Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα μπεις Αττική Οδό προς Μαρκόπουλο και θα βγεις στην εξοδο για Λεωφ. Κηφισίας!!! Αν ξέρεις που ειναι το ΙΑΣΩ ειναι πολυ κοντά από εκεί.

Αττική οδό???δεν έχω οδηγήσει ποτέ σε τέτοιο δρόμο..:confused::confused:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να προλαβω να γραψω και εγω στην 1000στη σελιδα μας,Μαρακι μπραβο κοριτσαρα μου για τα σηματα, αντε και με το καλο το διπλωμα να κανονισουμε καφεδακι καβαλιωτισες Ξανθιωτισες!

Καλα σφιχτηκα βρε Ειρηνη με το περιστατικο, ουτε να το σκεφτομαι δε θελω,ιδιως ξερω οτι αν συμβει σε καμια γιαγια θα εχουμε μεγαλο προβλημα γιατι θα το παρουν προσωπικα οτι στην δικη τους ωρα συνεβη αυτο κτλ.Εχουμε παθει και εμεις κατι αναλογο με συγγενικο παιδακι το οποιο δεν ειχε καλη καταληξη και η γιαγια εκανε μετα αποπειρα αυτοκτονιας οποτε ας προσευχομαστε να μη συμβει ποτε ξανα κατι κακο σε κανενα παιδακι.

Αχ τι κουβέντα πιάσαμε τώρα. Κι εμένα ένα σωρό περιστατικά μου ήρθαν στο μυαλό με γιαγιάδες. Του κουμπάρου μας το παιδάκι περνούσε τις διακοπές του Πάσχα με την γιαγιά και ανήμερα του Αγ.Γεωργίου τον χτύπησε αυτοκίνητο καθώς γυρνούσαν από την γιορτή του κουμπάρου. Μας είχε συγκλονίσει τότε. Τελικά οι γονείς δεν έκαναν μήνυση στον οδηγό ο οποίος είχε 3 ανήλικα παιδιά και τι θα γίνονταν αν πήγαινε φυλακή; Μεγαλοψυχία σε όλο της το μεγαλείο. Εμείς μικρά τότε, μας είχε αφήσει με την γιαγιά την νύχτα όταν κοιμόμασταν και το πρωί δεν ήταν η μαμά εκεί. Ρωτήσαμε τι έγινε και η γιαγιά μας η ξύπνια μας το είπε πολύ χύμα! Πήγαν για την κηδεία του Τασούλη.....τι σοκ θεέ μου!!!!!!!! Τρελαθήκαμε. Περνούσαμε καθημερινά από εκείνο το σημείο για να πάμε στο σχολείο και φοβόμασταν. Συγκλονιστικό!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανούλες!

1000 σελίδες αισίως! 1000 υπέροχες σελίδες γεμάτες συναισθήματα! Να είμαστε καλά να γράψουμε άλλες τόσες!

Αντζυ μου πολύ λυπηθήκαμε που δεν ηρθαμε χθες. Ατιμα καθισματάκια που δεν χωράτε σε όλα τα αμάξια... Κι έτσι ήρθε η Βίκυ και το Λουσάκι σπίτι και πάιξαμε όλοι μαζί. Αλλά κι εγώ δεν ήμουν πολύ καλά αφού είχα έναν τρελό πονοκέφαλο. Εσύ πως είσαι σήμερα; (Το δωράκι σου θα το λάβεις στην επόμενη συνάντηση)

Σήμερα γιορτάζει ο άντρας μου αλλά είναι δουλειά μέχρι αργά το βράδυ. Ελπίζω να καταφέρουμε λίγο να το γιορτάσουμε έστω και στις 11:30.

Δέσποινα συγκλονιστηκα με αυτό που είπες..... Ας είναι όλα τα μωράκια μας γερά!

