Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίνια μου γλυκά!!μόλις ξύπνησα εγώ και το Χρυσανθάκι μετά από ένα όχι και τόσο καλό βράδυ...κοιμήθηκε μετά από τόση κούραση απο την βόλτα στην Αθήνα,στις 23:30 κάπου ,ξύπνησε στις 3 πεινώντας σαν λύκος ,σηκώθηκα και την τάισα στο σαλόνι για να μη με πάρει ο ύπνος κ την παρω ΠΑΛΙ στο κρεβάτι γιατί πλέον εδω κ κανα 2 βδομάδες το χουμε σύστημα να κοιμόμαστε ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΑΖΙ!!και λέω μπας και στρώσει αυτή τη βδομάδα και μ'αφήσει να δω άσπρη μέρα στην επέτειο!!!μετά ξανα ξύπνησε στις 6,ξανα έφαγε και τώρα σηκωθήκαμε μια και καλή!λέτε επειδή δεν τρώει την απογευματινή της κρέμα καθόλου να πεινάει και γι αυτό να σηκώνεται τη νύχτα έτσι? της πήρα τώρα κρέμα βανίλια Νουνού ,τελείωσε η nutricia,να δω μπας και της αρέσει άλλη μάρκα!

σήμερα έχω να καθαρίσω το σπίτι με τη μαμά,να ναι μαζεμένο γι αυριο για τη γιορτή μου( ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΤΕ θα γκρινιάζω ως του χρόνου!χαχα!!)

α, Βικάκι όσο για χτες που δε σας είπα τι ψώνισα..πήρα ενα τζιν που έχω να πάρω τζιν κανα 3αρι χρόνια καθότι δεν τα συμπαθούσα..2 μπλούζες,1 πλεκτό σαν μπλουζοφόρεμα (όλα αυτά τα πήρα με 50 ευρω) και ενα ζευγαρι μποτες κι ενα γοβες που μου τα κανε δώρο η θεία για τη γιορτή μου!

Αντε μόνη μου μιλάω!!σηκωθείτεεεεεεεεε !! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Ήμουν τόσο κουρασμένη που 8:00 ακούω την μικρή μέσα κ τόυε ξύπνησα. Ήθελα πολύ να με άφηνε λίγο παραπάνω. Τώρα ξανακοιμήθηκε αλλά εμένα δεν με παίρνει πάλι δυστυχώς. Αντζούλα, αυτό που λες μας το είπε κι η γιατρός. Πως τους δίνουμε το ρυζάλευρο το απόγευμα για να τα κρατήσει να μην ξυπνάνε μες στη νύχτα. Βέβαια κι η δικιά μου που το τρώει ξυπνάει στάνταρ κατά τις 1-2 κ μετά συνήθως ως το πρωί στις 7.

Αλεξάνδρα, τι να πω για την γιαγια. Δυστυχώς καποιοι παλιοί έχουν ακόμα τέτοια μυαλά αλλά πώς τους τα αλλάζεις στα 100; Συμβουλή μου, αν θες την ακούς, επειδή δεν ξέρεις για πόσο ακόμα θα ζει η γυναίκα, μην το σκέφτεσαι κ πήγαινε όποτε μπορείς να την βλέπεις.

Σήμερα κάνει η κολλητή μου μπάρμπεκιου κ χαίρομαι που της κάνει τόσο ωραία μέρα. Θα μαγειρέψουμε ο καθένας κι από κάτι κ θα πάμε.

Εγώ θα φτιάξω μια σαλάτα με πένες, τόνο, τομάτα κ φέτα. Εύκολο κ γρήγορο γιατί με την μπουμπού δεν έχω κ πολύ χρόνο για πολύπλοκα πράγματα.

