Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eλπιζω να ειναι τελος καλο ολα καλα!

Οσο για το Αναστασακι..κι εγω τις σκεφτομουν Αυριο δεν κανει εγκεφαλογραφημα παλι η μικρουλα μας? Ελπιζω να ειναι ενθαρρυντικα τα αποτελεσματα!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!! ξύπνησα κι ήρθα στο λαπτοπ να σας διαβάσω κι η οθόνη μου είναι τεράστια με κάτι γράμματα ΝΑ!χααχ!! η μπέμπα κοιμάται ακόμα,οπότε όποια ξερει να μου πει πως να το διορθώσω πολύ θα χαρώ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

κάτι πάτησα με την ανάλυση οθόνης και φαίνονται όλα πιο μικρά τώρα...ουφ...μα όλες κοιμάστε? όσο για την Πέμπτη ας συννενοηθώ με την Αλεξάνδρα που μένουμε κοντά γιατί εγώ κι η μπέμπα στο τρένο μαζί δε νομίζω να μας αφήσει ο πατέρας της..δε θέλει να την παίρνω με συγκοινωνίες,φοβάται~!αντι να φοβάται που οδηγώ και την έχω πάντα μαζί..!!αυτό μάλιστα,ειναι επικίνδυνο..!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερα αρχηγε

οκ με την οθονη τωρα που αλλαξες την αναλυση?

Ειμαι στο γραφειο αλλα δεεεεεεν την παλευω Ζαλιζομαι τρελλα, ειμαι ασπρη σαν το πανι... Θα μου πειτε...ε τοση απωλεια αιματος

Ξυπνησε καμια ή ακόμη?

QuW0p3.png

διάβαζα τώρα τα παλιά μας,ακριβώς ένα χρόνο πριν! Νοέμβριος του 2009! πόσα άλλαξαν απο τότε ε! http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=50021&page=12

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Το παιρνω κανονικοτατα.....για 2 μηνες....κι επανελεγχο

Απλα σκετομουν μηπως αυτες τις μερες επρεπε να παιρνω περισσοτερο. Θα επρεπε να του πω οτι τις μερες περιοδου μου συμβαιενι αυτο, μηπως μου ελεγε για μεαλυτερη δοση. Δεν το σκεφτηκα

QuW0p3.png

Καλημέρα μανουλίνια!

Αγγελική διορθώθηκε η οθόνη; Ειρήνη αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το γραφείο μου, κουράγιο!!

Για τα χθεσινά δεν ξέρω τι να πρωτογράψω...είχα γράψει ένα σεντόνι χθες και μου σβήστηκε:evil:

Φίλη Βασούλα είσαι η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να έχει ο Γιωργάκης σου! Τι να πεί και η βετεράνος των πτώσεων μπουμπινέλ;:tongue:

Βασ32 κι εσύ παλεύεις με αντλήσεις ε; Δεν αρχίσατε στερεές, δεν θυμάμαι; Να δεις τώρα αν τρώει φαγητό θα είναι καλύτερα τα πράγματα! Όσο για την βάφτιση, μην το σκέφτεσαι καθόλου, γενικά έχουμε χάσει το νόημα και αντί για μυστήρια κάνουμε υπερπαραγωγές!!! Οπότε μια απλή λιτή βάπτιση είναι ακριβώς ότι χρειάζεται!

Ιωαννάκι χαρούμενα μηνογενέθλια για χθες! Δημητρούλα κ πάλι ευχές για τον Νεκτάριο (γιόρταζε κ η αδερφούλα μου χθες). Λιγουρεύτηκα τις φράουλες με σοκολάτα πολύ κι επειδή φράουλες δεν είχα έφαγα σοκολάτα σκέτη.

mWsZp3.png

Καλημερούδια κι από μας!

Νικόλ μου καλή επιτυχία σήμερα !!!! Ελπίζω να είναι τέλεια τα αποτελέσματα!

κάτι πάτησα με την ανάλυση οθόνης και φαίνονται όλα πιο μικρά τώρα...ουφ...μα όλες κοιμάστε? όσο για την Πέμπτη ας συννενοηθώ με την Αλεξάνδρα που μένουμε κοντά γιατί εγώ κι η μπέμπα στο τρένο μαζί δε νομίζω να μας αφήσει ο πατέρας της..δε θέλει να την παίρνω με συγκοινωνίες,φοβάται~!αντι να φοβάται που οδηγώ και την έχω πάντα μαζί..!!αυτό μάλιστα,ειναι επικίνδυνο..!

Αντζυ μου κράτα το Ctrl και μετα το + (συν) αν είναι μικρά ή το - (πλην) αν είναι τεράστια. Λογικά θα φτιάξει. Δεν νομίζω να σου έχει χαλάσει όλη η ανάλυση, θα σου είχαν χαλάσει και τα χρώματα.

Οσο για το τρένο το συζητούσα με τον Νεκ. τώρα και δεν συμφωνεί να κάνουμε τόση διαδρομή μόνοι μας στο τρένο. Για μετακίνηση με ΜΜΜ με αφήνει αν δεν είναι ολόκληρο ταξίδι. Τώρα παίζει το σενάριο να έρθουμε μαζί. Αλλοι άντρες θα έρθουν;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Χθες δεν πρόλαβα να μπω να σας γραψω, αλλά σας διάβασα.

Σημερα είναι η εξέταση της Αναστασίας? Εύχομαι να έχετε τα καλυτερα αποτελέσματα!

