Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Άντζυ ξέρω εγώ που είναι το Mall...επομένως αν μπορείς πάμε μαζί...;)

Αντζυ δεν εχεις δικαιολογία τωρα :tongue::tongue::tongue: Αλεξάνδρα να σας περιμενουμε αύριο????

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

τι κανετε μανουλινια...Τανια ασε τις δουλειες καλεεεε ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙΙΙΙΙΙ.:P:p

αλλα κ μενα η απλωστρα ειναι τιγκα οπως κ το πλυντηριο κ το καλαθι..πως γινεται αυτο ρε σεις ενω ολο πλενω>??????:evil:

σημερα πηρα βιολογικο ρυζαλευρο κ της εβαλα μεσα στα φρουτα,το εφαγε μπορω να πω...εχω κ κατι γαλατα στην καταψυξη κ θα της τα δωσω με αυτο για να μην χαλασουν...εγω παλι σημερα δεν μπορεσα να αντλησω...παει ξεχασα να αρμεγομαι:tongue:ελπιζω να πιει το κατεψυγμενο η Κλειω οταν μεινει στην γιαγια,αλλιως στην εσχατη θα πιει ξενο.τι να κανουμε....

Αννα αυτο που λες για τον θηλασμο..κ μενα εχει μειωθει απ την αποψη οτι δεν τουμπανιαζω ,αλλα το μωρο παντα θα χει να τρωει...αλλα πως θηλαζουν αυτες τοσες φορες???δεν τρωνε στερρες?εγω ξερω οτι μεχρι τον χρονο θα φτασουμε να θηλαζουμε πρωι κ βραδυ μονο.

οσο για την ντοματα κ εγω την ξεφλουδισα εβγαλα τα σπορια κ την εβρσα λιγο,κ την βαζω στο μουλτι μαζι με τα αλλα λαχανικα.αυριο θα φαμε μοσχαρι...αντε να δουμε γιατι με το κοτοπουλο δεν τα πηγαμε πολυ καλα.....

ποσο μ αρεσει που μπορειτε να βρεθειτε ολες μαζι....

κ εμεις ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΣΣΣΣ.ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ

Νικολιτσα μου ολα καλα να πανε..κ οποια μπορει να παει να τους δει παλι.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

πωπω κοριτσια,τα νευρα μου.εχω απελπιστει με το φαι της.δεν θελει με τιποτα.κλαει σαν τρελη,βηχει επιτηδες κ μετα πνιγεται απ τον βηχα κ το κλαμα.τωρα ειναι παλι στο ζιζι κ τρωει.γιατι δεν θελει να φαει ενω πειναει???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Άννυ φίλη ενα θα σου πω! στη συνάντηση στο Σύνταγμα γνώρισα 2 κοπέλες ,της μιας το παιδάκι ήταν 3,5 χρονών και θήλαζε ακόμα και της άλλης 2!! ξέρεις τι μου είπανε???η πρώτη θηλάζει το μικρό εως και 8 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ~!!!!!! ούτε νεογέννητο λέει τόσο!μάλιστα τρώει φαί κανονικό και μετά της λέει γάλα-γάλα !!χαχα!! κι η αλλη είπε οτι είναι μύθος το πρωί -βράδυ..τώρα τι να πω!! εγώ έμεινα με αυτα που είπαν! αλλιως τα νομιζα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

πωπω κοριτσια,τα νευρα μου.εχω απελπιστει με το φαι της.δεν θελει με τιποτα.κλαει σαν τρελη,βηχει επιτηδες κ μετα πνιγεται απ τον βηχα κ το κλαμα.τωρα ειναι παλι στο ζιζι κ τρωει.γιατι δεν θελει να φαει ενω πειναει???

Μήπως παρεξηγηθηκε που είπαμε ότι είναι πολλά κιλά και αποφάσισε να μπει σε δίαιτα :tongue::tongue::tongue: Τι δεν τρωει τα λαχανικα ή την κρέμα. Πιστευω ότι χρειάζεται τον χρόνο της... Ο γιατρος τι σου έχει πει να δινεις συμπλήρωμα γάλα ή οχι???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Με τα λαχανικά έχω κι εγώ θέμα. Δεν του αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ! Και εννοείται πως καταλήγουμε στο γάλα.

