Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κ απο εμας!

Στρατα καταρχην θα σε παρακαλεσω να γραφεις με πιο μικρα γραμματα γιατι ουτε τυφλες ειμαστε,αλλα χαλανε κ οι σελιδες του καφε κ παω κ ερχομαι για να σας διαβασω.οσο για την ψιλοεπιθεση που εκανες ,νομιζω οτι το παιρνεις πολυ πατριωτικα!εγω προσωπικα ηθελα να παω αλλα ειναι η μονη μερα που ειναι ο αντρας μου μαζι μας στο σπιτι κ προτειμησα να κα8ησω σπιτι μου να δω την οικογενεια μου!!!!!

εγω θηλαζω κ θηλαζω ΠΑΝΤΟΥ!αυτη ειναι νομιζω η καλυτερη διαφημιση,κ οπου μπορω δινω κ συμβουλες κ ''μαθηματα'' σε φιλες εγκυες!κατα τα αλλα ,οποιος θελει να θηλασει θα θηλασει.με το ζορι δεν γινεται τιποτα,ειτε το διαφημισεις,ειτε οχι.

Δεσποινα εγω το διαβασα ρε συ για τον Ανασταση κ σκεφτομουν αυτο που ειπες οτι τα εβλεπες κ δεν εβγαιναν αλλα το παλιοαλτσχαιμερ δεν με βοηθαει.οσο για το μπιμπερο ουτε εμενα παιρνει ,κ ας εχει κ γαλα μεσα.ετσι της πηρα εκπαιδευτηκο ποτηρακι της Nuby με χειρολαβες κ πινει μονη της.τα μισα φευγουν βεβαια αλλα της αρεσει γιατι το εχει κ σαν παιχνιδι.

Νικολιτσα μου πως ειστε????

Ατλαντις μου ο δικος μας παιδιατρος δεν ανεφερε κατι αλλα θα τον ρωτησω στις 16 που θα παμε.οσο για τον αν καθετε μονη ,η δικια μου ειναι με τις μερες της.ποτε ναι,ποτε οχι.της αρεσει πιο πολυ το κα8ισματακι φαγητου ομως.

τι αλλο ειπατε,δεν θυμααμαι.....

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε...

ρε παιδιά ΕΛΕΟς!!!!Στεναχωρημένα το ειπα κ οχι επιθετικά.Δεν καταλαβαινω ολη αυτή την παρανόηση.Απλά επειδή οι περισσότερες θηλάζουμε εδω μεσα κ ξερω πως έχουμε κανει θυσίες ως εδώ κ επειδή χθες ειχα διαφορα να κανω κ καταφερα να μπω ξημερώματα.ΠΕΡΙΜΕΝΑ οτι θα είχατε ενθουσιαστεί κ θα το χατε συζητήσει για το ποιες μπορούν να πανε κ ποιες οχι.Δεν ξεχασα ουτε οτι καποιοι δουλευουν ουτε οτι καποιοι δεν έχουν μεσο κ μου έκανε εντύπωση που δεν υπηρχε αναφορά για το ποια μπορει κ ποια οχι κ τα κεφαλαια γραμματα ηταν για υπενθύμηση κ έμφαση κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ.ισα ισα εγω ένιωσα να εισπράττω ενα υφος επιθετικό οπως άλλες φορές έχω εισπραξει απο καποιες ένα τονο ειρωνικο οταν λέω τη γνώμη μου ή την επιλογή μου σε κατι που διαφωνειτε κ ποτέ δεν εχω κανει θεμα απλα αποστασιοποιούμαι.Εγω ομως δεν ειρωνευτηκα ποτε για επιλογές που δεν ταιριάζουν στη δική μου φιλοσοφία για τί το σέβομαι.Μονο σημερα ειπα γι αυτό επειδή θεωρησα οτι θα σας άρεσε ως ιδέα κ ξαναλέω αν ειχε συζητηθει κ ειχε ειπωθει οτι ναι μεν αλλά δεν μπορούμε ...κλπ ΟΚ απλά δεν ειδα καμία ανφορά κ μου κανε εντύπωση οτι το ξεχάσατε εξου κ τα μεγάλα γράμματα.Αλλιώς δεν ειχα ορεξη να κρινω κανέναν.Περισσόετρο ειχα ανάγκη την χαρά οτι βρισκομαστε κ κάνουμε κατι ομαδικά.Κ οσο για το πατριωτικά ΝΑΙ υπαρχουν στη ζωή μου πράγματα που με παθιάζουν κ τα παιρνω πατριωτικά κ ένα απ αυτά είναι Η ΔΡΑΣΗ κ ένα ακομη το να λειτουργώ ομαδικά.Εξου κ ειχα φανταστει το να παμε καποιοι ως ομάδα.

τΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ειλικρινά αυτη τη στιγμη το τελευταίο που χρειάζομαι ειναι ν αναγκάζομαι να μιλάω για τον κοσμο κ το συμπαν, για το ποια ειμαι κ γιατι ειμαι αυτή που ειμαι.Πραγματικά έχω πολλά κ σημαντικά που έχω να επιλύσω!!!!!!

Χάρηκα που ειδα την φίλη angie,μ άρεσε η εκδήλωση γιατί λιγες κοπέλες έκαναν πολυ κοπο ξενυχτώντας κ τυπώνοντας εδω κ δυο βδομάδες κ στέλνοντας μειλ κ κατάφεραν να ενημερώσουν άπαντες αν κ ειχαν λιγο χρονο κ γενικά είχε πολύ θετικη ενέργεια ολο αυτό,γνώρισα κοσμο κ ηταν συγκινητικά να βρίσκεσαι με κοσμο που μοιράζεσαι τις ίδιες ανησυχίες.Η αντζυ έχει ανανεωθει παρρααα πολύ κ έχει ενα ωραίΟ χρώμα στο μαλλί κ η χρυσάνθη επισης πανέμορφη.Παντως κ η μάνα μου που ηταν εκει ειπε πως ηταν πολύ συγκινητικά!!!!!!

Επισης εγω δεν ειπα ποτε σε κανέναν πως να γράφει ,σε τι μέγεθος,με κεφαλαία ή μικρά κ δεν ήξερα πως περνάμε απο λογοκρισία.Ισως τελικά δεν υπάρχει χωρος για ολους ε;;;;;;;;Κ ο χωρος μοιράζεται ανάλογα με το τι λέμε...κ τωρα θα ενοχλήσει κ το bold!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλίτσες!!!

Πήγαμε τη βολτίτσα μας και επιστρέψαμε!!!!

Η μπουμπού ήπιε πολύ λίγο γάλα και ενώ έχει να κοιμηθεί από το μεσημέρι κάθεται και παίζει...για να κοιμηθεί ούτε που το σκέφτεται!!!!

Δημητρούλα & Ειρήνη αλλεργικό σοκ έπαθε η μαμά μου!!!Οίδημα στο λάρυγγα...στο τσακ την προλάβαμε...κι επειδή το κάνει χρόνια λόγω καρδιάς..μας είπαν ότι πρόσθεσαν και τον Η1Ν1 και κατά μεγάλο ποσοστό είναι από αυτό...Πάντως το έκαναν και ο παππούς, η γιαγιά και ο θείος και δεν έπαθαν τίποτα!!!Να μην σας επηρεάσω!!!!Έτυχε...

Δέσποινα κι εγώ έχω ακούσει ότι πολλά παιδάκια έχουν μυξούλες από τα δόντια...δεν ξέρω εαν ισχύει...πάντως αυτή την περίοδο τα περισσότερα μπεμπάκια είναι έτσι...μη σου πω και μεγάλοι...αφού έχει κ@$#καιρο...

Ειρήνη χρόνια σας πολλά και καλή διασκέδαση!!!!

Αυτά προς το παρόν....Φιλάκια σε όλες!!!!!

φίλες!!!!!!!!!! ως αρχηγος των μανουλίτσων Απριλίου λήγω αυτο το στόρυ εδω!

μη βρισκουμε λόγους να ξεσπάμε τα νευρα και τις πιέσεις μας αλλού...

βουρρρρρ στα κουτσομπολιά της ημέρας και ξεχνάμε ολα τα υπόλοιπα!!γρηγορα ανακαλέστε!χαχα! αντε γιατί θα γκρινιάζω κανα χρόνο μετά!και ξερω οτι δε με αντέχετε!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

φίλες!!!!!!!!!! ως αρχηγος των μανουλίτσων Απριλίου λήγω αυτο το στόρυ εδω!

μη βρισκουμε λόγους να ξεσπάμε τα νευρα και τις πιέσεις μας αλλού...

βουρρρρρ στα κουτσομπολιά της ημέρας και ξεχνάμε ολα τα υπόλοιπα!!γρηγορα ανακαλέστε!χαχα! αντε γιατί θα γκρινιάζω κανα χρόνο μετά!και ξερω οτι δε με αντέχετε!!!

Αντζούλα τρελαίνομαι για κουτσομπολάκια!!!!!Αν θες καμιά γκρινιάρα για συμπαράσταση,εδωωωωωωωωωωωω εγώωωωωωωωωωωωωωωω....

