Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kaλησπέρα κοριτσια μου :):)

Ιωαννα Δεσποινα Αννα (touki) Βαλια χριστινα αλεξανδρα Αννυ σας ευχαριστω για τις ευχες σας για την βαπτιση όντως σημασια εχει το μυστηριο και τα υπολοιπα ειναι πιο πολυ για να ευχαριστιομαστε εμεις.Ενταξει όποιος μπορει να τα κάνει καλο ειναι διαφοερτικα καλη διαθεση να υπαρχει:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βασω-Νεραιδουλα-Η πτωση του Γιωργακη τρομερη ετσι πάντα όλα να τα παιρνει ελαφρα κ ν α μην ταλαιπωριεται με τιποτα ευχομαι οπως κ με την πτωση:):)

Για το θηλασμο κ εγω ξερω οποτε θελει θηλάζει η καθεμια αλλα ειχα διαβασει απο Αγλαια οτι το πρωι -βραδυ μονο ειναι μεθοδος αποθηλασμου κανονικα

Ερώτηση εσεις που ξερετε περισοτερα για το θηλασμο :Η τελευταια φορα της ημερας πουθηλάζω ειναι 10 το βραδυ περιπου και μετα πάλι την άλλη μερα 8-9 το πρωι ξανατρωει η μπεμπυλα .Ειναι πολλες οι ωρες που το στηθος μενει ετσι.Αυτο μπορει να οδηγησει σε περαιτερω μειωση της παραγωγης δεδομενου οτι εξαρχης ειχα και εχω μικρη ποσοτητα???? ή επειδη εχει εγκατασταθει η γαλουχια τωρα δεν αλλαζει???:confused::confused::confused:

Ερωτηση 2 Η μικρη εχει μυξουλες και στον υπμο της βηχει σαν πνιγεται μου φαινεται αλλα δεν καταλαβαινω. Το κανουν κ σε σας??? Μια κοπέλα απο εδω δεν θυμαμαι ειπε οτι μπορει ναναι απο τα δοντια όλα αυτα Λέτε????και την προσεχουμε πολυ αυτη την εβδομαδα επειδη ειναι κ η βαφτιση μας:P:p:p

Δεν θυμαμαι άλλα;););););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όσον αφορά αυτό Άντζυ δεν είναι απαραίτητο να θηλάζεις μόνο πρωί και βράδυ. Αν η μαμά είναι με το μωρό τότε αυτό θα ζητάει να θηλάζει συχνά. Αν η μαμά δουλεύει τότε θα μειωθούν οι θηλασμοί ανάμεσα στα γεύματα αφού δεν θα είναι κανένας εκεί να τα θηλάσει. Έχω ακούσει πολλά παιδιά τότε ξυπνάνε την νύχτα για να θηλάζουν που η μαμά είναι εκεί. Αλλά μην σε τρομοκρατεί. Οι θηλασμοί διαρκούν μερικά λεπτάκια και το μωρό στέκεται και παίρνει μόνο του θέση. Μέχρι και την μπλούζα σηκώνουν! Εσύ απλά κάθεσαι και αυτά απολαμβάνουν. Σκέψου το όφελος στο μωρό σου και συνέχισε!

Οσονα αφορα το θηλασμο εγω κοριτσια μου συνβαινει το εξης :η μικρη μου(αν κ δεν εχω πολυ γαλα) τρελενεται για στηθος εκει κοιμαται εκει ηρεμει Εχει δεν εχει γάλα της αρεσει εκει να κάθεται. Ναφανταστειτε την βαζω στο στηθος μετα απο αντληση κααι καθεται μια χαρα !!!!!!!!!!!Τι να πω καλο τωρα ειναι αυτο??? δεν ξερω πάντως το απολαμβανουμε και οι δυο και οσο εχω γαλατακι θα συνεχιζουμε ε τοσο κοπο εχουμε κανει γιανα φτασουμε εδω:):)

Αναρωτιέμαι οταν θα θα αποθηαλασουμε θα εξακολουθει να τους αρεσει το στηθος ή λεω βλακεια??????:confused::confused::confused:

Με τα λαχανικά έχω κι εγώ θέμα. Δεν του αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ! Και εννοείται πως καταλήγουμε στο γάλα.

Ψάχνω να βρω καμιά συνταγή τώρα μπας και φαει καμια κουταλια.