Καλημέρα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Μαράκι καλά να περάσετε σήμερα στο μπάρμπεκιου!!! Πολύ μου αρέσει αυτό το φέρνουν όλοι από κάτι χαχαχα... γιαμιιιιιιιιιιιιιιι

Άντζυ μου καλές δουλίτσες σήμερα, με το καλό να ετοιμάσεις το σπιτάκι σου για την γιορτή σου!! Το μπίσκοτ πεινάει ρε συ? Το βράδυ μήπως να τους δίναμε καμια κρέπα ας πούμε μπας και κοιμηθούν σερί? (κρέπα φρουτόκρεμα ή κρέπα ρυζάλευρο ??)

Κάναμε και εμείς έναν χαριτωμένο ύπνο, από τις 10.00 χτές ξύπνησε στις 4.00 για μαμ και μετά στις 6.15 (μα ξυπνητήρι έχει κάθε μέρα??????). Την πήρα στο κρεβάτι μου και με 1000 προσπάθειες την κοίμησα μέχρι τις 9 παρά. Μετά της έβαλα mad Και την ξεθέωσα στο χορό και τώρα παίζει στο πάρκο .....

Ρε γμτ θέλω να βγω έξω σήμερα το πρωί και το μεσημέρι και έχουμε πανηγύρι από κάτω λόγω τον ταξιαρχών και έχουν "χτίσει" την γκαραζόπορτα οι διάφοροι με τους πάγκους, πώς θα βγάλω το αμάξι οεο? Να πάρω το 100 άραγε?

Άννα φέρε την Αλεξάνδρα να κάνουν κόντρες με την Λούση στο μπουσούλημα χαχαχα πήρε φόρε η μικρή εδώ και δεν την προλαβαίνουμε χιχιχι. Πάντως εγώ το βρίσκω πολύ συγκινητικό το θέαμα, μέχρι δακρύων θα έλεγα.......

Άντε, καλό ψήφο σε όλες!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Μαράκι καλά να περάσετε σήμερα στο μπάρμπεκιου!!! Πολύ μου αρέσει αυτό το φέρνουν όλοι από κάτι χαχαχα... γιαμιιιιιιιιιιιιιιι

Άντζυ μου καλές δουλίτσες σήμερα, με το καλό να ετοιμάσεις το σπιτάκι σου για την γιορτή σου!! Το μπίσκοτ πεινάει ρε συ? Το βράδυ μήπως να τους δίναμε καμια κρέπα ας πούμε μπας και κοιμηθούν σερί? (κρέπα φρουτόκρεμα ή κρέπα ρυζάλευρο ??)

πολύ καλή ιδέα φιλενάδα,καθώς επίσης θα μπορούσαμε να δίνουμε και πιτσοβανίλια και σουβλακοβανιλόκρεμα!!!ξερές θα πέφτουν..!!!:lol::lol::lol:

Κάναμε και εμείς έναν χαριτωμένο ύπνο, από τις 10.00 χτές ξύπνησε στις 4.00 για μαμ και μετά στις 6.15 (μα ξυπνητήρι έχει κάθε μέρα??????). Την πήρα στο κρεβάτι μου και με 1000 προσπάθειες την κοίμησα μέχρι τις 9 παρά. Μετά της έβαλα mad Και την ξεθέωσα στο χορό και τώρα παίζει στο πάρκο .....

Ρε γμτ θέλω να βγω έξω σήμερα το πρωί και το μεσημέρι και έχουμε πανηγύρι από κάτω λόγω τον ταξιαρχών και έχουν "χτίσει" την γκαραζόπορτα οι διάφοροι με τους πάγκους, πώς θα βγάλω το αμάξι οεο? Να πάρω το 100 άραγε?

εννοείται!!!ή κατεβα και πες τους να κάνουν στην πάντα κι αν δεν..βάλε τα μεγάλα μέσα!εμ,τι μέσα θα μείνετε Κυριακάτικα?!

Άννα φέρε την Αλεξάνδρα να κάνουν κόντρες με την Λούση στο μπουσούλημα χαχαχα πήρε φόρε η μικρή εδώ και δεν την προλαβαίνουμε χιχιχι. Πάντως εγώ το βρίσκω πολύ συγκινητικό το θέαμα, μέχρι δακρύων θα έλεγα.......

