Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Δέσποινα συγγνώμη εγώ δεν το είχα διαβάσει οτι ο Αναστάσης έχει προβλημα... Σου λέω αλήθεια επειδη δεν μπαίνω συνέχεια πολλές φορές δεν προλαβαίνω να διαβάσω όσα εχετε ποστάρει :oops::oops::oops: Απο αυτά που διάβασα του έδωσες ακτινίδιο και ενεργήθηκε??? Σκεφτομαι να δίνω κι εγώ (εμεις δεν εχουμε πρόβλημα) απλά μου έχει στείλει ο πεθερος ποσα κιλά ακτινιδια!!!!

Εμείς χθες περάσαμε πολύ ωραία στους κουμπάρους μας και γυρίσαμε 1.30 η ώρα!!! Σημερα θα πάμε στον γαμπρο που έχει γιορτή την Δευτερα!

Να σας πω κι ένα θέμα που έχω με τον μικρό μου: Δεν τρώει το βραδινό γάλα... Κοιμαται νηστικός και στενοχωριέμαι. Δηλαδη τρωει την κρέμα στις 6 και μετα τίποτα και κοιμάται το πουλάκι μου... Τι να κάνω???

καλημερα κοριτσια κ απο μας!

Αννυ εδωσα ακτινιδιο κ εκοψα για λιγες μερες μπανανες κ μηλα. βαλε κ εσυ λιγακι μαζι με αλλα φρουτα. εχει πολλες βιταμινες εκτος του οτι βοηθαει στα κακακια.(πλακα εχουν με τα σπορακια:tongue:)

ποσο ζηλευω για τη συναντηση θηλασμου! μακαρι να ειχε κ εδω,θα πηγαινα σιγουρα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Δέσποινα, έχεις δίκιο... Και ήθελα να σε ρωτήσω και διάφορα και ξεχάστηκα...

Νεράκι πίνει αρκετό; Και το πρόβλημα άρχισε με τις στερεές; Το κλύσμα δεν το σκέφτεσαι αφού φτάνει σε τέοιο σημείο; Τον ψυχουλάκο να ταλαιπωρείται τόσο... Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί άλλο! :D

Ιωαννα το προβλημα αρχισε κυριως οταν αρχισε τα λαχανικα,μαλλον την πατατα κ σε συνδιασμο με τις μπανανες κ τα μηλα παραεσφιξαν. νερο δεν πινει πολυ αλλα νομιζω με το θηλασμο δεν εχουν προβλημα ελλειψης. το κλυσματακι το σκεφτηκα αλλα αφου τα καταφερε τη γλυτωσε προς το παρον:mrgreen:

pHNqp3.png9S1np2.png

και να συμφωνήσω με τη φίλη Βίκυ ,Στράτα μου,κι εμείς με αγάπη στο λέμε .δεν ξέρεις η καθεμια απο δω τι περνάει και πως δεν έχουμε πολλές απο μας χρόνο ούτε για μπάνιο..επίσης η απουσία σου τόσο καιρό σε κάνει να μην ξέρεις πολλά απο αυτά που λέμε γιατι προφανώς δεν έχεις χρόνο να τα διαβάσεις.αντίστοιχα και κάποιες δεν έχουν χρόνο να περάσουν με τα μωρά τους,αλλες δεν έχουν μέσο..και πολλά ακόμα..οπότε και να θέλουν να υποστηίξουν το θηλασμό,τον υποστηρίζουν με κάθε τρόπο μόνες τους,σπίτι τους,στις φίλες τους κοκ.

εγώ έτυχε να μπορώ σήμερα και θα πάω.αλλά δε θα στεναχωρηθώ κιολας για όσες δε μπορέσουν να ρθουν!σιγά!δε χανόμαστε!καλά να μαστε,υγεία να χουμε και συναντήσεις θα υπάρξουν σωρό!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ει,τι συμβαίνει εδώ?

θα αρπαζόμαστε και μεταξύ μας τώρα?:tongue:

για μαζευτείτε κοριτσάκια αλλιώς δε βγαίνουμε αυλή-όπως λέω στα παιδάκια μου στο σχολείο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:κι έχει τόσο ωραία μέρα!!!!!!!