Δημητρα αν θυμαμαι ειναι πρωτος καιρος που τρωτε λαχανικα???ισως να θελει λίγο χρονο περισσοτερο ας φαει 2-3 κουταλιες κ συνεχισε με γάλα

να χαιρεσαι κ τον αντρα σου εχτες!!!!ναστε μαζι κ ευτυχισμενοι

Καλημερα αρχηγε

οκ με την οθονη τωρα που αλλαξες την αναλυση?

Ειμαι στο γραφειο αλλα δεεεεεεν την παλευω Ζαλιζομαι τρελλα, ειμαι ασπρη σαν το πανι... Θα μου πειτε...ε τοση απωλεια αιματος

Ξυπνησε καμια ή ακόμη?

ΚΟΙΤΑΞΕΤΟ ΛΊΓΟ ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΗ Κ ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ Κ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαφημίσεις

Κορίτσια άκυρο για μένα και τη μπουμπού για αύριο....Εχω κανονίσει να έρθει η κουνιάδα μου στις 12...επομένως αποκλείεται να προλάβω....Ελπίζω την επόμενη φορά....:(

Με τα λαχανικά έχω κι εγώ θέμα. Δεν του αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ! Και εννοείται πως καταλήγουμε στο γάλα.

Ψάχνω να βρω καμιά συνταγή τώρα μπας και φαει καμια κουταλια.

Όπως είμασταν εμείς με τα φρούτα και τώρα τα τρώει με περισσότερη όρεξη από το γάλα! Μην στεναχωριέσαι, είναι νωρίς ακόμα. Σε ένα μήνα όλα θα κυλάνε ρολόι! Και ο ένας μήνας περνάει πολύ γρήγορα! Σκέψου, πότε γίναμε 7 μηνών!!!!!!! (Εγώ κοντεύω να 30ρίσω!)

mU4Ep3.png

Κορίτσια μου... όσες αρχίσατε τώρα τα λαχανικα μην απελπιζόσαστε...

Θέλουν το χρόνο τους τα μωράκια μας! Κι εμένα στην αρχή δεν τα ήθελε με τιποτα.

2-3 κουταλιές ετρωγε και μετα εκανε εκφράσεις εμετου κ εκλεινε το στομα και εγώ ήμουν πολύ στενοχωρημένη...

Σιγά σιγά όμως τα συνήθισε και τώρα το τρώει όλο το φαγητό κ περιμένει την κουταλιά με το στόμα ανοιχτο!

Υπομονή θέλει!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

μπραβο που δεν ειναι αρρωστούλης ο Γιώργος μας !ευτυχώς!

όσο για το πέσιμο,κύριος!το χάρηκε μη σου πω κιόλας!θα πε απο μέσα του "πω πω τι κατάφερα!!για κάτσε να εξερευνήσω"χαχα!

μωρή ποια ανεύθυνη μάνα λες εσύ? σε μας τα λες?έλεος! εγώ δηλ τι είμαι που την είχα ΛΥΜΕΝΗ στο καρότσι και ανεβαίναμε σκαλιά κι έφυγε απο πίσω? εγώ δηλ είμαι η χειρότερη μαμά ???φίλη μη λες χαζάδες !

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΙΡΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑς ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΟΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα κ εγω αυτο θα ελεγα.οτι για να τρωνε τοσες φορες αρα ειναι η μαμα σπιτι!αν δεν εισαι τι θα κανουν?

το θεμα ομως ειναι ρε girls οτι πρεπει να μαθει να τρωει κ απο κουταλι!δεν θελω με τιποτα να αποθηλασω αλλα θελω να μαθει να τρωει ,για να μπορω να φυγω,να παω να δουλεψω.

Αννυ ετρωγε τα λαχανικα της,μολις μπηκε το κοτοπουλο αρχισε τα κουλά!μετα θηλαζει αφου δεν τρωει κ λυσσαει απ την πεινα!

Μαρια παντα ηρεμη προσπαθω να ειμαι!οταν με εκνευριζει τα παραταω γιατι αδικος κοπος!εχει φαει ενα κολλημα κ θελει να της δινω το χαρτι κουζινας που την σκουπιζω.της το παιρνω γιατι το τρωει κ σκαει απ το κλαμα!

γενικα το καρεκλακι της αρεσει πολυ.κα8εται πολλες ωρες την ημερα εκει.