Να χαίρεσαι τον Νεκτάριό σου Δημητρούλα μου! Εσείς με 1 μήνα διαφορά θα έχετε τις γιορτές σας οικογενειακώς! Θα είναι και τα Χριστούγεννα μετά και θα έχετε όλο χαρές στο σπιτικό σας. Με το καλό να βαφτίσεις και τον Νικόλα σου.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Θοδωρη μου χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!η Κλειω σου στελνει φιλια κ θα σε παρει τηλ τωρα που το εμαθε πως να το κανει...ντριιιιννννν ντριιινννν!!:tongue:

πως μεγαλωνουν τα παιδακια μας!

Δημητρα να χαιρεσαι κ εσυ τον αντρα σου!να ειστε γεροι κ οι 2 να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!!!!(γιατι θα κανετε κ αλλα):wink:

Αχ Κριστυ μου εγω να δεις πως τρελενομαι για συναυλιες!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημερα μανες!!!που ειστε?σας τρωει το παπλωμα??:tongue:

Ειρηνακι περαστηκα ρε με την παλιοπεριοδο.γιατι δεν παιρνεις αυτα τα felden που ειναι μονο για αυτο?

η Κλειω παραδοξως δεν ξυπνησε ολη νυχτα.ξυπνησα εγω 9 κ την βρηκα αγκαλια με το αρκουδακι της να γελαει αλλα να λυσσαει απο πεινα.

πηγα κ εγω να αντλησω το αλλο ζιζι που ηταν τουμπανο (μπας κ εχω γαλα κ βγω καμια φορα εξω) αλλα..γιοκ!ξεχασε το σωμα μου να αντλει λετε?εβγαλα σε κανα μισαωρο μονο 80μλ!:-(θα ξαναπροσπαθησω κ αυριο....

τωρα η Κλειω παλι τρωει κ την παιρνει ο υπνος!

εχω ενα μπαλκονι μες στα φυλλα!!!:mad::-xπρεπει να κανω καμια δουλεια,να μαγειρεψω κιολας...το απογευμα περιμενω τον φωτογραφο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Βρε Αννυ μου πως εξηγειται επιστημονικα αυτο με σενα ??να εχεις τοσο γαλα δοξατω Θεω και να μην μπορεις να βγάλεις επαρκης ποσοτητα???? δεν το καταλαβαινω εγω 7 μηνες με χαμηλη παραγωγη και βγαζω τοσο--

το πολυ πολυ κανε 2-3 αντλησεις ωστε να συγκεντρωσεις την πσοστητα που θελεις κ να φυγεις ησυχη απο το σπιτι :P:p:p

Τι αγιασμο παιδι μου?

εξορκισμο χρειαζομαστε!!!

Ιωαννα γι αυτο που λες για την ψυχραιμια το πιστευω μεχρι ενα σημειο πςω "οταν τη χρειαζεσαι" αναγκαστικα τη βρισκεις.

Οταν ο Στελιος ηταν 9 μηνων επαιζε με την πιπιλα και τη σφηνωσε μεσα στο στομα του!!! Δεν επαιρνε αναπνοη! Αρχισε να μελανιαζει, η μαμα μου να την τραβαει κ να μην μπορει να τη βγαλει (μονη της στο σπιττι της). Εβλεπε το μωρο να αρχιζεινα χανει τις ασθησεις του...ασυναισθητα ουρλιαξε "Παναγια μου" ... ετρεξαν οι 2 γειτονισσες που εχει... Καταφερε επιτελους να του τη βγαλει χωνοντας ολο το δαχτυλο μες το στομα του κι αφου το μωρο πηρα ανασα.........η μαμα μου λιποθυμησε!!!!!!!

Θελω να πω πως αντεξε και τα υπεμενε ολα μεχρι να καταφερει να το σωσει...ασχετα αν μετα οι δυναμεις της πια την εγκατελειψαν

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Μου το θυμισες και αγχωθηκα τωρα. Μιλαμε η μαμα μου μονο που το λεει ακομα τρεμει!

