Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακαι δεν ντρεπεστε?

Μια φορα θα ερθετε προς τα μερη μου και θα ειναι την ωρα που δουλευω???? :-(:-(:-(:-(:-(

γιατι το Σαββατο τι εχει καλε? Μια χαα μερα ειναι... ;)

ΠΑΡΕ ΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΛΑΑΑΑΑΑΑ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Happy 1.000 pages!!!!

Είσαστε καλά;

Περαστικά σε όλες από ιώσεις, γρίπες, περιόδους και μάτιασμα!

Βασ32 με το καλό η βάφτιση σας!

Ιωαννάκι ευτυχώς που ήσουν ψύχραιμη μανούλα! Κι ευχαριστούμε πολύ για το λινκ. Περιττό να σου πω ότι ξαναάλεσα στο multi 3 φορές χθες το φαί της μικρής. Κατά τα άλλα η παιδίατρος μας λέει να αρχίσουμε να της δίνουμε μικρά κομματάκια για να κάνει μασητικές κινήσεις (έτσι είπε χθες στην κουμπάρα μου για το βαφτιστήρι μας που είναι ίσα με την δικιά μου).

Θάλεια μεγαλώνει το Δωράκι! Μπράβο σας!

Πάλι μπλακ άουτ, θα επανέλθω!

Αααα ζηλεύω πολύ που συναντιέστε!!! Να περάσετε τέλεια!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

20091220175730_nr_1000.jpg

μπράβο μας μανουλίτσες~!!τις χιλιάσαμε τις σελίδες μας ,γεμάτες απο γέλια,κλάματα,ανυπομονησία,χαρές,αφίξεις ,απορίες κι ανησυχίες ,μα πάνω απο όλα γεμάτες αγάπη !! να φτάσουμε λοιπόν και στις 2000!! με νέα μωράκια!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα φιλες μου!!!!

Αντζυ μου τοσο ματι ρε φιλη???Ειπαμε του χρονου στο μεγαλο σπιτι θα το καψουμε στη γιορτη σου!!!!!;););)

Τανια μια χαρα η πεταλουδιτσα!!!Μπραβο της!Και μπραβο και στον γιατρο που δεν κανει το εμβολιο!!!

Εγω ειμαι καλυτερα αλλα τον μικρο τον κολησα!!Εχθες το βραδυ εκανε ενα 38,5 για πολυ λιγη ωρα(κανενα μισαωρο)και του επεσε τελειως χωρις να δωσω ντεπον.Το κακο ειναι οτι ειχε μπουκωμενη μυτη και οσο ορο και να του εβαλα δεν εκανε τιποτα με αποτελεσμα να μην μπορει να κοιμηθει....τον πηρα στον καναπε εβαλα 1 μαξιλαρι να ειναι λιγο σηκωμενο και τον εβαλα επανω και ανεπνεε καλυτερα αλλα καθε μια ωρα πεταγοτανε:(Οπως καταλαβαινετε δεν εχω κοιμηθει καθολου.Σημερα αναπνεει ανετα..........Τι κακο ειναι αυτο ρε γαμωτο καθε φορα να τον κολλαμε?Μια εγω μια ο Φ...................Απελπισια!:(

γεια σας κοριτσακια !!ετοιμαζεστε για συναντηση διαβαζω...το ποσο θα ηθελα να πιω κι εγω ενα καφεδακι μαζι σας δε λεγεται!!!20 Ιουλιου θα ερθω Αθηνα για να απολαυσω BON JOVI αλλα ξερω πως ειναι μια δυσκολη περιοδος το καλοκαιρι για να σας γνωρισω!!!

Βασιλικη μου... βαφτιζεστε?? δεν το ηξερα η μαλλον δεν το ειχα αντιληφθει!πως θα την πειτε τη μικρουλα?κοιτα να το απολαυσεις και να μην αγχωθεις....δυσκολο βεβαια γιατι καθε σημαντικο γεγονος ενα σχετικο αγχος το φερνει!

Τανια τελεια τα παει η πεταλουδιτσα απο αναπτυξη... ολοκληρη γυναικουλα εγινε!!!

Ο καιρος βροχερος δυσκολη μερα για δουλειες στην αγορα...

Αννυ μου περαστικα στη μανουλα σου και σιδερενια.... και μπραβο στην ομορφη Κλειω που κοιμηθηκε ολο το βραδυ!!! Χριστε μου.... τι κουκλα το κοριτσακι σου ειναι μια μικρη Θεα,απο τα πιο ομορφα μωρα που εχω δει...!!!

