Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ μενα ετσι κανει Βασω!ολη μερα εκει να ειναι,προβλημα δεν θα εχει!χαχαχ.να το απολαυσεις οσο πιοπολυ μπορεις!καποια στιγμη θα τα κυνηγαμε να τα αγκαλιασουμε κ δεν θα στεκονται!!!

οσο για το αλλο που ρωτας.αφου το μωρο κοιμαται τοσες ωρες ,θα μαθει κ το σωμα σου οτι εκεινες τις ωρες δεν χρειαζεται γαλα.κ μενα μερικες φορες που κοιμαται κανα 8ωρο σερι ,τουμπανιαζα,αλλα πλεον οχι.

αυτο ειναι μεγαλη αληθεια που λες δεν θα κάθονται ουτε για αγκαλια αργοτερα.....οσο κουραστικο κ ναναι μερικες φορες συνεχεια με το στηθος ειναι κ ωραια ωμως ετσι ποτ μας κοιτανε με αυτες τις γλυκες φατσουλες:tongue::tongue::tongue:

οσο για το άλλο εται λες να ναι ???????μαθαινει το σωμα λες??? γιατι εγω ξερεις τι εκανα μεχρι προσφατα???? για να μη περνουν τοσες ωρες κ μενει ανερεθιστο το στηθος , ενω η μικρη ξυπνουσε 9-9,30 εγω ξυπνουσα απο τις 6,30 για να κάνω αντλησεις για το ερεθισμα ξερεις αλλα κουραστηκα και το σταματησα γιαυτο αναρωτιωμουν--ειναι που εχω χαμηλη παραγωγη μωρε κ αγωνιζομαι να την διατηρησω;);)

ρωτησα κ την αγλαια αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου εχει απαντησει για πρωτη φορα--παντα μου απαντουσε αμεσως:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια άκυρο για μένα και τη μπουμπού για αύριο....Εχω κανονίσει να έρθει η κουνιάδα μου στις 12...επομένως αποκλείεται να προλάβω....Ελπίζω την επόμενη φορά....:(

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.γαμώτο σε σένα στηριζόμουν ρε Αλεξάνδρα :cry::cry::cry: κρίμα,μακάρι την άλλη βδομάδα να τα καταφέρουμε! εγω αν μπορείς εσύ -οπως την άλλη φορά να με πας!!_ πάω παντου!:rolleyes:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.γαμώτο σε σένα στηριζόμουν ρε Αλεξάνδρα :cry::cry::cry: κρίμα,μακάρι την άλλη βδομάδα να τα καταφέρουμε! εγω αν μπορείς εσύ -οπως την άλλη φορά να με πας!!_ πάω παντου!:rolleyes:

Συγγνώμη φιλενάδα!!!!Αλλά το είχα διαγράψει....και το θυμήθηκα αργά!!!!

Δεν πειράζει όμως...υπομονή και την επόμενη φορά θα πάμε!!!!;)

Καλησπέρα μανούλες!

Η μέση μου με πεθαίνει ξαφνικά...βάρυνε ο Νικόλας μου φαίνεται.

Για αύριο ούτε εγώ θα μπορέσω μιας και ο καλός μου δεν το συζήτάει για Mall. Δουλεύει το απόγευμα και δεν προλαβαίνει.

X4pTp3.png

ελατε να κανετε προβες με την Κλειω για βαρος:?εγω πλεον παω σαν κουτση.

τελικα προβλημα με το φαι της εχει κ οχι με το κουταλι.

εφαγε σχεδον 150γρ φαριν το απογευμα.ας ετρωγε το φαι της κ μην ετρωγε την σκατο φαριν.τελος παντων..για να δουμε αυριο με το μοσχαρι.το μαγειρεψα τωρα να ειναι ετοιμο για αυριο.

ερωτηση φλασ: πιπερια δινει καμια??????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες. κοιμηθηκε ο μικρουλης μου. τις τελευταιες μερες πολυ νυστα βρε κοριτσια. ολη τη μερα νυσταζει. τουλαχιστον τρωει ολο το φαγητο του. χθες αρχισαμε το κοτοπουλο. ενω χθες αφησε λιγακι σημερα το τσακισε! ισως να του αρεσε που προσθεσα λεμονακι.

