Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο Χ Ι ΟΜΟΝΟΙΑ,ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ!!!

ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΝΤΑΓΜΑ".

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΕΙΜΑΣΤΕ 24 ΜΕΛΗ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ Κ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ.ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΛΕΣ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Λοιπόν μπορούμε να συναντηθούμε Σύνταγμα αν καταλήξουμε όλες και το cafe το βρίσκουμε επιτόπου...νομίζω ότι είναι το καλύτερο....Εγώ κορίτσια επειδή δουλέυω θα έλεγα Παρασκευή κατά τις 17:30 για να προλάβω να έρθω....και μεις angie μπορούμε να συναντηθούμε μαζί στο metro αιγάλεω και να πάμε μαζί αν θέλεις....ή μετά Κυριακή πρωινο και αν έχει καλό καιρό μπορούμε να πάμε και Θησείο στο chocolat να κάτσουμε και εξω να λιάσουμε και τις κοιλουμπίτσες μας.....!!!!

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΕΙΜΑΣΤΕ 24 ΜΕΛΗ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ Κ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ.ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΛΕΣ!

οκ περιμένουμε με αγωνία όλες να γράψετε για να οργανωθούμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΝΑΙ,ΤΕΛΕΙΑ!!ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΖΙ!! ΑΛΛΑ 17,30...ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΑΜΩΤΟ :-( ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΧΟΛΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΑΑΑΑ!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΜΩΡΕ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΝΑΙ,ΤΕΛΕΙΑ!!ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΖΙ!! ΑΛΛΑ 17,30...ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΑΜΩΤΟ :-( ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΧΟΛΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΑΑΑΑ!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΜΩΡΕ!

οκ ζουζου το βλέπουμε κάτσε να απαντήσουν και οι άλλες γιατι τις βλέπω λίγο δισκοίλιες με το μπαρτον και βλέπουμε ....:wink:;-):wink:;-)

Κοριτσια μηπως θα ητανε καλυτερα να κανονισουμε πρωινες

ωρες γιατι αν πχ βρεθουμε 5.30 για καφε θα φυγουμε απο κεντρο

λογικα μετα τις 8, που θα ειναι βραδυ!Που δεν ειναι και οτι καλυτερο

γενικα στο κεντρο μολις βραδιασει.

Μηπως θα ητανε καλα να ειναι πρωι????

Λεω εγω τωρα....

Α,ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΙ!!ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ,ΘΑ ΝΑΙ ΒΡΑΔΥ,ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΓΙΑ ΠΟΣΟ??

Ή ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

οκ ζουζου το βλέπουμε κάτσε να απαντήσουν και οι άλλες γιατι τις βλέπω λίγο δισκοίλιες με το μπαρτον και βλέπουμε ....:wink:;-):wink:;-)

Ε!!ΜΑ ..ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΑ!!!!!!:lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Όντως είναι μανούλες που δουλεύουν ακόμα, καλύτερα λοιπόν Σάββατο να μπορούν όλες ε?

Και πριν που έλεγα για το Νοτος γράψτε λάθος. Στο Άττικα είχα πάει για καφέ που είναι μετά την Μεγάλη Βρετάνια στο Σύνταγμα αλλά πού μυαλό..........

GaiGp3.png

καλημέρααααα!

ναι κοριτσάκια!!να βρεθείτε,να τα πείτε και να περάσετε τέλειαααααα!!και κανονίστε κάπου κοντά σε κανένα πολυκατάστημα με παιδικά και μετά τον καφέ να πάτε όλες μαζί μια βόλτα από εκεί!!!!

andria27 λυπάμαι πολύ για τη μητέρα σου,έχεις κάθε λόγο να τη σκέφτεσαι διπλά σ' αυτή τη φάση της ζωής σου...πιστεύω οτι μας βλέπουν από εκεί ψηλά οι αγαπημένοι μας και είμαι σίγουρη οτι θα είναι περήφανη για σένα.και οτι θα σας προσέχει από εκεί...να είσαι καλά και να την έχεις πάντα στην καρδιά σου.

Χριστινάκι για σένα εύχομαι ολόψυχα ο μπαμπάς σου να το ξεπεράσει εντελώς και να είναι γερός σαν βράχος,για να χαρεί τον εγγονό του.τι,ποιός θα τον κακομαθαίνει,ε?

maraki καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις και το γιατρό!

εγώ παιδάκια έκλεισα τα 31 και μακάρι να είχα κάνει πιο μικρή παιδάκι-α,θα το ήθελα πολύ,αλλά και τώρα μια χαρά είναι.

δεν είμαι μέλος στο facebook,και δε μπορώ ούτε να σας δώ,ούτε φωτο να βάλω,ούτε κινητό να σας δώσω:-(:sad::-(

ευτυχώς ο αιματοκρίτης μου ανέβηκε μετά τη μετάγγιση στο 33 σχεδόν!και αιμοσφαιρίνη 10.8!έσπασα τα μηχανήματα!ευχηθείτε μου να κρατηθεί λιγάκι εκεί ψηλά...

χθές μπήκα στοο 7ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και για να το γιορτάσω πήγα πάλι μια βόλτα μέχρι την κλινική για καρδιοτοκογράφο.είχα συχνά πετρώματα και πόνο στη μέση και τα είδα όοοοοοοοοολα,αλλά ήταν κάτι ψηλά ευτυχώς.αντε,μέχρι να γεννήσω θα έχω γνωρίσει όλες τις μαίες!για τους χώρους δεν το συζητώ!το΄χω πάρει στην πλάκα,τι να κάνω?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...