Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οσο για τα γεύματα, προχθές πρώτη μέρα λαχανικών τα είχα φτιάξει στον ατμό...και δεν του άρεσαν καθόλου. Χθες τα έβρασα και φάνηκε να του αρέσει περισσότερο.

Πάντως ατμομάγειρα δεν έχω ειδικό. Εχω απλά κατσρολάκι που μέσα μπαίνει το άλλο σκεύος με τις τρυπίτσες.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και παλι!!!

Βλέπω μιλάτε για ατμομάγειρα. Εγώ πήρα ένα, όχι ειδικό για βρεφικά φαγητά (ήταν πολύ πιο ακριβοί). Το είχα συζητήσει με τον ντοκ και μου είχε πει οτι αν υπάρχει είναι καλύτερα να μαγειρεύονται εκεί τα φαγητά της. Βέβαια όταν είμαστε εκτός έχει τύχει και της τα μαγείρεψα και σε κατσαρολάκι και δεν έδειξε να έχει προτίμηση στο έναν ή άλλο τρόπο μαγειρέματος.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Οσο για τα γεύματα, προχθές πρώτη μέρα λαχανικών τα είχα φτιάξει στον ατμό...και δεν του άρεσαν καθόλου. Χθες τα έβρασα και φάνηκε να του αρέσει περισσότερο.

Πάντως ατμομάγειρα δεν έχω ειδικό. Εχω απλά κατσρολάκι που μέσα μπαίνει το άλλο σκεύος με τις τρυπίτσες.

Στον ατμό δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να σου πω την αλήθεια γιατί πως θα βράσει το ζυμαρικό; Πάντως μετά από αυτό που λες δεν θα δοκιμάσω.

mU4Ep3.png

σκεφτομαι να παρω ατμομαγειρα γι'αυτο ρωτω... και αυτο γιατι καπου διαβασα οτι στον ατμο δεν καταστρεφονται οι βιταμινες... της κικο ειναι ειδικος για βρεφικα γευματα?Δηλαδη θελω να πω εχει ειδικο μεγεθος?Γιατι γενικα εχουν μεγαλο ογκο οι ατμομαγειρες και η κουζινα μου μαλλον δε χωραει τιποτα αλλο...

Ναι Κρίστι, τον έχει στα Λητώ. Είναι ένα πραματάκι τόσο δα και κάνει και απόψυξη. Εμένα μου φάνηκε κουραστικό αλλά η Ηρώ το καταφχαριστήθηκε! Πάνε από εκεί και πες στον Δημήτρη να στο δείξει.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου χίλια ευχαριστω για τα ιντερνετικά σας δωράκια και τις καταπληκτικές σας ευχές!!!φετος που ειμαστε όλες με τα παιδάκια μας νιώθω πολύ γεμάτη! ειναι η πιο όμορφη γιορτή μου!!!! :-)

έχετε πολλά φιλάκια απο το Χριστινάκι μας -που ακομα δεν εχει λαπτοπ- και απο τη Νικολίστα μας που ναι κρυωμένη :-(

πάω να μαζέψω πάλι το χάος...γκρρρρ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μαρία (angicat) καλο κουράγιο στο διάβασμα!!!!

εγω τα βραζω τα λαχανικα γιατι προσθετω και ζουμακι στο φαγακι της. εσεις οχι;;;

επισης οταν την παιρνει ο υπνος ειτε στη φρουτοκρεμα ειτε τωρα στο μεσημεριανο πειραζει που την ξαπλωνω; φοβαμαι και καλα επειδη ειναι φαγωμενη μηπως δεν κανει. αλλα τι; να την αφηνω στην καρεκλα;;;

υ.γ. : καλα το δεχτηκαμε το κοτοπουλο. πολυ νιανια ομως ρε κοριτσια. πως το τρωει αυτο. εσεις δεν το χτυπατε πολυ; το χτυπατε να φαινονται οι ινες ή όχι; δεν ξερω. σαν εμετος μου φανηκε εμενα. εκεινη εφαγε το μισο και μετα κοιμηθηκε. να της δωσω και αλλο οταν ξυπνησει ή όχι;;

KOWTp3.png

Καλησπέρα Αννα.

Κι εγώ προσθέτω ζουμάκι αλλιώς είναι πάρα πολύ πηχτό! Για το κοτόπουλο δεν ξέρω να σου πω ακόμα.