Βάσω θα συμφωνήσω και εγώ με τα κοριτσία οτι αυτο που συνέβη δεν έχει να κάνει με το πόσο καλή μαμά είσαι αλλά με την κούραση σου. Εγώ που ήμουν δίπλα της και δεν την πρόλαβα!!! Πάει τώρα πέρασε και εφόσον δεν έκλαψε δεν χτύπησε. Και άντε που είναι αυτά τα δοντάκια που τον ταλαιπωρούν τον καυμένο??? Να βγουν ΤΩΡΑ!!!

Μαρία συγχαρητηρία για τα σήματα και τώρα καλή επιτυχία στην οδηγηση.

Δήμητρα να χαίρεσαι τον άντρα σου, πολύχρονος να είναι και σύντομα να του κάνεις το καλύτερο δώρο με ένα δεύτερο μπεμπάκι!

Ιωάννα χαρούμενα μηνογενέθλια για τον Θοδωράκη μας!!! Άντε μας λείψατε και εσείς και το άλλο μουτράκι μας η Κλειώ, μήπως να κανονίζαμε για καφεδάκι?

Βάσω32 με το καλό η βάφτιση σας!!! Και μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε τέλεια!!!

Εμείς χθες και προχθες κάναμε συνεχομενο 7ωρο ύπνο!!! Δεν περίμενα οτι θα έρθει αυτή η νύχτα!!! Αν έχεις κοιμηθεί καλά έχεις άλλη διάθεση όλη την μέρα, και εγώ και το πιτσιρίκι μου.

Καλή μας μέρα λοιπόν!!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα σε ολες τις μανουλες... εχω να παω να βγαλω καινουρια ταυτοτητα γιατι τη χρειαζομαι καθως εχασα την παλια και πρεπει να τη χρησιμοποιησω αμεσα και η πεθερα μου ειναι αρρωστη εδω και 2 μερες και εχω καθηστερησει... ελπιζω να ειναι καλα σημερα γιατι δεν σηκωνει αλλη αναβολη και εχω αρχισει να αγχωνομαι....δεν εχω που αλλου να αφησω το μωρο,δεν μπορω να τη σερνω μαζι μου γιατι ο καιρος ειναι επιφοβος για βροχη προχθες την πηρα μαζι στα κεπ μετα στην εφορια μετα στο ανθοπωλειο την κουρασα την καημενη... και στο τσακ δεν μας επιασε η βροχη στο δρομο!!!

Μαρακι το ειδα τωρα το πμ σου... εκανα μια προσπαθεια να σου στειλω απαντηση ελπιζω να τα καταφερα αλλιως θα ξαναπροσπαθησω... γιατι οπως ολες θα εχετε καταλαβει εγω και η τεχνολογια δεν εχουμε κανενα σημειο επαφης....χαχαχαχα!!!

Αννυ μου σιγουρα οι φωτο σας θα ειναι τελειες... με τετοιο μοντελο ειναι δυνατον???

Ιωαννα δεν θυμαμαι καθολου αν ευχηθηκα για το Θοδωρακι σου... χρονια του πολλα!!! να τον χαιρεστε και να σας χαιρεται καθε μηνα περισσοτερο!!!

Βασωωωωω.... εισαι καλυτερα???

Ειρηνη.... σωστα το ειπες... ο Θεος να νας φυλαει με τοσα που γινονται καθημερινα στον κοσμο!!!

Σας χαιρετω.... καλη σας μερα!!!

Καλημέρα μανάρες!!!! Εμείς ξυπνήσαμε και καθομαι με τον μπεμπαρο μου!!!! Πολύ έχω χαρει που θα βρεθούμε αύριο!

Βασω με το καλό η βάφτισή σας!!! Σημασία δεν έχουν τα λεφτά αλλά η αγαπη!

Βάλιαααα που είσαι??? Πλάκωσε δουλεια???

Αντε ξυπνήστε και οι υπόλοιπες!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Θαλιτσα... τωρα ειδα οτι εισαι μεσα!!! ευχομαι να ερθουν και 8ωρα και 9ωρα!!!!ειδες ποσο αλλαζει η διαθεση αν εχεις κοιμηθει καλα κι εσυ και το μωρο???Αλλοι ανθρωποι!!!

εμενα απο τον 5 κοιμαται 11-9 η 10-8 αναλογως....μεχρι να ερθει ομως αυτη η στιγμη τα ειδα ολα!!!!Τωρα ολα κοιλανε πιο ομορφα...

Καλημερούδια κι από μας!

Νικόλ μου καλή επιτυχία σήμερα !!!! Ελπίζω να είναι τέλεια τα αποτελέσματα!

Αντζυ μου κράτα το Ctrl και μετα το + (συν) αν είναι μικρά ή το - (πλην) αν είναι τεράστια. Λογικά θα φτιάξει. Δεν νομίζω να σου έχει χαλάσει όλη η ανάλυση, θα σου είχαν χαλάσει και τα χρώματα.

Οσο για το τρένο το συζητούσα με τον Νεκ. τώρα και δεν συμφωνεί να κάνουμε τόση διαδρομή μόνοι μας στο τρένο. Για μετακίνηση με ΜΜΜ με αφήνει αν δεν είναι ολόκληρο ταξίδι. Τώρα παίζει το σενάριο να έρθουμε μαζί. Αλλοι άντρες θα έρθουν;

Ελάτε Δήμητρα και να μην είναι άλλοι άντρες, ως γνωστόν ένας άντρας πάντα χρειάζεται!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...