Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μάνες, θυμωμένες και μη, παρεξηγημένες ή οχι... Χιχιχι

Λοιπόν, ο Νικόλας μου θηλάζει ακόμα και το κάνω και για τους 2 μας. Του προσφέρω, θεωρώ, το καλύτερο δυνατό γάλα γι'αυτόν και προστατεύω και τον εαυτό μου. Φαντάζομαι το νόημα της συνάντησης είναι η διαφήμιση του θηλασμού. Νομίζω ότι εκεί που συχνάζουν οι μαμάδες...(βλ. παιδικές χαρές) εκεί είναι το καλύτερο μέρος να θηλάσει το παιδί αν θέλουμε να διαφημιστεί ο θηλασμός. Τι δουλειά έχει το Σύνταγμα;;;; Ενιγουέι, από την άλλη όποια έχει μέσο και θέλει πάει.

Μαρία (ατλαντίς) κι εμένα ο Νικόλας δεν τρώει το φρούτο αλλά δεν αγχωνομαι. Σιγά σιγά θα βρούμε ποια φρούτα του αρέσουν περισσότερο. Προς το παρόν η γιατρός λέει μόνο μήλο και αχλάδι. Να σου πω την αλήθεια πάντως αυτά τα αχλάδια δεν μου αρέσουν ούτε εμένα αλλά στα βιολογικά είναι περιορισμένες οι ποικιλίες.

Οσο για το εμβόλιο δεν μου έχει πει κάτι η γιατρός. Την Παρασκευή που θα πάμε θα τη ρωτήσω.

Για τη στράτα η γιατρός μου είναι υπέρ από τη στιγμή που σηκώνεται μόνος του. Αλλά δεν έχουμε πάρει και μάλλον δε θα πάρουμε. Εχουμε δίλημμα.

Σήμερα ξεκινάμε λαχανικά! Ελπίζω να μην έχουμε δυσκοιλότητα... Δεσποινάκι εντάξει ο μικρός τώρα;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλομωρακια

καλο σ/κ να εχουμε!...ειπαν και οτι θα εχει ηλιο και 26 βαθμους, οτι πρεπει για βολτα!

Προς το παρον εγω εχω μπλεξει με τις δουλειες...τα χοντρα κανω δηλαδη, μη μεινει και ασφουγγαριστα...

Αλλωστε πρεπει καποια στιγμη να ξεκινησω και τον καλωπσμο μου για τη μοιραια βραδια!..χαχαχα

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Δέσποινα συγγνώμη εγώ δεν το είχα διαβάσει οτι ο Αναστάσης έχει προβλημα... Σου λέω αλήθεια επειδη δεν μπαίνω συνέχεια πολλές φορές δεν προλαβαίνω να διαβάσω όσα εχετε ποστάρει :oops::oops::oops: Απο αυτά που διάβασα του έδωσες ακτινίδιο και ενεργήθηκε??? Σκεφτομαι να δίνω κι εγώ (εμεις δεν εχουμε πρόβλημα) απλά μου έχει στείλει ο πεθερος ποσα κιλά ακτινιδια!!!!

Εμείς χθες περάσαμε πολύ ωραία στους κουμπάρους μας και γυρίσαμε 1.30 η ώρα!!! Σημερα θα πάμε στον γαμπρο που έχει γιορτή την Δευτερα!

Να σας πω κι ένα θέμα που έχω με τον μικρό μου: Δεν τρώει το βραδινό γάλα... Κοιμαται νηστικός και στενοχωριέμαι. Δηλαδη τρωει την κρέμα στις 6 και μετα τίποτα και κοιμάται το πουλάκι μου... Τι να κάνω???

Και τι ωρα ξυπναει την αλλη μερα? Δεν ειναι πολλες οι ωρες για να μενει νηστικος? Δοκιμασες κι αρκετα αργα?...11-12 παραδειγμα? Μηπως η κρεμα τον χορταινει πολυ? Αν του εκανες λιγοτερο?

Οσο για τη δυσκοιλιοτητα, εκτος απο το ακτινιδιο που βοηθαει, προπαθηστε να μη δινετε καθε μερα και μηλο και μπανανα... Μια μερα μηλο με αλλα φρουτα, και μια μερα μπανανα...και βεβαια σε μικροτερη ποσοτητα απο οτι τα αλλα.

