Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρθαμε κι εμείς!

Καλά ήταν στη βόλτα μας στην Πεντέλη, όχι συγκλονιστικά αλλά συμπαθητικά.

Ειρήνη μιας και έχουμε την ίδια γιατρό με τη Βίκυ θα σου απντήσω εγώ. Μας έχει πει να ξεκινήσουμε με αρνάκι και κατσικάκι γάλακτος κι όχι άλλα κρέατα. Αυτό γιατί θεωρεί ότι τρέφονται πιο αγνά σαν ζώα και γενικά στην Ελλάδα θεωρούνται όλα βιολογικά. Δεν ξέρω πότε θα μας βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε τι εξαφανιζολ ειναι αυτο???

εμεις πηγαμε παλι στις κουνιες αλλα αυτη τη φορα με τον μπαμπα μας,ο οποιος τρελαθηκε με την κορη του,ηπιαμε κ ενα καφεδακι κ γυρησαμε.τωρα κανω ελαιοτυρομπουρεκακια κ θα παμε στην μαμα μου για βραδυ.

Ειρηνη ρε συ τι γκαντεμια ηταν αυτη,αλλλα αφου ξεδωσατε σημερα δεν μετραει...:tongue:

εμεις αρχισαμε το κοτοπουλο κ την τεταρτη θα φαει μοσχαρι.αλλα δεν της αρεσει το κοτοπουλακι.σημερα εφαγε 5 κουταλιες με ορεξη κ μετα ουρλιαζε...αβυσσος.την φαριν την τσακισε ομως...κ να ρωτησω...ποσα γρ φαριν ή αλλη κρεμα τρωνε τα μωρουλινια σας????εμεις 100 γρ με λιγο ζορι:?

Αντζυυυυυ που εισαι??????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Χελοου και απο εμας, εχω το μικρο να τσιριζει απο πισω μου στο κρεββατακι του, οι μυξουλες καλα κρατουν, ευτυχως που δεν εχει γινει χειροτερα.Δεν πηγα να ψηφισω αλλα για να πω την αληθεια δεν εχω παει ποτε μου( εκτος μια φορα, την πρωτη ετσι να δω πως ειναι), οχι απο αδιαφορια αλλα σταση ζωης.

Βικυ και εγω εχω δωσει πορτοκαλι, οπως και κατσικακι, γενικα εχω δωσει απο ολα τα λαχανικα που βγαινουν αυτη την εποχη, κοτοπουλο, μοσχαρι, ολα τα φρουτα και κους κους.Σε κανενα απο αυτα δεν ειχε προβλημα.Θα ηθελα να του δοκιμαζα και γιαουρτακι αλλα οχι τυπου advance θελω τα κανονικα που τρωμε και εμεις, δεν ειμαι σιγουρη ομως εαν επιτρεπεται απο τωρα.

Εμεις σημερα φαγαμε στης μαμας μου, οποτε δε χρειαστηκε να μαγειρεψω.Φευγοντας μου εδωσε και ταπερακι οποτε εχουμε και για αυριο.Ποια ειπε για σιδερο;;;εχω 4 πλυντηρια να περιμενουν, γεο βαγκεο....

Καλησπέρα μανούλες!

Καλέ μια μέρα χθες δεν μπήκα και πόσα γράψατε; Χαμός έγινε εδώ αλλά ακολουθώντας εντολές αρχηγού δεν θα κάνω κανένα σχόλιο:tongue::tongue::tongue:

Εμείς είχαμε ένα πολύ πολύ γεμάτο σκ, είμαστε πτώματα και οι 3 αλλά περάσαμε ωραία! Το παιδί μου όμως το σκ μαζί μου δεν τρώει, 5-6 κουταλιές σε κάθε γεύμα κι αυτές με το ζόρι και μετά ζιζί. Καθημερινές οι κυρία που την κρατάει μου λέει ότι τρώει.:confused::confused::confused:

Αυτά τα ολίγα για τώρα ελπίζω να επανέλθω αργότερα που θα βάλω τα καμάρια μου για νάνι!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

πριν λιγο γυρισαμε απο τα πατρια εδαφη οπου ψηφισαμε. πρωτη φορα δεν ηξερα ποιον να ψηφισω αλλα πηγα πιο πολυ για βολτουλα στους γονεις μου.

