Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα μου... τι παθατε βρε?Εμενα δεν εχει πεσει ακομη η μικρη αλλα φανταζομαι ειναι μεγαλο σοκ... και να πεφτει και να το βλεπεις να πνιγεται... ησουν ψυχραιμη παντως!πολυ χρησιμο το link αλλα αναρωτιεμαι αν θα εχω την ψυχραιμια εκεινη τη στιγμη να τα εφαρμοσω!οχι τιποτα αλλο αλλα πανικοβαλομαι στο δευτερολεπτο...!

Αντρια πως παει ο Δημητρακης?βελτιωθηκε καθολου η κατασταση με τα γευματα?εμενα τςρα τελευταια αρχισε να μειωνει ποσοτητες στο γαλα και πινει γυρω στα 100 απο τα 160 που επινε... γιατι ρε γαμωτο....?αλλα δεν την πιεζω παντως οσο θελει ας φαει γιατι η πιεση πολλες φορες εχει αντιθετα αποτελεσματα!

Απ'οτι βλεπω παντως οι πιο πολλες εχετε βολευτει το κατσαρολακι... θα το σκεφτω λιγο ακομη... παντω το οτι ειναι μια συσκευη με ογκο ειναι ανασταλτικος παραγοντας!

ΟΥΦ!!!αντε τωρα δεν θα αγχωθω και γι'αυτο!!!

Τανια... αυτο ειναι το δημιουργικο αγχος που λενε!!!μην ανησυχεις θα μεινει μεχρι το γαμο και μετα θα εξαφανιστει ως δια μαγειας και θα ειναι σα να εφυγε απο πανω σου ενα βαρος!!!

bubbles εχεις δικο... ειναι κουραστικο να μαγειρευεις ενα ενα γευματακι καθε μερα... αλλα επειδη για την ωρα δεν εργαζομαι λεω να το προσπαθησω το καθημερινο... αν ημουν εργαζομενη,δεν το συζητω!καταψυξη εννοειται...

Σας φιλω ολες και θελω να σας δειξω και το δικο μου το μπεμπακι αλλα δεν τα καταφερνω ρε παιδια... οποτε πειμενω την Τανιτσα να ξελαμπικαρει απο το γαμο και να μου δειξει πως ακριβως πρεπει να το κανω!Ειμαο πολλα κιλα ξανθια τελικα.... χαχαχαχα!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧRONIA POLLA ΑΝΤΖΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στη Σρτατα (αν κ νομιζω ειχε πει γιορταζε 13 Δεκεμβροιυ του Αγ Ευστρατίου????δεν ειμαι σιγουρη)

Κατα τα άλλα πως ειστε κοριτσια???Εμεις ετοιμαζομαστε για την βαφτιση την Κυριακη κ εχαω λιγο αγχος αν θα πάνε όλα καλα και αν θα εχει καλη ημερα γιατι το εκκλησακι ειναι μικρο κ αν βρεχει που θα κάτσουν οι καυμενοι οι καλεσμενοι στη βροχη???????

Τελοσπαντων θα δουμε

Κατι μικροεντασεις ειδα να υπάρχουν στις συζητησεις --ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες δεν εχει σημασια αν δεν συμφωνουμε ολες σε όλα---νομιζω οτι όλες ειμαστε αποδεκτες η μια απο την άλλη αναξξρτητα απο τις αποψεις μας

Ιωαννα το προβλημα αρχισε κυριως οταν αρχισε τα λαχανικα,μαλλον την πατατα κ σε συνδιασμο με τις μπανανες κ τα μηλα παραεσφιξαν. νερο δεν πινει πολυ αλλα νομιζω με το θηλασμο δεν εχουν προβλημα ελλειψης. το κλυσματακι το σκεφτηκα αλλα αφου τα καταφερε τη γλυτωσε προς το παρον:mrgreen:

Συγνωμη επιδη δεν το παρακολουθησα το θεμα εξαρχης μιλάτε για δυσκοιλιοτητα? αν ναι κ εμενα απο τοτε μετις στερεες ζοριζεται παρα πολυ σφιγγεται κ τρμει ολοκληρη οταν προσπαθει να ενεργηθει. να το αναφερουμε στο γιατρο? εσεις κ΄νετε κατι για αυτο????:confused::confused::confused:

