Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να προλαβω να γραψω και εγω στην 1000στη σελιδα μας,Μαρακι μπραβο κοριτσαρα μου για τα σηματα, αντε και με το καλο το διπλωμα να κανονισουμε καφεδακι καβαλιωτισες Ξανθιωτισες!

Καλα σφιχτηκα βρε Ειρηνη με το περιστατικο, ουτε να το σκεφτομαι δε θελω,ιδιως ξερω οτι αν συμβει σε καμια γιαγια θα εχουμε μεγαλο προβλημα γιατι θα το παρουν προσωπικα οτι στην δικη τους ωρα συνεβη αυτο κτλ.Εχουμε παθει και εμεις κατι αναλογο με συγγενικο παιδακι το οποιο δεν ειχε καλη καταληξη και η γιαγια εκανε μετα αποπειρα αυτοκτονιας οποτε ας προσευχομαστε να μη συμβει ποτε ξανα κατι κακο σε κανενα παιδακι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Anny μου γενικα τετοια γεγονοτα δεν τα χανω... ειμαι πολυ της συναυλιας ολη η ατμοσφαιρα με μαγευει.... ανυπομονω!!!εννοειται πως ολα τα μωρα του Απριλιου ειναι κουκλια... κατι ειχε αυτος ο μηνας και τα εκανε ολα ομορφα!!!

Μαρακι...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! μια χαρα τα καταφερες... ελπιζω κι εγω να αξιωθω μεσα στο 11 να παρω ενα παλιοδιπλωμα... και μου χει ταξει και αυτοκινητακι ο πεθερουλης αλλα και παλι δε συγκινηθηκα...!

Ειρηνη τη βρηκες την ακρη??? καλου κακου κανε ευχαιλεο.... χαχαχαχα!!!

φιλακια!!!

συγχαρητήρια Μαρία για τα σήματα!! Χριστινάκι οταν έρθεις το καλοκαίρι θα πιούμε όλες μαζί καφεδάκι!!

εγώ έκανα τραχανά τώρα και παίζω με τη μπίσκιτ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανούλες!

1000 σελίδες αισίως! 1000 υπέροχες σελίδες γεμάτες συναισθήματα! Να είμαστε καλά να γράψουμε άλλες τόσες!

Αντζυ μου πολύ λυπηθήκαμε που δεν ηρθαμε χθες. Ατιμα καθισματάκια που δεν χωράτε σε όλα τα αμάξια... Κι έτσι ήρθε η Βίκυ και το Λουσάκι σπίτι και πάιξαμε όλοι μαζί. Αλλά κι εγώ δεν ήμουν πολύ καλά αφού είχα έναν τρελό πονοκέφαλο. Εσύ πως είσαι σήμερα; (Το δωράκι σου θα το λάβεις στην επόμενη συνάντηση)

Σήμερα γιορτάζει ο άντρας μου αλλά είναι δουλειά μέχρι αργά το βράδυ. Ελπίζω να καταφέρουμε λίγο να το γιορτάσουμε έστω και στις 11:30.

Δέσποινα συγκλονιστηκα με αυτό που είπες..... Ας είναι όλα τα μωράκια μας γερά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

1000 σελίδες αισίως! 1000 υπέροχες σελίδες γεμάτες συναισθήματα! Να είμαστε καλά να γράψουμε άλλες τόσες!

Αντζυ μου πολύ λυπηθήκαμε που δεν ηρθαμε χθες. Ατιμα καθισματάκια που δεν χωράτε σε όλα τα αμάξια... Κι έτσι ήρθε η Βίκυ και το Λουσάκι σπίτι και πάιξαμε όλοι μαζί. Αλλά κι εγώ δεν ήμουν πολύ καλά αφού είχα έναν τρελό πονοκέφαλο. Εσύ πως είσαι σήμερα; (Το δωράκι σου θα το λάβεις στην επόμενη συνάντηση)

Σήμερα γιορτάζει ο άντρας μου αλλά είναι δουλειά μέχρι αργά το βράδυ. Ελπίζω να καταφέρουμε λίγο να το γιορτάσουμε έστω και στις 11:30.