Για πες πώς ήταν σήμερα στο δημόσιο θηλασμό;

Η μπουμπού κοιμήθηκε πριν από λίγο στο καρεκλάκι...Κρεμάστηκε...χαχαχαχαχα...πήγα να τη βγάλω φωτο αλλά ο χαζός ο Χρήστος έβαλε τα γέλια...και σηκώθηκε το παιδί μου...:tongue:

Αντζούλα τρελαίνομαι για κουτσομπολάκια!!!!!Αν θες καμιά γκρινιάρα για συμπαράσταση,εδωωωωωωωωωωωω εγώωωωωωωωωωωωωωωω....

Για πες πώς ήταν σήμερα στο δημόσιο θηλασμό;

Η μπουμπού κοιμήθηκε πριν από λίγο στο καρεκλάκι...Κρεμάστηκε...χαχαχαχαχα...πήγα να τη βγάλω φωτο αλλά ο χαζός ο Χρήστος έβαλε τα γέλια...και σηκώθηκε το παιδί μου...:tongue:

χαχαχα!!καλά πολύ τον έχω συμπαθήσει τον Χρήστο ε!!εμενα η δικιά μου μόλις κοιμήθηκε...ή ετσι δείχνει τουλάχιστον!:roll:

σήμερα στο Σύνταγμα ήταν πολύ ωραία,πολλές μανούλες,πολλά μωρακια-παιδάκια και ..βυζάκια!χαχαχαχα!!!:-D:-Dψωνισα κι εγώ ,βρηκα ενα στοκατζίδικο ysatis και τα χε τσάμπαααααααααα!! τζιν στενό 19 € ,μπλούζες 7-10 € κτλ κτλ

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!

Υπέροχη μέρα σήμερα, σχεδόν καλοκαιρινή!!

Παρότι είχα τρεξίματα το πρωί, όπου με έπιανε ο ήλιος το φχαριστιόμουν!! Την μπουμπού την ανέλαβε ο μπαμπάς της να την βολτάρει όσο έλειπα και μόλις γύρισαν πήγαμε στις κούνιες στον Φλοίσβο και περάσαμε υπέροχα με τον Νικόλα και την Δήμητρα!

Αύριο πρέπει να φτιάξουμε τον χώρο της μπουμπούς στο σπίτι της μαμάς μου που θα την πηγαίνω από Δευτέρα, το σίδερο παίρνει αναβολή μέχρι να μην έχουμε ούτε ... ζώνη σιδερωμένη χαχαχα, ουφ έπηξα στις δουλειές.

Για το μπιμπερό που λέτε, μια το πιάνει μια το σφαλιαρίζει, το ίδιο και με το εκπαιδευτικό ποτηράκι σαν αυτό της Άννης, πάντως την έχω πετύχει να πίνει και 40 ml νεράκι αλλά σπάνιο φαινόμενο. Συνήθως το σφουγγαρίζω από το πάτωμα ή το κρατάει στο στόμα και μετά το φτύνει πάνω στην μπλούζα μαζί με τα σάλια. Θέλω να πιστεύω πως με τον θηλασμό ξεδιψάει κιόλας.....

Για το εμβόλιο της γρίπης Μαρία μου ήθελα να ρωτήσω την παιδίατρο αν μπορώ να το κάνω εγώ που θηλάζω και το ξέχασα. Αν επιτρέπεται θα το κάνω, γιατί έχω βαρεθεί να αρρωσταίνω από τότε που γέννησα. Πάντως ούτε μου πέρασε απ το μυαλό να το κάνω στο μωρό.... υπέθεσα ότι λόγω του θηλασμού τα αντισώματα που θα φτιαχτούν από τα στελέχη του εμβολίου (αν το λέω σωστά) θα περάσουν και στο μωρό. Μπορεί να λέω και βλακείες (το πιθανότερο ... χαχαχαχα). Πάντως το εμβόλιο το έκανε για χρόνια η πεθερά μου και ποτέ δεν αρρώστησε από την κοινή γρίπη παρότι ήταν σε επαφή με παιδάκια αφού ήταν καθηγήτρια.

Άντζυ τί είναι τα πόσιμα εμβόλια??

Αχ σήμερα έκανα μια παρασπονδία και το μετάνιωσα ρε γμτ... της έδωσα 2-3 κουταλάκια πορτοκαλάδα (φρεσκοστιμένη). Της άρεσε ρε γμτ και παρασύρθηκα..... Δίνει κανείς ακόμα πορτοκάλι έστω και ελάχιστο ή έκανα μέγα βλακεία??? Δεσποινα εσένα που σου έχει δώσει το οκ για όλα τα φρούτα έχεις δώσει??

