Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!

Εδώ είμαι Αννη μου απλά ήμουν στο δίπλα γραφείο...

Μίλησα κ με το Χριστινάκι μας και κατα 99% θα έρθει κι εκεινη αύριο!!!

Οπότε για αύριο είμαστε σίγουρες:

ANNH

ANNA

BΑΛΙΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΙΣΩΣ:

ΑΝΤΖΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια κι από μας!

Νικόλ μου καλή επιτυχία σήμερα !!!! Ελπίζω να είναι τέλεια τα αποτελέσματα!

Αντζυ μου κράτα το Ctrl και μετα το + (συν) αν είναι μικρά ή το - (πλην) αν είναι τεράστια. Λογικά θα φτιάξει. Δεν νομίζω να σου έχει χαλάσει όλη η ανάλυση, θα σου είχαν χαλάσει και τα χρώματα.

Οσο για το τρένο το συζητούσα με τον Νεκ. τώρα και δεν συμφωνεί να κάνουμε τόση διαδρομή μόνοι μας στο τρένο. Για μετακίνηση με ΜΜΜ με αφήνει αν δεν είναι ολόκληρο ταξίδι. Τώρα παίζει το σενάριο να έρθουμε μαζί. Αλλοι άντρες θα έρθουν;

Yπάρχει μια περιπτωση να ερθει ο δικός μου...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα!

Ελπίζω να είναι δλδ... Γιατί το βράδυ δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο από άποψη ξυπνημάτων...Πλέον κοιμάται νωρίτερα αλλά μπορεί να ξυπνήσει πολλές φορές και απόψε 5-7 είχε αϋπνίες ενώ εμείς όχι! :? Όταν σκέφτομαι πως δεν τον ενοχλούν ακόμη τα δόντια του (σύμφωνα με τον ντοκ) με πιάνουν οι μαύρες μου... δλδ όταν θα τον ενοχλούν τί θα κάνει;!; :shock:

Ευχαριστούμε πολύ για τις γλυκές ευχές σας!!! Να είστε καλά όλοι, μανούλες και μπεμπάκια!

Ειρήνη, μήπως να ρωτούσες το γιατρό σου για όταν έχεις περίοδο; Πίνεις κανένα χυμό πορτοκάλι όταν παίρνεις το σίδηρο; Περαστικά σου!

Εμένα περίοδος μου ήρθε αρχές Σεπτέμβρη, κατάλαβε πως είναι ανεπιθύμητη και δεν ξανάρθε από τότε! :P Μην αρχίσετε να μου λέτε για εγκυμοσύνες όμως, δεν είμαι!

Συνάντηση οι Αθηναίες ε;! Εμείς οι Θεσσαλονικιές να βρεθούμε αύριο;

Νικόλ, ελπίζω να είστε εντελώς καλά και με το καλό να μπείτε στο νοσοκομείο και ακόμη καλύτερα να βγείτε!!! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερα !!!

Ακομη η μερα δεν έφτασε στη μεση και είμαι ήδη ένα πτωμα!! Απο το πρωι συμμαζευω και τακτοποιω το σπιτι , η απλωστρα ειναι φουλ και παρολα αυτα το πληντηριο συνεχιζει να πλένει. Να δουμε ποτε θα τα σιδερώσω όλα αυτα. Θελω να ετοιμασω και τη βαλιτσα της μικρης για να τη στειλω με τον Γιωργο την παρασκευη και αύριο περιμενω τους πρωτους ταξιδιώτες! αντε να δουμε τι θα προλαβω να κάνω.

Το μεσημερι θα παώ να στολισω το σπιτι της μαμας μυο και μετα έχει νυχια !( εκει ελπίζω να χαλαρώσω ΄λιγάκι)

Χτες κοιμήθηκα απο τιςς 10, η μικρη δεν κοιμοταν ετσι την πηρα μαζι μου στο κρεβατι με αποτελεσμα αυτη να τραγουδαει και γω να κοιμηθω. Με νανουριζε το κοριτσάκι μου :tongue::tongue::tongue:.

Και ευτυχως δεν είχαμε πτώση...

Βασουλα μην ακουω χαζα !θα μπορούσε να χει καλύτερη μανούλα ο Γιώργος απο εσένα??

