Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανες!!!που ειστε?σας τρωει το παπλωμα??:tongue:

Ειρηνακι περαστηκα ρε με την παλιοπεριοδο.γιατι δεν παιρνεις αυτα τα felden που ειναι μονο για αυτο?

η Κλειω παραδοξως δεν ξυπνησε ολη νυχτα.ξυπνησα εγω 9 κ την βρηκα αγκαλια με το αρκουδακι της να γελαει αλλα να λυσσαει απο πεινα.

πηγα κ εγω να αντλησω το αλλο ζιζι που ηταν τουμπανο (μπας κ εχω γαλα κ βγω καμια φορα εξω) αλλα..γιοκ!ξεχασε το σωμα μου να αντλει λετε?εβγαλα σε κανα μισαωρο μονο 80μλ!:-(θα ξαναπροσπαθησω κ αυριο....

τωρα η Κλειω παλι τρωει κ την παιρνει ο υπνος!

εχω ενα μπαλκονι μες στα φυλλα!!!:mad::-xπρεπει να κανω καμια δουλεια,να μαγειρεψω κιολας...το απογευμα περιμενω τον φωτογραφο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες!!!

Κερνάω καφεδάκι!!!

hk_20080207_coffee.jpg

Εχω απίστευτο πονοκέφαλο σήμερα και πρωι πρωι ζαλιζόμουν κιόλας.

Ιωάννα μου τι περάσατε;;; Εγώ θα είχα τρελαθεί... Δεν είμαι και ιδιαίτερα ψύχραιμη εγώ οπότε θα με είχε πιασει πανικός. Τέλος καλό όλα καλά όμως.

Αννη μου περαστικά στην μανούλα σου.

Δέσποινα περαστικά σου!!! Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά!

Ειρήνη μου περαστικά και σε εσένα με τη κ@λ@περίοδο... και κουράγιο στη δουλειά!

Νικόλ μου εύχομαι να πάνε όλα καλά την Τετάρτη!!!

Δήμητρα, Θάλεια, Βικάκι, Μαράκι, Αννη, Χριστίνα, Αντζυ, Τανια, Μαρία και όλες οι μανούλες είσαστε καλά;

Λοιπόν λέμε την Πέμπτη κατά τη 13.00 να συναντηθούμε στο MALL με την Αννη και την Αννα... Οποια θέλει την περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ!!!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι όλες σας για τις ευχές σας,τα δώρα σας ,τα μηνύματά σας και κυρίως την αγάπη σας! :-)

ωραία περάσαμε χτες,αν και έσκασα απο τη στεναχώρια που δεν ήρθε καμιά σας :-(

δυστυχως απο φωτογραφικό υλικό θα σας απογοητεύσω..με ειχε πιάσει ένας απερίγραπτος πονοκέφαλος,δε μίλαγα σε κανέναν,κάποια στιγμή εγινα μούσκεμα στον ιδρώτα και μου ερχόταν εμετός...τελικά μετά απο 2 ωρες κι αφου με ξεμάτιασαν 4,βγάλανε το συμπέρασμα οτι ήταν μάτι και κατα τις 11 συνήλθα..η μπίσκιτ σα να με κατάλαβε το τρυφερούδι μου κοιμήθηκε 9 η ώρα και ξανα ξύπνησε στις 6 το πρωί,που την πήρα στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε ως τις 9! και αφού χτες το απόγευμα έφαγε καμια 10ρια κουταλιές κρέμα βανίλια,συμπαιραίνω οτι χορταίνει καλύτερα κ γι αυτο και κοιμαται κ πιο καλά!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο εμας! Εμένα χθες ο γιοκας μου ήπιε τελικα περίπου 120 μλ γαλα οποτε μια χαρα! και ξανα προς την δοξα τραβα! Καποια ρωτησε για το κοτοπουλο αν φαινονται οι ινες, εμενα φαίνονται αλλα τις καταπίνει μια χαρα.

Αντζυ δεν μας απαντησες για την Πέμπτη! Σε περιμένουμε κι εσενα κι ολες τις αλλες μανούλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

πω πω Ιωαννούλι μου τώρα είδα τι πάθατε...τέρας ψυχραιμίας φιλενάδα,μακάρι σε καμια μας να μη συμβεί και μπράβο σου για το λινκ που μας έβαλες να το δω με την ησυχία μου να ξέρω τι να κάνω αν ..αφού ειχες και την ψυχραιμία μετά και τον τάισες τον Θοδωρή μια χαρά~! εγώ θα κανα σαν τρελλή,όπως λένε και τα κορίτσια εγώ δεν είμαι καθόοολου ψύχραιμη και δεν είναι καλό αυτό..!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερααα, Δεσποινακι περαστικα, σερνεται ιωση να ξερεις και εμενα ειναι λιγο ο λαιμος μου, εντωμεταξυ ο μικρος μαλλον κολλησε τη μαμα και τον αδερφο μου.Εμεις ειμαστε λιγο καλυτερα αλλα ακομα βαζουμε ορο και τις βγαζουμε τις μυξουλες.

Ειρηνη, παρε τα φελντεν και εγω οταν ειχα περιοδο αυτα επαιρνα και μονο αυτα με πιανανε, τωρα ελπιζω οταν θα μου ξαναρθει να μην ποναω ετσι..

Αγγελικουλα λες να σε ματιαξα εγω μεσω νετ;;;Σε ειδα σε μια φωτο και ειπα οτι αδυνατισες και ομορφυνες (απο την εγκυμοσυνη μιλαω που σε ειχα δει παλι σε φωτο..)

Αντιγριπικο δεν κανω ουτε και εγω ουτε και στο παιδι, γενικα ειμαι κατα των εμβολιων, εμεις τι παθαμε που γριπωνομασταν μωρε σαν παιδια, ετσι αποκταμε και αντισωματα.Βεβαια ειναι προσωπικο θεμα για να μην παρεξηγηθω.

Δεν τα ξερω τα φελντεν που λετε...Θα ρωτησω το φαρμακοποιο μας. Παρεπιπτοντως πολυ ωραια φωτο του πρωινου Αννυ

Βρε κοριτσια πως τις βαζετε μεγαλες???!!!!

Βαλια..σπιτι ειμαι κι εχω ηδη κανει 3 μπανια! Που να πηγαινα γραφειο?...Απλα ως συνηθως δουλευω απο εδω.

Δημητρα το λαπτοπ τελικα ηθελε ταυτοχρονα πατημα FN+Num !!!!!!!

και καθε φορα που το ανοιγω πρεπει να το κανω...

Καλημέρα κι απο εμας! Εμένα χθες ο γιοκας μου ήπιε τελικα περίπου 120 μλ γαλα οποτε μια χαρα! και ξανα προς την δοξα τραβα! Καποια ρωτησε για το κοτοπουλο αν φαινονται οι ινες, εμενα φαίνονται αλλα τις καταπίνει μια χαρα.

Αντζυ δεν μας απαντησες για την Πέμπτη! Σε περιμένουμε κι εσενα κι ολες τις αλλες μανούλες!

Ποια Πεμπτη καλε? Και σε μενα δε λετε τιποτα εεε.... (εκτος αν ειναι πρωι που δουλευω..)

QuW0p3.png

Ποια Πεμπτη καλε? Και σε μενα δε λετε τιποτα εεε.... (εκτος αν ειναι πρωι που δουλευω..)

Βρε Ειρηνάκι μου είπαμε ότι όποια μπορεί να έρθει!!! ;)

Αυτη την Πέμπτη ειπαμε κατα τις 13.00...

Πάρε αδειούλα και ελα να σε γνωρίσουμε!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...