Βασούλα μου περαστικά κοριτσάρα!!!! Θα σε περιμένουμε στην επόμενη εξόρμηση!!!

Αλεξάνδρα μου μακάρι να μας κάνει όμορφες μέρες σαν την σημερινή και παρκοτσάρκες θα κάνουμε πολλές παρεού!!!

Ειρηνάκι να περάσετε τέλεια!!!

Αντζούλα δεν μας είπες πώς τα περάσατε σήμερα? Και για τα ψώνια παρακαλώωωωωωω

Χριστινάκι μπράβο για το φαγάκι σας, τελικά το ακτινίδιο σήμερα είναι σταρ χιχιχι...

Δεσποινάκι(77) περαστικά σας, να φύγουν οι παλιομύξες, να πάνε αλλού!! Με συγκίνησες βραδιάτικα ..... Και εγώ έτσι το νιώθω......

Πλάτιασα ε???????

GaiGp3.png

χαχαχα!!καλά πολύ τον έχω συμπαθήσει τον Χρήστο ε!!εμενα η δικιά μου μόλις κοιμήθηκε...ή ετσι δείχνει τουλάχιστον!:roll:

σήμερα στο Σύνταγμα ήταν πολύ ωραία,πολλές μανούλες,πολλά μωρακια-παιδάκια και ..βυζάκια!χαχαχαχα!!!:-D:-Dψωνισα κι εγώ ,βρηκα ενα στοκατζίδικο ysatis και τα χε τσάμπαααααααααα!! τζιν στενό 19 ? ,μπλούζες 7-10 ? κτλ κτλ

Καλώς την και σε μελέταγα αλλά μέχρι να απλώσω το σεντόνι είχες γράψει....

GaiGp3.png

Στρατα μαλλον εσυ παρεξηγησες τωρα τα πραγματα!φυσικα κ υπαρχει χωρος για ολους εδω.κ οχι δεν ενοχλουν τα bold!ενοχλουν τα τεραστια κεφαλαια γραμματα (που στον γραπτο λογο φαινονται σαν να φωναζεις)τα οποια χαλανε τις σελιδες κ δυσκολευομαστε να διαβασουμε!

καλα κανεις κ παιρνεις πατριωτικα πολλα πραγματα στην ζωη σου ,πολλες το κανουμε,αλλα δεν νομιζω οτι χωραει εδω να μας ''μαλωνεις''.

νομιζω οπως ειπες οτι εχεις χιλια δυο σημαντικοτερα πραγματα να κανεις ,απ το να σκας για το αν θα παμε να θηλασουμε δημοσια κ να σε πειραζει που θα παμε για κουνιες.

ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω κ να μην παρεξηγησεις τα γραπτα μου.

κ για να κανω το χατηρι της Αντζυς το ληγω απο μερους μου εδω.οποιος καταλαβε ,καταλαβε.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βικυ εγω της εχω δωσει μια φορα πορτοκαλι μεσα στην φρουτοκρεμα,αλλα πλεον της δινω καθε μερα μανταρινι.κ σκεφτομουν σημερα να της στιψω χυμο να πιει αλλα το ξεχασα.ο γιατρος ειπε οκ για πορτοκαλι.

αα ξεχασα πηγαμε κ εμεις στις κουνιες σημερα κ η Κλειω ξεκαρδιστηκε στα γελια!πολυ χαρααααα

pSC1p2.png

Άντζυ που είναι το στοκατζίδικο!!!

Βίκυ εγώ της βάζω από την αρχή χυμό πορτοκάλι στη φρουτόκρεμα...άρα και σκέτο δεν υπάρχει πρόβλημα...κάποια φορά μαλιστα της είχα δώσει κι έγλυφε ενώ το κρατούσα και τρελάθηκε....Γι' αυτό το λόγο είχα πάρει και το διχτάκι...αφού είδα ότι δεν τρώει τη φρουτόκρεμα να δοκίμαζα έτσι...το έχω δώσει 2-3 φορές και έχει πετύχει!!!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=265346&itm=1367346&ct=1090109&pid=40#

Μακάρι να κάνει ωραίες μέρες και θα πάμε!!!!

Διαφημίσεις

Βίκυ εγώ της βάζω από την αρχή χυμό πορτοκάλι στη φρουτόκρεμα...άρα και σκέτο δεν υπάρχει πρόβλημα...κάποια φορά μαλιστα της είχα δώσει κι έγλυφε ενώ το κρατούσα και τρελάθηκε....Γι' αυτό το λόγο είχα πάρει και το διχτάκι...αφού είδα ότι δεν τρώει τη φρουτόκρεμα να δοκίμαζα έτσι...το έχω δώσει 2-3 φορές και έχει πετύχει!!!!

