Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Touki μου το δοκίμασα κι αυτο.. Εφτιαξα 150 αντι για 200 και πάλι τίποτα. Χθες βράδυ βέβαια ήπιε 120μλ. Τωρα εχει αρχίσει και δεν πίνει πολυ γαλα (50 - 100μλ) και το πρωι :(:(:( Ελπίζω ότι είναι φάση και θα περάσει! Το μεσημέρι τρωει πολύ πλέον (250γρ τουλάχιστον) και νομίζω ότι χορταινει και με την απογευματινή κρεμα! Τι να πω??

Αληθεια βρε Ειρήνη τι πάθατε??? Σας ματιασαν :tongue::tongue::tongue:

Πάω να κανω μπάνιο τον γιο μου και να δω αν θα φάει! Θα επανέλθω!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστούμε για τις ευχές κοριτσάκια!

Αννη στο Πικέρμι μένεις;;;; Θυμόμουν βόρεια αλλά όχι και τόσο βόρεια!!

Αλεξάνδρα κι εγώ περιμένω το μαμά πως και πως. Δεν σας είπα!!! Χθες στις κούνιες με το Λουσάκι, έκανε κούνια ο Νικόλας και δίπλα η Λούση κι έλεγα στον Νικόλα να πει μπαμπά και τότε με κοιτάζει η Λούση και είπε μπαμπά. Με κούφανε αυτό το παιδί!!!!

Αννα μου παρέβεις τους κανόνες!!!!!! Παναγιά μου!!!! Φωτιά θα πέσει! Τώρα Δέσποινα μιας και έσπασε η ομερτά θα ήθελα και το δικό σου σχόλιο. Χιχιχι.

Νομιζα οτι είπες Πεντέλη! Εγώ Χαλανδρι μένω κι η Πεντέλη είναι πολύ κοντα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές κοριτσάκια!

Αννη στο Πικέρμι μένεις;;;; Θυμόμουν βόρεια αλλά όχι και τόσο βόρεια!!

Αλεξάνδρα κι εγώ περιμένω το μαμά πως και πως. Δεν σας είπα!!! Χθες στις κούνιες με το Λουσάκι, έκανε κούνια ο Νικόλας και δίπλα η Λούση κι έλεγα στον Νικόλα να πει μπαμπά και τότε με κοιτάζει η Λούση και είπε μπαμπά. Με κούφανε αυτό το παιδί!!!!

Αννα μου παρέβεις τους κανόνες!!!!!! Παναγιά μου!!!! Φωτιά θα πέσει! Τώρα Δέσποινα μιας και έσπασε η ομερτά θα ήθελα και το δικό σου σχόλιο. Χιχιχι.

ελα ρε! μπραβο στο λουσακι!!!:P

χαχαχα, πολυ γελασα!

KOWTp3.png

Νομιζα οτι είπες Πεντέλη! Εγώ Χαλανδρι μένω κι η Πεντέλη είναι πολύ κοντα!

Ναι Πεντέλη είπα αλλά στο Πικέρμι, ψηλάααααα στο βουνό, κοντά στο Νταού, μέσα στα καμμένα.

X4pTp3.png

Touki μου το δοκίμασα κι αυτο.. Εφτιαξα 150 αντι για 200 και πάλι τίποτα. Χθες βράδυ βέβαια ήπιε 120μλ. Τωρα εχει αρχίσει και δεν πίνει πολυ γαλα (50 - 100μλ) και το πρωι :(:(:( Ελπίζω ότι είναι φάση και θα περάσει! Το μεσημέρι τρωει πολύ πλέον (250γρ τουλάχιστον) και νομίζω ότι χορταινει και με την απογευματινή κρεμα! Τι να πω??

Αληθεια βρε Ειρήνη τι πάθατε??? Σας ματιασαν :tongue::tongue::tongue:

Πάω να κανω μπάνιο τον γιο μου και να δω αν θα φάει! Θα επανέλθω!

ρε ελα μην στεναχωριεσαι. τι να πουμε και εμεις που δεν ξερουμε καν ποσο πινουν!!!!! εχει προβλημα βαρους ο δημητρακης; περναει φαση το παιδι. παντως και στο θηλασμο το λενε αυτο. οτι δηλ καποιες μερες μπορει να μην πινουν πολυ και μετα να βγαζουν τα σπασμενα!:wink:

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο το Λουσάκι!!!Η μία χαρά πίσω από την άλλη!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!

andria (θα μάθω τα ονόματα)...όταν μου το έκανε αυτό, της άλλαξα το γάλα...και έχουμε καταλήξει στα 200-260!!!!

Κορίτσια πώς βάζετε ορό στα μπεμπάκια σας;;;

Πριν λίγες μέρες ήμουν με τον αδερφό μου και τη νύφη μου και μόλις του είπα ότι βάζω στη μπέμπα ορό αμπούλα...κρατήθηκε να μην γελάσει...

Μου λέει θα παίρνεις μεγάλο ορο και θα βάζεις με σύριγγα...η αμπούλα αν τη ρίξεις με δύναμη τα καταπίνει...και δεν φτάνει...

Της έβαλα κι εγώ τώρα με σύριγγα και βγήκε από το άλλο ρουθούνι και καθάρισε το παιδί μου τελείως!!!!Καμία σχέση!!!!ΤΥΧΑΙΟ;;;;;:tongue:

Εχω μια χαζή απορία. Πως μετράτε πόσο τρώνε τα ζουζουνια σας; Τα μπωλάκια που έχετε γράφουν ml;

μαλλον. δηλ, στο μιξερ που χτυπαω τα φρουτα και τα χορταρικά φαινονται τα μλ. μετα ομως δεν ξερω ποσο τρωει. ουτε και μου εχει πει η παιδιατρος οτι πρεπει να τρωει τοσο. καποτε λοιπον τρωει, 100 ή 150 ή 170 ή 200. εξαρταται την ορεξη που εχει.

