Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Τί κάνετε; Εμείς καλά, κοιμάται τώρα κ βρήκα ευκαιρία! Το βράδυ ήταν ξύπνιος 5.30-6.00 αλλα ήταν το μόνο ξύπνημα της νύχτας αφού είχα ξαπλώσει κι εγώ οπότε μια χαρά!!!

Δέσποινα, ελπίζω να μην ήταν τεράστια η ζημιά και να βρεθούν τα πράγματά σας. Είναι πολύ άσχημο και περίεργο συναίσθημα να σου κλέβουν κατι που σου ανήκει...

Άννη, για την άντληση που λέγαμε, μου ήρθε φλασιά τώρα, μπορείς να την βάλεις να καθίσει ακριβώς δίπλα σου, να σε κοιτάξει ώστε από τη μια να θηλάζει και από την άλλη να αντλείς; Είναι πολύ αποτελεσματικό! Όταν σταματά η ροή, τον βάζω να θηλάσει και ξαναρχίζει να τρέχει!

Ελπίζω σήμερα να της αρέσει το μοσχάρι!

Δήμητρα, ατμιστά δοκίμασες να τα δώσεις;

Μπορείς να βάλεις και πιπεριά χωρίς τη φλούδα ή πράσο για να νοστιμίσει. Εγώ του έχω βάλει και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Πάντως μην το σκέφτεσαι, κάποια στιγμή όλα θα φάνε!

Άννα, περαστικά σου! Μήπως να δοκίμαζες κανένα άλλο σκεύασμα σιδήρου;

Κι εγώ το είχα πάθει αυτό στην εγκυμοσύνη και έφταιγε ο χυμός πορτοκάλι και το άδειο στομάχι... Μήπως είναι κάτι τέτοιο; Δεν μπορείς να κρατήσεις τον μπαμπά σου εκεί να σε βοηθήσει;

Αθηναίες καλά να περάσετε στη συνάντηση!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κ απο εμας.σημερα αντλησα επιτελους 120γρ αλλα με τιγκα ζιζι γιατι δεν ξυπνησε η κλειω το βραδυ.

εφαγε τα φρουτα της με ρυχαλευρο μαζι,αντε να δουμε το μεσημερι τι θα γινει με το μασχαρι.

εγω Δημητρα βραζω πατατα καροτο κολοκυθι ακομη κ κραταω και το ζουμι.αυριο λεω να βαλω κ τις πιπεριες που λεγαμε.στο τελος βαζω λιγο λαδι κ λιγο λεμονι.καμια φορα βαζω ντοματα αντι για λεμονι.

Αννα μου περαστηκα σου.παρε καποιον να ρθει να σε βοηθησει με το μωρο.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας φίλες!

Άννα περαστικά σου, είσαι καλύτερα;

Όλες λίγο πολύ ειμαστε ακόμα σε φάση αναζήτησης με το τι τρώνε τα ζουζούνια!

Δεν μπορεί θα ξημερώσει κάποτε η μέρα που θα τρώνε πιτόγυρα μαζί μας!

Μέχρι τότε αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!!!

mWsZp3.png

κορίτσια σας ευχαριστώ. ήρθε παλι ο μπαμπας μου. εγω αν και καλυτερα με το στομαχι είχα πονοκέφαλο. τι να πω; αδυναμία; κούραση; όλα μαζί; εχασα και τη συναντηση. τωρα ηρθε και η μαμα μου και κραταει λιγο το μωρακι. εφαγα και 2 μπιφτεκια και ελπιζω να συνελθω. φιλακια

KOWTp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια - μανουλάκια!

Με θυμάστε καθόλου; Σας διαβάζω όποτε μπορώ, σας ζηλεύω που έχετε συναντηθεί τόσες φορές και έχετε γίνει φίλες, ανταλλάσετε τις ανησυχίες σας και βοηθά η μία την άλλη!

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ούτε καν να είμαι συνεπής στο φόρουμ! Είπα σήμερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο από την δουλειά μου για να σας γράψω και τα δικά μου.