Βικυ με ρωτησες για το πορτοκαλι. μας ειπε να του δωσουμε αλλα δεν ειχα βρει καλα πορτοκαλια. προχθες πηρα λιγα κ αυριο θα τα δοκιμασουμε. απ'οτι διαβασα πολλες μανουλες εχουν δωσει. απο προχθες του προσθεσα βανιλιες στη φρουτοκρεμα κ του αρεσε. στα λαχανικα προσθεσα κ μπροκολο κ επισης του αρεσε. αυριο θα παω να παρω κοτοπουλακι πρωτη φορα.

Δεσποινακι δινεις στο Λαζαρο φαριν λακτε ή ριζαλευρο? εγω δε ρωτησα το γιατρο μας. γιαουρτακι τον ρωτησα εγω κ μου ειπε οχι ακομα τα κανονικα,μονο τα παιδικα αλλα δεν χρειαζεται μου ειπε.

οσο για τα παιδια και τα κοριτσια :?το σοι του Γ. που ειναι σαρακατσανοι το λενε ακομα κ οχι μονο οι γιαγιαδες 100 χρονων αλλα κ νεοτεροι ανθρωποι. κ τα αγορια τα θεωρουν ανωτερα απο τα κοριτσια. τι να πεις!

pHNqp3.png9S1np2.png

Ηρθαμε κι εμείς!

Ειρήνη μιας και έχουμε την ίδια γιατρό με τη Βίκυ θα σου απντήσω εγώ. Μας έχει πει να ξεκινήσουμε με αρνάκι και κατσικάκι γάλακτος κι όχι άλλα κρέατα. Αυτό γιατί θεωρεί ότι τρέφονται πιο αγνά σαν ζώα και γενικά στην Ελλάδα θεωρούνται όλα βιολογικά. Δεν ξέρω πότε θα μας βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο.

Χαρούμενα μηνογεννέθλια!

Να σου πω, αν και πρωτη φορα το ακουω...μου φαινεται πολυ λογικο και ειχα προσφατα μια συζητηση με την πεθερα (καθοτι γυναικα του χωριου και ξερει απο χωα κλπ...) και αυτο λεγαμε πως πλακα πλακα ολοι οι παιδιατροι λεεν πρωτα κοτοπουλο κι ομως τα περισσοτερα ειναι σκ@τοταϊσμενα

Δεσποινα αφου μενετε μονο στις μυξουλες παλι καλα

Ετσι ειναι ο Στελιος 10 μερες τωρα, αλλα αφου δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα τουλαχιστον δεν ανησυχω

Ειναι καμια εδω..ή μονη μου μιλαω?

QuW0p3.png

γεια σας μανουλες!

πριν λιγο γυρισαμε απο τα πατρια εδαφη οπου ψηφισαμε. πρωτη φορα δεν ηξερα ποιον να ψηφισω αλλα πηγα πιο πολυ για βολτουλα στους γονεις μου.

Βικυ με ρωτησες για το πορτοκαλι. μας ειπε να του δωσουμε αλλα δεν ειχα βρει καλα πορτοκαλια. προχθες πηρα λιγα κ αυριο θα τα δοκιμασουμε. απ'οτι διαβασα πολλες μανουλες εχουν δωσει. απο προχθες του προσθεσα βανιλιες στη φρουτοκρεμα κ του αρεσε. στα λαχανικα προσθεσα κ μπροκολο κ επισης του αρεσε. αυριο θα παω να παρω κοτοπουλακι πρωτη φορα.

