Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Για την Πέμπτη κορίτσια θα έρθω αν το τρένο παέι συνεχόμενα Καλλιθέα-Νεραντιώτισσα. Κατά καιρούς κάνουν έργα και βάζουν ενδιαμεσα, λεωφορεία. Ξέρει καμιά να μου πει;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλες μανες!!!!

Δημητρα να χαιρεσαι τον Νεκταριο!!!!!!Να εισαστε παντα ευτυχισμενοι!!!

Ιωαννα χαρουμενα μηνογενεθλια στον Θοδωρακη μας!!!!Ευχαριστουμε για τα super γλυκα!!!

Εμεις πηγαμε παιδιατρο ο οποιος μας ειπε οτι εκτος απο τον πυρετο τον οποιο τον θεωρει ασημαντο μιας και κρατησε μιση ωρα το πολυ και επεσε μονος του, ο βηχας και οι μυξες ειναι από τα δοντια:cool:οποτε δεν ειμαστε αρρωστουλιδες!!Πολυ χαιρομαι!!!!Να μου περασει και εμενα εντελως το παλιοκρυωμα να ησυχασω!

Και σημερα ειχαμε και εμεις την πρωτη μας πτωση!!!Τον ειχα μαζι μου στο κρεβατι και παιζαμε και καποια στιγμη κλεινουν τα ματια μου(αυπνη απο εχθες το βραδυ......)και ανοιγω τα ματια και δεν τον βλεπω στο κρεβατι:shock::shock::shock::shock:Κοιταω στο πατωμα και τον βλεπω να χαζευει γυρω γυρω!!!Δεν εκλαψε καθολου!Ουτε γδουπο ακουσα ουτε τιποτα!!Χεστικα προς στιγμην αλλα αφου ειδα οτι ητανε οκ ησυχασα!Παντως το σοκ ειναι σοκ!Μιλαμε οτι δεν παω καλα!Ποσο ανευθυνη μπορει να ειμαι???Ωραια μανα ε?????

Αυτα τα νεα μας!!Παω να τον ταισω και αν εχω κουραγιο επιστρεφω!

Ιωάννα μου να τον χαίρεσαι! Υγεία και ευτυχία μόνο στη ζωή του!

Ν κεράσω κι εγώ για τον αντρούλη μου!

chocolate-dipped-strawberries.jpg

Βάσω μου ήσουν κομμάτια. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν φταις! Αλλωστε δεν έπεσε, κατέβηκε! Χιχι.

X4pTp3.png

Γεια σας φιλες μανες!!!!

Δημητρα να χαιρεσαι τον Νεκταριο!!!!!!Να εισαστε παντα ευτυχισμενοι!!!

Ιωαννα χαρουμενα μηνογενεθλια στον Θοδωρακη μας!!!!Ευχαριστουμε για τα super γλυκα!!!

Εμεις πηγαμε παιδιατρο ο οποιος μας ειπε οτι εκτος απο τον πυρετο τον οποιο τον θεωρει ασημαντο μιας και κρατησε μιση ωρα το πολυ και επεσε μονος του, ο βηχας και οι μυξες ειναι από τα δοντια:cool:οποτε δεν ειμαστε αρρωστουλιδες!!Πολυ χαιρομαι!!!!Να μου περασει και εμενα εντελως το παλιοκρυωμα να ησυχασω!

Και σημερα ειχαμε και εμεις την πρωτη μας πτωση!!!Τον ειχα μαζι μου στο κρεβατι και παιζαμε και καποια στιγμη κλεινουν τα ματια μου(αυπνη απο εχθες το βραδυ......)και ανοιγω τα ματια και δεν τον βλεπω στο κρεβατι:shock::shock::shock::shock:Κοιταω στο πατωμα και τον βλεπω να χαζευει γυρω γυρω!!!Δεν εκλαψε καθολου!Ουτε γδουπο ακουσα ουτε τιποτα!!Χεστικα προς στιγμην αλλα αφου ειδα οτι ητανε οκ ησυχασα!Παντως το σοκ ειναι σοκ!Μιλαμε οτι δεν παω καλα!Ποσο ανευθυνη μπορει να ειμαι???Ωραια μανα ε?????

Αυτα τα νεα μας!!Παω να τον ταισω και αν εχω κουραγιο επιστρεφω!

μπραβο που δεν ειναι αρρωστούλης ο Γιώργος μας !ευτυχώς!

όσο για το πέσιμο,κύριος!το χάρηκε μη σου πω κιόλας!θα πε απο μέσα του "πω πω τι κατάφερα!!για κάτσε να εξερευνήσω"χαχα!

μωρή ποια ανεύθυνη μάνα λες εσύ? σε μας τα λες?έλεος! εγώ δηλ τι είμαι που την είχα ΛΥΜΕΝΗ στο καρότσι και ανεβαίναμε σκαλιά κι έφυγε απο πίσω? εγώ δηλ είμαι η χειρότερη μαμά ???φίλη μη λες χαζάδες !

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλησπερα μανουλιτσες!

ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα! δεν ξανανεβασα πυρετο κ οι μυξουλες λιγοστεψαν. περαστικα κ στις υπολοιπες αρρωστουλες!

Μαρακι συγχαρητηρια για τα σηματα. με το καλο κ το διπλωμα στο χερι!

Τανια μεγαλωσε η Θεοδωρα μας! ιδιο υψος με τον Α. εχει αλλα απο κιλα ειμαστε πιο παχουλουτσικοι:tongue:

Ιωαννα να χαιρεσαι το Θοδωρη σου!

οσο για το εμβολιο διαβασα σημερα στο mommy οτι το νεο εποχικο εμβολιο περιεχει στελεχη του νεου ιου της γριπης. στις 17/12 που εχουμε εμβολιο θα ρωτησω αν κ δε νομιζω να μου πει ο γιατρος να το κανουμε.

σημερα φαγαμε πρωτη φορα κοτοπουλακι με αρκετη ορεξη,μονο λιγες κουταλιτσες στο τελος πεταξα.

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

ηρθα κ εγω...

ηρθε ο φωτογραφος σημερα,μου φερε δειγματα απο τις φωτο κ απο το αλμπουμ,ειναι τελεια ολα,μονο κατι διορθωσεις θελει.εφερε κ την φωτογραφικη κ την εβγαζε καμια ωρα φωτος γυμνη στην κρεβατοκαμαρα.η ψωναρα η κορη μου ηταν μες στην τρελη χαρα με τον φακο,ενω πιο πριν γκρινιαζε!

τωρα την κοιμισα στην κρεβατοκαμαρα γιατι ηταν εδω ο φωτογραφος κ ενας ακομη φιλος και να δω πως θα την μεταφερω.....

Βασω μου να εχετε μια τελεια βαπτιση ευχομαι.οι λιτες βαπτισεις ειναι κ οι πιο ωραιες!μην ανυσηχεις!κ εμεις εχουμε φιλο φωτογραφο για αυτο τα κανουμε αυτα..αλλιως...

και Βασουλι μην λες χαζα!οπως λεει η Αντζυ στανταρ το ευχαρηστηθηκε ο Γιωργακης....:wink:

που ειστε ολες???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανυλομωρουλακια

τι μου κανετε? Εμας η τρελη "καλοτυχια" συνεχιζεται... Το pc μαλλον εκαψε οθονη!

Δημητρα να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου. Σορυ που δεν ευχηθηκα ολη μερα...αλλα δεν την ξερω κ σαν γιορτη. Να τον καμαρωνετε τον μπαμπακα σας

Βασω (neraidoula) απο τα δοντακια μπορει να κανον και διαρροιες

Συγχαρητηρια Μαρια για τα σηματα. Αντε καλη τυχη κ με τα πρακτικα να αρχισεις κι εσυ να σουλατσαρεις με το μωρουλινι σου!

despina77 λυπαμαι για το παιδακι και για ολη την οικογενεια βεβαια

Ο Θεος να μας φυλαει!

QuW0p3.png

Παναγίτσα μου !!!Τι πραγμα κ αυτο????Συγνωμη όταν λες σφινωσε η πιπίλα στο στομα τι εννοεις ????βγηκε το πλαστικο μερος που πιπιλάει κ σφηνωθηκε μεσα???? Μετο δικιο της η γυναικα λιποθυμησε κ εγω το ιδιο θα ειχα πάθει. Αχ τα παιδακια μας μονο ο Θεος μπορει να τα φυλάει:-(:-(:-(

Ηταν πιπιλα χωρις "πιασιμο"... και την εβαλε αναποδα. Δλδ η μαμα μου την τραβουσε απο τη θηλη...

Οσο για τη βαφτιση...κι εγω ενω λεγαμε για Γεναρη...το φτασαμε Μαρτη το θεμα μηπως και μαζεψω τα λεφτα...αλλα μας βλεπω σε μια παρομοια κατασταση με εσας. Ξερεις κατι ομως...εμενα με στεναχωρει περισσοτερο το γεγονος οτι στο Στελιο εκανα οτι ηθελα απο στολισμο, μπομπο, ειχα φερει κ μασκοτ που μοιραζε δωρακα στα παιδακια... (καλα μη φανταστεις φαμφαρες... αυτα που ηθελα τελος παντων) Και σκεφτομαι οταν μεγαλωσουν τα παιδακια μου ειναι κριμα ο Στελιος να εχει τοσα "αναμνηστικα" και η μπουμπου μου να ειναι τοσο ριγμενη

Ααααααααααα Ιωαννα χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

QuW0p3.png

Γεια σας μαμάδες!

Κοιμήθηκαν τα ζουζουνέλια σας; Το δικό μου κοιμήθηκε, ξύπνησε και ξανακοιμηθηκε ευτυχώς!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας! Όλα τα παιδάκια να είναι γερά και χαρούμενα!