Να ρωτησω....σας εχει πει κανεις για μανγκο??? Μου ειπε μια φιλη μου οτι η παιδιατρος της ειχε πει οτι το μανγκο εχει οσες βιλταμινες εχουν ολα τα αλλα φρουτα μαζι!!! Βεβαια η μικρη της ειναι πια 6 και δε θυμαται σε ποια ηλικια το ξεκινησε. Επειδη το ξεχασα, αν εχετε αμεσα ρντβ ρωτηστε κι εσεις τον παιδιατρο σας να δουμε τι θα πει.

QuW0p3.png

Μαράκι μου καλημέρα!!! κι εμένα βάλε τη μπίσκιτ στο κλαμπ της Γεωργίας -της αφαγίας!! βλέπει τα φρούτα,κάνει λες κι είναι δηλητήριο,τρωει μια κουταλιά!βλέπει την κρέμα το απόγευμα ,κάνει λες κι είναι φαρμάκι,τρώει 2 κουταλιές εννιοτε! ουφ..τι να κάνουμε,θέλουν να γινουν μοντέλα!για το εμβόλιο δεν εχω ιδέα,θα πάω τέλος του μήνα να δω αν θ αμου πει κι εμένα κάτι! αλλά η κάθε παιδίατρος κάνει τα δικά της,οπως εμένα ας πουμε που χουμε κάνει 2 έξτρα εμβόλια πόσιμα για στομαχοιώσεις τέλοσπάντων! αλλοι δεν τα κάνουνε!

Κι εγω τα εκανα και στα 2 παιδια αυτα, αλλα νομιζα οτι τα προτεινουν σε οσες δε θηλαζουν κυριως... Οτι η κάθε παιδίατρος κάνει τα δικά της...ειναι το μονο σιγουρο!

α,καλή είναι κι η δικιά σου!!!!!!!

............

όσο για το εμβόλιο,σας παρακαλώ όλες,όταν πάτε στο γιατρό σας ρωτήστε,να δούμε τι θα σας πουν,σας ικετευω...........

Γιατι σε εχει πιασει τετοιος πανικος? Ακουσες για πολλες παρενεργειες η κατι τετοιο? Αν καταλαβα εισαι δασκαλα?... Εμενα η παιδιατρος ειχε λυσσαξει στο Στελιο ρωτουσε και ξαναρωτουσε αν εχω "σχεση" με παιδια για να του κανουμε το αντιγριπικο... Και τωρα στη μπεμπα τα ιδια, ρωτουσε συνεχεια αν τον πηγα παιδικο το Στελιο για να εμβολιαστουμε "οικογενειακως"

Σας ζαλισα με τα κατεβατα μου πρωι πρωι

Παω να τελειωσω τις δουλειες μου.

QuW0p3.png

Καλημερα φιλες μανουλες!!!!

Πολλες ξενυχτισσες εχθες ε???

Αλεξανδρα χαρουμενα μηνογενεθλια στην Αννουλα!!

Δεσποινα sorry!!Να πω την αληθεια δεν το θυμομουνα καθολου το θεμα της δυσκοιλιοτητας του Ανασταση!Χαιρομαι που ειναι καλυτερα τωρα!!Οσο για το ακτινιδιο εμενα μου το εχει απαγορευσει μαζι με την φραουλα γιατι λεει ειναι το νουμερο 1 αλλεργιογονο!Αλλα οπως παντα ο καθε γιατρος τα δικα του!Με το μπιμπερο μονο νερο του εχεις δωσει και δεν το πινει?Γιατι αν εχεις δωσει γαλα και ειναι οκ ισως ειναι αυτο που λες οτι δεν του αρεσει επειδη ειναι αγευστο.Μην μας παρεξηγεις ξερεις οτι το αλτσχαιμερ δινει και παιρνει εδω μεσα!!;);)

Αννη(andria)Αυτο το να τρωει ελαχιστα και να κοιμαται μου το εκανε και εμενα καποιες μερες και προσπαθουσα να τον κρατησω λιγο παραπανω να πεινασει και ετσι ετρωγε;);)Τωρα βεβαια ο γιατρος μου εχει πει οτι οταν πειναει το παιδι θα φαει(οπως και εμεις)αν δεν πειναει δεν το πιεζεις!Οποτε μην στεναχωριεσαι!!