ναι,είναι σπουδαίες οι σημερινές εκδηλώσεις,αλλά το πιο σημαντικό είναι που μπορέσατε να δώσετε και ακόμα δίνετε στα παιδιά σας το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε ποτε να τους κάνετε!!!!!!

Δέσποινα μην τις ακούς,και καλά όλες δεν το θυμηθηκαν!είναι γαιδούρες παιδί μου,άστες!εμένα δεν τρώει το παιδι και δεν τις νοιάζει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ,καλή μου,ξέρω τι ζόρι ειναι η δυσκοιλιοτητα,το περάσαμε τη μέρα της βάπτισής της,είχε 3 μέρες να τα κάνει και ούρλιαζε μια ώρα για να τα κάνει,εμεις απο πάνω της ντυμένοι,βαμμένοι,να την ενθαρρύνουμε,ένα δραμα....

μετά από πόσες μερες ενεργήθηκε το πουλάκι μου?το παθαίνει συνεχεια?εύχομαι όχι...

πήγαμε χθες στη γιατρό μας,καναμε εμβολιο.όλα καλά,δόξα το Θεούλη πήρε βάρος και συνεχίζουμε τις προσπάθειες,αλλά μου είπε θα δυσκολευτούμε πολύ να φάει:(:(:(:(:(

το θέμα μου τώρα είναι που μας είπε να της κάνουμε τον επόμενο μήνα το αντιγριπικό εμβόλιο......................................................................

ακούω,το έχει κάνει καμιά σας??????????????

της είπα οτι έχω ακούσει οτι έχουν βάλει μέσα στελέχη της γρίπης Α και μου είπε οτι το έχει ψάξει πολύ και π ρ ε π ε ι να της το κάνουμε.

της έχω εμπιστοσύνη,έψαξα πάααρα πολύ για να καταλήξω σε αυτήν την γιατρό και ξέρω οτι ψάχνεται πολύ για όλα,αλλά διστάζω...

μου ειιπε οτι αν επιμένουμε δεν θα το κάνουμε,αλλά για την ασφάλεια του μωρού πρέπει να γίνει.

h e l p

τι να κάνω???????????????????????????????????????????????

Στρατα περαστικά και μη μασάς!οτι κι αν συμβαίνει κράτα γερά,ο γιος σου σε έχει ανάγκη!

Αντζυ μου επειδή οι άντρες δε θέλουν κόπο,θέλουν τρόπο καλοπιασέ τον και μην αφήσεις να περάσετε έτσι,με το σοι την πρώτη σας επέτειο..ε,ρε κάτι μυαλά που κουβαλάνε οι άντρες:roll:

καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Ιωαννα το προβλημα αρχισε κυριως οταν αρχισε τα λαχανικα,μαλλον την πατατα κ σε συνδιασμο με τις μπανανες κ τα μηλα παραεσφιξαν. νερο δεν πινει πολυ αλλα νομιζω με το θηλασμο δεν εχουν προβλημα ελλειψης. το κλυσματακι το σκεφτηκα αλλα αφου τα καταφερε τη γλυτωσε προς το παρον:mrgreen:

ωχ,ωχ,ωχ,τώρα είδα το ποστ σου...τρέμω για το τι μας περιμένει όταν φαει κανονικά.................

ελπίζω τουλάχιστον εσείς να μην ξαναέχετε πρόβλημα....

α!ευχαριστώ όσες μου απάντησαν χθες!!!!!

Δέσποινα,κάτσε να τις καλοπιάσω γιατί τις είπα και γαιδούρες πριν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

''εσείς κι εγώ...

Μαράκι μου καλημέρα!!! κι εμένα βάλε τη μπίσκιτ στο κλαμπ της Γεωργίας -της αφαγίας!! βλέπει τα φρούτα,κάνει λες κι είναι δηλητήριο,τρωει μια κουταλιά!βλέπει την κρέμα το απόγευμα ,κάνει λες κι είναι φαρμάκι,τρώει 2 κουταλιές εννιοτε! ουφ..τι να κάνουμε,θέλουν να γινουν μοντέλα!για το εμβόλιο δεν εχω ιδέα,θα πάω τέλος του μήνα να δω αν θ αμου πει κι εμένα κάτι! αλλά η κάθε παιδίατρος κάνει τα δικά της,οπως εμένα ας πουμε που χουμε κάνει 2 έξτρα εμβόλια πόσιμα για στομαχοιώσεις τέλοσπάντων! αλλοι δεν τα κάνουνε!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