Ψάχνω να βρω καμιά συνταγή τώρα μπας και φαει καμια κουταλια.

X4pTp3.png

Δεν φταίει απαραίτητα ο θηλασμός όπως λέει η Άντζυ. Μην απελπίζεσαι. Συμβουλή μου, (επειδή με ταλαιπώρησε 2 εβδομάδες ο Λευτεράκης στην αρχή και τώρα τρώμε τα πάντα), είναι να κρατάς το παιδί πάντα ήρεμο. Στις αρχές να ταΐζεις όταν έχει κέφια και να στοχεύεις μια μια να τρώει τις κουταλιές. Όταν δεις ότι εκνευρίζεται σταμάτα και δώσε στήθος. Σιγά σιγά συνδύασε με παιχνίδι το φαγητό. Εγώ έχω ένα παιχνίδι με μουσική έτσι όταν μετά 5 λεπτά βαριέται να κάθεται και να τρώει του πατάω την μουσική και του αρέσει να χαζεύει. Δεν του το δίνω στα χέρια, το κουνάω μπροστά του. Η πεθερά μου τον παίζει με ένα 2ο κουτάλι που του το δίνει. Στο μπαλκόνι τρώμε σε χρόνο ρεκόρ, εμπνέεται εκεί, έχει ήλιο, αεράκι, οπότε δοκίμασε να βγάλεις έξω το καρεκλάκι. Ο κύριος λόγος που δεν τρώνε είναι επειδή βαριούνται να κάθονται στο καρεκλάκι. Πρέπει να τα μάθουμε να απολαμβάνουν το φαγητό. Εμένα πλέον ο Λ. δόξα τον Θεό κατεβάζει το καταπέτασμα χαχαχαχα αλλά φιλενάδα στις αρχές έκλαιγα πριν να τον ταΐσω. Δώσε και στους δυο σας χρόνο και αν έχεις νεύρα μην την ταΐζεις.

Δεν έχω χρόνο να σου γράψω περισσότερα, θα μπω το βράδυ μσν να μιλήσουμε. Τα μικρά γράφουν τεστ και βρήκα ευκαιρία.

mU4Ep3.png

Άννυ φίλη ενα θα σου πω! στη συνάντηση στο Σύνταγμα γνώρισα 2 κοπέλες ,της μιας το παιδάκι ήταν 3,5 χρονών και θήλαζε ακόμα και της άλλης 2!! ξέρεις τι μου είπανε???η πρώτη θηλάζει το μικρό εως και 8 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ~!!!!!! ούτε νεογέννητο λέει τόσο!μάλιστα τρώει φαί κανονικό και μετά της λέει γάλα-γάλα !!χαχα!! κι η αλλη είπε οτι είναι μύθος το πρωί -βράδυ..τώρα τι να πω!! εγώ έμεινα με αυτα που είπαν! αλλιως τα νομιζα!

Όσον αφορά αυτό Άντζυ δεν είναι απαραίτητο να θηλάζεις μόνο πρωί και βράδυ. Αν η μαμά είναι με το μωρό τότε αυτό θα ζητάει να θηλάζει συχνά. Αν η μαμά δουλεύει τότε θα μειωθούν οι θηλασμοί ανάμεσα στα γεύματα αφού δεν θα είναι κανένας εκεί να τα θηλάσει. Έχω ακούσει πολλά παιδιά τότε ξυπνάνε την νύχτα για να θηλάζουν που η μαμά είναι εκεί. Αλλά μην σε τρομοκρατεί. Οι θηλασμοί διαρκούν μερικά λεπτάκια και το μωρό στέκεται και παίρνει μόνο του θέση. Μέχρι και την μπλούζα σηκώνουν! Εσύ απλά κάθεσαι και αυτά απολαμβάνουν. Σκέψου το όφελος στο μωρό σου και συνέχισε!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...