Δέσποινα συγκλονιστηκα με αυτό που είπες..... Ας είναι όλα τα μωράκια μας γερά!

2538971.jpg

να χαίρεσαι τον αντρούλη σου φιλενάδα!! δεν ήρθατε χτες κι ήμουν χάλια..:-( έφαγα κι ο,τι υπήρχε απο τη στεναχώρια μου....

δε θέλω δώρα ρε,αλλά συνάντηση επειγόντως!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

blog-redbirthdaytier.jpg

Πριν θυμήθηκα πως σήμερα ο Θοδωρής γίνεται 7 μηνών!!!!

Γι' αυτό και το κέρασμα!

Δήμητρα, να τον χαίρεσαι τον αγαπημένο σου! Να είναι γερός και ευτυχισμένος και να χαιρόσαστε ο ένας τον άλλο και το παιδάκι σας! Εύχομαι σύντομα να γίνει μπαμπάς και άλλου μωρού!!! :D

Μαρία, συγχαρητήρια για τα σήματα, καλή επιτυχία και στην εξέταση οδήγησης!

Ειρήνη, τί λες... Πωπω... Και την ταλευταία φορά ρώτησα τον γιατρό αν είναι επικίνδυνο γιατί τον είχα βρει κι εγώ με την πιπίλα όλη στο στόμα αλλά ήταν πολύ άνετος, καμία σχέση με πνιγμό, και με καθησύχασε... Μήπως να την κόψουμε άμεσα? :?

Δέσποινα, τραγικό αυτό που συνέβη... Πώς να ησυχάσει αυτή η γυναίκα... Και οι γονείς... Πώς να το χειριστούν κι αυτοί μέσα στον πόνο τους...

Εμείς να φροντίσουμε να είναι σε ασφαλές περιβάλλον και αντικείμενα, να ξέρουμε κ πρώτες βοήεθιες κι από εκεί και πέρα Θεός να τα φυλάει!

Άντζυ, παρόλο τον πονοκέφαλο μια κούκλα ήσουν χθες! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Δημητρα να τον χαιρεσαι τον άντρα σου! Παντα γεροί και δυνατοί!!! Εσυ θα ερθεις την Πέμπτη??? Μπορείς?

Μαρία συγχαρητήρια που πέρασες τα σηματα! Αντε Χριστινα να παίρνεις σειρα!!!

να χαίρεσαι τον αντρούλη σου φιλενάδα!! δεν ήρθατε χτες κι ήμουν χάλια..:-( έφαγα κι ο,τι υπήρχε απο τη στεναχώρια μου....

δε θέλω δώρα ρε,αλλά συνάντηση επειγόντως!

Hellooooo! Την Πέμπτη....

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Iωάννα μου να χαίρεσαι το αντράκη σου! Χαρούμενα μηνογεννέθλια!

Δημητρα να χαίρεσαι τον άντρα σου! Οτιι επιθυμείτε!

ΑΝΝΑ ΜΟΥ που εισαι;;; Xάθηκες σήμερα... Εσυ είσαι μέσα για την Πέμπτη;

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

χρόνια πολλά και στο Θοδωρή μας!χαρούμενα μηνογενέθλια φίλε μας ,να σαι πάντα γερός κι ευτυχισμένος με την οικογενεια σου!

happybirthday56.gif

8yrVp3.png

WAy0p2.png

εγώ δεν ξέρω πάλι πως να έρθω στο Μαρούσι ρε παιδάκι μου,τι πρόβλημα αυτό με τις αποστάσεις μας...γκρρρρ....κάτι θα σκεφτώ!

Θα μπεις Αττική Οδό προς Μαρκόπουλο και θα βγεις στην εξοδο για Λεωφ. Κηφισίας!!! Αν ξέρεις που ειναι το ΙΑΣΩ ειναι πολυ κοντά από εκεί.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

εγώ δεν ξέρω πάλι πως να έρθω στο Μαρούσι ρε παιδάκι μου,τι πρόβλημα αυτό με τις αποστάσεις μας...γκρρρρ....κάτι θα σκεφτώ!

Αμα βγεις αττικη οδο μια ευθεία είναι!!!! Ελα θα σε περιμένουμε!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...