Βαπτίσαμε και το δικό μας μαναράκι πριν ένα μήνα: 10/10/10 ημέρα Κυριακή. Το όνομά του Κωνσταντίνος!

Επίσης, ετοιμάζουμε και το σπίτι μας και θα μετακομίσουμε σε 1,5-2 μήνες. Οπότε από το καλοκαίρι είμαι ανάμεσα στο γραφείο, το νέο σπίτι, το μωράκι, το σπίτι και κάποια στιγμή το βράδυ κοιμάμαι και πάλι τα ίδια. Ευτυχώς που μας βοηθάει ο μπαμπάς μου πάρα πολύ στην οικοδομή γιατί με το μωρό δεν θα την κατάφερνα μόνη μου.

Αυτά τα νέα από εμένα.

Φιλιά πολλά κοριτσάκια!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

ΆΝΝΑ ελπίζω να σαι καλύτερα να μην έιναι κατι,απλά εξάντληση ίσως.

pik μα πως χάνεστε έτσι όλες ρε παιδί μου? να σας ζήσει ο νεοφώτιστος~!βάλε μας στην ομάδα καμια φώτο !!και εσύ δε μπορεις καθόλου για καμια συνάντηση?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

κορίτσια το εγκεφαλογράφημα της Αναστασίας μας βγήκε κι ήταν πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο! σε 15 μέρες θα ξαναπάνε να κάνει πάλι κι ελπίζουμε να ναι ακόμα καλύτερο!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα!!!

Μπράβο στην Αναστασία μας!!! Και σε 15 μερες θα χουμε ακομη καλύτερα νέα!!!

Εγω τωρα τρεχω και τρεχω, τα χω παιξει ειναι αληθεια αλλα το παλευω. ΑΠο δω και περα τελος ομως αυτα περιμενω φίλους απο μακρια και θα τρεχω μονο για καφεδες!!Καιρος ήταν!! Σήμερα πήγα να πάρω το νυφικο μου αλλα μου ήτανε μεγάλο θα το ξαναφτιάξουν και ελπίζω μεχρι Σαββατο πρωι να το έχω! Χτες στολισα το σπίτι της μαμας μου και έκανα και νύχια!!:tongue: Δεν θυμάμαι ποια με ρώτησε για το κρεβατι ,αλλα είναι ένα έθιμο που εμενα δεν μου πολυαρέσει και στην περιπτωση μου δεν βρισκω και το νόημα να γίνει. Εκτος αυτου απο σήμερα και μεχρι το γάμο υο σπιτι θα φιλοξενησει αρκετο κόσμο οπότε και το κρεβάτι πρέπει να χρησιμοποιηθει!:tongue:

Η μικρη μου έχει χάσει λίγο το πρόγραμμα της αλλα δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. ευτυχως δεν χάσαμε τον ύπνο μας αλλα το πρόβλημα είναι κυριως στο φαγητο...

ΜΕτα απο απαιτηση της αντζυς θα προσπαθήσω αυριο να σας βάλω καποιες φωτο απο μπομπονιέρες - προσκλητηριο κτλ!!

Δεν ξερω αν θα μπορέσω να σας διαβάσω ελπίζω να τα καταφέρω, διαφορετικα θα τα πούμε μετα το γάμο.

ΜΑκαρι να μπορούσατε να ρθειτε όλες!!!

Σας αγαπώ πολύ!!!

Φιλακια φιλενάδες!!!!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

κορίτσια το εγκεφαλογράφημα της Αναστασίας μας βγήκε κι ήταν πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο! σε 15 μέρες θα ξαναπάνε να κάνει πάλι κι ελπίζουμε να ναι ακόμα καλύτερο!

αχ Αμήν! Να τελειώσουν τα βάσανά τους.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Εγώ μόλις κάθισα....πριν λίγο έφυγαν και οι επισκέψεις μου!!!!