Το Σάββατο ήταν μια κακή μέρα γιατί ο Θοδωρής έπεσε από το κρεβάτι μας -καλωσήρθαμε στο club!- ευτυχώς ανάμεσα στο κρεβάτι και το κομοδίνο και προσγειώθηκε καθιστός και ούτε καν έκλαψε. Το μεσημέρι όμως πνίγηκε με ένα κομμάτι πατάτας που δεν είχε αλεστεί καλά κ να φανταστείτε ήταν τόσο μικρό που δεν το είδα καν στο κουταλάκι. Έγινε φουξ, πνιγόταν και έκανε σαν να αναγουλιάζει κι εγώ τα είδα όλα! Παλιά είχα κάνει α' βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό αλλά δεν θυμομουν αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να βάλω το δάχτυλο μου στο στόμα του για να πιασω αυτό που προκαλούσε την απόφραξη. Εγώ το έβαλα τελικά και βοήθησε αλλά από τότε σκέφτομαι τα χειρότερα... "Κι αν...? κι αν...? κι αν...?"

Εύχομαι να μην συμβεί τπτ τέτοιο σε κανένα παιδάκι και ποτέ να μην χρειαστεί να αναρωτηθούμε με αγωνία "τί πρέπει να κάνω;;;;" . Εγώ βάζω καλού κακού ένα λίνκ με α' βοήθειες για να διαβαστεί από όλες και να μην χρησιμεύσει σε καμία!!!

Λυπάμαι που σας χαλάω τη διάθεση με όλα αυτά...

Α' βοήθειες

Κι εμένα είναι η μεγαλύτερη φοβία μου και έπαθα σοκ τώρα!!!! Εύχομαι το παιδάκι σου να είναι καλά και να ξεπέρασες το σοκ! Μπράβο για την ψυχραιμία σου μανούλα!

mU4Ep3.png

Χριστίνα συνεχίζει να μην πινει γαλα το βράδυ. Αλλά δεν αγχωνομαι γιατί τρώει πολύ καλά όλη την υπόλοιπη μέρα! Απλά στενοχωριέμαι λιγο όταν δεν πίνει καθόλου γιατί νομίζω ότι κοιμάται νηστικός...

Τι ακριβως θες για τις φωτο μηπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμεις! Αντε ντε να δουμε το μπεμπακι σου!

Σε ποια πόλη μένεις?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Ιωαννα μου τι παθατε βρε κοριτσι, ποιο ματι σας εχει φαει?Αντε το πεσιμο δε βαριεσαι σε ολες λιγο πολυ μας εχει συμβει αλλα το αλλο ειναι ο μεγαλυτερος μου φοβος να παρει!Τωρα θα διαβασω τις πρωτες βοηθειες αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι θα εχω την ψυχραιμια εκεινη την ωρα να τις εφαρμοσω.

Το βιολογικο μοσχαρι εδω σε ενα καταστημα το πουλαει το μισο κιλο και λιγο παραπανω (συσκευασμενο) 17 ευρω.Δεν τα δινω, παιρνω ποντικι απο το δικο μου κρεοπωλη που του εχω εμπιστοσυνη.Κοτοπουλο παραγγελνω απο το χωριο και μου το φερνουν (αυτα ειναι τα καλα της επαρχειας).

Τα βιολογικα ειναι οντως πανακριβα βρε κοριτσια ειτε κρεατικα ειτε λαχανικα και φρουτα Θα ηθελα να μπορουσα να επαιρνα αλλα ειναι πολυ δυσκολο Και εγω παιρνω σε κρεοπωλη και μαναβη που εμπιστευομαι κ ο Θεος βοηθος για το παιδακι---τι νακάνουμε????

Χριστίνα συνεχίζει να μην πινει γαλα το βράδυ. Αλλά δεν αγχωνομαι γιατί τρώει πολύ καλά όλη την υπόλοιπη μέρα! Απλά στενοχωριέμαι λιγο όταν δεν πίνει καθόλου γιατί νομίζω ότι κοιμάται νηστικός...