Οι πτώσεις είναι μες στο πρόγραμμα δυστυχως!!!

Νικολίτσα καλη επιτυχία!!!!ολα να πάνε καλά!!!

Βίκυ που είσαι????

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα !!!

Ακομη η μερα δεν έφτασε στη μεση και είμαι ήδη ένα πτωμα!! Απο το πρωι συμμαζευω και τακτοποιω το σπιτι , η απλωστρα ειναι φουλ και παρολα αυτα το πληντηριο συνεχιζει να πλένει. Να δουμε ποτε θα τα σιδερώσω όλα αυτα. Θελω να ετοιμασω και τη βαλιτσα της μικρης για να τη στειλω με τον Γιωργο την παρασκευη και αύριο περιμενω τους πρωτους ταξιδιώτες! αντε να δουμε τι θα προλαβω να κάνω.

Το μεσημερι θα παώ να στολισω το σπιτι της μαμας μυο και μετα έχει νυχια !( εκει ελπίζω να χαλαρώσω ΄λιγάκι)

Χτες κοιμήθηκα απο τιςς 10, η μικρη δεν κοιμοταν ετσι την πηρα μαζι μου στο κρεβατι με αποτελεσμα αυτη να τραγουδαει και γω να κοιμηθω. Με νανουριζε το κοριτσάκι μου :tongue::tongue::tongue:.

Και ευτυχως δεν είχαμε πτώση...

Βασουλα μην ακουω χαζα !θα μπορούσε να χει καλύτερη μανούλα ο Γιώργος απο εσένα??

Οι πτώσεις είναι μες στο πρόγραμμα δυστυχως!!!

Νικολίτσα καλη επιτυχία!!!!ολα να πάνε καλά!!!

Βίκυ που είσαι????

Τάνια μου πολύ τρέξιμο, ε;;;

Εφτασαν οι μέρες και θα είναι όλα τέλεια!!! Αύριο έχεις το στρώσιμο του κρεββατιού;; Η ωρα η καλή κοπέλα μου!!! :tongue::tongue:

Νικόλ μου καλή επιτυχία κοπέλα μου! Περιμένουμε ευχάριστα νέα!

Αλήθεια... το Βικάκι που είναι; To Mαράκι;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες καλημέρα!!!!! καλά μου είστε; λιγες όμως, έχουμε απουσίες!

σχετικά με τα ΜΜΜ σας καταλαβαινω απολυτα κοριτσια. η αληθεια είναι ότι και εγω δεν τολμαω να μπω μονη μου στο τρενο και με συνοδεια παλι βαρια βαρια. ομως ελατε με το αμαξι!!!! πειστε τους αντρούληδές σας και ελατε! ελπιζω να είμαστε πολλές!!!!

κορίτσια σήμερα θα προσθέσω ντοματούλα στο κοτοπουλακι. για αλλαγη. μετα απο 4 μερες θα βαλω και μπροκολακι. για το πρασο τι εχετε ακουσει; μπορω να βαλω λιγο;; ψωνισα χθες βιολογικο και σκεφτομαι να δοκιμασει.

αννη την ντοματα την προσθετεις ωμη στη σουπα μεσα αφου την πολτοποιησεις; ή τη βράζεις και αυτή;;;

τανια ασε τωρα τις δουλειες και τα σιδερα! εσυ παιδι μου εχεις γαμο! ακομα και την μικρη σου δινε την για βολτουλες και χαρούλες με τους συγγενεις! σ εχει πιασει καθολου αγχος; μπατσελορ θα κανεις;;;:tongue::tongue::tongue:

κορίτσια διάβαζα το πρωι για το θηλασμο και την εισαγωγη στ. τροφων. http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=110και τελικα αν θελουμε να διατηρησουμε το θηλασμο πρεπει να θηλαζουμε συνεχεια! και εγω που νομιζα οτι σιγα σιγα θα ρυθμιστει, τωρα φοβαμαι μην χαθει!!! διαβαζα για κατι κοπελες οτι θηλαζουν και 10-15 φορες! τρελαθηκα! τεσπα. εγω συνολικα δινω στηθος όταν το ζηταει δηλ, απο τις 9.00 το βραδυ μεχρι και τις 9.00 το αλλο βραδυ 5 φορες.εννοειται οτι εχω δει μειωση, οχι στην παραγωγη αλλα στο τουμπανιασμα. καλο δεν εναι αυτο;

KOWTp3.png

Μανούλες καλημέρα!!!!! καλά μου είστε; λιγες όμως, έχουμε απουσίες!

