Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι!

Ιωάννα, τι λαχτάρα πήρες ε? Πάντως και εγω νομίζω δεν θα ήξερα τι να κάνω, ευχαριστούμε για το λινκ, τουλάχιστον να έχουμε μια ιδέα τι πρεπει να κάνουμε, άσχετα αν θα έχουμε την ψυχραιμία να το κάνουμε.

Πήγαμε και εμεις σήμερα γιατρό για εμβόλιο. Η Θεοδώρα μου έγινε 7.690 και 71 πόντους. ΈΒαλε 700γρ αυτο το μήνα, άρα οι στερεές μας πάνε καλά. Μαρία ρώτησα και για το εμβόλιο της γρίπης και μου είπε οτι δεν χρειάζεται εφόσον δεν έχει αρρωστήσει ακόμα και δεν φαίνεται φιλάσθενη (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το οτι θηλάζω). Επίσης μου είπε οτι επειδή αυτο το εμβόλιο φτιάχνεται με πρωτείνες αυγού και εφόσον εμείς ακόμα είμαστε μικρες για αυγό , υπάρχει και φόβος αλλεργίας.

Βάσω αυτον τον ατμομάγειρα τον κοιτούσα και εγώ, αλλά μου φάνηκε λίγο ακριβός συν το γεγονός οτι ο Γ μου είπε οτι αν δώσω τοσα λεφτα θα με χωρίσει :-D:grin::-D, τελικά πήρα έναν απλό. Πάντως και εγώ είχα ενθουσιαστεί, πρεπει να είναι πολύ καλός, είχα διαβάσει αρκετα καλά.

Άννυ που είσαι καλε??? Η μαμά Μελίνα με το πόδι ολα καλά???

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία Angicat---μια ερωτηση :ποσο ειχες αγορασει το θαλαστρο σου ????(αν θυμαμαι το pymp in style???)

Ego ειναι ο 4ος μηνας που ενοικιαζω το νοσοκομειακο της lactina και σκεφτομαι μηπως τελικα συνεφερε να ειχα αγορασει εξαρχης αντι να εχω δωσει 4 ενοικια ......τουλαχιστον να ξερω για την επομενη φορα

:tongue::tongue::tongue::tongue:

?270 Μα τι μνήμη βρε Βάσω μου! Εγώ τα μισά από εδώ μέσα τα ξεχνάω και μπαίνω και κάθε μέρα. Εσύ θυμάσαι ότι έχω αγοράσει και θήλαστρο; Μπράβο μνημονικό!!! Κι εγώ με προοπτική να το κρατήσω και να μην δίνω τα 60άρια κάθε μήνα, γι αυτό το αγόρασα. Μου το έκανε με δόσεις, δλδ κάθε μήνα τα ?60 τα κρατούσε για την δόση έτσι δεν μου φάνηκαν. Αλλά τώρα κάτι διάβασα ότι τα νοσοκομειακά μετά τις 400 ώρες άντλησης θέλουν αλλαγή και δεν ξέρω αν ισχύει για το Pump in Style. Θα μάθω και θα σου πω. Υπολογίζω γύρω στο 3ωρο αντλήσεις το 24ωρο άρα 4 μήνες και κάτι για μένα. Το έχω φυσικά περισσότερο καιρό. Θα δω και θα σου πω και σένα.

Κανονικά έπρεπε να διαβάζω γιατί αύριο δίνω σήματα αλλά τι να κάνω που βαριέμαι! Ο Λ. κοιμήθηκε.

mU4Ep3.png

δοκιμασες να βγαλεις τις μυξουλες με εκεινο το μαραφετι που τις ρουφας? σημερα το δοκιμασα κ εκανε δουλεια! εχω ενα της chicco. εβαλα πρωτα φυσ.ορο κ μετα τις ρουφηξα. απο το μεσημερι δεν εχει ξαναμπουκωσει.

Ρε συ πως το κάνετε αυτό; Εγώ νομίζω δεν θα μπορέσω ποτέ να το κάνω. Ευτυχώς μια φορά μπούκωσε ελάχιστα και μετά το μπάνιο του είχε περάσει και δεν χρειάστηκε. Είχα προσπαθήσει τότε και με την πρώτη σταγόνα ορό τα χρειάστηκα (!) και δεν συνέχισα!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Σήμερα πολύ σίδερο!!!Και λίγο μαγείρεμα!!!