Βασω περαστικα!!αυτη η εποχη ειναι γεματη ιωσεις.... ακουσα στην tv οτι αν τρως 2 ακτινιδια την ημερα αρρωσταινεις λιγοτερο...

Δεσποινα περαστικα και σε σας!

Αντζυ μου πιο κακο ματι σε ειδε??? ενα σταυρουδακι να φορας παντα εστω ενα πολυ μικρο αν ματιαζεσαι ευκολα.... τωρα εισαι καλα?

Αντρια καλυτερα ο Δημητρακης... θα επανελθει σιγα σιγα... αλλωστε κι εμεις τα ιδια περναμε τη μια μερα τρωμε πιο πολυ την αλλη λιγοτερο... και καπως ετσι μεγαλωνουμε!!!

Δεν θυμαμαι αν ξεχασα να σχολιασω κατι... σας φιλω ολες και καλη σας μερα!

Που μένες Ειρηνούλα? Να κανονισουμε και Σαββατο και Κυριακη και οποτε θελετε!

Νεα Ιωνια...

κι επειδη ελλειψα σημερα Βαλια μου δεν μπορω να ξαναλειψω με τιποτα

κοριτσια δεν αντεεεεεεεεεεεεχω

η γκαντεμια συνεχιζεται

χτες προβλημα με το λαπτοπ και ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ PC

Δεν δειχνει τιποτα η οθονη Μ Α Υ Ρ Ο !!!!

Μαλλον χτυπησε καρτα γραφικων και που λεφτα για άλλη???

QuW0p3.png

γεια σας κοριτσακια !!ετοιμαζεστε για συναντηση διαβαζω...το ποσο θα ηθελα να πιω κι εγω ενα καφεδακι μαζι σας δε λεγεται!!!20 Ιουλιου θα ερθω Αθηνα για να απολαυσω BON JOVI αλλα ξερω πως ειναι μια δυσκολη περιοδος το καλοκαιρι για να σας γνωρισω!!!

Βασιλικη μου... βαφτιζεστε?? δεν το ηξερα η μαλλον δεν το ειχα αντιληφθει!πως θα την πειτε τη μικρουλα?κοιτα να το απολαυσεις και να μην αγχωθεις....δυσκολο βεβαια γιατι καθε σημαντικο γεγονος ενα σχετικο αγχος το φερνει!

Τανια τελεια τα παει η πεταλουδιτσα απο αναπτυξη... ολοκληρη γυναικουλα εγινε!!!

Ο καιρος βροχερος δυσκολη μερα για δουλειες στην αγορα...

Αννυ μου περαστικα στη μανουλα σου και σιδερενια.... και μπραβο στην ομορφη Κλειω που κοιμηθηκε ολο το βραδυ!!! Χριστε μου.... τι κουκλα το κοριτσακι σου ειναι μια μικρη Θεα,απο τα πιο ομορφα μωρα που εχω δει...!!!

Βασω περαστικα!!αυτη η εποχη ειναι γεματη ιωσεις.... ακουσα στην tv οτι αν τρως 2 ακτινιδια την ημερα αρρωσταινεις λιγοτερο...

Δεσποινα περαστικα και σε σας!

Αντζυ μου πιο κακο ματι σε ειδε??? ενα σταυρουδακι να φορας παντα εστω ενα πολυ μικρο αν ματιαζεσαι ευκολα.... τωρα εισαι καλα?

Αντρια καλυτερα ο Δημητρακης... θα επανελθει σιγα σιγα... αλλωστε κι εμεις τα ιδια περναμε τη μια μερα τρωμε πιο πολυ την αλλη λιγοτερο... και καπως ετσι μεγαλωνουμε!!!

Δεν θυμαμαι αν ξεχασα να σχολιασω κατι... σας φιλω ολες και καλη σας μερα!

bon jovi!!!!!!!!!!!!!!Θεε μουυυυυ!!!!!θελω κ εγωωωωωωωωω!!!αυτο ελεγα χθες στον Κωστα!εγω ημουν ερωτευμενη στα νιατα μου με τον Bon jovi...ζηλευωωωωω!!!!

σε ευχαριστω πολυ Κριστυ για τα καλα σου λογια!

ολα τα μωρακια μας ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Νεα Ιωνια...