σχετικά με τα ΜΜΜ σας καταλαβαινω απολυτα κοριτσια. η αληθεια είναι ότι και εγω δεν τολμαω να μπω μονη μου στο τρενο και με συνοδεια παλι βαρια βαρια. ομως ελατε με το αμαξι!!!! πειστε τους αντρούληδές σας και ελατε! ελπιζω να είμαστε πολλές!!!!

κορίτσια σήμερα θα προσθέσω ντοματούλα στο κοτοπουλακι. για αλλαγη. μετα απο 4 μερες θα βαλω και μπροκολακι. για το πρασο τι εχετε ακουσει; μπορω να βαλω λιγο;; ψωνισα χθες βιολογικο και σκεφτομαι να δοκιμασει.

αννη την ντοματα την προσθετεις ωμη στη σουπα μεσα αφου την πολτοποιησεις; ή τη βράζεις και αυτή;;;

τανια ασε τωρα τις δουλειες και τα σιδερα! εσυ παιδι μου εχεις γαμο! ακομα και την μικρη σου δινε την για βολτουλες και χαρούλες με τους συγγενεις! σ εχει πιασει καθολου αγχος; μπατσελορ θα κανεις;;;:tongue::tongue::tongue:

κορίτσια διάβαζα το πρωι για το θηλασμο και την εισαγωγη στ. τροφων. http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=110και τελικα αν θελουμε να διατηρησουμε το θηλασμο πρεπει να θηλαζουμε συνεχεια! και εγω που νομιζα οτι σιγα σιγα θα ρυθμιστει, τωρα φοβαμαι μην χαθει!!! διαβαζα για κατι κοπελες οτι θηλαζουν και 10-15 φορες! τρελαθηκα! τεσπα. εγω συνολικα δινω στηθος όταν το ζηταει δηλ, απο τις 9.00 το βραδυ μεχρι και τις 9.00 το αλλο βραδυ 5 φορες.εννοειται οτι εχω δει μειωση, οχι στην παραγωγη αλλα στο τουμπανιασμα. καλο δεν εναι αυτο;

Αννα μου καλημέρα!!! Τι κάνει η κορούλα σου;

Εγώ που του βάζω ντομάτα την ξεφλουδίζω κ αφαιρώ κ τα σπόρια και την βράζω με όλα τα υπόλοιπα!!! Για το πράσο δεν ξέρω να σου πω...

Εγώ του βαζω πατατα-καροτο-κολοκυθι-κρεμμυδι-σπανακι-παντζαρι-σελινο-ντοματα-μπροκολο και ή κοτοπουλο ή μοσχαρι!

Αυριο να δούμε τι θα μας πει η παιδίατρος!!!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα σε γνωρίσω κ απο κοντά κ εσενα κ την μικρή σου!!! :tongue::tongue::tongue:

Στη 13.00 στο μέρος που είπαμε!!! ;););)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αννα μου κι εγώ την ντομάτα την ξεφλουδίζω και την βαζω στο τελος αλλά δεν βγάζω τα σπόρια!!! Δεν νομίζω να υπάρχει προβλημα με το πράσο, εμενα η παιδιατρος μου είπε οτι λαχανικο θέλω να του βάζω. Αντε, αντε θα τα πούμε κι αυριο απο κοντά!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερα φιλεναδες!!!Τι μου κανετε??

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!

Τανια μου ξεκουρασου και λιγο!!Δεν εχεις καμια γυναικα να ερθει να σου κανει τις δουλειες να ξεκουραστεις???

Ειρηνη μαλλον παιζει ρολο ο συνδιασμος και των 2!Με τοσο ειμαι και σιδηρο στα πατωματα ειναι λογικο!;)

Ιωαννα μου θα ποναει ο Θοδωρακης μας ε?Αμαν πια με αυτα τα δοντια!

Νικολιτσα μου ολα να πανε καλα με το εγκεφαλογραφιμα!!!!!!