Όσες δίνετε Φαρίν Λακτέ στα μπεμπάκια σας...ποια μάρκα δίνετε;;;

Πήγα να δώσω στη μπουμπού σήμερα Milupa πήγε να τα βγάλει στην πρώτη κουταλιά...nutricia το ίδιο...της πήρα γιατί ο καλός μου ήθελε να πάρουμε χωρίς γλουτένη...καμία σχέση όμως με τη ΝΟΥΝΟΥ...

Στράτα χρόνια πολλά και σε σένα!!!!

Άντζυ μου δεν πιστεύω να κουράστηκες πολύ σήμερα!!!

christy81 εγώ τα βράζω όλα στο κατσαρολάκι...δεν έχω ατμομάγειρα...:(

Δέσποινα (bubbles) επειδή ο γιατρός μου είχε πει δύο μέρες το πολύ να φτιάχνω και στο ψυγείο δεν το είχα σκεφτεί...Μάλλον όταν ξεκινήσω τη δουλειά να ακολουθήσω κι εγώ αυτό που κάνεις...;)

Νικόλ περαστικά!!!!Καλή ανάρρωση!!!!Ελπίζω την Τετάρτη να είσαστε καλά για να μην ταλαιπωρηθείτε και λόγω του κρυώματος!!!!:D

touki και το κοτόπουλο και το μοσχάρι κρέμα τα κάνω...και για να μην μου μένουν ίνες βάζω πρώτα αυτά με λίγο κολοκυθάκι και μετά τα υπόλοιπα...

Αν μου κοιμηθεί πάμε για το επόμενο γεύμα...δεν συνεχίζουμε το προηγούμενο...χάνουμε όλη τη σειρά μας!!!!

Τάνια μου χαλαράααααααααααααα!!!!Ξέρω δεν είναι εύκολο αλλά προσπάθησε να το απολαύσεις!!!!;)

Τι σου είπε ο γιατρός για το αντιγριπικο;;;

Ιωάννα τελικά όσο και να προσέχουμε δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει!!!!!Τέλος καλό όλα καλά!!!Πρέπει οπωσδήποτε να μελετήσουμε τις Α' βοήθειες...;)

Τρελή τιμή το βιολογικό μοσχαράκι...το ίδιο και το κοτοπουλάκι...Και μην με κράξετε...αλλά έχω την εξής απορία...Πως θα ξεχωρίσω το βιολογικό από το "κοινό";;;;...που ξέρω ότι δεν με κοροϊδεύουν;;;

Για τον ορό είναι ο τρόπος που μπαίνει...και η ποσότητα φαντάζομαι...και δεν τον ανοίγω...κάνω τρύπα με τη σύριγγα και την αφήνω μέσα!!!!

Χρησιμοποιώ μετά και otrisalin...αλλά όλα έχουν βγει με τον ορό...

Δέσποινα (despoina82) περαστικά σου!!!

Πωπω ένα κατεβατό έγραψα...μην με βρίσετε!!!:tongue:

AΝΤΖΟΥΛΙΝΑ μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ και καλα (κ απο εδω)να εισαι παντα γερή κ ευτυχισμενη.να σε χαιρεται το μπισκοτογλυκακι κ ο αντρουλης σου!!!!

Στρατα χρονια πολλα κ σε σενα με πολυ υγεια,ευχομαι να ξεπερασεις γρηγορα τα προβληματα σου.

εχω να μπω απο χθες το απογευμα κ μονο η Θαλεια με εψαξε !!γαιδουρες!!χαχα.πλακα κανω εννοειται.πηγα απο χθες στην μαμα μου κ γυρησα σημερα το μεσημερι.η οποια σημερα εβγαλε ακτινες κ εχει καταγμα κ θα μεινει αλλη μια βδομαδα τουλαχιστον στο σπιτι.

σημερα πηγαμε practicer,jumbo k media markt Με τον Κ οποιος τα φτυσε!:tongue:

θυμαμαι μονο που ρωτησατε που μετραμε τα γρ.εγω τα μετραω στο μουλτι.

επισης βραζω τα λαχανικα στο κατσαρολακι κ κραταω κ ζουμι.το κοτοπουλο κ σημερα το κλ@σ@με!εφαγε παλι 6-7 κουταλιες ορεξατες κ μετα αδιαφορια κ κλαμα.ε δεν νομιζω να χορταινει με 7 κουταλιες!