Κορίτσια πώς περάσατε στο Mall;;;;

Μαρία (Angicat) και μένα το λάδι από το χωριό είναι...αλλά βάζω 2 κουταλάκια του γλυκού...αναλογία δηλαδή ένα για κάθε γεύμα!!!!Μήπως είναι πολύ ένα φλυτζανάκι του καφέ....εγώ ούτε στο δικό μας δεν βάζω τόσο...Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ρωτήσει και τον γιατρό...λίγο μου είπε...

Άννα (touki) περαστικά σου!!!!

Άννυ πώς τα πήγε η Κλειώ με το μοσχαράκι;;;;

Πολύ ευχάριστα τα νέα της Αναστασούλας!!!!!Το επόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο!!!!Και κάθε φορά τέτοια και ακόμη καλύτερα ευχάριστα νέα!!!!!!Ήταν η πιο ωραία είδηση αυτή!!!!!:D:D:D

Τάνια η ώρα η καλή και πάλι!!!!Το νυφικό στο τέλος θα είναι τέλειο!!!!Το καλό πράγμα έτσι μας παιδεύει λίγο!!!!Περιμένουμε φώτο!!!!Εαν προλάβεις φυσικά!!!!

Αυτά προς το παρόν!!!!

Διαφημίσεις

Μαρία (Angicat) και μένα το λάδι από το χωριό είναι...αλλά βάζω 2 κουταλάκια του γλυκού...αναλογία δηλαδή ένα για κάθε γεύμα!!!!Μήπως είναι πολύ ένα φλυτζανάκι του καφέ....εγώ ούτε στο δικό μας δεν βάζω τόσο...Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ρωτήσει και τον γιατρό...λίγο μου είπε...

Η παιδίατρος είχε δώσει το ΟΚ για περισσότερο λάδι γιατί βοηθάει και το έντερο. Τώρα δεν ξέρω αν εννοούσε τόσο αλλά δεν έχουμε καθόλου προβλήματα με το φαγητό του ή δυσκοιλιότητα και το αποδίδω στο λαδάκι. Το ελαιόλαδο δεν το φοβάμαι. Δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα γι αυτό. Όμως κάθε μαμά κάνει όπως αυτή κρίνει καλύτερο για το δικό της παιδάκι.

mU4Ep3.png

Η παιδίατρος είχε δώσει το ΟΚ για περισσότερο λάδι γιατί βοηθάει και το έντερο. Τώρα δεν ξέρω αν εννοούσε τόσο αλλά δεν έχουμε καθόλου προβλήματα με το φαγητό του ή δυσκοιλιότητα και το αποδίδω στο λαδάκι. Το ελαιόλαδο δεν το φοβάμαι. Δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα γι αυτό. Όμως κάθε μαμά κάνει όπως αυτή κρίνει καλύτερο για το δικό της παιδάκι.

Ναι εννοείτε...απλά ήθελα να δω αν σου έχει πει κάτι συγκεκριμένο ο γιατρός γιατί εγώ δεν του ζήτησα διευκρίνηση...

Καλησπέρα κούκλες!!!

Λείπαμε σημερα από το πρωι, αλλά από οτι βλέπω και εδώ δεν είχε πολύ κίνηση!

Τέλεια τα νέα για το Αναστασάκι μας!!! Τα ίδια ευχάσριστα νέα να έχουμε και σε 15 μέρες!

Άννα περαστικά σου, εύχομαι να είσαι ήδη καλύτερα. Αυτόν τον παλιοσίδηρο ποτέ δεν τον χώνεψα.

Τάνια-νύφη άντε γάμο έχουμε, πρέπει να είσαι συνέχεια έξω για καφεδες-ποτα, βαμμένη περιποιημένη και να διασκεδάζεις! Όλα να πάνε καλά και μην αγχώνεσαι για τπτ. Κοίτα να το χαρείς με την καρδιά σου!!!

Μαρία (angicat) εμενα ο γιατρος μου έχει πει, λαδάκι να βάζω ένα κουταλακι του γλυκου και αυτο στο άλεσμα, όχι στο μαγείρεμα.