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θα το έδινα. Οχι ότι θα έπαθε τίποτα αλλά έτσι.

X4pTp3.png

Εγώ θα το έδινα κατ εξαίρεση. Δεν νομίζω να έπαθε τίποτα τόσο γρήγορα. Εκτός και αν την θηλάσεις αντί για το κοτόπουλο (δεν θυμάμαι αν την θηλάζεις ή όχι) αλλιώς καλύτερα το κοτοπουλάκι παρά καμια κρέμα του εμπορίου.

mU4Ep3.png

Καλησπερα!!!

Αντζυ μου χρονια πολλά και καλά!!! Να σαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!!!

Στρατα χρονια πολλά!!!! Απο δω και περα έυχομαι ότι καλύτερο για εσένα και τον Ιασωνα!! Να βρεις τη δυναμη να αφησεις πίσω ότι πονάει και να προχωρησεις τη ζωη σου!!

τα λαχανικα και γω στην κατσαρόλα τα κάνω, αν και ο αποστειρωτης μου ειναι και ατμομάγειρας αλλα δεν με βολευει αυτος ο τροπος μαγειρέματος.

Κατα τα άλλα το αγχος μου βάρεσε για τα καλα την πόρτα!!!Δεν καταφερα να κοιμηθω το βράδυ καθως όλο σκέφτομαι δίαφορα! Αντε να αρχισουν να ερχονται οι φιλοι απο μακρια μπας και χαλαρώσω!!!

ΔΕσποινακι θα σας περιμενω και την κυριακη να μου το τραγουδησετε απο κοντα!!! Κανονιστε το με την άλλη Δεσποινούλα!θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!!! Μακαρι να μπορούσατε όλες να στε εδω!!

Το απογεύμα έχουμε να κάνουμε εμβόλιο για να δούμε πως θα τα πάμε σήμερα. Ελπιζω να μην ξεχασω να ρωτησω για το αντιγριπικο να δουμε τι θα μου πει και εμένα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Δεν ήρθαν όλα τα μικρά για μάθημα και είμαι μόνο με 2 πιτσιρίκια. Τα έλεγξα και τώρα βλέπουμε DVD. Πολύ μου την δίνει όταν γίνεται αυτό. Λες και είμαστε Δημόσιο σχολείο. Στα μεγάλα προχωράω κανονικά αλλά στα μικρά τι να προχωρήσω; Αν προχωρήσω τα υπόλοιπα δεν θα τα μάθουν ποτέ.

mU4Ep3.png

Γεια σας μαμάδες!!!

Τί κάνετε; Όλα καλά εύχομαι!

Άντζυ μου!!!! Χρόνια σου πολλά και όπως τα ονειρεύεσαι, να είστε γεροί κι οι 3 σας και να χαιρόσαστε ο ένας τον άλλο!!!

Στράτα, χρόνια πολλά και σε σένα, ό,τι επιθυμείς και από εδώ και πέρα τα καλύτερα! Να χαίρεσαι τον Ιάσωνα και να σε χαίρεται κι αυτός!

Κι εγώ δεν πρόλαβα να σχολιάσω τα του Σαββάτου και πολύ θα ήθελα αλλά σέβομαι την επιθυμία της αρχηγού και σιωπώ! :tongue:

Μόνο ένα πράγμα που με στενοχώρησε Στράτα θέλω να πω. Ποτέ δεν είδα ειρωνικό σχόλιο στο καφέ, ούτε για τις δικές σου επιλογές ούτε για κάποιας άλλης μαμάς και έχω διαβάσει κάθε σελίδα (εκτός από μερικές τον Αύγουστο που έλειπα αλλά μάλλον έλειπαν όλοι!) Νομίζω είναι άδικο να το λες αυτό, για μαμάδες που ενώ έχουν διαφορετικές απόψεις σε πάρα πολλά θέματα, και συχνά τις υπερασπίζονται θερμά, πάντα μα πάντα είναι υποστηρικτικές και καλόβουλες με τις άλλες μαμάδες χωρίς να τις κατακρίνουν, ανεξάρτητα με το αν διαφωνούν με κάποιες επιλογές και λογικές τους. Γι' αυτό πιστεύω και είμαστε τόσο κοντά η μια με την άλλη, παρόλο που πολλές δεν γνωριζόμαστε από κοντά! Μου κάνει μεγάλη εντύπωση λοιπόν που το λες αυτό!