Αντζυ καλα να περασεις φιλεναδα στα ψωνια σου και την συναντηση!!!

Βικυ για ακομα μια φορα σουπερ το πρωινο!!!Ευχαριστουμε!!

Εγω τελικα συναχωθηκα!!!!Συνεχιζω χαπακωμα και λιγα ζεστα και παρακαλαω να μην κολησω το μικρουλι μου!Εχω τεντα ανοιχτα παραθυρα μιας και εχει ζεστη και ελπιζω να μεινει μονο σε εμενα!Αμαν με τον Κ@λοκαιρο!

Δημητρουλι μου καλα να περασετε οσες πατε Φλοισβο!!Ζηλευω πολυ!!!Αν ημουνα καλα θα ερχομουνα με 1000!!!!

Παλι κατι ξεχναω το ξερω!!!Eχετε βαρεθει να το ακουτε ή μαλλον να το διαβαζετε!!!!Φιλακια μανες!!!Sorry αν σας κουρασα!!!!

καλησπερα κ απο εμας!

Στρατα καταρχην θα σε παρακαλεσω να γραφεις με πιο μικρα γραμματα γιατι ουτε τυφλες ειμαστε,αλλα χαλανε κ οι σελιδες του καφε κ παω κ ερχομαι για να σας διαβασω.οσο για την ψιλοεπιθεση που εκανες ,νομιζω οτι το παιρνεις πολυ πατριωτικα!εγω προσωπικα ηθελα να παω αλλα ειναι η μονη μερα που ειναι ο αντρας μου μαζι μας στο σπιτι κ προτειμησα να κα8ησω σπιτι μου να δω την οικογενεια μου!!!!!

εγω θηλαζω κ θηλαζω ΠΑΝΤΟΥ!αυτη ειναι νομιζω η καλυτερη διαφημιση,κ οπου μπορω δινω κ συμβουλες κ ''μαθηματα'' σε φιλες εγκυες!κατα τα αλλα ,οποιος θελει να θηλασει θα θηλασει.με το ζορι δεν γινεται τιποτα,ειτε το διαφημισεις,ειτε οχι.

Δεσποινα εγω το διαβασα ρε συ για τον Ανασταση κ σκεφτομουν αυτο που ειπες οτι τα εβλεπες κ δεν εβγαιναν αλλα το παλιοαλτσχαιμερ δεν με βοηθαει.οσο για το μπιμπερο ουτε εμενα παιρνει ,κ ας εχει κ γαλα μεσα.ετσι της πηρα εκπαιδευτηκο ποτηρακι της Nuby με χειρολαβες κ πινει μονη της.τα μισα φευγουν βεβαια αλλα της αρεσει γιατι το εχει κ σαν παιχνιδι.

Νικολιτσα μου πως ειστε????

Ατλαντις μου ο δικος μας παιδιατρος δεν ανεφερε κατι αλλα θα τον ρωτησω στις 16 που θα παμε.οσο για τον αν καθετε μονη ,η δικια μου ειναι με τις μερες της.ποτε ναι,ποτε οχι.της αρεσει πιο πολυ το κα8ισματακι φαγητου ομως.

τι αλλο ειπατε,δεν θυμααμαι.....

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες μανουλες!!!!

Δεσποινα sorry!!Να πω την αληθεια δεν το θυμομουνα καθολου το θεμα της δυσκοιλιοτητας του Ανασταση!Χαιρομαι που ειναι καλυτερα τωρα!!Οσο για το ακτινιδιο εμενα μου το εχει απαγορευσει μαζι με την φραουλα γιατι λεει ειναι το νουμερο 1 αλλεργιογονο!Αλλα οπως παντα ο καθε γιατρος τα δικα του!Με το μπιμπερο μονο νερο του εχεις δωσει και δεν το πινει?Γιατι αν εχεις δωσει γαλα και ειναι οκ ισως ειναι αυτο που λες οτι δεν του αρεσει επειδη ειναι αγευστο.Μην μας παρεξηγεις ξερεις οτι το αλτσχαιμερ δινει και παιρνει εδω μεσα!!;);)