Αυτά για σήμερα, να είμαστε όλες καλά!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Εγώ βράζω πλέον μια μικρή πατάτα, κουνουπίδι, μπρόκολο, καρότο, κολοκύθι, μαϊντανό, κρεμμύδι (αλλά το αφαιρώ δεν το αλέθω), σέλινο και έναν τόνο ελαιόλαδο με αρκετό νερό για νερουλή κρέμα (όχι πουρέ γιατί τον μπουκώνει). Το ελαιόλαδο δεν το μετράω, το ρίχνω με την μπουκάλα. Είναι από το χωράφι μου και είναι αγνό. Ο μπαμπάς μου δεν ραντίζει τίποτα. Υποθέτω πως πέφτει ένα φλυτζανάκι του καφέ. Δεν το βάζω μετά γιατί είναι έξτρα παρθένο και πικρίζει και γιατί ρίχνω τόσο πολύ που φρέσκο δεν θα τρωγόταν μετά. Μαζί στο κατσαρολάκι βράζω και 2 κουταλάκια ζυμαρικό αστράκι. Αυτό το γεύμα είναι για 2-3 μέρες. Φυσικά επειδή δίνω και κρέας, το νερό είναι ζωμός από το βρασμένο κρέας μαζί με το κρεατάκι σε κομματάκια. Βράσε τα λαχανικά πολύ. Μην τα αφήνεις και είναι σκληρούτσικα γιατί δεν αλέθονται καλά και ο δικός μου στην αρχή αηδίαζε αν είχε κομματάκια, έστω και μικροσκοπικά. Έχει σχεδόν ένα μήνα που αρχίσαμε και εδώ και πολλές μέρες καταβροχθίζει όλη την χορτόσουπα. Θέλει υπομονή. Τώρα ετοίμαζα τα φρούτα και σκεφτόμουνα πως ήταν όταν δεν τα έτρωγε, τι χάλια ένιωθα. Τώρα ξέρω πως θα το φάει όλο το μπωλάκι. Τρώει ένα μπωλάκι της Nuby για να καταλάβετε και μερικές φορές και παραπάνω! Καλή επιτυχία Δήμητρα.

καλέ ο χριστός κι η παναγία!!! τόσο λάδι ούτε εγώ στην σαλάτα που κάνω παπάρα δε βάζω!χαχαχαχα!!

βρε Μαρία εμείς μιλάμε για τον πόνο μας με τα δικά μας φυσιολογικά παιδιά..δεν τρώνε και βασανιζόμαστε τόσο πολύ και στεναχωριόμαστε..και μας λες για τον Λευτεράκη-θαύμα που τρώει τα πάντα και σ'αυτές τις ποσότητες??ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ PLEASE!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Μπραβο το Αναστασακι μας, δυνατο παιδι και με θεληση...ουφφφ ευτυχως ευχαριστα τα νεα.

Και εγω λαδι βαζω λιγο με το ματι, δηλαδη να ναι κανα 2 κουταλακια, του εχω δωσει βεβαια και χωρις λαδι αλλα νομιζω και τοσο πολυ να του εβαζα παλι θα το τρωγε,ειναι και εμενα ευκολο παιδι στο φαγητο!

Τανια dont worry, θα το χεις το Σαββατο το πρωι,απλα τρωγε κανονικα αυτες τις ημερες, γιατι μαλλον χανεις κιλα με τοσο τρεξιμο (εγω ειχα χασει 5 κιλα σε 2 εβδομαδες που βεβαια τα ξαναπηρα σε χρονο dt!).

Λεμε να κατεβουμε καμια βολτα τωρα αγορα, θελω μωρε να παρω κατι σε ρουχο, ολο τα ιδια και τα ιδια φοραω στη δουλεια.Οταν δε δουλευα ελεγα δε βαριεσαι που παω, αλλα τωρα δε γινεται πρεπει να βαλω το χερι στη τσεπη,απλα δεν εχω αποφασισει ακομη τι θελω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...