχχ δεν σταματάνε ποτέεεεε οι άτιμεςςςςς....

Τώρα μόλις ήρθαν τα χαλιά και έδεσε το γλυκό. Πρέπει να αδειάσει το σαλόνι που είναι και μικρό και πήχτρα στα πράγματα και να στρώσω. Στην κουζίνα αποφάσισα να μην στρώσω γιατί είναι αμαρτία να γίνει μπάχαλο με το πρώτο τάισμα....

Τί κάνει η φιλενάδα μας η Αννούλα?

Α μια χαρά...εγώ δεν έχω βγάλει ακόμη τα χειμωνιάτικα!!!!χαχαχαχαχα

Μια χαρά!!!!Τώρα είναι στο κρεβάτι της και παίζει!!!!Το Λουσάκι;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...