κ εγω εχω ακουσει για τις φραουλες αλλα ο γιατρος μας μας ειπε πως μπορουμε πλεον να φαμε τα παντα απο φρουτα κ λαχανικα ακομα κ φραουλες απλα ειναι εκτος εποχης οποτε του χρονου! οσο για το ακτινιδιο αποδειχθηκε οχι μονο μη αλλεργιογονο αλλα κ θαυματουργο:mrgreen: με το μπιμπερο προσπαθησα να του δωσω κ χαμομηλι αλλα παλι τιποτα. τελευταια φορα που ηπιε απο μπιμπερο ηταν πριν 3 μηνες που ειχα βγαλει γαλα με το θηλαστρο για να παω κομμωτηριο. ή ξεχασε ή δεν θελει την ωρα που του δινω. θα δουμε...

ουφ! παω να ετοιμαστω για να παμε Αλεξ/πολη να ψηφισω αυριο κ στο γυρισμο απο Ξανθη να ψηφισει κ ο Γ. ιδεα δεν εχω ποιον θα σταυρωσω!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!

Μπήκα το πρωί να σας διαβάσω αλλά δεν πρόλαβα!!!!Πήγαμε σε μια δουλίτσα και γυρίσαμε πριν από λίγο!!!!

Η μπουμπού δεν λέει να σταματήσει να "μιλάει"...Γλιστρίδα το ζουζουνάκι μου!!!!

Από φαγητό τα πάμε πολύ καλά τις τελευταίες μέρες!!!!Μόνο τη φρουτόκρεμα δεν τρώμε!!!!Αλλά που θα πάει θα τη μάθει...

Βεβαια σήμερα της έδωσα αυτή της Nestle (μήλο,μπανάνα,πορτοκάλι)...Η μπέμπα την έφαγε πιο ευχάριστα απ' ότι αυτή που της φτιάχνω...όμως εμένα μου βρώμαγε και δεν θέλω να της την ξαναδώσω!!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!!:D

Τάνια μου όλο το διαβάζω κι όλο ξεχνάω να σου ευχηθώ!!!!Η ώρα η καλή!!!!Και να περάσετε τέλεια στο γαμήλιο!!!!

Άντζυ και Στράτα πώς ήταν σήμερα;Φαντάζομαι θα ήταν πολύ ωραία!!!!Βγάλατε φωτογραφίες;

Μερικές φορές αλλιώς θέλουμε να πούμε κάποια πράγματα και όταν τα γράφουμε φαίνονται λίγο πιο επιθετικά (ειδικά με κεφαλαία)...αλλά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν παρεξηγήσεις!!!!:wink:...

Βικάκι και Δημητρούλα θα ήθελα πολύ να έρθουμε για κούνιες αλλά δεν προλάβαμε!!!!Μακάρι και τις επόμενες μέρες να κάνει τέτοιο καιρό και να κανονίσουμε καφεδάκι και κούνιες μαζί!!!!:D

Άντζυ δεν το βρήκα σε κανένα Σκλαβενίτη το καθρεφτάκι!!!!!:(

Δέσποινα κι εμείς είχαμε πολύ μικρότερο πρόβλημα με τα κακάκια!!!Και αν δω ότι μια μέρα δεν κάνει βάζω ακτινίδιο όπως μου είχε πει ο γιατρός!!!!Να σας πω την αλήθεια φοβόμουν να βάλω τα σπόρια και έβαζα μόνο το γύρω γύρω!!!!Αλλά ενεργούσε κανονικά!!!!Την επόμενη μέρα πάντα η μπουμπού είναι σκ@%$μηχανή!!!!:tongue:Και γι' αυτό μετά για κάποιες μέρες δεν τολμάω να της ξαναβάλω...Μόνο αν δω να σφίγγουν πολύ....Τι λέω μεσημεριάτικα..:roll:

Πάντως όταν το είχα συζητήσει με το γιατρό εαν έχει να ενεργηθεί πολλές μέρες μου είχε πει για μικροκλίσμα...αλλά δεν χρειάστηκε!!!

Όσο για το νερό...εαν και πίνει με μπιμπερό το γάλα αφού δεν θηλάζω...το νερό δεν το πίνουμε...με μεγάλη προσπάθεια!...και αυτό ελάχιστα!!!!