Τέλοσπάντων είναι μια γιορτινή μέρα -αν κι εγώ έχω να σας πω κι άλλα, όχι και τόσο γιορτινά δυστυχώς- και με αυτό το θέμα σταματώ εδώ!

Το Σάββατο ήταν μια κακή μέρα γιατί ο Θοδωρής έπεσε από το κρεβάτι μας -καλωσήρθαμε στο club!- ευτυχώς ανάμεσα στο κρεβάτι και το κομοδίνο και προσγειώθηκε καθιστός και ούτε καν έκλαψε. Το μεσημέρι όμως πνίγηκε με ένα κομμάτι πατάτας που δεν είχε αλεστεί καλά κ να φανταστείτε ήταν τόσο μικρό που δεν το είδα καν στο κουταλάκι. Έγινε φουξ, πνιγόταν και έκανε σαν να αναγουλιάζει κι εγώ τα είδα όλα! Παλιά είχα κάνει α' βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό αλλά δεν θυμομουν αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να βάλω το δάχτυλο μου στο στόμα του για να πιασω αυτό που προκαλούσε την απόφραξη. Εγώ το έβαλα τελικά και βοήθησε αλλά από τότε σκέφτομαι τα χειρότερα... "Κι αν...? κι αν...? κι αν...?"

Εύχομαι να μην συμβεί τπτ τέτοιο σε κανένα παιδάκι και ποτέ να μην χρειαστεί να αναρωτηθούμε με αγωνία "τί πρέπει να κάνω;;;;" . Εγώ βάζω καλού κακού ένα λίνκ με α' βοήθειες για να διαβαστεί από όλες και να μην χρησιμεύσει σε καμία!!!

Λυπάμαι που σας χαλάω τη διάθεση με όλα αυτά...

Α' βοήθειες

Περνάω σε πιο ανάλαφρα θέματα τώρα!

Εγώ τα λαχανικά τα κάνω στον ατμό μέσα στη χύτρα μου που έχει τριποδάκι και ένα τρυπητό σκέυος για αυτό το λόγο. Όταν κάνω κρέας το βάζω στην ίδια χύτρα από κάτω όμως, στο νερό και βράζει. Οπότε το ζουμί από το κρέας το κρατάω και το βάζω στα λαχανικά όταν τα αλέθω.

Βρήκα μοσχάρι βιολογικό με 23,5 Ευρω το κιλό. Μου φαίνεται πολύ ακριβό. Και στην ίδια τιμή και φιλέτο κοτόπουλο. Τί τιμές παίζουν στα δικά σας κρεοπωλεία;

Τάνια, πού είσαι; Περιμένουμε να μας πεις για το γάμο! Έλαααα!

Νικόλ, περαστικά για το κρύωμα!

Βίκυ, εσύ είσαι καλύτερα;

Λυπάμαι, δε θυμάμαι τπτ!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Βρε Ιωαννα μου τι παθατε βρε κοριτσι, ποιο ματι σας εχει φαει?Αντε το πεσιμο δε βαριεσαι σε ολες λιγο πολυ μας εχει συμβει αλλα το αλλο ειναι ο μεγαλυτερος μου φοβος να παρει!Τωρα θα διαβασω τις πρωτες βοηθειες αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι θα εχω την ψυχραιμια εκεινη την ωρα να τις εφαρμοσω.

Το βιολογικο μοσχαρι εδω σε ενα καταστημα το πουλαει το μισο κιλο και λιγο παραπανω (συσκευασμενο) 17 ευρω.Δεν τα δινω, παιρνω ποντικι απο το δικο μου κρεοπωλη που του εχω εμπιστοσυνη.Κοτοπουλο παραγγελνω απο το χωριο και μου το φερνουν (αυτα ειναι τα καλα της επαρχειας).

Ειρήνη μάλλον κάπου στο πληκτρολόγιο σου έχεις ένα πλήκτρο FN (συνήθως με μπλε γράμματα) και είναι πατημένο. Σε μένα είναι κάτω αριστερά, δίπλα στο Ctrl. Αλλά το έχω δει και πάνω. Βρες το και πάτα το μια φορά.

sorry που δε σοχλιαζω κοριτσια

αλλα τωρα γυρισα σπιτι ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ και το κ@λολαπτοπ δε γραφει σωσταααα

Δημητρουλα ουε αυτο το πληκτρο φταιει!!!

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ?

ΚΑΝΕΙΙΙΣ????

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...