Τι ακριβως θες για τις φωτο μηπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμεις! Αντε ντε να δουμε το μπεμπακι σου!

Σε ποια πόλη μένεις?

και μενα συμβαινει να μη θελει πολυ γαλα ενταξει ειναι με τις μερες τους όπως κ εμεις οι μεγαοι δεν θελουμε πανατα την ιδια ποσοτητα αν το ηθελε θα το αναζητουσε μην ανησηχεις λοιπον:P:p:p

Είμαστε κι οι δυο καλά! Ο Θοδωρής απτόητος αμέσως μετά έφαγε τα υπόλοιπα λαχανικά του με όρεξη από το τρεμάμενο χέρι μου! :P Εμένα μου πήρε περισσότερο χρόνο!

Πάντως θέλει προσοχή...Τί να πω... Ο Θεός να τα φυλάει!

Ειρήνη, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς είμαι άσχετη! Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα όμως!

Θυμήθηκα και κάτι άλλο! Ποιά μανούλα έλεγε για τον ορό σε μπουκάλι;

Είναι δλδ θέμα ποσότητας που μπαίνει στο ρουθούνι, υπερβολικής ορμής ή κάτι άλλο; Δεν κατάλαβα...

Και επίσης, οι αμπούλες λένε πως μετά από 24 ή 48 ώρες μετά το άνοιγμα πρέπει να πετιέται το περιεχόμενο. Στο μεγάλο μπουκάλι δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Μαρία Angicat---μια ερωτηση :ποσο ειχες αγορασει το θαλαστρο σου ????(αν θυμαμαι το pymp in style???)

Ego ειναι ο 4ος μηνας που ενοικιαζω το νοσοκομειακο της lactina και σκεφτομαι μηπως τελικα συνεφερε να ειχα αγορασει εξαρχης αντι να εχω δωσει 4 ενοικια ......τουλαχιστον να ξερω για την επομενη φορα

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Είμαστε κι οι δυο καλά! Ο Θοδωρής απτόητος αμέσως μετά έφαγε τα υπόλοιπα λαχανικά του με όρεξη από το τρεμάμενο χέρι μου! :P Εμένα μου πήρα περισσότερο χρόνο!

Πάντως θέλει προσοχή...Τί να πω... Ο Θεός να τα φυλάει!

Ειρήνη, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς είμαι άσχετη! Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα όμως!

Θυμήθηκα και κάτι άλλο! Ποιά μανούλα έλεγε για τον ορό σε μπουκάλι;

Είναι δλδ θέμα ποσότητας που μπαίνει στο ρουθούνι, υπερβολικής ορμής ή κάτι άλλο; Δεν κατάλαβα...

Και επίσης, οι αμπούλες λένε πως μετά από 24 ή 48 ώρες μετά το άνοιγμα πρέπει να πετιέται το περιεχόμενο. Στο μεγάλο μπουκάλι δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός;

την ιδια απορια εχω κ εγω -------δυστυχως εχουμε παλι μυξουλες κ την κυριακη βαφτιζομαστε κ ανυσηχω:-(:-( μηπως δεν ειμαστε καλα

Διαφημίσεις

Συγνωμη επιδη δεν το παρακολουθησα το θεμα εξαρχης μιλάτε για δυσκοιλιοτητα? αν ναι κ εμενα απο τοτε μετις στερεες ζοριζεται παρα πολυ σφιγγεται κ τρμει ολοκληρη οταν προσπαθει να ενεργηθει. να το αναφερουμε στο γιατρο? εσεις κ΄νετε κατι για αυτο????:confused::confused::confused:

ναι,Βασιλικη μου. ο μικρος μου εμφανισε δυσκοιλιοτητα οχι τοσο με τα φρουτα αλλα κυριως με την πατατα. τις πρωτες μερες σφιγγοταν κ κοκκινιζε κ εκανε μια φωνουλα σαν κοφτη τσιριδα. το ειπα στο γιατρο κ μου ειπε ειναι απο την εισαγωγη νεων τροφων.εκοψα για λιγες μερες μπανανες,μηλα κ πατατες κ μπορεσε να κανει κακια αλλα ακομα ζοριζεται λιγακι. τον βοηθησα βαζοντας ελαιολαδο με μια μπατονετα στο πωπουδακι του.

