Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άννα έσπασες τους κανόνες και θα τιμωρηθείς! πρόστιμο για μια βδομάδα δε θα σε ρωτάμε τίποτα για να σκάσεις χαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!! :-) :-)

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ να χαιρόμαστε το Νικόλα μας! να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες και πάντα ευτυχισμένος να ναι!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΈΛΑ κι απο δω Άννα μου,θα σου πληρώσω τα μεταφορικά αν βρεις τρόπο με δημοκρατικό ή μη ύφος να επιβάλλεις και στον δικό μου τα μισά έστω απο όλα αυτά που θα κάνει ο Τ!!ΧΑΧΑ:-D

Που εισαι μαρηηηηηη????Που σουρτουκευεις???

έκανα ολο το σπίτι,έψησαν οι αντρες παϊδάκια ,μπριζόλες,πίτες ,λουκάνικα κτλ και έφαγα σα βόδι...η μπίσκιτ κοιμήθηκε 8-10 ,περίμενα απο πάνω της να ξυπνήσει να την κάνω μπάνιο και ξυπνάει πριν λίγο κλαίγοντας,τρώει 5 λεπτά και ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΡΕ..τι να κάνω τώρα? χωρις μπάνιο θα μείνει και θα κοιμάται απο τωρα? ουφ..ολη νύχτα ξύπνια θα ναι,το βλέπω!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Δημητρούλα, να τους εκατομμυριάσει ο Νικόλας μας!

Ήρθα κι εγώ μετά από μια γεμάτη μέρα πάλι. Περάσαμε πολύ ωραία στην κολλητή μου. Είδαμε κ αρκετά μωράκια.

Μιλώντας για μαμά κ μπαμπά η Αθηνά τα λέει συνέχεια κ τα δύο, πρώτα είπε μπαμπά, όμως δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει. Προσπαθώ να την κάνω να καταλάβει αλλά αδύνατον. Πότε το λένε συνειδητά;

Απόψε είχε τρελή νύστα αλλά μάλλον είχε υπερένταση από όλη μέρα κ με δυσκόλεψε πολύ. Μετά από μιάμιση ώρα προσπάθεια ανέλαβε ο Κώστας κ σε δέκα λεπτά είχε κοιμηθεί. Με εμένα κοιμόταν κ σε δευτερόλεπτα ξύπναγε κ πάλι στο στήθος. Μου άλλαξε τα φώτα.

Κοριτσάκια, πάλι δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί γράφω απ´το κινητό κ δεν θυμάμαι πολλά.

Καληνύχτα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

60 μλ ήπιε ο γλυκός μου :?:???::?

Δήμητρα εγώ έχω ζυγαριά και μετράω τα φαγητα απλά για να ξερω ποσο τρώει.

Αλεξάνδρα το σκεφτηκα κι εγώ αυτό για την αλλαγη γάλατος αλλά λέω να περιμένω λίγο ακομα και μετα θα πάρω την παιδίατρο. Οσο για τον ορο κι η αδερφή μου με συριγγα αποτον μεγάλο ορό τους βάζει. Εχει και 3 παιδιά κάτι παραπάνω θα ξέρει :lol::lol::lol:

Σημερα του εδωσα και γιαούρτι κι οχι μονο δεν ενθουσιαστηκε αλλά το έκανε κι εμετο! Μεγάλη επιτυχια!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

αφού δεν τρώνε ξηρά τροφή.

Δήμητρα συγνώμη αλλά αυτό δεν ισχύει. Η πεθερά μου είπε πως και πριν 30 χρόνια ο πατέρας της που είχε πρόβατα τα τάιζε ξηρά τροφή κάθε μέρα μετά την βοσκή αλλά και ο πατέρας μου που τον ρώτησα το επιβεβαίωσε. Γενικά μην εμπιστεύεσαι οποιοδήποτε κρέας αν δεν ξέρεις την προέλευσή του.

mU4Ep3.png

Εχω μια χαζή απορία. Πως μετράτε πόσο τρώνε τα ζουζουνια σας; Τα μπωλάκια που έχετε γράφουν ml;

Εγώ σαν υστερική με το φαγητό και τα μλ, έβαλα στην αρχή το ρυζάλευρο σε μπιμπερό και το έριχνα στο πιάτο μετά. Ήξερα λοιπόν πόσο είναι τα 150-200 μλ. Πλέον με το μάτι ξέρω πόσο έχει το κάθε πιατάκι.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εξαφανιστηκα γιατι ανεβασα φωτο στο φατσοβιβλιο...

Touki μου το δοκίμασα κι αυτο.. Εφτιαξα 150 αντι για 200 και πάλι τίποτα. Χθες βράδυ βέβαια ήπιε 120μλ. Τωρα εχει αρχίσει και δεν πίνει πολυ γαλα (50 - 100μλ) και το πρωι :(:(:( Ελπίζω ότι είναι φάση και θα περάσει! Το μεσημέρι τρωει πολύ πλέον (250γρ τουλάχιστον) και νομίζω ότι χορταινει και με την απογευματινή κρεμα! Τι να πω??

Αληθεια βρε Ειρήνη τι πάθατε??? Σας ματιασαν :tongue::tongue::tongue:

Πάω να κανω μπάνιο τον γιο μου και να δω αν θα φάει! Θα επανέλθω!