KOWTp3.png

Εχω μια χαζή απορία. Πως μετράτε πόσο τρώνε τα ζουζουνια σας; Τα μπωλάκια που έχετε γράφουν ml;

Εγώ της το δίνω με το μπουκαλάκι που σας έχω πρήξει τον τελευταίο καιρό...κι έτσι μπορώ και το υπολογίζω...Έχει ml....;)

Μπράβο το Λουσάκι!!!Η μία χαρά πίσω από την άλλη!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!

andria (θα μάθω τα ονόματα)...όταν μου το έκανε αυτό, της άλλαξα το γάλα...και έχουμε καταλήξει στα 200-260!!!!

Κορίτσια πώς βάζετε ορό στα μπεμπάκια σας;;;

Πριν λίγες μέρες ήμουν με τον αδερφό μου και τη νύφη μου και μόλις του είπα ότι βάζω στη μπέμπα ορό αμπούλα...κρατήθηκε να μην γελάσει...

Μου λέει θα παίρνεις μεγάλο ορο και θα βάζεις με σύριγγα...η αμπούλα αν τη ρίξεις με δύναμη τα καταπίνει...και δεν φτάνει...

Της έβαλα κι εγώ τώρα με σύριγγα και βγήκε από το άλλο ρουθούνι και καθάρισε το παιδί μου τελείως!!!!Καμία σχέση!!!!ΤΥΧΑΙΟ;;;;;:tongue:

ελα ρε. δεν ειχα ιδεα.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον. δηλ, στο μιξερ που χτυπαω τα φρουτα και τα χορταρικά φαινονται τα μλ. μετα ομως δεν ξερω ποσο τρωει. ουτε και μου εχει πει η παιδιατρος οτι πρεπει να τρωει τοσο. καποτε λοιπον τρωει, 100 ή 150 ή 170 ή 200. εξαρταται την ορεξη που εχει.

Εμένα μου είπε ότι τα 250γρ είναι περίπου ένα φλυτζάνι και αυτό είναι ένα γεύμα.

X4pTp3.png

Εμένα μου είπε ότι τα 250γρ είναι περίπου ένα φλυτζάνι και αυτό είναι ένα γεύμα.

Αααααααααα καλααααααααααααα για να φάμε εμείς 250ml θα πρέπει να περιμένω να πάει σχολείο...χαχαχαχαχαχαχαχαχα

παω και εγω να ξαπλαρω το κορμι μου τωρα και να χαζεψω τα αποτελεσματα. κουραστηκα χθες και σημερα, ειχα κοσμο χθες βραδυ και σημερα τραπεζι μια φιλη μου που μολις εμαθε οτι ειναι εγκυος. ξερο επεσε και το κοριτσακι μου απο τις 9 οποτε παω και εγω σιγα σιγα. αρχισα να εφαρμοζω και το προγραμμα! τριτη πεμπτη κυριακη κανει μπανιο τη μικρη ο τασος και παρασκευη ή σαββατο κανει σκουπισμα,σφουγγαρισμα. ε λοιπον αποψε την εκανε μπανιο και μια χαρα! τα χαλβας που ημουν τοσο καιρο και δεν το επεβαλλα, με δημοκρατικες παντα διαδικασιες,χαχαχαχα. καληνυχτα μανουλιτσες, καληνυχτα μωρουλακια...

KOWTp3.png

παω και εγω να ξαπλαρω το κορμι μου τωρα και να χαζεψω τα αποτελεσματα. κουραστηκα χθες και σημερα, ειχα κοσμο χθες βραδυ και σημερα τραπεζι μια φιλη μου που μολις εμαθε οτι ειναι εγκυος. ξερο επεσε και το κοριτσακι μου απο τις 9 οποτε παω και εγω σιγα σιγα. αρχισα να εφαρμοζω και το προγραμμα! τριτη πεμπτη κυριακη κανει μπανιο τη μικρη ο τασος και παρασκευη ή σαββατο κανει σκουπισμα,σφουγγαρισμα. ε λοιπον αποψε την εκανε μπανιο και μια χαρα! τα χαλβας που ημουν τοσο καιρο και δεν το επεβαλλα, με δημοκρατικες παντα διαδικασιες,χαχαχαχα. καληνυχτα μανουλιτσες, καληνυχτα μωρουλακια...

ΈΛΑ κι απο δω Άννα μου,θα σου πληρώσω τα μεταφορικά αν βρεις τρόπο με δημοκρατικό ή μη ύφος να επιβάλλεις και στον δικό μου τα μισά έστω απο όλα αυτά που θα κάνει ο Τ!!ΧΑΧΑ:-D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλησπερα μανουλες!!

Δημητρα χαρουμενα μηνογενεθλια στον Νικολα μας!Ξεχασα να ευχηθω το μεσημερι!

Για την Λουση το παιδι θαυμα δεν εχω να πω κατι!Μας τρωει ολους!!!

Αντζυυυυυυυυυυυυυυ που εισαι φιλη????Που γυρνας σημερα??Μπες να μας πεις ενα γεια!

Για την ποσοτητα φαγητου που λετε ουτε εγω την μετραω.Μονο οταν του κανω την βανιλια που του βαζω νερακι απο το μπιμπερο, αλλα οταν προσθετω την σκονη δεν ξερω ποσο βγαινει συνολο!

Τι αλλο θελω να πω???Παλι δεν λειτουργει το μυαλο μου!!Ξεχναωωωωωωωωωω:mad::mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...