Τανια μου πρηξε μαςςςςς !!!!!αλλα μην αγχωνεσαι.απολαυσε το!κ ακομη δεν μου ειπες που θα πατε γαμηλιο!!!!

τι αλλο???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Τανια μου πρηξε μαςςςςς !!!!!αλλα μην αγχωνεσαι.απολαυσε το!κ ακομη δεν μου ειπες που θα πατε γαμηλιο!!!!

τι αλλο???

Είπε, κάτι χωριά. Ζαγοροχώρια; Κάπως έτσι! 3ημερο. Μακάρι να ξαναπαντρευόμουν κι εγώ και να έφευγα!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα!!

Πολλά γράψατε και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Εχω κι εναν πονοκέφαλο αλλο πράγμα!

Αννυ μας είπε η Τάνια που θα πάει αλλά δε σου λέω για να σε παιδέψω. Χοχοχο!

Το σπασε τελικά το πόδι η μαμά σου ε; Περαστικά της.

Αλεξάνδρα, εμφανισιακά δεν ξεχωρίζουν τα κρέατα. Υποτίθεται όμως ότι τα βιολογικά είναι πιστοποιημένα.

Ιωάννα μου τι πάθατε!!!!!!! Σιδερένιοι να είστε πάντα. Και ευχαριστούμε για το λινκ.

Θάλεια μια χαρά η Θεοδώρα ε; Μεγάλωσε πολυ!

X4pTp3.png

Εγραφα τοση ωρα κοριτσια σε καθεμια ξεχωριστα και εκανα μια λαθος κινηση και σβηστηκαν ολα!!!τωρα που να τα ξαναγραφω.... αυριο που θα εχω κουραγιο.... καληνυχτα σας!!!

Εγραφα τοση ωρα κοριτσια σε καθεμια ξεχωριστα και εκανα μια λαθος κινηση και σβηστηκαν ολα!!!τωρα που να τα ξαναγραφω.... αυριο που θα εχω κουραγιο.... καληνυχτα σας!!!

ωχ το χω παθει κ εγω αυτο!μονο που μου πατησε η Κλειω to esc!!!!

σας καληνυχτω κ εγω μανουλες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μαρία (angicat) καλο κουράγιο στο διάβασμα!!!!

εγω τα βραζω τα λαχανικα γιατι προσθετω και ζουμακι στο φαγακι της. εσεις οχι;;;

επισης οταν την παιρνει ο υπνος ειτε στη φρουτοκρεμα ειτε τωρα στο μεσημεριανο πειραζει που την ξαπλωνω; φοβαμαι και καλα επειδη ειναι φαγωμενη μηπως δεν κανει. αλλα τι; να την αφηνω στην καρεκλα;;;

υ.γ. : καλα το δεχτηκαμε το κοτοπουλο. πολυ νιανια ομως ρε κοριτσια. πως το τρωει αυτο. εσεις δεν το χτυπατε πολυ; το χτυπατε να φαινονται οι ινες ή όχι; δεν ξερω. σαν εμετος μου φανηκε εμενα. εκεινη εφαγε το μισο και μετα κοιμηθηκε. να της δωσω και αλλο οταν ξυπνησει ή όχι;;

Ευχαριστώ για το καλό διάβασμα. Ενημερώθηκα πως δεν έχει επιπλέον χρέωση αν χρειαστεί να ξαναδώσω οπότε χαλάρωσα αρκετά!! χαχαχα

Εγώ από το ζουμάκι δεν πετάω τίποτα, βάζω ακριβώς όσο χρειάζεται για να πολτοποιούνται πιο εύκολα τα λαχανικά και να μην χρειάζεται να το χύσω.

Το κοτόπουλο είναι μια αηδία και μισή. Εγώ δίνω χωριάτικα που έχει ο μπαμπάς μου στο κτήμα και ειδικά εκείνα είναι αμάν! Βρωμέξ! χαχα το μοσχαράκι πάντως δεν βρωμάει τόσο πολύ. Κουνέλι έδωσε καμιά σας; Μου είπε επιτρέπονται όλα τα κρέατα πλέον, εκτός από χοιρινό κάθε είδους.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Το απογεύμα έχουμε να κάνουμε εμβόλιο για να δούμε πως θα τα πάμε σήμερα. Ελπιζω να μην ξεχασω να ρωτησω για το αντιγριπικο να δουμε τι θα μου πει και εμένα!