ναι...τελευταια μας πανε ολα τοοοοοοσο καλα, που μαλλον μονιμα ματιασμενοι ειμαστε...ασ'τα

Γιατι στο εκανε εμετουλι το γιαουρτι? Τι αλλο ειχε φαει? Μπορει να ηταν και τυχαιο βρε.

μαλλον. δηλ, στο μιξερ που χτυπαω τα φρουτα και τα χορταρικά φαινονται τα μλ. μετα ομως δεν ξερω ποσο τρωει. ουτε και μου εχει πει η παιδιατρος οτι πρεπει να τρωει τοσο. καποτε λοιπον τρωει, 100 ή 150 ή 170 ή 200. εξαρταται την ορεξη που εχει.

Κι εγω ετσι τα μετραω.

Παντως αυτο το μηνα πηραμε μονο 300 γρ...αλλα 4 ποντους υψος!!!

Δεν ανησυχω και ουτε την πολυπιεζω. Δε λεω οπως τον πρωτο καιρο να μενει νηστικη αλλα δε χρειαζεται να το τρωει και οοοοολο παντα. Οπως κι εμεις δεν εχουμε παντα την ιδια ορεξη ετσι νομιζω κι αυτα τα καημενουλια δεν πεινανε παντα το ιδιο, απλα δεν ξερουν πως να σου πουν "φτανει ρε μαμα. με στουμπωσες!" χαχαχαχαχαχα

QuW0p3.png

Δήμητρα συγνώμη αλλά αυτό δεν ισχύει. Η πεθερά μου είπε πως και πριν 30 χρόνια ο πατέρας της που είχε πρόβατα τα τάιζε ξηρά τροφή κάθε μέρα μετά την βοσκή αλλά και ο πατέρας μου που τον ρώτησα το επιβεβαίωσε. Γενικά μην εμπιστεύεσαι οποιοδήποτε κρέας αν δεν ξέρεις την προέλευσή του.

Η αληθεια ειναι οτι τετοιες λεπτομερειες δεν τις ξερω...αλλα ποσο προσοχη να δωοσυμε? και ποσα πρεπει να ξερουμε? Ρωτας 2-3 πραγματα και μετα κανεις το σταυρο σου Οχι μονο για του μωρου, αλλα για ολης της οικογενειας...

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ

μιας και πολλες εχετε λαπτοπ..............ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!!!!!! Παταω π και βγαζει *, ο και βγαζει 6 κλπ κλπ κλπ

νομιζα πως ειναι το num πατημενο (εμενα το εχει μαζι με το f11) αλλα δεν ηταν αυτο

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

QuW0p3.png

Εγώ πάντως κορίτσια ούτε τα μοσχαράκια ουτε τα αρνάκια ούτε τα κοτοπουλακια ξερω με τι τα ταϊζουν...Χώρο να εκτρέψω τα δικά μου δεν έχω...άρα ότι μου λένε το πιστεύω!!!!!:tongue:

Καλησπερα!

Μη λείψει ένας άνθρωπος για μια μερα πρέπει να γεμισετε 100 σελιδες και μετα να γκρινιαζετε κιολας που δεν θα σχολιασω χαχαχαχα

Εμεις πήγαμε Γιαννιτσα χτες για να ψηφισει ο Γιωργος αλλα να πάμε και το κοστουμι του, τα παρανυφάκια και τα σχετικα! Χτες βγήκαμε με τον κουμπάρο μας και κάτι φίλους και ήπιαμε πάρα πολύ! το ευχαριστηθηκα όμως γιατι είχα καιρο να το κάνω!

Σημερα ξεκινησαμε νωρις να γυρισουμε γιατι έπρεπε να ψηφισω και λέω έπρεπε όχι γιατι είχα κανενα ζορι αλλα επειδη δουλευω στο δημο και καθοτι ζουμε σε μια δημοκρατικη χώρα:twisted: ξερω οτι μας ελεγχουν εμας τουλαχιστον αν πάμε να ψηφισουμε ή οχι. οποτε έδωσα το παρον για να μην έχω θέματα...

Πορτοκαλι και εγω δίνω μου το επέτρεψε ογιατρος και μάλιστα απο τότε που το πρόσθεσα τρωμε πολύ καλύτερα. Εμενα τρωει περιπου 150 -200 φρουτοκρεμα , το ιδιο χορτοσουπα και 200 φαριν λακτε. Τα μλ τα βλέπω στο μουλτι οταν τα πολτοποιω.

καλε σε μια βδομαδα παντρεύομαι και έχω σκοπο να σας πρήξω:tongue::tongue::tongue:

Και μην τυχον και δεν σχολιασετε τίποτα γιατι τίποτα δεν σας γλιτώνει!!!!!!

:tongue:Νομιζω πως την εβδομαδα που πέρασε θα την ανακυρήξω ομάδα γκρίνιας για το καφέ μας!

ΥΓ και γω σας αγαπώ όλες!!:P

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Εγώ πάντως κορίτσια ούτε τα μοσχαράκια ουτε τα αρνάκια ούτε τα κοτοπουλακια ξερω με τι τα ταϊζουν...Χώρο να εκτρέψω τα δικά μου δεν έχω...άρα ότι μου λένε το πιστεύω!!!!!:tongue:

εγώ δεν ακούω καν τι μου λένε!! απλά ανοίγω το στόμα και τα τρώω!χαχα!!:lol::lol::lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...