φιλεναδίτσες μου επιστρέψαμε σπίτι.το φάρμακο το δέχτηκε η μικρή και Τετάρτη ξαναμπαίνουμε να κάνουμε εγκεφαλογράφημα Πέμπτη...σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ και Άντζυ,Βάσω,Δήμητρα και Βίκυ δεν έχω λόγια.δυστηχώς αρρωστήσαμε και εγώ και η Αναστασία και είμαστε για παιδίατρο...σας φιλώ όλες...

κοριτσάκια μας περαστικά σας!αρπάξατε καμιά ιωσούλα,ε?θα περάσει,εύχομαι πολύ γρήγορα!!!!!!!

χαρήκαμε πολύ πολύ με τα νέα σας!!!!

μακάρι αυτό το εγκ/μα να είναι το καλύτερο δυνατό!!

η σκέψη μας είναι πάντα κοντά σας.

καλή δύναμη φιλενάδα!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Μαράκι μου καλημέρα!!! κι εμένα βάλε τη μπίσκιτ στο κλαμπ της Γεωργίας -της αφαγίας!! βλέπει τα φρούτα,κάνει λες κι είναι δηλητήριο,τρωει μια κουταλιά!βλέπει την κρέμα το απόγευμα ,κάνει λες κι είναι φαρμάκι,τρώει 2 κουταλιές εννιοτε! ουφ..τι να κάνουμε,θέλουν να γινουν μοντέλα!για το εμβόλιο δεν εχω ιδέα,θα πάω τέλος του μήνα να δω αν θ αμου πει κι εμένα κάτι! αλλά η κάθε παιδίατρος κάνει τα δικά της,οπως εμένα ας πουμε που χουμε κάνει 2 έξτρα εμβόλια πόσιμα για στομαχοιώσεις τέλοσπάντων! αλλοι δεν τα κάνουνε!

α,καλή είναι κι η δικιά σου!!!!!!!

έλα,ναι,καλή ιδέα,το κλαμπ!

αλλά θα μας επιτρεψεις Αντζούλα,σ'αυτό το κλαμπ αρχηγός η Γεωργία,ετσι?

φιλιά!!!!!!!!!!!!

όσο για το εμβόλιο,σας παρακαλώ όλες,όταν πάτε στο γιατρό σας ρωτήστε,να δούμε τι θα σας πουν,σας ικετευω...........

''εσείς κι εγώ...

α,καλή είναι κι η δικιά σου!!!!!!!

έλα,ναι,καλή ιδέα,το κλαμπ!

αλλά θα μας επιτρεψεις Αντζούλα,σ'αυτό το κλαμπ αρχηγός η Γεωργία,ετσι?

φιλιά!!!!!!!!!!!!

όσο για το εμβόλιο,σας παρακαλώ όλες,όταν πάτε στο γιατρό σας ρωτήστε,να δούμε τι θα σας πουν,σας ικετευω...........

εννοείται αρχηγός η Γεωργία και υπαρχηγός η μπίσκιτ!!χαχα!!

και για το εμβόλιο θα ρωτήσω κι εγώ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

και για το εμβόλιο θα ρωτήσω κι εγώ!

ευχαριστούμε μπισκοτάκια!!!!!!!!!!!

party23.jpg

''εσείς κι εγώ...

ωχ,ωχ,ωχ,τώρα είδα το ποστ σου...τρέμω για το τι μας περιμένει όταν φαει κανονικά.................

ελπίζω τουλάχιστον εσείς να μην ξαναέχετε πρόβλημα....

α!ευχαριστώ όσες μου απάντησαν χθες!!!!!

Δέσποινα,κάτσε να τις καλοπιάσω γιατί τις είπα και γαιδούρες πριν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαρακι ειχε προβλημα απο τη Δευτερα που εκανε πολυ λιγα με βοηθεια(λαδακι κ μπατονετα) κ λιγα την Τεταρτη με τον ιδιο τροπο. τελικα χθες τα καταφερε μονος του! την Τεταρτη που καναμε εμβολιο ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι λογω της εισαγωγης νεων τροφων. εγω θα προτεινα οι μπανανες κ τα μηλα να ειναι σε μικρες ποσοτητες κ οχι καθε μερα. οπως κ οι πατατες,λιγη πατατουλα μαζι με αλλα λαχανικα ειναι αρκετη.