Παναγίτσα μου !!!Τι πραγμα κ αυτο????Συγνωμη όταν λες σφινωσε η πιπίλα στο στομα τι εννοεις ????βγηκε το πλαστικο μερος που πιπιλάει κ σφηνωθηκε μεσα???? Μετο δικιο της η γυναικα λιποθυμησε κ εγω το ιδιο θα ειχα πάθει. Αχ τα παιδακια μας μονο ο Θεος μπορει να τα φυλάει:-(:-(:-(

Βρε Αννυ μου πως εξηγειται επιστημονικα αυτο με σενα ??να εχεις τοσο γαλα δοξατω Θεω και να μην μπορεις να βγάλεις επαρκης ποσοτητα???? δεν το καταλαβαινω εγω 7 μηνες με χαμηλη παραγωγη και βγαζω τοσο--

το πολυ πολυ κανε 2- αντλησεις ωστε να συγκεντρωσεις την πσοστητα που θελεις κ να φυγεις ησυχη απο το σπιτι :P:p:p

Βάσω μου μια χαρα εξηγείται επιστημονικά αυτό!!ποτέ το θήλαστρο δεν αντιπροσωπεύει το ποσο γάλα παράγεις!αλλιώς είναι να θηλαζει το μωρό κι αλλιώς να αντλείς! η Άννυ έχει κάνει την Κλειώ 10 κιλά παιδάκι,άρα συμπεραίνουμε οτι έχει ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ!! αν αφησεις τις αντλήσεις για καιρό,ξεσυνηθίζει το στήθος και δε βγάζει όσο θα "πρεπε"..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

270 Μα τι μνήμη βρε Βάσω μου! Εγώ τα μισά από εδώ μέσα τα ξεχνάω και μπαίνω και κάθε μέρα. Εσύ θυμάσαι ότι έχω αγοράσει και θήλαστρο; Μπράβο μνημονικό!!! Κι εγώ με προοπτική να το κρατήσω και να μην δίνω τα 60άρια κάθε μήνα, γι αυτό το αγόρασα. Μου το έκανε με δόσεις, δλδ κάθε μήνα τα 60 τα κρατούσε για την δόση έτσι δεν μου φάνηκαν. Αλλά τώρα κάτι διάβασα ότι τα νοσοκομειακά μετά τις 400 ώρες άντλησης θέλουν αλλαγή και δεν ξέρω αν ισχύει για το Pump in Style. Θα μάθω και θα σου πω. Υπολογίζω γύρω στο 3ωρο αντλήσεις το 24ωρο άρα 4 μήνες και κάτι για μένα. Το έχω φυσικά περισσότερο καιρό. Θα δω και θα σου πω και σένα.

Κανονικά έπρεπε να διαβάζω γιατί αύριο δίνω σήματα αλλά τι να κάνω που βαριέμαι! Ο Λ. κοιμήθηκε.

Συγχρητηρια για τα σηματα!!!

Το θυμαμαι Μαρια μ γιατι κ εγω το χω ψαξει το θεμα με τα θηλαστρα πάρα πολυ ειδικα απο τοτε που η μπεμπα ηταν 4 μηνων οταν προσπαθησα να κανω επαναγαλακτισμο-λόγω χαμηλής παραγωγής (μετα απο συμβουλη της <Αγλαίας)Τελικα ο επαναγαλακτισμος πέτυχε κατα το ήμισυ κ ετσι προκειμενου να μειώσω το ξενο απο τοτε ειμαι αγκαλια με το θηλαστρο για να συγκεντρωνω το συμπληρωμα της με μητρικο. Επειδη λοιπόν ήσουν η μόνη απο δω που τοχες ψαξει πολυ το θεμα ειχα συγκρατησει κατι πληροφορίες που ειχες δωσει

αν μαθεις κατι σχετικα με αυτου έλεγες θα νε ενδιεφερε να το μαθω κμ εγω σε ευχαριστω

