Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άννυ μου είναι τέλειο!!!Λέει βέβαια 10+...

Όμως αν δεν τρώει το φρούτο ή αν ξεκινήσουμε να τους δίνουμε κανένα μπισκοτάκι...για να μην έχουμε όλη την ώρα το φόβο για κανένα κομματάκι...τους βάζουμε αυτό που θέλουμε στο διχτάκι και δεν έχουμε το φόβο να πνιγεί...;)

αα ρε πολυ καλο αυτο!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπράβο φίλη!! σου αξίζει ενα πιτόγυρο τώρα για επιβράβευση!χαχα!!

ναιιιιιιι!!να πάμε κούνιες!Κι εγώ θέλω!

Άννυ ελπιζω για το καλό σου να φωτογραφισες το Κλειουλίνι στις κούνιες ε!!

Βικάκι πορτοκάλι ηταν το 1ο που μου πε η γιατρος να ξεκινησω με την έναρξη στερεών! 1 κουτ τη μια μέρα,2 την άλλη κοκ ωσπου να φτασει να πίνει χυμό απο ένα πορτοκάλι και να προσθέτω φρούτα! άρα καλά έκανες κι έδωσες στο Λουσάκι ,τίποτα δεν παθαίνει!

Εγώ πιτόγυρο δεν έχω??????????????????

Α, φίλες μου τελικά με φτιάξατε με το περτικάλι, θα της δώσω και αύριο μου φαίνεται 2-3 κουταλάκια:cool::cool:

GaiGp3.png

Α, φίλες μου τελικά με φτιάξατε με το περτικάλι, θα της δώσω και αύριο μου φαίνεται 2-3 κουταλάκια:cool::cool:

pancakes.jpg

ΕΣΥ πάρε τα πανκέικς σου που σου αρέσουν κιολας!χαχα! εύγε φίλη!

όσο για το περτικάλι και 3 και 4 κουταλάκια να δώσεις μια χαρά θα ναι! ενερτζάιζερ το Λουσάκι πιτσίνι!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εφαγα ενα HOT DOG κ μια ΚΡΕΠΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Να σκασεις Αντζυ!!!

κ ναι μαρη την εβγαλα φωτο,αυριο ομως θα την δεις!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

pancakes.jpg

ΕΣΥ πάρε τα πανκέικς σου που σου αρέσουν κιολας!χαχα! εύγε φίλη!

όσο για το περτικάλι και 3 και 4 κουταλάκια να δώσεις μια χαρά θα ναι! ενερτζάιζερ το Λουσάκι πιτσίνι!!

:shock::shock::shock:

Τί μου κάνεις βραδιάτικαααααααα!!!!!!

Πάντως εγώ και ένα πιτόγυρο θα 'θελα...... (πριν τα πανκεικς)

GaiGp3.png

Στρατα μαλλον εσυ παρεξηγησες τωρα τα πραγματα!φυσικα κ υπαρχει χωρος για ολους εδω.κ οχι δεν ενοχλουν τα bold!ενοχλουν τα τεραστια κεφαλαια γραμματα (που στον γραπτο λογο φαινονται σαν να φωναζεις)τα οποια χαλανε τις σελιδες κ δυσκολευομαστε να διαβασουμε!

καλα κανεις κ παιρνεις πατριωτικα πολλα πραγματα στην ζωη σου ,πολλες το κανουμε,αλλα δεν νομιζω οτι χωραει εδω να μας ''μαλωνεις''.

νομιζω οπως ειπες οτι εχεις χιλια δυο σημαντικοτερα πραγματα να κανεις ,απ το να σκας για το αν θα παμε να θηλασουμε δημοσια κ να σε πειραζει που θα παμε για κουνιες.

ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω κ να μην παρεξηγησεις τα γραπτα μου.

κ για να κανω το χατηρι της Αντζυς το ληγω απο μερους μου εδω.οποιος καταλαβε ,καταλαβε.

Και εγώ για χάρη της Άντζυ, θα περιοριστώ μόνο στο να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια της Άννυ, που είναι σαν να τα 'γραψα εγώ, και με την γνώμη της Δήμητρας.

Και το λέω με όλη την καλή μου διάθεση μόνο και μόνο επειδή η Άντζυ έχει τάξει πιτόγυρο.

GaiGp3.png

Γεια σας μανουλινια!!!!

Τι εγινε εδω????Τι πιτογυρα και πανκεικς βλεπω????