κι επειδη ελλειψα σημερα Βαλια μου δεν μπορω να ξαναλειψω με τιποτα

κοριτσια δεν αντεεεεεεεεεεεεχω

η γκαντεμια συνεχιζεται

χτες προβλημα με το λαπτοπ και ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ PC

Δεν δειχνει τιποτα η οθονη Μ Α Υ Ρ Ο !!!!

Μαλλον χτυπησε καρτα γραφικων και που λεφτα για άλλη???

ΟΥΠΣ!ΜΑΥΡΟ?????

ΣΙΤ!!!!

Κανε κανα αγιασμο!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Τί χαρά!!!

1000 σελίδες!!! Να τις κάνουμε 2000!!! Γεμάτες χαρούμενα ποστ!!!

Βάσω περαστικά ρε κορίτσι! Βιταμινώσου γρήγορα!

Βασιλική, με το καλό η βάφτιση την Κυριακή! Όλα καλά θα πάνε!

Άντζυ μου, μετά που ήσουν καλύτερα περάσατε καλά; Τελικά πίτσες ή μαγείρεψες;

Ειρήνη, περαστικά σου, είναι από τα χειρότερα οι πόνοι περιόδου... Τώρα είδα και για την οθόνη... Τί να πω; Το τελευταίο να είναι!

Τάνια, μπράβο στην πεταλουδίτσα! Πολύ μεγάλωσε το κορίτσι!

Εμβόλιο γρίπης δε θέλω να κάνει. Και είμαι σίγουρη πως κι ο γιατρός θα

συμφωνεί, δεν τον ρώτησα καν.

Και για την ψυχραιμία που λέτε... δε νομίζω πως έχεις επιλογή να τα χάσεις. Αλλά δεν το λες και ψυχραιμία αυτό το δικό μου! :tongue: Μπορεί να μην ξέρεις τί πρέπει να κάνεις αλλά θα κάνεις κάτι, ό,τι σου έρθει. Δε νομίζω όμως πως θα καθίσει κάποιος άπραγος ειδικά όταν βλέπει κάποιον να πνίγεται. Μετά πολύ πιθανόν να καταρρεύσεις, να λιποθυμίσεις, να κλάψεις, να πάθεις ό,τι ντουβρουτζά θέλεις!

Θα πέσει ομαδική μελέτη! Έχει και βίντεο που δείχνει ακριβώς τί κάνεις και ένα audio που κάνουν πολύ καλές ερωτήσεις σε γιατρό επι του θέματος...

ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ να είναι!

Πολλά φιλάκια σε όλες σας, αγαπημένες μου μανούλες!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΟΥΠΣ!ΜΑΥΡΟ?????

ΣΙΤ!!!!

Κανε κανα αγιασμο!

Τι αγιασμο παιδι μου?

εξορκισμο χρειαζομαστε!!!

Ιωαννα γι αυτο που λες για την ψυχραιμια το πιστευω μεχρι ενα σημειο πςω "οταν τη χρειαζεσαι" αναγκαστικα τη βρισκεις.

Οταν ο Στελιος ηταν 9 μηνων επαιζε με την πιπιλα και τη σφηνωσε μεσα στο στομα του!!! Δεν επαιρνε αναπνοη! Αρχισε να μελανιαζει, η μαμα μου να την τραβαει κ να μην μπορει να τη βγαλει (μονη της στο σπιττι της). Εβλεπε το μωρο να αρχιζεινα χανει τις ασθησεις του...ασυναισθητα ουρλιαξε "Παναγια μου" ... ετρεξαν οι 2 γειτονισσες που εχει... Καταφερε επιτελους να του τη βγαλει χωνοντας ολο το δαχτυλο μες το στομα του κι αφου το μωρο πηρα ανασα.........η μαμα μου λιποθυμησε!!!!!!!

Θελω να πω πως αντεξε και τα υπεμενε ολα μεχρι να καταφερει να το σωσει...ασχετα αν μετα οι δυναμεις της πια την εγκατελειψαν

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Μου το θυμισες και αγχωθηκα τωρα. Μιλαμε η μαμα μου μονο που το λεει ακομα τρεμει!

QuW0p3.png

Κορίτσια, σας γράφω γρήγορα πριν μπω για μάθημα. Πέρασα τα σήμερα χωρίς λάθη και για το αυτοκίνητο και για την μηχανή. Θα τα πούμε το βραδάκι.

Μαράκι συγχαρητήρια!!!!!!! ;););)

Σας αφήνω γιατί σχολάω! Πάω στο παιδάκι μου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...