αλήθεια????θέλουμε φωτο ή βίντεο επειγόντως!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα πάλι ουτε να τη ντυσω δεν κάθεται πια,με το που την ακουμπάω κάτω στροβιλίζει κ σηκώνεται σαν σκυλάκι και παλεύει να πάει μπροστά!χαχα!

Άντε, καλό ψήφο σε όλες!!!!

βαριέμαι και να πάω...ας μου βρει δουλειά κάποιος απο αυτούς να πάω να τον ψηφίσω...:mrgreen:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανουλάκια και μπεμπάκια.

Δεν θυμάμαι να είδα πρωινό κι έτσι ας τρατάρω κι εγώ το κατιτίς μου.

Banana+and+Nutella+Sandwich+500.jpg

3245901244_c2f833784f.jpg

Εμείς έχουμε ξυπνήσει από τις 7 με τις παλιοκαμπάνες γμτ και τώρα κατάφερα να τον ξανακοιμίσω. Του έδωσα και φρουτόκρεμα με άλλο σύστημα και έφαγε λίγο περισσότερο. Εκανα ξεχωριστά το μήλο και το αχλάδι και έπαιζα με τις αναλογίες.

Εμείς δεν θα ψηφίσουμε αφού θα έπρεπε να είμαστε στη Πάτρα κι έτσι έχουμε κανονίσει μεσημεριανό φαγητό με τη νονά μας στο Πικέρμι.

X4pTp3.png

καλημερα κ απο εμας!κ εμεις μια απο τα ιδια την νυχτα.ξυπνησε 3:30 κ 7 κ μετα 10 παρα.αλλα κανω το λαθος κ ξαπλωνω μαζι της απ την νυστα μου κ ετσι κοιμομαστε παρεα.ξυπναω καποια στιγμη την αφηνω στην κουνια κ συνεχιζω τον υπνο μου στην κρεβατοκαμαρα αλλα ειμαι ηδη σαν S.:tongue:

εγω δεν θα παω να ψηφισω.πρεπει να κανω 70 χιλιομετρα κ μαζι με την μπεμπα κ ολα τα τσιμπραγκαλα δεν ειναι οτι πιο ευκολο.αλλα τους ειπα οτι αν μου δωσουν 300 ευρω θα παω.:cool::cool::wink:;-)χαχαχαχαχ.καλα δεν εκανα?

τωρα ανοιξα σιδερο.

το βραδυ θα μεινουμε στην μαμα μου η οποια ακομη κουτσαινει!:?

γελασα πολυ με τις σουβλοκομπισκοτοκρεμες....χαχαχαχα

τι τρωτε σημερα οσες μεινετε σπιτι???????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

alo motherssssssssss

χαχα να είμαστε και κομματάκι ιντερνάσιοναλ χαχαχα

Δήμητρα καλά να περάσετε!!! Καλό το συστέμι σας, πολύ έξυπνο χιχι... Και εμείς μόλις την τσακίσαμε την φρουτόκρεμα, 2 φιρίκια 1 μπέιμπι μπανάνα και φυσικά πορτοκαλόζουμπο χαχα, το 'πα και το 'κανα. Και ήταν και πολύ ωραία γεύση περικαλώ.

Άννυ 70 χλμ? τί λες τώραααααααα απαπαπα...... Εγώ από 500 eyra και πάνω θα ζητούσα..... Εδώ ψηφίζω κάπου εδώ στο δίπλα τετράγωνο και αμφιβάλω αν θα πάω...

Εμείς το μεσημέρι θα φτιάξουμε μια μακαρονάδα με κιμά σλουρπππππππ

Η μπέμπα έχει κατσικάκι με κολοκύθι καρότο και μανέστρα (μπλιαχ αλεσμένο) και ψωμάκι.

Πάλι τσούζει ο λαιμός μου ρε γμτ. Με δουλεύει???????