Αντζυ εσυ πηρες στενο τζιν αλλα εγω ουτε σε φαρδια δεν μπαινω!Γι αυτο ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!!!!!

Βικυ και εγω του εδινα χυμο πορτοκαλι τις πρωτες μερες και τωρα το βαζω στην φρουτοκρεμα;););)

Καλησπέρα μανουλίτσες! Πάλι βιαστικά θα σας γράψω γιατί δεν αντέχω άλλο. Είμαι πτώμα κ πάω για ύπνο. Είχαμε μια γεμάτη μέρα. Κάναμε αρκετές δουλίτσες κ το μεσημέρι πήγαμε στη γιαγιά μου που μας είχε τραπέζι. Είχαμε να την δούμε πάνω από δύο μήνες κ τρελάθηκε με την Αθηνούλα. Τώρα που έχει μεγαλώσει λίγο κ ανταποκρίνεται τόσο καλά τρελαίνονται όλοι. Τι υπέροχα πλασματάκια! Είμαστε τόσο τυχερές!

Συγνώμη που κ παλι δεν θα σχολιάσω. Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί? Τί σου 'κανε?????

Θέλει να το παίζει της υγιεινής...τρώει όλη τη μέρα αυτά τα υγιεινά γευστικότατα μπροκολάκια κουνουπιδάκια...και το βράδυ όταν δεν τον βλέπω σαβουριάζει ότι βρει στο ψυγείο....και μετά μου λέει

"Πρέπει να κάνουμε δίαιτα..." άκου...ειδικά αν του ζητάω σουβλάκι και μου το λέει ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

Γεια σας μανουλινια!!!!

Τι εγινε εδω????Τι πιτογυρα και πανκεικς βλεπω????

Αντζυ εσυ πηρες στενο τζιν αλλα εγω ουτε σε φαρδια δεν μπαινω!Γι αυτο ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!!!!!

Βικυ και εγω του εδινα χυμο πορτοκαλι τις πρωτες μερες και τωρα το βαζω στην φρουτοκρεμα;););)

που είσαι εσύ Λάζαρε? άκουσες μαμ και ανάρρωσες?:tongue::tongue::tongue: Τί κάνεις? πώς πάει το κρύωμα?

GaiGp3.png

που είσαι εσύ Λάζαρε? άκουσες μαμ και ανάρρωσες?:tongue::tongue::tongue: Τί κάνεις? πώς πάει το κρύωμα?

Χαχαχα!!Ειμαι λιγο καλυτερα φιλεναδα!!Ελπιζω να περασει γρηγορα!!Ειδες??Μυριζομαι φαι και ερχομαι!!!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες! Πάλι βιαστικά θα σας γράψω γιατί δεν αντέχω άλλο. Είμαι πτώμα κ πάω για ύπνο. Είχαμε μια γεμάτη μέρα. Κάναμε αρκετές δουλίτσες κ το μεσημέρι πήγαμε στη γιαγιά μου που μας είχε τραπέζι. Είχαμε να την δούμε πάνω από δύο μήνες κ τρελάθηκε με την Αθηνούλα. Τώρα που έχει μεγαλώσει λίγο κ ανταποκρίνεται τόσο καλά τρελαίνονται όλοι. Τι υπέροχα πλασματάκια! Είμαστε τόσο τυχερές!

Συγνώμη που κ παλι δεν θα σχολιάσω. Καληνύχτα μανουλίτσες!

Μάλλον πρεπει να πάω κι εγώ στη γιαγιά μου τη συνονόματη...έχουμε να τη δούμε από το καλοκαίρι...:roll:...κοντεύει τα 100...

Αλλά να σας πω την αμαρτία μου δεν καίγομαι...γιατί είναι της λογικής ότι τα αγόρια είναι παιδιά και μου την δίνει...αλλά δεν είναι σωστό...απλά το είπα έτσι για να το βγάλω από μέσα μου!!!!

Μάλλον πρεπει να πάω κι εγώ στη γιαγιά μου τη συνονόματη...έχουμε να τη δούμε από το καλοκαίρι...:roll:...κοντεύει τα 100...

Αλλά να σας πω την αμαρτία μου δεν καίγομαι...γιατί είναι της λογικής ότι τα αγόρια είναι παιδιά και μου την δίνει...αλλά δεν είναι σωστό...απλά το είπα έτσι για να το βγάλω από μέσα μου!!!!

μμμ κ τα κουριτσια τι ειν?????ζα???

ξερω ξερω...για αυτο τα λεω.....

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...