Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

atlantis Μου περαστικά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα.

Να σε ρωτησω βρε κουκλίτσα μου όμως, αυτά τα πετρώματα είναι επώδυνα? ή απλώς πετρώνει για λίγο σε κάποια σημεία και μετά χαλαρώνει? έχω κάτι παρόμοια αλλά δεν πονάω, θα έπρεπε να ανυσυχώ? γιατί δεν τα παίρνω και πολύ στα σοβαρά αυτά...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ..ΑΠΛΑ ΠΕΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ATLANTIS MOY ESY ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ FACEBOOK?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

atlantis Μου περαστικά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα.

Να σε ρωτησω βρε κουκλίτσα μου όμως, αυτά τα πετρώματα είναι επώδυνα? ή απλώς πετρώνει για λίγο σε κάποια σημεία και μετά χαλαρώνει? έχω κάτι παρόμοια αλλά δεν πονάω, θα έπρεπε να ανυσυχώ? γιατί δεν τα παίρνω και πολύ στα σοβαρά αυτά...

όχι,δεν είναι καθόλου επώδυνα,ενιώθα όλη την κοιλιά μου λίγο να μουδιάζει,την έπιανα και καταλαβάβαινα οτι είναι σκληρή για λίγα δεπτερόλεπτα και μετά χαλάρωνε πάλι.το ένιωθα κυρίως όταν ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα.αν νιώθεις κάτι τέτοιο ανάφερέ το στο γιατρό σου,ε?δεν έχω καταλάβει κατά πόσο είναι φυσιολογικό ή όχι.ο γιατρός μου μου είπε να ανησυχήσω αν είναι παραπάνω από μια φορά στο 20λεπτο.

angie μου όχι,δεν έχω facebook,δεν το πολυσυμπαθώ...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

όχι,δεν είναι καθόλου επώδυνα,ενιώθα όλη την κοιλιά μου λίγο να μουδιάζει,την έπιανα και καταλαβάβαινα οτι είναι σκληρή για λίγα δεπτερόλεπτα και μετά χαλάρωνε πάλι.το ένιωθα κυρίως όταν ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα.αν νιώθεις κάτι τέτοιο ανάφερέ το στο γιατρό σου,ε?δεν έχω καταλάβει κατά πόσο είναι φυσιολογικό ή όχι.ο γιατρός μου μου είπε να ανησυχήσω αν είναι παραπάνω από μια φορά στο 20λεπτο.

angie μου όχι,δεν έχω facebook,δεν το πολυσυμπαθώ...

ΟΥΤΕ E-MAIL?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕ ΣΕΝΑ!!:-P

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΟΥΤΕ E-MAIL?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕ ΣΕΝΑ!!:-P

ναι,mail φυσικά έχω αρχηγέ!

καλό μεσημέρι!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

χαιρετώ τις οργανωτικές μανούλες!!!!!

Θέλω και εγώ καφεδάκι αλλά μου πέφτετε λιγάκι μακρια:(:(:(

Καλά λέει η άννυ άντε ανεβείτε εδω πάνω:tongue::tongue::tongue::tongue: θα είναι πολύ ωραίο ταξιδάκι χιχι.

Μαράκι μου καλά αποτελέσματα να εχεις και να χαρεις την μπουμπού σου,

Βίκυ πολύ ωραίο το καρότσι πολύ καλή επιλογή!

Αννυ μου και εγω το ίδιο έχω πάθει μετο χρώμα αλλα φαντάζομαι πως με τα πράγματα θα δείξει πολύ διαφορετικό.

Πάω τώρα να δω τις κοιλίτσες σας, να βάλω και την δική μου και επιστρέφω!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα και από εμένα!!!

Τέλεια που οργανώνετε συνάντηση. Αν πάτε και Σύνταγμα που σχεδόν πάντα υπάρχει και κάμερα από κάποιο κανάλι σας βλέπω να γίνεστε θέμα στις ειδήσεις! Βάλτε και κανένα ματάκι γιατί θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

annie, θα έρθεις αύριο στην συνάντηση για το θηλασμό? Να συναντηθούμε και εμείς οι Θεσσαλονικίες. Από το Ιπποκράτειο σου τηλεφώνησαν? Εμείς σήμερα πάμε για το πρώτο μάθημα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα και από εμένα!!!

Τέλεια που οργανώνετε συνάντηση. Αν πάτε και Σύνταγμα που σχεδόν πάντα υπάρχει και κάμερα από κάποιο κανάλι σας βλέπω να γίνεστε θέμα στις ειδήσεις! Βάλτε και κανένα ματάκι γιατί θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

annie, θα έρθεις αύριο στην συνάντηση για το θηλασμό? Να συναντηθούμε και εμείς οι Θεσσαλονικίες. Από το Ιπποκράτειο σου τηλεφώνησαν? Εμείς σήμερα πάμε για το πρώτο μάθημα.

