Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή βδομάδα μανούλες!

Αγγελική χρόνια πολλά κι από δω με υγεία, αγάπη και χαρές!!! Να περάσετε υπέροχα σήμερα!

Στράτα χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι τον γιό σου και μόνο καλύτερες μέρες από δω και πέρα!!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε σένα Στράτα και Άντζυ μας. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είστε γερές να τα μεγαλώσετε και να γεράσετε μαζί τους.

Εγώ είμαι δουλειά και διαβάζω για τα σήματα. Μου είπαν σήμερα ότι πρέπει να διαβάσω και 160 ερωτήσεις για την μηχανή και δεν το ήξερα.

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανούλες! Αντζυ και Στράτα χρόνια σας πολλά με υγεία κι ευτυχία!!!! Να σας χαίρονται τα παιδάκια σας!

Βικάκι τι διάβασα??? Η Λούσυ έγινε Κεντέρης???? Τι τέλεια νέα είναι αυτά???? Αχ αυτή η κόρη σου μου χει πάρει τα μυαλά!!! Αντε και στα δικά μας :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Χρονια πολλα κοριτσαρες, Αντζυ και Στρατα να σας χαιρομαστε, να ζησετε πολλα πολλα χρονια και να δειτε τα παιδακια σας οπως επιθυμειτε!!

Δεσποινακι δε δινω ρυζαλευρα και συναφι το απογευμα, δινω φρουτο το πρωι και λαχανικο το μεσημεροαπογευμα, ολα τα αλλα γευματα ειναι γαλατακι.Αν δω οτι πειναει θα του κανω λιγο λαχανικο ακομη το απογευμα.

Ο μικρος εχει ακομα πολλη μυξουλα η οποια εχει γινει κιτρινη.Ευτυχως ειναι καλοδιαθετος.

Τανιτσα απο τωρα στο τραγουδαω...σημερα γα..σημερα γαμος γινεται σε ωραιο περιβολιιιιι......

Διαφημίσεις

Αντζυ χρονια σου πολλα.... να χαιρεσαι τη γιορτη σου και τη ζωη σου!!!σου ευχομαι υγεια, αγαπη και αμετρητες στιγμες χαρας και ευτυχιας με τον αντρουλη σου και το παιδακι σου!!σου στελνω μια αγκαλια και ενα γλυκο φιλι...!!!καλα να περασετε σημερα!

Στρατα, αν και δεν εχουμε επισημα γνωριστει σου ευχομαι χρονια πολλα και καλα,να χαιρεσαι το παιδακι σου και ο,τι επιθυμεις!!!

Τανια πρηξε μας οσο θες... γι'αυτο ειναι οι φιλες!!

Εμεις λαχανικα δεν ξεκινησαμε ακομη στις 12 του μηνος παμε παιδιατρο και περιμενουμε να μας καθοδηγησει... να κανω μια ασχετη ερωτηση.... εχετε παρει ατμομαγειρα η τα βραζετε κλασσικα στο κατσαρολακι...?

Καλημερα σε ολες... εορταζουσες και μη!

Εμείς κατσαρολάκι αλλά προσέχω το νερό να μην βάζω λιγότερο ή επιπλέον ώστε να μην χαραμίζετε. Η Ηρώ πήρε τον ατμομάγειρα της Κίκο και είναι πολύ ευχαριστημένη.

mU4Ep3.png

σκεφτομαι να παρω ατμομαγειρα γι'αυτο ρωτω... και αυτο γιατι καπου διαβασα οτι στον ατμο δεν καταστρεφονται οι βιταμινες... της κικο ειναι ειδικος για βρεφικα γευματα?Δηλαδη θελω να πω εχει ειδικο μεγεθος?Γιατι γενικα εχουν μεγαλο ογκο οι ατμομαγειρες και η κουζινα μου μαλλον δε χωραει τιποτα αλλο...

Εγω παντως που ειχα παρει τον αποστειρωτη της NUK εσκεμενα επειδη γινοταν και ατμομαγειρας ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΕΛΙΚΑ

Πρωτον κανενα απο τα σκ@τουλια μου δεν τα εφαγε στον ατμο μαγειρεμενα και να προσθετω μετα το λαδι!....... Τους μαγειρευω με λαδακι κανονικα.

Επιπλεον, με εκνευριζε που βρισκοταν στον παγκο της κουζινας μου μια ακομα ηλεκτρικη συσκευη και δεν εβλεπα την ωρα να τελειωσει η αποστειρωση να τον ξεφορτωθω!

---οπως καταλαβατε--- σκυλοβαριεεεεεεεεεμαι να δουλεψω

χαχα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Christy επειδή σκεφτόμουν κι εγώ για ατμομάγειρα, συνυπολόγισε ότι οι παιδικοί όπως αυτός της κίκο, χωράνε ποσότητα για ένα γεύμα συνήθως, άρα πρέπει να φτιάχνεις κάθε μερα. Εγώ κατέληξα σε κατσαρολάκι γι αυτόν τον λόγο, επειδή δεν προλαβαίνω να κάνω φαγητό κάθε μέρα, κάνω ποσότητα συνήθως για 4-5 γεύματα, τα πολτοποιώ και τα βάζω στην κατάψυξη. Αν χαθεί και καμιά βιταμινούλα στην πορεία, ε τι να κάνουμε!

mWsZp3.png

Κι εγώ πάντως στο κατσαρολάκι του φτιάχνω το φαγάκι του κάθε δυο μέρες! Και μετα προσθέτω μια κουταλιά λάδι και λεμονι! Πόσο να χάνονται οι βιταμινούλες;;;

Αννα μου έχεις πμ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες

Αγγελικούλα μου και Στράτα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑΑΑΑΑΑ!!!

xioniapolla.gif

Σας εύχομαι μόνο χαρές και σύντομα τα μωράκια σας να σας που "Σ'αγαπώ μαμά"!!!

X4pTp3.png

Ειρήνη μάλλον κάπου στο πληκτρολόγιο σου έχεις ένα πλήκτρο FN (συνήθως με μπλε γράμματα) και είναι πατημένο. Σε μένα είναι κάτω αριστερά, δίπλα στο Ctrl. Αλλά το έχω δει και πάνω. Βρες το και πάτα το μια φορά.

X4pTp3.png

Μαρία (angicat) δεν έχω δικό μου κρεοπώλη στην Αθήνα κι έτσι θα δίνω γάλακτος αρνάκι και κατσικάκι. Οταν μπουν και τα άλλα κρέτα θα δίνω βιολογικό από το κρεοπωλείο με βιολογικά που βρήκα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...