ο Γ. ακομα να ρθει σπιτι. εγινε διαρρηξη στη δουλεια του κ τον πηραν τηλ να παει για καταγραφη ζημιων. πηρανε λεφτα,σπασανε η/υ κ πηγε η αστυνομια κ τωρα τον περιμενω να γυρισει. ειμαι κ λιγακι φοβιτσιαρα...

Αννυ ακομα δεν εδωσα πιπερια,λες?

pHNqp3.png9S1np2.png

καλησπερα μανουλες. κοιμηθηκε ο μικρουλης μου. τις τελευταιες μερες πολυ νυστα βρε κοριτσια. ολη τη μερα νυσταζει. τουλαχιστον τρωει ολο το φαγητο του. χθες αρχισαμε το κοτοπουλο. ενω χθες αφησε λιγακι σημερα το τσακισε! ισως να του αρεσε που προσθεσα λεμονακι.

ο Γ. ακομα να ρθει σπιτι. εγινε διαρρηξη στη δουλεια του κ τον πηραν τηλ να παει για καταγραφη ζημιων. πηρανε λεφτα,σπασανε η/υ κ πηγε η αστυνομια κ τωρα τον περιμενω να γυρισει. ειμαι κ λιγακι φοβιτσιαρα...

Αννυ ακομα δεν εδωσα πιπερια,λες?

ωχ μεγαλη ζημια!τι δουλεια εχετε???

και για την πιπερια...λεω...οπως λεω κ πορτοκαλι πιπερια!(συμβουλη Δημητρας)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ωχ μεγαλη ζημια!τι δουλεια εχετε???

και για την πιπερια...λεω...οπως λεω κ πορτοκαλι πιπερια!(συμβουλη Δημητρας)

Εγώ γενικά έχω μείνει στα βασικά...δεν έχω προσθέσει τίποτα επιπλέον...θα τον ρωτήσω όμως τι επιτρέπεται....

Κάτι άσχετο...

Η μπουμπού λίγες μέρες πριν είχε βήχα...χθες το βράδυ είχε πολύ έντονο...όλη μέρα τίποτα...και τώρα πάλι το ίδιο...πήρα το γιατρό και του το είπα...με ρώτησε πόσες μέρες της έδωσα Mucothiol...και μου έιπε άσχετα αν δω ότι σταματάει να της δώσω για 5-6 μέρες...Τι λέτε;;;;

Καλημερα, Δεσποινακι τι παθατε βρε κοριτσι μου;Αντε περαστικα και να μην ξανασυμβει τιποτα κακο.

Εγω εχω δωσει και πιπερια αναμεσα σε ολα τα λαχανικα, δεν επαθε τιποτα, δεν καταλαβε τιποτα ο μικρος.

Το μπουκωμα καλα κρατει, μια εβδομαδα τωρα η μυτη τρεχει συνεχεια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Το βράδυ μας κλασικα ήταν με πολλά ξυπνήματα αλλά και με μια ώρα παιχνίδι μεταξύ 4-5. Ο Νικόλας δλδ είχε όρεξη γιατί η μανουλα καθόλου.

Είμαι όμως χαρούμενη γιατί επιτέλους έφαγε ένα μήλο κι ένα αχλάδι. Τα έβαλα 3 λεπτάκια στον ατμό πρωτού τα λιώσω και είχε μεγάλη επιτυχία!!!! Το χλαπάκιασε.

Για πείτε με τα λαχανικά πως τα κάνετε μπας και φάει λίγο κι απο αυτά.

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Το βράδυ μας κλασικα ήταν με πολλά ξυπνήματα αλλά και με μια ώρα παιχνίδι μεταξύ 4-5. Ο Νικόλας δλδ είχε όρεξη γιατί η μανουλα καθόλου.

Είμαι όμως χαρούμενη γιατί επιτέλους έφαγε ένα μήλο κι ένα αχλάδι. Τα έβαλα 3 λεπτάκια στον ατμό πρωτού τα λιώσω και είχε μεγάλη επιτυχία!!!! Το χλαπάκιασε.