Εγω ειμαι καλα!Επιτελουςς!!!!Παει και αυτο!!Ο μικρος σημερα ελιωσε στον υπνο(λογικο μετα τη χθεσινη ολονυχτια)και ετσι ξεκουραστικα λιγακι!Τωρα ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι......

Συναντηση αυριο βλεπω ε??Εγω δουλευω οποτε λιγο δυσκολο!Αν μπορεσω να φυγω μπορει να πεταχτω;)Ετσι κι αλλιως ειναι 5 λεπτα το mall απο το μαγαζι καιτο σπιτι;););)

Η Βικυ που ειναι αληθεια?????

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδες!!!Τι μου κανετε??

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!

Τανια μου ξεκουρασου και λιγο!!Δεν εχεις καμια γυναικα να ερθει να σου κανει τις δουλειες να ξεκουραστεις???

Ειρηνη μαλλον παιζει ρολο ο συνδιασμος και των 2!Με τοσο ειμαι και σιδηρο στα πατωματα ειναι λογικο!;)

Ιωαννα μου θα ποναει ο Θοδωρακης μας ε?Αμαν πια με αυτα τα δοντια!

Νικολιτσα μου ολα να πανε καλα με το εγκεφαλογραφιμα!!!!!!

Εγω ειμαι καλα!Επιτελουςς!!!!Παει και αυτο!!Ο μικρος σημερα ελιωσε στον υπνο(λογικο μετα τη χθεσινη ολονυχτια)και ετσι ξεκουραστικα λιγακι!Τωρα ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι......

Συναντηση αυριο βλεπω ε??Εγω δουλευω οποτε λιγο δυσκολο!Αν μπορεσω να φυγω μπορει να πεταχτω;)Ετσι κι αλλιως ειναι 5 λεπτα το mall απο το μαγαζι καιτο σπιτι;););)

Η Βικυ που ειναι αληθεια?????

ελα, ελα!!!!:P

KOWTp3.png

βαλια μου και αννη ευχαριστώ! ξέχασα και έκλεισα το ματι και την κατεβασα τη σουπα. να προσθεσω τωρα το χυμο ή οταν την αλεσω;

Πρόσθεσέ τον όταν την αλέσεις καλύτερα!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βάσω μακάρι να τα καταφέρεις να ερθεις αυριο και να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Αννα εγω την βάζω στο άλεσμα!

Νικολ εύχομαι όλα καλα να σας πάνε σήμερα! Περιμενουμε καλα νέα σου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ελα!!!!!! Σε περιμένουμε!!! ;););)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Χάθηκα 2 μερούλες!!!!Ο Χ. μου είχε πάρει το laptop...και όταν ερχόταν μου φώναζε...χθες βγήκαμε κιόλας λόγω επετείου γνωριμίας...7 χρονάκια!!!!

Με την μπουμπου μαζί...γιατί η μανούλα δούλευε!!!

Άννυ περαστικά στην μανούλα σου!!!!

Σχετικά με το θήλαστρο...εγώ είχα πάρει της medela γύρω στα 90 ευρώ από το Λητώ...Δεν το χρησιμοποίησα πάρα πολύ καιρό...αλλά έμεινα ευχαριστημένη...Μία κοπέλα που το είχε πάρει πριν από μένα και είχε το μπεμπάκι της στην εντατική για τις πρώτες 40 μέρες...το χρησιμοποιεί από τότε...έκλεισε 10 μήνες!!!

Άντζυ ξέρω εγώ που είναι το Mall...επομένως αν μπορείς πάμε μαζί...;)

Βάσω (neraidoula) περαστικά στο Γιωργάκη σου!!!!Εγώ τώρα χρησιμοποιώ και otrisalin...Πολύ καλό...αλλά μόνο αν είναι και ο Χ. γιατί η μπουμπου ουρλιάζει...:(

Θα τρελάθηκες με την τούμπα ε;;;;Αλλά θα έπεσε στα μαλακά...;)

Δήμητρα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για χθες!!!!!

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια και στον μικρό Θοδωρή για χθες!!!:D

Για τις πιπίλες έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο...γι' αυτό είχα επιλέξει τις ΜΑΜ...είναι μεγάλες...και είναι δύσκολο να την βάλει όλη στο στόμα!!!

Σας ζάλισα πάλι αλλά είναι για 2 μέρες...;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...