ποτε σας ειπε να κανετε το εμβολιο? εμεις εχουμε ξανα στις 17/12. αν ειναι θα τον ρωτησω κ εγω αλλα δεν νομιζω να μου πει να το κανουμε.

pHNqp3.png9S1np2.png

κοριτσια τα μωρακια σας πινουν νερο? εμενα το μπιμπερο δεν θελει ουτε να το δει. μολις του το ακουμπησω στα χειλη γυρναει απο την αλλη. του πηρα ενα ποτηρακι με τρυπουλες αλλα σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα πρεπει να πινει γαλα με το μπιμπερο κ δεν θα ξερει... λετε να μην το θελει επειδη δεν εχει γευση?

pHNqp3.png9S1np2.png

Μαρακι ειχε προβλημα απο τη Δευτερα που εκανε πολυ λιγα με βοηθεια(λαδακι κ μπατονετα) κ λιγα την Τεταρτη με τον ιδιο τροπο. τελικα χθες τα καταφερε μονος του! την Τεταρτη που καναμε εμβολιο ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι λογω της εισαγωγης νεων τροφων. εγω θα προτεινα οι μπανανες κ τα μηλα να ειναι σε μικρες ποσοτητες κ οχι καθε μερα. οπως κ οι πατατες,λιγη πατατουλα μαζι με αλλα λαχανικα ειναι αρκετη.

ποτε σας ειπε να κανετε το εμβολιο? εμεις εχουμε ξανα στις 17/12. αν ειναι θα τον ρωτησω κ εγω αλλα δεν νομιζω να μου πει να το κανουμε.

κατάλαβα....ναι,αυτό θα κάνω...

τον επόμενο μηνα μας είπε,οπότε έχουμε αρκετό καιρό να αποφασίσουμε..

ναι,αν μπορείς ρωτα τον,ευχαριστώ!

κι εγώ δεν το πίστευα,μου ήρθε πολύ ξαφνικό...

όσο για το νερό κι εμένα που δε θηλάζουμε και πίνει γαλα με μπουκαλι της κακοφαινόταν στην αρχή,όμως της το έδωσα σιγά σιγά σαν παιχνιδι,ξερεις,να το πιάνει μόνη της,να το πετάει κατω,να πιπιλίζει σαν πιπιλα τη θηλή και σιγά σιγά της το γύριζα,το έφτυνε κτλ αλλά σιγά σιγά ήπιε.ξέρω όμως οτι αν δεν πίνουν σημαίνει δε διψανε..

α!εμένα μου είπε παλι οτι απαγορεύται η στράτα:confused::confused:και να μην την αφήνω να στέκεται καθόλου στα ποδια της μέχρι να μπορεί από καθιστή να πιαστεί και να σηκωθεί μόνη της:rolleyes:ακόμα δεν μπορεί οπότε....

εσείς που έχετε σας επέτρεψε ο γιατρός σας ή από μόνες σας πήρατε?

''εσείς κι εγώ...

κοριτσια τα μωρακια σας πινουν νερο? εμενα το μπιμπερο δεν θελει ουτε να το δει. μολις του το ακουμπησω στα χειλη γυρναει απο την αλλη. του πηρα ενα ποτηρακι με τρυπουλες αλλα σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα πρεπει να πινει γαλα με το μπιμπερο κ δεν θα ξερει... λετε να μην το θελει επειδη δεν εχει γευση?

Πίνει, πότε ναι και πότε όχι. Έχει πιεί και 150μλ νερό σε μια μέρα!!!!! όταν μπήκαν οι χορτόσουπες. Του έχω πάρει και εκπαιδευτικό ποτηράκι αλλά εμένα παίρνει μπιμπερό κανονικά. Δώστου μισή ώρα μετά το φαγητό γιατί αμέσως δεν διψάνε, τουλάχιστον ο δικός μου. Μετά από ένα μισάωρο πίνει μερικές γουλιτσες πολύ ευχάριστα και άλλες φορές πίνει πολύ.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...