Ιωαννα τρομαρα που πηρες! θελει μεγαλη προσοχη. μια φορα του ειχα δωσει ενα μεγαλο κομματι αχλαδι να πιπιλαει κ αυτος το εκοψε με τα ουλα του. για ποτε εβαλα το χερι μου κ το εβγαλα! να μου πηγε!

εγω τελικα την αρπαξα. ολο το βραδυ ειχα πυρετο 38,3 κ δεν επεφτε μεχρι που ξημερωσε. κ η μυτη μου εχει γινει κατακοκκινη. ελπιζω να μην κολλησω τον Ανασταση μου.:-(

pHNqp3.png9S1np2.png

την ιδια απορια εχω κ εγω -------δυστυχως εχουμε παλι μυξουλες κ την κυριακη βαφτιζομαστε κ ανυσηχω:-(:-( μηπως δεν ειμαστε καλα

δοκιμασες να βγαλεις τις μυξουλες με εκεινο το μαραφετι που τις ρουφας? σημερα το δοκιμασα κ εκανε δουλεια! εχω ενα της chicco. εβαλα πρωτα φυσ.ορο κ μετα τις ρουφηξα. απο το μεσημερι δεν εχει ξαναμπουκωσει.

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας φιλες!!!!!

Ιωαννα μου και μονο που το διαβασα επαθα σοκ!!Μπραβο σου που το αντιμετωπισες ετσι!Εγω δεν ξερω τι θα ειχα κανει!Ειναι μια απο τις μεγαλυτερες φοβιες μου!!

Τανια κουραγιο φιλεναδα!!Αυτο το αγχος ειναι σκοτωμα!Θα περασει!Ολα θα γινουν οπως τα θες και θα ειναι τελεια!!;);)Εγω το βραδυ πριν το γαμο κοιμηθηκα με μισο λεξοτανιλ!Τερας ηρεμιας ειμαι!!!Χαχα

Εμεις βγηκαμε εναν απογευματινο περιπατο και πηγαμε και σ/μ και γυρισαμε πριν λιγο.Ο μικρος εχει απιστευτη γκρινια!!!!!!:(:(:(Να βγουν τα κ@λοδοντια να ησυχασουμε........Τωρα θα τον κανω μπανακι και μαμ και νανι!

Το φαγακι του το εκανα και εγω κανονικα στην κατσαρολα μεχρι σημερα γιατι πηρα εναν ατμομαγειρα για μωρα της beaba(το οποιο ξεπαγωνει, μαγειρευει,ζεσταινει και αλεθει στον ιδιο καδο)γιατι το πρωι που μαγειρευω ειμαι με την ψυχη στο στομα πανω απο την κατσαρολα και περιμενω να γινει για να παω για δουλεια.Ενω αυτο σε 20 λεπτα λεει ειναι ετοιμο.Εκανα και μια δοκιμη και ζουμακι μενει αρκετο κατω οποτε δεν εχω θεμα.Ειναι απιστευτα μικρο!Το ειδα και επαθα πλακα!Τωρα θα το δω στην πορεια αν ειναι πεταμενα λεφτα ή κανει καλη δουλεια.

Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω.....

Σας ζαλισα παλι.....:confused:

εγω τελικα την αρπαξα. ολο το βραδυ ειχα πυρετο 38,3 κ δεν επεφτε μεχρι που ξημερωσε. κ η μυτη μου εχει γινει κατακοκκινη. ελπιζω να μην κολλησω τον Ανασταση μου.:-(

Περαστικά σου κοριτσάκι! Εδώ έχει πολύ αέρα, θελει πολυ προσοχη με τον σκατόκαιρο...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κοριτσακια

δε διαβασα τα νεα σας

Ελυσα το θεμα με το λαπτοπ και στρωθηκα στη δουλεια

Τωρα παω για σιδερο οποτε περασα για "καληνυχτα"

περαστικα στους αρρωστουληδες της παρεας (μανουλακια κ μωρακια)

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...