GaiGp3.png

Καλημέρα, έχω καιρό να γράψω γιατί πάλι δεν προλαβαίνω. Σας διαβάζω όμως. Δίνω για οδήγηση (ναι, δεν έχω δίπλωμα!!) και διαβάζω σήματα τα οποία έχω περάσει σε 2 χώρες μέχρι τώρα αλλά δεν κάνω ποτέ τα μαθήματα οδήγησης για να πάω να δώσω και οδήγηση να τελειώνω. Αν και οδηγώ μηχανή δεν μπορώ με το αυτοκίνητο. Τεσπά, τουλάχιστον τα σήματα τα περνάω και χωρίς λάθη.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

alo motherssssssssss

χαχα να είμαστε και κομματάκι ιντερνάσιοναλ χαχαχα

Δήμητρα καλά να περάσετε!!! Καλό το συστέμι σας, πολύ έξυπνο χιχι... Και εμείς μόλις την τσακίσαμε την φρουτόκρεμα, 2 φιρίκια 1 μπέιμπι μπανάνα και φυσικά πορτοκαλόζουμπο χαχα, το 'πα και το 'κανα. Και ήταν και πολύ ωραία γεύση περικαλώ.

Άννυ 70 χλμ? τί λες τώραααααααα απαπαπα...... Εγώ από 500 eyra και πάνω θα ζητούσα..... Εδώ ψηφίζω κάπου εδώ στο δίπλα τετράγωνο και αμφιβάλω αν θα πάω...

Εμείς το μεσημέρι θα φτιάξουμε μια μακαρονάδα με κιμά σλουρπππππππ

Η μπέμπα έχει κατσικάκι με κολοκύθι καρότο και μανέστρα (μπλιαχ αλεσμένο) και ψωμάκι.

Πάλι τσούζει ο λαιμός μου ρε γμτ. Με δουλεύει???????

οταν λες ψωμακι??????

φαγαμε κ εμεις σημερα 200μλ φροτα.μετα θα της στιψω κ ενα πορτοκαλι.α χθες βαλαμε κοτοπουλο στα λαχανικα μας κ δεν ενθουσιαστηκε.ενω σκετα λαχανικα ετρωγε.εκτος απο πατατα καροτο κολοκυθι,τι αλλο να βαλω μπας και....?

τελειωσα κ το σιδερο μπα μπαμ ,λεω να βαλω ενα πλυντηριο ακομη κ παω να παρω φαγητο απ την γιαγια!:mrgreen:ρυζι με κοτοπουλο στον φουρνο.ο Κ τρωει ανετα ενα ταψι τετοιο φαγητο...

οσο για τις εκλογες κ διπλα να ημουν παλι λεφτα θα ζητουσα!χαχαχ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Δεσποινακι να σε ρωτησω και κατι ακομα, στις 17 Δεκεμβριου που θα πατε στο Βαγγελη πατε για εμβολιο;Γιατι εμας το εβαλε Γεναρη και αναρωτιομασταν μηπως εκανε λαθος, μας φανηκε αργα...

θα κανουμε στις 17/12 γιατι αυτο το εμβολιο που καναμε στις 3/11 επρεπε να το κανουμε στις 18/10 αλλα με το ατυχημα του γιατρου μειναμε πισω.

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας μανουλομανουλα!!!!

Δημητρα τι κολαση ειναι αυτα τα ωραια γλυκακια!!!!Μιαμ μιαμ!!!

Αντζυ δεν σε ξεχναμε βρε φιλη!!!Μια σε εχουμε πως να σε ξεχασουμε????

Εμεις σηκωθηκαμε 7:30 αλλα τον ταισε ο Φ και ετσι εγω χουζουρεψα λιγακι.Μετα πηγαμε μια βολτα Συνταγμα για γλυκακι στον Χατζη και γυρισαμε κατα τη 1 οπου εβαλα το φαι στον φουρνο(κατσικακι με πατατες)και μιας και κοιμαται παλι ο μικρος ειπα να μπω να σας πω ενα γεια!Εγω ψηφιζω στη Δραμα οποτε με 1000 ευρω παω ανετα!!:tongue::tongue::tongue:

Αυταααα!!!

Κοιμαστε για μεσημερακι φιλεναδες?