Βάσω μου, τί λες?;? Με τέτοια αϋπνία και κούραση και τέτοιο αεικίνητο ζουζούνο δεν πρέπει να κατηγορείς τον εαυτό σου! Κι εγώ το ίδιο έπαθα το Σάββατο χωρίς να έχω ξενυχτήσει... Δλδ για εμένα τί να πει κανείς;

Πάντως δεν είναι κρυωμένο το πουλάκι μου, αλλά φταίνε τα δόντια..

Δήμητρα, τί ωραίες φραουλίτσες!!! Μιαμ! Άντε σειρά έχει ο Νικόλας τώρα τον άλλο μήνα, με βάφτιση και γιορτή!

Βασιλική, όσο περνά ο καιρός τόσο πιο αναποτελεσματικό γίνεται το θήλαστρο, στην περίπτωση της Άννης νομίζω όμως πως συνέβη επειδή ήταν πρώτη φορά μετά από καιρό. Κι εγώ το ίδιο έπαθα πριν καμιά 20αριά μέρες που ξεκίνησα να αντλώ για την βραδυνή κρέμα. Τις επόμενες μέρες όμως ήταν πολύ καλύτερα.

Όσο για τη βάφτιση, η γιορτή και η χαρά είναι πως το παιδάκι σου βαφτίζεται και αυτό μπορεί να γίνει με το τίποτα, όλοι οι στολισμοι και τα φρουφρού είναι για εμάς!

Καληνύχτα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

μανούλες γεια σας!!! ειμαι πτωμα αλλα σας διαβασα και θα σχολιασω όσα συγκρατησα.

Βάλια μου είμαι μέσα για την πέμπτη!

αντζυ μου παρα το τρενο στη συντομοτερη για εσενα σταση, αν ειναι βρεθειτε και με τη δημητρα που θελει να ερθει και ελατε γιατι βολευει η σταση νεραντζιωτισσα στο mall.

ιωαννα μου τι σοκ! να ειστε καλα! και χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

ειρηνη τα παιξα και με αυτο που διαβασα για το στελιο...

μαρια μπραβο για τα σηματα!

δημητρα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!

βασω μου τι επαθες και εσυ; εννοειται οτι δε φταις βεβαια, μην ακουω αηδιες!

βασ32 ειμαστε σιγουρες οτι θα ειναι υπεροχη η βαφτιση. οσο πλουσια ή λίτη και να ειναι το παιδακι σου θα πρωταγωνιστει έτσι και αλλιώς!

α! τελικα χθες του εδωσα και μετα απο 20' που ξυπνησε την υπολοιπη κοτόσουπα. σημερα διαβασα τις απαντησεις σας και ευχαριστω... σημερα ήταν ξεκουραστη και την εφαγε ολη. το απογ ομως ισως και να πιεστηκε λιγο και με το ρυζαλευρο και εκανε εμετουλι που μεσα ειδα και κοτοπουλο. ελπιζω να ηταν τυχαιο.

η βικυ που ειναι σημερα ρε;;;

τι αλλο;;; δε θυμαμαι μωρε. καληνυχτα!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Ωραια μανα ε?????

Η καλύτερη! Δεν έχουμε αμφιβολίες γι αυτό. Μια μανούλα που ξενύχτισε χθες με το μωράκι της για να τον φροντίσει. Εμένα να δεις στις αρχές πόσες φορές έκλειναν τα μάτια μου και τον θήλαζα στο μαξιλάρι για να μην μου πέσει από τα χέρια. Τι εποχές!

mU4Ep3.png

περασα για καληνυχτα,μολις εκανα ενα μπανακι η μικρη κοιμαται ο Δημητρης κοιμαται ηταν η καταλληλη ωρα!Βεβαια ακομη δεν εχω νυσταξει γιατι κανω αργα λιγο περπατημα στο διαδρομο και μετα ειμαι σε υπερενταση....αναθεματισμενα κιλα!!!!μποοοοουυυυυυυ!!!!

Βασω μου σιγουρα εισαι εξαιρετικη μανουλα... μην εχεις τετοιες ανησυχιες!

Για το θεμα των αντλησεων και γενικα του θηλασμου δεν εχω να πω κατι γιατι δυστυχως ειμαι απο αυτες που δεν καταφεραν να θηλασουν... θα το προσπαθησω ομως στο δευτερο παιδακι με το καλο περισσοτερο...

Ελπιζω να ειχατε ολες αλλη μια ομορφη μερα με τα αγγελουδακια σας...

καληνυχτα σας!!!

Κριστι σου έχω στείλει πμ δεν το έχεις δει;

Καληνύχτα και από μένα κορίτσια. Είχαμε μια περιπέτεια αλλά δεν έχω κουράγιο να την γράψω.

Μου λείπει η νικόλ. Είναι μια ευχάριστη παρουσία στο φόρουμ με τα πολλά φωνήεντα και θαυμαστικά της, τις φατσούλες της! Ελπίζω να είναι καλά με το Αναστασάκι και η ίδια και να αρχίσει να μπαίνει ξανά. Φιλάκια νικολίτσα, σε σκέφτομαι.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...