Atlantis (Μαρία αν δεν κάνω λάθος) θα σας μάθω...που θα πάει;;;...Εγώ μετά από αυτό που έπαθε η μαμά μου δεν πρόκειται να το κάνω του παιδιού...Φυσικά είναι θέμα οργανισμού...έτυχε...αλλά εγώ φοβάμαι...ότι πει η γιατρός σου!!!!!

Θα ρωτήσω κι εγώ τον παιδίατρο στις 22 που θα πάμε να μου πει τη γνώμη του...

Δημητρούλα φάγατε λαχανικά;;;Πως τα πήγε ο Νικόλας;

Andria κι εμένα μου το έκανε αυτό με το γάλα για 2 μέρες!!!!Δεν μου έπινε καθόλου το βράδυ!!!Και ξύπναγε την άλλη μέρα το πρωί κανονικά!!!!Αλλά δεν μου το ξαναέκανε!!!

Neraidoula περαστικά!!!

Συγγνώμη για το κατεβατό αλλά ήθελα να γράψω σε όλες!!!!

Φιλάκια!!!!!

Hello!

Γυρίσαμε κι εμείς από τη βόλτα μας. Ωραία περάσαμε!

Αλεξάνδρα θυμισε μου τι είχε πάθει η μαμά σου από το εμβόλιο.

Οσο για τα λαχανικά δεν πήγε καλά. Βέβαια πρώτη μέρα ήταν κι έτσι δεν απογοητεύομαι. Θα τα μάθει σιγά σιγά. Δεν βιαζόμαστε όσο υπάρχει γαλατάκι.

X4pTp3.png

Με πηρε και μιση ωρα να διαβασω απο προχθες που εχω να μπω..λοιπον για να θυμηθω τωρα, Νικολ πολυ χαιρομαι για το κοριτσακι μας, ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα και οτι θα εχουμε ευχαριστα νεα!Αγγελικη αστον να λεει το συζυγο, αμα του ντυθεις και ετοιμασεις καμια εκπληξουλα μεσα θα ναι, σιγα με τετοια γυναικα κουκλα και σεξυ μην πει οχι!(χρονια σας πολλα πολλα!!)

Και εγω εδω και 6,5 μηνες θηλαζω αποκλειστικα, διαφημισω και υπερασπιζομαι το θηλασμο σε ολες τις γυναικες που θα γινουν μανουλες και αν μπορω παρεβρισκομαι σε τετοιες συναντησεις, αλλα οπως λενε και τα κοριτσια καποιες φορες ειναι δυσκολο με τη δουλεια, το παιδι κτλ.

Δεσποινακι νομιζω οτι καλα κανεις με το ακτινιδιο και εγω στην αρχη του εβαζα μερα παρα μερα και του το θερισα το εντερακι του οποτε τωρα βαζω μια φορα την εβδομαδα ακτινιδιο και μια δαμασκηνο οποτε ειμαστε καλα.Νομιζω οτι οντως μηλα μπανανες και πατατες προκαλουν δυσκοιλιοτητα αλλα ισως ειναι παροδικο, δηλαδη λογω εισαγωγης των στερεων.Εμενα μπουκαλι πινει νερακι, καλα μη φανταστεις γουλιες αλλα γενικα πινει, να σου πω ομως οτι πινει πιο ευκολα σε αλλους απο οτι σε εμενα, μαλλον λογω θηλασμου και αυτο.Λοιπον πρεπει να βρεθουμε βρε κοριτσια , με το καλο να παντρευτει και η Τανιτσα και να κανονισουμε συναντηση οπου θελετε.

Εμεις απο εχθες εχουμε καταροη,ειμαστε συνεχεια με το ρουφιχτιρι, ευτυχως επειδη του το χρησιμοποιουμε απο νεογεννητο δεν κλαιει οταν του το χωνουμε στη μυτουλα, αδιαφορει μπορω να πω.Εχει πολλη βλεννα ομως ρε γαμωτο, αλλα ευτυχως ουτε πυρετο ουτε βηχα.Τωρα η ενα απλο κρυωμα ειναι(η πεθερα δεν το δεχεται βεβαια οτι το εβγαλε το παιδι εξω και κρυωσε) ή απο τα δοντακια του (ετσι μου ειπαν οτι οταν ειναι να βγαλει δοντια εχει πολλη μυξουλα, ισχυει;).