Δεσποινακι δινεις στο Λαζαρο φαριν λακτε ή ριζαλευρο? εγω δε ρωτησα το γιατρο μας. γιαουρτακι τον ρωτησα εγω κ μου ειπε οχι ακομα τα κανονικα,μονο τα παιδικα αλλα δεν χρειαζεται μου ειπε.

οσο για τα παιδια και τα κοριτσια :?το σοι του Γ. που ειναι σαρακατσανοι το λενε ακομα κ οχι μονο οι γιαγιαδες 100 χρονων αλλα κ νεοτεροι ανθρωποι. κ τα αγορια τα θεωρουν ανωτερα απο τα κοριτσια. τι να πεις!

Η βανιλια βοηθαει στα κακα οσο και το ακτινιδιο. Με το Στελιο που ειχα θεμα του ειχα δωσει

Οσο για το γιαουρτι, αν θυμαμαι καλα στο Στελιο δεν με αφηνε πριν κλεισει τον 7ο αλλα στη μπουμπου που δεν ετρωγε καμια κρεμα της δοκιμασα το γιαουρτι πολυ νωριτερα χωρις να ρωτησω καν γιατι ειχα απελπιστει

QuW0p3.png

Χαρούμενα μηνογεννέθλια!

Να σου πω, αν και πρωτη φορα το ακουω...μου φαινεται πολυ λογικο και ειχα προσφατα μια συζητηση με την πεθερα (καθοτι γυναικα του χωριου και ξερει απο χωα κλπ...) και αυτο λεγαμε πως πλακα πλακα ολοι οι παιδιατροι λεεν πρωτα κοτοπουλο κι ομως τα περισσοτερα ειναι σκ@τοταϊσμενα

Δεσποινα αφου μενετε μονο στις μυξουλες παλι καλα

Ετσι ειναι ο Στελιος 10 μερες τωρα, αλλα αφου δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα τουλαχιστον δεν ανησυχω

Ειναι καμια εδω..ή μονη μου μιλαω?

Είμαι εγώ εδώ! Ευχαριστούμε Ειρήνη μου.

Ουτε εγώ το έχω ξανακούσει αλλά για να το λέει κατι θα ξέρει. Κι εμένα λογικό μου ακούγεται. Πήγα εντωμεταξύ σε βιολογικό κρεοπωλείο και δεν πουλάνε αρνιά και κατσίκια γιατί μου είπαν άτυπα είναι όλα βιολογικά αφού δεν τρώνε ξηρά τροφή. Κι η γιατρός είπε μόνο γάλακτος.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Κι εμείς δεν είχαμε ένα πολύ καλό βράδυ!!!Κοιμήθηκα κοντά στις 3!!!Η μπουμπού από τις 5 παρα γκρίνιαζε και έλεγα μπα θα κοιμηθεί...τελικά 5 και τέταρτο ήπιαμε γαλατάκι...8 ξυνήσαμε και πήγαμε να ψηφίσουμε...και μετά Κόρινθο...Γυρίσαμε πριν λίγο...Είχαμε μια πολύ γεμάτη μέρα!!!!

Άντζυ μου μεγειά τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια!!!!

Αν και έχουμε ξεκινήσει εδώ και 2 μήνες κοντά στερεες...σιγά σιγά βέβαια...εδώ και 2 εβδομαδες περίπου έχει αρχίσει λίγο να στρώνει...άρα θα σου έλεγα να μην ανησυχείς!!!!Μιλάω κι εγώ που όλη την ώρα γκρινιάζω που δεν τρώει κι ας μην με ξυπνάει το βράδυ!!!:tongue:

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια στο μικρό Νικόλα!!!!Δημητρούλα να τον χαίρεστε!!!