θα προσπαθησω μετα να της δωσω καμια φαριν να δω αν θα φαει.αν φταιει δηλ το φαι ή το κουταλι γενικοτερα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Όπως είμασταν εμείς με τα φρούτα και τώρα τα τρώει με περισσότερη όρεξη από το γάλα! Μην στεναχωριέσαι, είναι νωρίς ακόμα. Σε ένα μήνα όλα θα κυλάνε ρολόι! Και ο ένας μήνας περνάει πολύ γρήγορα! Σκέψου, πότε γίναμε 7 μηνών!!!!!!! (Εγώ κοντεύω να 30ρίσω!)

Α εισαι μικρουλα ακομη δεν τρανταρισες???????????? εμενα εχουν περασει 4 χρονια απο τοτε που τρανταρισα:cry::cry::cry::cry::cry::cry: αλλα αισθανομαι καποιες φορες 20:):):):)(σπάνια βεβαια!!!!!!!))):rolleyes::rolleyes:

καλα κ εγω αυτο θα ελεγα.οτι για να τρωνε τοσες φορες αρα ειναι η μαμα σπιτι!αν δεν εισαι τι θα κανουν?

το θεμα ομως ειναι ρε girls οτι πρεπει να μαθει να τρωει κ απο κουταλι!δεν θελω με τιποτα να αποθηλασω αλλα θελω να μαθει να τρωει ,για να μπορω να φυγω,να παω να δουλεψω.

Αννυ ετρωγε τα λαχανικα της,μολις μπηκε το κοτοπουλο αρχισε τα κουλά!μετα θηλαζει αφου δεν τρωει κ λυσσαει απ την πεινα!

Μαρια παντα ηρεμη προσπαθω να ειμαι!οταν με εκνευριζει τα παραταω γιατι αδικος κοπος!εχει φαει ενα κολλημα κ θελει να της δινω το χαρτι κουζινας που την σκουπιζω.της το παιρνω γιατι το τρωει κ σκαει απ το κλαμα!

γενικα το καρεκλακι της αρεσει πολυ.κα8εται πολλες ωρες την ημερα εκει.

θα προσπαθησω μετα να της δωσω καμια φαριν να δω αν θα φαει.αν φταιει δηλ το φαι ή το κουταλι γενικοτερα!

θα το μαθει καιτο κοτοπουλο μη στεναχωριεσσαι εστω 2-3 κουταλιές γιααρχη καλα ειναι :P:p

Οσονα αφορα το θηλασμο εγω κοριτσια μου συνβαινει το εξης :η μικρη μου(αν κ δεν εχω πολυ γαλα) τρελενεται για στηθος εκει κοιμαται εκει ηρεμει Εχει δεν εχει γάλα της αρεσει εκει να κάθεται. Ναφανταστειτε την βαζω στο στηθος μετα απο αντληση κααι καθεται μια χαρα !!!!!!!!!!!Τι να πω καλο τωρα ειναι αυτο??? δεν ξερω πάντως το απολαμβανουμε και οι δυο και οσο εχω γαλατακι θα συνεχιζουμε ε τοσο κοπο εχουμε κανει γιανα φτασουμε εδω:):)

Αναρωτιέμαι οταν θα θα αποθηαλασουμε θα εξακολουθει να τους αρεσει το στηθος ή λεω βλακεια??????:confused::confused::confused:

κ μενα ετσι κανει Βασω!ολη μερα εκει να ειναι,προβλημα δεν θα εχει!χαχαχ.να το απολαυσεις οσο πιοπολυ μπορεις!καποια στιγμη θα τα κυνηγαμε να τα αγκαλιασουμε κ δεν θα στεκονται!!!

οσο για το αλλο που ρωτας.αφου το μωρο κοιμαται τοσες ωρες ,θα μαθει κ το σωμα σου οτι εκεινες τις ωρες δεν χρειαζεται γαλα.κ μενα μερικες φορες που κοιμαται κανα 8ωρο σερι ,τουμπανιαζα,αλλα πλεον οχι.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

[ATTACH]1104[/ATTACH]

Ο γιόκας μου!!!

καταπληκτικουλης ειναι να σου ζησει χιλιες φορες !!!!!!!τι ειναι ομως αυτο ακριβως σαν αρνητικο μου μοιαζει σαν σκιτσο με μολυβι δεν διακρινω καλα!!!!!!:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...