Τελος να πω οτι και εγω σας αγαπω πολυ (το ριξαμε στις εξομολογησεις..) και οταν μιλω στον αντρα μου για εσας αναφερομαι ως "οι φιλες μου στο ιντερνετ.." κανανε αυτο ή μου γραψανε το αλλο...ειμαι πολυ τυχερη που σας εχω συντροφια στα δυσκολα και στα ευκολα!

Διαφημίσεις

Δεσποινακι να σε ρωτησω και κατι ακομα, στις 17 Δεκεμβριου που θα πατε στο Βαγγελη πατε για εμβολιο;Γιατι εμας το εβαλε Γεναρη και αναρωτιομασταν μηπως εκανε λαθος, μας φανηκε αργα...

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ειρήνη, Βάσω και Αλεξάνδρα σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!!! Χθες βραδυ του έδωσα ενώ ήταν κοιμησμενος αργα και ήπιε μονο 50μλ και ξυπνησε το πρωι κανονικα!!!

Οσον αφορά το εμβολιο για την γρίπη εχω διαβασει στο βιβλιαριο υγειας του παιδιού οτι το κάνουν μόνο τα παιδια που είναι επιβαρυμένα από θέμα υγείας.. Θα ρωτήσω κι εγω βεβαια οταν παω!

Νεράκι δεν μου πινει κι εμενα αλλά δεν αγχωνομαι! Ξερετε κανέναν που να μην του αρεσει το νερο???

Σας αφήνω γιατι ο αντρας μου, μου φέρνει τον μικρό δίπλα επιτηδες και μου πειραζει το laptop :tongue::tongue::tongue:

Φιλια σε όλες!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Τι κανετε μανουλακια?

Εμεις πριν λιγο πηγαμε τα παιδια στη μαμα μου κι ετοιμαζομαι να βγουμε "να το γιορτασουμε"

............

Atlantis (Μαρία αν δεν κάνω λάθος) θα σας μάθω...που θα πάει;;;...Εγώ μετά από αυτό που έπαθε η μαμά μου δεν πρόκειται να το κάνω του παιδιού...Φυσικά είναι θέμα οργανισμού...έτυχε...αλλά εγώ φοβάμαι...ότι πει η γιατρός σου!!!!!

Θα ρωτήσω κι εγώ τον παιδίατρο στις 22 που θα πάμε να μου πει τη γνώμη του...

Συγγνώμη για το κατεβατό αλλά ήθελα να γράψω σε όλες!!!!

Φιλάκια!!!!!

Εχω χασει επεισοδια...Επαθε κατι η μαμα σου απο το αντιγριπικο εμβολιο?!!!! Αλλεργια ή κατι άλλο? Η μαμα μου ειναι πνευμονοπαθης και καθε χρονο λυσσαει ο πνευμονολογος να το κανει το εμβολιο αλλα η μαμα μου ειναι αλλεργικη και φοβαται κ δεν το εχει τελικα ποτε.

Πριν 2 βδομαδες απο ιωση τη γυρισε σε λειμωξη αναπνευστικου (ειναι επιρρεπης βλεπεις) και το αποτελεσμα ηταν νοσοκομειο και να κοιμαται παλι με τη συσκευη οξυγονου για 10 μερες! Με αυτη την αφορμη σκεφτηκαμε πως θα επρεπε φετος να κανει το εμβολιο...

Με ανησυχειτε ομως με αυτα που γραφετε...

Σορρυ κι εγω με τη σειρα μου για το κατεβατο...αλλα αγχωθηκα!

Ονειρα γλυκα σε ολες τις μανουλιτσες και τα μπεμπουλακια!

QuW0p3.png

Καλησπέρα!

Ειρήνη εμένα οι γονείς μου τα τελευταία 5 χρόνια το κάνουν ανελλιπώς και δεν έχουν αρρωστήσει καθόλου! Ευτυχώς δεν μας έχει τύχει τίποτα. Αλεξάνδρα για πες τι έγινε με τη μαμα σου.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...