Βικυ πράγματι θα είναι πολύ συγκινητικό!!!!Η μικρή Λουση να μπουσουλάει!!!!Κι εγώ αυτό περιμένω πώς και πώς!!!!Αλλά πιο πολύ περιμένω αυτό το "ΜΑΜΑ"...Το νιώθετε καθόλου;;;;

Όσες δεν ψηφίσατε δεν χάσατε και τίποτα!!!Εγώ πήγα για να μην με πρήζει ο Χ.Μου λέει όλη την ώρα ότι είναι ιερο δικαίωμα και μ@$%%&ες!!!Να φανταστείτε ούτε ποιον ψήφισα δεν θυμάμαι!!!:roll:

Άννυ σήμερα φάγαμε υγιεινότατα!!!Το μεσημέρι σουβλάκια κοτόπουλο με σως μουστάρδα!!!(ΚΟΛΑΣΗ!!!)...και τώρα τρώμε Goodys....

200ml φρούτα;;;;Μπράβο στην Κλειώ!!!!!!!!!!!!!Εμείς τώρα πια τρώμε γύρω στα 170-180 αλλά μόνο Φαρίν Λακτέ...Φρουτόκρεμα με το ζόρι 100-150...στα μεγάλα κέφια!!!!!

Βρε Ειρήνη τι γκαντεμιά ήταν αυτή;;;;

Εμείς πάντως το διχτάκι θα το τιμήσουμε....;)

Εμείς τρώμε πια όλο το μεσημεριανό μας...και δεν θέλω με τίποτα να αλλάξω τη συνταγή μου!!!!χαχαχαχαχα...

Κοτοπουλάκι (2 φορές την εβδομάδα) ή μοσχαράκι (4 φορές) και προσθέτω κολοκυθάκι,καροτάκι,πατατούλα,σέλινο,λαδάκι και λίγο αλατάκι!!!Μου έχει πει και λίγο λεμονάκι αλλά δεν βάζω...δεν της άρεσε!!!

Σας ζαλισα ε;;;;

Εννοειται οτι ειναι ενα μεγαλο θεμα κατα ποσο ισχυουν αυτα που μας λενε για τα κρεατα που αγοραζουμε!

Τα βαφτιζουν ολα ελληνικα ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

Γεννιουνται Γαλλια, Ολλανδια κλπ........ και αν εκτραφουν 3 μηνες σε ελληνικο μαντρι διακιουνται απο το νομο να βαλουν ελληνικη σφραγιδα

Στο Βασιλοπουλο το γραφουν και στα ταμπελακια με ψιλα γραμματα μαλιστα

QuW0p3.png

γεια σας μανούλες!!! πωπω γραπτά που είχα να διαβάσω! απο την παρασκευη εχω να μπω. καμια δε με αναζητησε βεβαια αλλα δεν θυμωνω! ετσι το πα μωρε!χαχαχα!

η αληθεια είναι ότι τη δευτερα ή μια μερα ανεφερα και εγω τη συναντηση θηλασμου και δε σχολιαστηκε ιδιαιτερα. ωστοσο εγω ειχα ψηθει να παω αν τα καταφερνα. στρατα μου (και ναι, παρακουω την αρχηγο μας τωρα) εχεις δει ποσο πολυ σε υπολογιζουμε και ποσο σε συμποναμε και σε συμβουλευουμε αν θες βεβαια στα θεματα σου . ειμαι σιγουρη οτι εγραψες οσα εγραψες για να μας ταρακουνησεις και καλα εκανες στην τελικη. και τα κοριτσια ομως αμυνθηκαν μαλλον. ετσι μου φανηκε εμενα και μετα σας πηρε ολες η μπαλα. να εισαι καλα και μπραβο σου που κατεβηκες. και εγω θα κατεβαινα αλλα η μαμα μου δεν μπορουσε να με συνοδεψει γιατι η γιαγια μου που βγηκε απο το νοσοκομειο (και παλι καμια δεν σχολιασε τιποτα και δε ρωτησε. καλα κανω πολυ κεφι που και καλα σας την λεω, χιχιχιχι) παλι δεν ηταν καλα και δεν ηθελα να μπω μονη σε τρενο, μετρο μηπως και χρειαζομουν τιποτα κλπ. τεσπα, εισαι φιλη μας και ελπιζω να συνεχισεις να μας λες οτι σε απασχολει γιατι μας ενδαφερουν ολα, θετικα και μη. ειμαστε σιγουρες οτι ολα ειπωθηκαν καλοπροαιρετα και απο τις μεν και απο τις δε.