τι διχτακι ειναι αυτο???

pSC1p2.png

Βικυ εγω της εχω δωσει μια φορα πορτοκαλι μεσα στην φρουτοκρεμα,αλλα πλεον της δινω καθε μερα μανταρινι.κ σκεφτομουν σημερα να της στιψω χυμο να πιει αλλα το ξεχασα.ο γιατρος ειπε οκ για πορτοκαλι.

αα ξεχασα πηγαμε κ εμεις στις κουνιες σημερα κ η Κλειω ξεκαρδιστηκε στα γελια!πολυ χαρααααα

Βρε το Κλειουλίνι που έκανε κούνια μπέλαααααααααα!!!! Της αρέσει ε? Μπράβο η κοριτσάρα!!! Μακάρι να είμασταν ποιο κοντά να κάναμε κουνίτσα παρεούλα με όλα τα κορίτσια πάνω και κάτω!!!!!!

Ουφ, με ξελάφρωσες τώρα με το πορτοκάλι και το μανταρίνι (στη φρουτόκρεμα το βάζεις ε?)..... Βασικά θα ήταν ωραίο να μας επέτρεπε να πιούμε και εμείς καμιά πορτοκαλάδα να είναι ποιο ντούρα το πρωί που δεν πίνει γάλα. Θα την ρωτήσω την Δευτέρα που θα την πάρω τηλ για το εμβόλιο...

GaiGp3.png

Στρατα μαλλον εσυ παρεξηγησες τωρα τα πραγματα!φυσικα κ υπαρχει χωρος για ολους εδω.κ οχι δεν ενοχλουν τα bold!ενοχλουν τα τεραστια κεφαλαια γραμματα (που στον γραπτο λογο φαινονται σαν να φωναζεις)τα οποια χαλανε τις σελιδες κ δυσκολευομαστε να διαβασουμε!

καλα κανεις κ παιρνεις πατριωτικα πολλα πραγματα στην ζωη σου ,πολλες το κανουμε,αλλα δεν νομιζω οτι χωραει εδω να μας ''μαλωνεις''.

νομιζω οπως ειπες οτι εχεις χιλια δυο σημαντικοτερα πραγματα να κανεις ,απ το να σκας για το αν θα παμε να θηλασουμε δημοσια κ να σε πειραζει που θα παμε για κουνιες.

ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω κ να μην παρεξηγησεις τα γραπτα μου.

κ για να κανω το χατηρι της Αντζυς το ληγω απο μερους μου εδω.οποιος καταλαβε ,καταλαβε.

μπράβο φίλη!! σου αξίζει ενα πιτόγυρο τώρα για επιβράβευση!χαχα!!

είναι με το που τελειώνει η Ερμού!τον δρομο οπως καταλαβαινεις δεν τον ξερω,αλλα θα ρωτησω τη μαμά μου!χαχα

ναιιιιιιι!!να πάμε κούνιες!Κι εγώ θέλω!

Άννυ ελπιζω για το καλό σου να φωτογραφισες το Κλειουλίνι στις κούνιες ε!!

Βικάκι πορτοκάλι ηταν το 1ο που μου πε η γιατρος να ξεκινησω με την έναρξη στερεών! 1 κουτ τη μια μέρα,2 την άλλη κοκ ωσπου να φτασει να πίνει χυμό απο ένα πορτοκάλι και να προσθέτω φρούτα! άρα καλά έκανες κι έδωσες στο Λουσάκι ,τίποτα δεν παθαίνει!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

τι διχτακι ειναι αυτο???

Σαν πιπίλα είναι που αντί για θηλή έχει ένα διχτάκι που βάζεις φρούτο και ρουφάει το ζουμάκι το πιτσίνι χωρίς να τρώει την σάρκα. (το έχω στην αχρηστία όμως, γιατί το ξέχασα??????? )

GaiGp3.png

τι διχτακι ειναι αυτο???

Άννυ μου είναι τέλειο!!!Λέει βέβαια 10+...

Όμως αν δεν τρώει το φρούτο ή αν ξεκινήσουμε να τους δίνουμε κανένα μπισκοτάκι...για να μην έχουμε όλη την ώρα το φόβο για κανένα κομματάκι...τους βάζουμε αυτό που θέλουμε στο διχτάκι και δεν έχουμε το φόβο να πνιγεί...;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...