Καλα κανετε....και μενα η υπολοιπη οικογενεια κοιμαται...αλιμονο απο μενα την αμοιρη...

Λοιπον, χτες περασαμε πολυ ωραια! Πηγαμε για φαγητο στο μαγαζι που ειχαμε κανει το τραπεζι του γαμου! Φαεινη ιδεα...τοσα χρονια δεν το ειχαμε σκεφτει να ξαναπαμε

Περασαμε πολυ ωραια και στο τελος ειπαμε να τραβηξουμε και 2 αναμνηστικες φωτο! Παταω να ανοιξει η μηχανη...ξανακλεινε μονη της! BATTERY EMPTY!!!!!! Το πιστευετε????

Τραβηξαμε 1-2 με το αθλιο κινητο (γιατι ουτε το καλο κινητο ειχε μαζι του ο Β)...

Και βεβαια η γκαντεμια συνεχιστηκε... Ξεκινησαμε να γυρισουμε σπιτι και για να μη σας τα πολυλογω...ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! Γυρισαμε σπιτι κακην κακως με ενα τρελλο πονοκεφαλο και οι δυο κι ετσι τα υπολοιπα δωματια εμειναν ανεγκαινιαστα! Καλα που ειχαμε κανει ενα πρωτο γυρο πριν φυγουμε.....χαχαχαχα

Δε λεω και σημερα το πρωι καλα ηταν (χιχιχιχιχι) αλλα χτες το βραδυ οπως καταλαβατε μας βγηκε ξινο!

QuW0p3.png

...και ας αρχισω τα σχολια...σε οτι θυμαμαι...

Άννυ μου είναι τέλειο!!!Λέει βέβαια 10+...

Όμως αν δεν τρώει το φρούτο ή αν ξεκινήσουμε να τους δίνουμε κανένα μπισκοτάκι...για να μην έχουμε όλη την ώρα το φόβο για κανένα κομματάκι...τους βάζουμε αυτό που θέλουμε στο διχτάκι και δεν έχουμε το φόβο να πνιγεί...;)

Βρε κοριτσια... και να μασαει το παιδι αυτο το διχτυ???!!! Και ο Στελιος δλδ τι επαθε που του το κρατουσα στην αρχη? Και της μικρης τωρα της το κραταμε, ωσπου να ειναι σε θεση να το κραταει μονη της. Τεσπα, γουστα ειναι αυτα βεβαια... περι ορεξεως...

μμμ κ τα κουριτσια τι ειν?????ζα???

ξερω ξερω...για αυτο τα λεω.....

ναι ναι

κι εγω εχω ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ κι ενα κορτισι---------ελεος!......χαχα

Αντζυ καλες προετοιμασιες για αυριο. Οσο για τις κρεμες εμεις αφου τις δοκιμασαμε ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ μα Οοοοοοολες.......η τελευταια που ειχε απομεινει ηταν της Nestle. Αυτη την εφαγε και απο τοτε της δινω οποιαδηποτε μαρκα! Τι να πεις...οτι θελουν μας κανουν...

Βικυ........ κατσικάκι ??? Διαβασα καλα, ή απο τις ατελειωτες ωρες στο pc ζαβεψαν κ τα ματια μου (εκτος απο το μυαλο...?) Δλδ εκτος απο κοτοπουλο κ μοσχαρι της δινεις κι αλλα κρεατα? ------- Και οι υπολοιπες μανουλες? Μονο εγω εχω μεινει πισω?

Εμεις χτες βαλαμε και φασολακια μεσα πρωτη φορα και της αρεσε.

Σας ζαλισα με τα κατεβατα ε?

Ααα να σας πω εν ολιγοις οτι σημερα πηγαμε οικογενειακως βολτα σε καφε με κουνιες κλπ αλλα με το που φτασαμε η μικρουλα μου αποκοιμηθηκε Μονο φευγοντας εκανε λιγη τσουληθρα...Ο Στελιος βεβαια ξεσαλωσε

αυταααααα...........

φιλια πολλα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...