Αυτό το 4-5 ήταν...σκότωμα!!!!Δεν πειράζει όμως...:tongue:

Για τα φρουτάκια μάλλον πρέπει επειγόντως να προμηθευτώ ένα σκεύος σαν το δικό σου!!!

Τα λαχανικά εμείς τα τρώμε...πατάτα-κολοκύθι (λιγότερο)-καρότο-και πολύ λίγο σέλινο....τα βράζω απλά...και μία κουταλίτσα λάδι...το τρώει όλο...περίπου 180...

Καλημέρα μανούλες! Αχ μωρέ περαστικα στα κρυωμένα μωρούλια σας. Το βράδυ καλό ήταν,το ξημέρωμα ομως χάλια. Ειχα γενικα πονοκεφαλους τελευταία+το απεδιδα στο οτι δεν επαιρνα σιδηρο+δεν καλοτρωγα. Σημερα λοιπόν κατά τις 6 που θηλασα ειπα να παρω+ενα σιδηρο.κατα τις 8παρα με επιασε το στομάχι,διπλωνα απ τον πονο.τάση για τουαλετα+αναγούλα μαζι+πονος!το μωρο μου ξυπνησε,δεν μπορούσα να το παρω αγκαλίτσα+αυτο με εβλεπε+εκλαιγε πιο πολυ!καταφερα την πηρα στο κρεβατι μας αφου εβαλα+μια θερμοφορα στο στομάχι+αυτο ακόμα εκλαιγε με παραπονο+δακρυάκια...

Ηρθε ο μπαμπας μου καπως μου πέρασε,την κοιμισα πριν αλλα δε με αφήνει το στομάχι.μόλις σηκωθω ξαναπονάω.+χαμομηλι ηπια+γαλα+φρυγανιες εφαγα.χαλια.θα χασω την συναντηση...τώρα γραφω απ το κινητο,σορυ αν φαινεται καπως.

Αννη μου θα φαει+η κλειώ,που θα πάει!

Ωχ πάλι με πιάνει.τι θα κανω οταν ξυπνήσει;

KOWTp3.png

Εγώ βράζω πλέον μια μικρή πατάτα, κουνουπίδι, μπρόκολο, καρότο, κολοκύθι, μαϊντανό, κρεμμύδι (αλλά το αφαιρώ δεν το αλέθω), σέλινο και έναν τόνο ελαιόλαδο με αρκετό νερό για νερουλή κρέμα (όχι πουρέ γιατί τον μπουκώνει). Το ελαιόλαδο δεν το μετράω, το ρίχνω με την μπουκάλα. Είναι από το χωράφι μου και είναι αγνό. Ο μπαμπάς μου δεν ραντίζει τίποτα. Υποθέτω πως πέφτει ένα φλυτζανάκι του καφέ. Δεν το βάζω μετά γιατί είναι έξτρα παρθένο και πικρίζει και γιατί ρίχνω τόσο πολύ που φρέσκο δεν θα τρωγόταν μετά. Μαζί στο κατσαρολάκι βράζω και 2 κουταλάκια ζυμαρικό αστράκι. Αυτό το γεύμα είναι για 2-3 μέρες. Φυσικά επειδή δίνω και κρέας, το νερό είναι ζωμός από το βρασμένο κρέας μαζί με το κρεατάκι σε κομματάκια. Βράσε τα λαχανικά πολύ. Μην τα αφήνεις και είναι σκληρούτσικα γιατί δεν αλέθονται καλά και ο δικός μου στην αρχή αηδίαζε αν είχε κομματάκια, έστω και μικροσκοπικά. Έχει σχεδόν ένα μήνα που αρχίσαμε και εδώ και πολλές μέρες καταβροχθίζει όλη την χορτόσουπα. Θέλει υπομονή. Τώρα ετοίμαζα τα φρούτα και σκεφτόμουνα πως ήταν όταν δεν τα έτρωγε, τι χάλια ένιωθα. Τώρα ξέρω πως θα το φάει όλο το μπωλάκι. Τρώει ένα μπωλάκι της Nuby για να καταλάβετε και μερικές φορές και παραπάνω! Καλή επιτυχία Δήμητρα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...