Παρεπιπτοντως εχω κουραστει πολυ με τις αντλήσεις κάνω 5-6 την μερα ξεκινώντας απο τις 6,30 π.μ και τελειωνω στις 11,30Δεν ξερω μεχρι ποτε θα αντεχω να το κανω όσο αντεχω:wink::wink:

Διαφημίσεις

Βάσω μου μια χαρα εξηγείται επιστημονικά αυτό!!ποτέ το θήλαστρο δεν αντιπροσωπεύει το ποσο γάλα παράγεις!αλλιώς είναι να θηλαζει το μωρό κι αλλιώς να αντλείς! η Άννυ έχει κάνει την Κλειώ 10 κιλά παιδάκι,άρα συμπεραίνουμε οτι έχει ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ!! αν αφησεις τις αντλήσεις για καιρό,ξεσυνηθίζει το στήθος και δε βγάζει όσο θα "πρεπε"..

Δεν ηξερα οτι ξεσυνηθιζει το στηθος -- το ειχα απορια γιατι κ απο άλλες κοπέλες εχω ακουσει να μην μπορουν να βγαλουν γάλα ενω εχουν πολυ γάλα:tongue::tongue::tongue:

Κριστυ Δεσποινα και Μαρια (κ δεν θυμαμαι ποια άλλη αναφερθηκε ) ευχαριστω για τις ευχες σας για την Βαφτιση. Ελπίζω κ εγω να πάνε καλα

Θα ειναι πολύ λιτή βαφτιση.. Να φαναταστειτε λόγω οικονομικών δυσκολιών ουτε φωτογραφο δεν θα εχουμε τα ξαδελφια μας θα κραταν τις φωτογραφικες κ τις κάμερες μας. δυστυχώς αλλιώς φανταζομουν την βαφτιση κ αλλιως θα ειναι... δεν πειραζει ομως ας ειναι καλά το παιδακι μας κ όλα ταπαιδακια του κοσμου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κριστυ Δεσποινα και Μαρια (κ δεν θυμαμαι ποια άλλη αναφερθηκε ) ευχαριστω για τις ευχες σας για την Βαφτιση. Ελπίζω κ εγω να πάνε καλα

Θα ειναι πολύ λιτή βαφτιση.. Να φαναταστειτε λόγω οικονομικών δυσκολιών ουτε φωτογραφο δεν θα εχουμε τα ξαδελφια μας θα κραταν τις φωτογραφικες κ τις κάμερες μας. δυστυχώς αλλιώς φανταζομουν την βαφτιση κ αλλιως θα ειναι... δεν πειραζει ομως ας ειναι καλά το παιδακι μας κ όλα ταπαιδακια του κοσμου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Με το καλο Βασιλική μου να το βαφτισετε το παιδάκι σας!!

Βάλε βρε κ ενα τικερακι!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Με το καλο Βασιλική μου να το βαφτισετε το παιδάκι σας!!

Βάλε βρε κ ενα τικερακι!!!

αν σου πω οτι δεν ξερω να βάζω τοσο καιρο τι θα μοου πεις???/

ειχα προσπαθησει κ δεν τα καταφερα:(:(:(:(:confused::confused::confused::confused:

ευχαριστω πολυ π΄ντως

η οικογενεια σου ολοι καλα???? μικροι μεγαλοι???

αν σου πω οτι δεν ξερω να βάζω τοσο καιρο τι θα μοου πεις???/

ειχα προσπαθησει κ δεν τα καταφερα:(:(:(:(:confused::confused::confused::confused:

ευχαριστω πολυ π΄ντως

η οικογενεια σου ολοι καλα???? μικροι μεγαλοι???

Ολοι μια χαρά!!! Ο μικρός μου κοιμάται τώρα και θα ξαναπιει γαλατακι κατα τις 10 -10.30!

Πάτα σε κάποιο τικερακι που σου αρεσει και ακολούθα τα βήματα! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...