εμενα δεν με πηραν ακομη απο το Ιπποκρατειο!!αυριο θα ερθω ναι!!!σου στελνω Pm

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εμενα δεν με πηραν ακομη απο το Ιπποκρατειο!!αυριο θα ερθω ναι!!!σου στελνω Pm

Σου έστειλα και εγω πμ. Όσο για το Ιπποκράτειο δεν τους παίρνεις εσύ ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις πότε θα ξεκινήσεις?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!

βλέπω πολλά θεματάκια και πάρα πολλές σελίδες που πρέπει να διαβάσω...

οι κοιλιτσες σας είναι φοβερές!!!!!!!:tongue:

εγώ πάλι τις τελευταίες μέρες δεν είμαι στα καλύτερα μου ... ζαλίζομαι βουήζουν τα αυτιά μου λυποθήμησα και 2 φορές ευτυχώς ήταν εδώ ο κάλος μου.......

θα πάω για τις προγραματισμένες εξετάσεις μου την τετάρτη.... οπότε φαντάζομαι θα δούμε γιατί ....???:confused:

κατα τάλλα την επόμενη τετάρτη στις 27 θα είμαι Αθήνα για ψώνια του μπέμπη μας και εξέταση στον γιατρό ... να δούμε αν μεγαλώσαμε!!!:rolleyes:

φιλακια για την ώρα;)

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

Θέλω κ γω καφεδάκι!Για πότε λέτε;γιατί θ ανέβω κ γω στην Αθήνα κ πολύ θα θελα να σας γνωρίσω.Εγω facebook δεν έχω -γι αυτό δεν έχω βάλει κ φωτο -αλλά εχω μέιλ .Κ μένω στη Νίκαια αλλά θα μπορούσα στο κέντρο.

ΚΑτα τ άλλα Σαβκύριακο , κάναμε διάφορα.Το Σάββατο δεν δούλεψε κ οάντρας μου γιατί είχε άσχημο καιρό κ καφεδίζαμε.μετά σε φίλους για φαί,μετά πήγαμε σε μια πολύ ωραία εκδήλωση,που διοργάνωσαν οι δευτεροβάθμιοι συνάδελφοι κ ήταν μουσική συνάντηση ενός Τούρκου με σάζι,ενος κρητικού κρουστού κ μιας κοπέλας στο ούτι κ τη φωνή.Ήταν εκπληκτικά.Μετά συνεχίσαμε για σουβλάκι κ ποτό(ΚΑΛΆ ΕΓΩ ΔΥΟ ΧΥΜΟΎς ΉΠΙΑ!!!).Ενδιάμεσα βέβαια ρίξαμε κ τους καυγάδες μας με τον άντρα μου...Χθες πια χαλαρώναμε στο σπίτι.

Γενικά εδω βρέχει μια βδομάδα κ τρεις μέρες τώρα έχει ομίχλη.

ntesehjufpgrhgvn.png

Θέλω κ γω καφεδάκι!Για πότε λέτε;γιατί θ ανέβω κ γω στην Αθήνα κ πολύ θα θελα να σας γνωρίσω.Εγω facebook δεν έχω -γι αυτό δεν έχω βάλει κ φωτο -αλλά εχω μέιλ .Κ μένω στη Νίκαια αλλά θα μπορούσα στο κέντρο.

ΚΑτα τ άλλα Σαβκύριακο , κάναμε διάφορα.Το Σάββατο δεν δούλεψε κ οάντρας μου γιατί είχε άσχημο καιρό κ καφεδίζαμε.μετά σε φίλους για φαί,μετά πήγαμε σε μια πολύ ωραία εκδήλωση,που διοργάνωσαν οι δευτεροβάθμιοι συνάδελφοι κ ήταν μουσική συνάντηση ενός Τούρκου με σάζι,ενος κρητικού κρουστού κ μιας κοπέλας στο ούτι κ τη φωνή.Ήταν εκπληκτικά.Μετά συνεχίσαμε για σουβλάκι κ ποτό(ΚΑΛΆ ΕΓΩ ΔΥΟ ΧΥΜΟΎς ΉΠΙΑ!!!).Ενδιάμεσα βέβαια ρίξαμε κ τους καυγάδες μας με τον άντρα μου...Χθες πια χαλαρώναμε στο σπίτι.

Γενικά εδω βρέχει μια βδομάδα κ τρεις μέρες τώρα έχει ομίχλη.

ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ STRATA ΜΟΥ!!!ΜΠΡΑΒΟ! ΠΟΤΕ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΘΗΝΑ??:P

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...