Κορίτσια εγώ ούτε που θα το κάνω το αντιγριπικό στο μωρό. Αρκετά ακούμε με τα εμβόλια. Δεν θα πάθει και τίποτα να κολλήσει καμιά γρίπη. Ειδικά με μένα που έχω να κάνω με τόσα παιδιά, σίγουρα κάτι θα κουβαλήσω σπίτι. Έγκυος αρρώστησα 2 φορές με πυρετό.

mU4Ep3.png

Ήρθα μόνο για να ευχηθώ στις εορτάζουσες. Χρόνια σας πολλά, πάντα με υγεία κ ευτυχία. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας κ όπως ποθείτε να τα δείτε.

Ιωάννα μου, τρελή ψυχραιμία! Συγχαρητήρια. Να μην ξανασυμβεί σε κανένα μωράκι. Πολύ τρομακτικό. Ευχαριστούμε για το λινκ. Δεν πρόλαβα να το διαβάσω ακόμα.

Σας καληνυχτώ γιατί άργησα απόψε...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κατα τα άλλα πως ειστε κοριτσια???Εμεις ετοιμαζομαστε για την βαφτιση την Κυριακη κ εχαω λιγο αγχος αν θα πάνε όλα καλα και αν θα εχει καλη ημερα γιατι το εκκλησακι ειναι μικρο κ αν βρεχει που θα κάτσουν οι καυμενοι οι καλεσμενοι στη βροχη???????

Με το καλό η βάφτισή σας! Είμαι σίγουρη ότι ο καιρός θα είναι υπέροχος!

mU4Ep3.png

καλημέρα!

Πήγαμε χτες στο γιατρο η πεταλουδιτσα είναι 7900 και 70 πόντους, βάλαμε 400 γρ και 2 ποντους απο την προηγουμενη φορά. Για τις μυξουλες μου είπε πως δύσκολα θα φυγουν με αυτον τον παλιόκαιρο και να μην ξεχναω να βάζω συνεχεια ορο! Την τελευταια εβδομαδα ακολουθω και γω αυτο που κάνει η Αλεξάνδρα με την συριγγα, νομιζω είναι πιο αποτελεσματικο!

Για το αντιγριπικο ρωτησα και γω και ηταν κατηγορηματικος ,<<εγω δεν το κανω αν θες να το κανεις πήγαινε αλλου! Σε λίγο υα αρχίοσυμε να προσταεύουμε και τα παιδιά μας απο το κατουρημα >>μου είπε. Χαρηκα που συμφωνουμε οπότε και εμεις δεν το κάνουμε.

Αννυ μου περαστικα στη μαμα Μελινα!!! Στα ζαγοροχώρια θα πάμε ταξιδάκι. Απο το τίποτα καλο είναι και αυτο:tongue:

Παω να συμμαζεψω λίγο μιας και κοιμαται η μικρη. Μετα θέλω να κατεβω αγορά αν δεν μου τα χαλάσει η βροχη, αντε να δω πότε θα στεγνώσουν τα ρουχα οεο!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημεεεεεεεερα!

κοιμαστε τυχερουλες?

Ειμαι σκ@τα. Αδιαθετησα χτες ξαφνικα στο γραφειο , γυρισα, συνεχισα τη δουελια, μετα εκανα πιτα και μετα σιδερωνα ως τις 1 !

Ξαπλωσα μιαμιση ωρα και ολη νυχτα πεθανα στον πονο. Αιμορραγια τρελλη και η κοιλια λες κ με σφαζουν. Δεν παω γραφειο κ θα δουλεψω οσο μπορω απο το σπιτι

Σχετικα με το θηλαστρο. Μια κοπελα στη δουλεια που ειναι 4μιση η μπεμπα της ειχε παρει ενα απο το λητω (δε θυμαμαι μαρκα...αν την πειτε θα την θυμηθω) γυρω στα 160 ευρω και της χαλασε κι ολας!!! βεβαια λεει επειδη μετα απο 1-2 φορες που αντλησε κ ηπιε η μικρη της με μπιμπερο μετα ηθελε ΜΟΝΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ---ανλτουσε ολα τα γευματα. Θεωρειτε οτι ειναι νορμαλ που χαλασε τοσο γρηγορα?

Τωρα πατως παρηγγειλε καινουριο απο το pharmacy4u και μονο 120 ευρω

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...