δημητρα καλη αρχη με τα λαχανικα, θα μαθει, μην ανησυχεις. χαρουμενα μηνογελεθλια!

βικακι βαλε γραμμη εκκινησης και ερχομαι για μπουσουλοκόντρες!χαχαχα

επίσης, και εγω δινω πορτοκαλι μην ανησυχεις.

αννη (αντρια) θα συμφωνησω με μια κοπελα που ειπε οτι μπορει να μην εχει ορεξη απλα το παιδι, και μηπως να δινεις λιγοτερη κρεμα;

ειρηνη, μια χαρα περασατε και αστα αυτα! να ζησετε!

εμ ,,,,, τι αλλο; δεσποινα και εγω ηθελα να σου πω για ακτινιδιο και νερακι και ειχα ξεχασει. (σε πρηξαμε ολες κατοπιν εορτης ε;)

δεσποινα (bubbles) μηπως να δοκιμαζες να τη θηλαζες καμια ωρα πριν φαει; γιατι και εμενα μου τα εκανε αυτα προχθες ( που καμια δε σχολιασε! εχω αφηνιασει το ξερω, χαχχαχαχα!) και τελικα ολα καλα μετα. σκεφτομαι μηπως καμια φορα φοβουνται οτι θα χασουν τελειως το ζιζι, ειδικα οταν τα ταιζουμε εμεις, και τρελαινονται!

νικόλ περιττο ότι ειναι τελεια τα νεα σας!!!! τετοια θελουμε!

εμεις καλα παντως. βγαζουμε 2 δοντακια ταυτοχρονα και καθολου δε γκρινιαζουμε! ειναι φοβερο το κοριτσακι μου! απο αυριο και εγω κοτοπουλο! γιουπι! πλακα εκανα που και καλα σας την ειπα που δε σχολιασατε διαφορα για εμενα ε; μη με βρισετε. εξαλλου και εγω πολλες φορες θελω να πω πολλα και τα ξεχναω. ε, με συμπληρωνει αλλη κοπελα δεν πειραζει. σας φιλω.

KOWTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε??? Εμείς μαζευτήκαμε σιγα σιγα! Ψηφίσαμε κι όλας, πρώτη φορά στην Αθήνα.

Ηρθαμε κι εμείς!

Δημητρα χαρούμενα μηνογενέθλια! Να τον χαίρεσαι! Καλά ήρθατε μέχρι εδώ και δεν πήρες ενα τηλ για ένα καφέ??? Ειχαμε και ωραίο φαγητό σήμερα! Να μην επαναληφθεί :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές κοριτσάκια!

Αννη στο Πικέρμι μένεις;;;; Θυμόμουν βόρεια αλλά όχι και τόσο βόρεια!!

Αλεξάνδρα κι εγώ περιμένω το μαμά πως και πως. Δεν σας είπα!!! Χθες στις κούνιες με το Λουσάκι, έκανε κούνια ο Νικόλας και δίπλα η Λούση κι έλεγα στον Νικόλα να πει μπαμπά και τότε με κοιτάζει η Λούση και είπε μπαμπά. Με κούφανε αυτό το παιδί!!!!

Αννα μου παρέβεις τους κανόνες!!!!!! Παναγιά μου!!!! Φωτιά θα πέσει! Τώρα Δέσποινα μιας και έσπασε η ομερτά θα ήθελα και το δικό σου σχόλιο. Χιχιχι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...