Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωωωωωωωωωω!!!!

Χαρούμενα μηνογεννέθλια φιλενάδα μαςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! Να τους εκατομμυριάσετε!!!!!

Αλεξάνδρα μου, πιστεύω ότι η όλη φάση της γέννησης των θησαυρών μας θα μας μείνει για πάντα ως η ποιο συγκινητική της ζωής μας.

Μια μέρα θα το φιλοσοφήσω αυτό:cool::cool:

Πράγματι Βίκυ μου κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα ζήσω ποτέ τίποτα πιο όμορφο!!!!

Καλή ξεκούραση και καλό σκ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες.

Μπήκα κι εγώ πριν πάω να την πέσω.

Δεσποινάκι έχεις τόσο δίκιο. Κάποια στιγμή κι εγώ το σκεφτόμουν σήμερα αλλά αμέλησα να ρωτήσω. Συγγνώμη! Πάντως ειλικρινά χαιρόμαστε που είναι καλύτερα. Μάλλον το ακτινίδιο θα πρέπει να καιθερωθεί αφού βοήθησε.

Νικόλ μου ήταν χαρά μου που σε είδα μετά από τόσους μήνες!!! Και γνώρισα και τον καλό σου και την Αναστασία μας.

Βάλια μεγεια το κούρεμα. Είδα τη φώτο αλλά αύριο θα σχολιάσω.

Και μπήκαν και πολλές και ωραίες φωτογραφίες αλλά δεν έχω κουράγιο τώρα.

Αντζυ θα συμφωνήσω ότι καλό θα ήταν να το συζητάγατε. Τα νεύρα δεν οδηγούν πουθενά.

Αλεξάνδρα να σου ζήσει η Αννούλα!!! Κι εμείς γιορτάζουμε αύριο.Πάντως μην το λες ότι δε θα ξαναζήσει κάτι τόσο όμορφο. Υπάρχει και το δεύτερο...τρίτο...:D

Βίκυ περιμένω με αγωνία τη φιλοσοφία σου!

Μαράκι πως πάει η άδεια;

Ειρήνη χαβ φαν !!!!!

Να ενημερώσω ότι μπορεί αύριο το μεσημεράκι να πάμε για κούνια στο Φλοίσβο αν έχει καλό καιρό. Αν έχει καμιά όρεξη να ακολουθήσει ας πει.

X4pTp3.png

Αλεξάνδρα να σου ζήσει η Αννούλα!!! Κι εμείς γιορτάζουμε αύριο.Πάντως μην το λες ότι δε θα ξαναζήσει κάτι τόσο όμορφο. Υπάρχει και το δεύτερο...τρίτο...:D

Να ενημερώσω ότι μπορεί αύριο το μεσημεράκι να πάμε για κούνια στο Φλοίσβο αν έχει καλό καιρό. Αν έχει καμιά όρεξη να ακολουθήσει ας πει.

Δημητρούλα πιο σιγά τα λέμε αυτά....χαχαχαχαχαχαχα...:tongue:

Θα περιμένω πρώτα εσένα να δω πως είναι και μετά εγώ....για το δεύτερο...;)

Για το τρίτο....αχ Παναγιά μου!!!!Δε νομίζω να το αντέξω!!!!:o

Αύριο λένε ότι θα έχει πολύ καλό καιρό...εαν δεν θέλει να κάνουμε κάτι μαζί ο Χρηστάκης μπορεί να ακολουθήσουμε!!!!Τώρα που ξέρουμε και πώς να έρθουμε και μόνες μας!!!!!;)

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!!!!

Πολύς κόσμος νυχτιάτικα...

Εμεις είχαμε πάει κομοτηνη σε ένα φιλικο ζευγάρι να δώσουμε και τις τελευταιες προσκλήσεις!

Η μικρη φυσικα μαζί μας, κοιμηθηκε κατα τις 9 για καμια ώρα και μετα ξύπνησε.Φτάσαμε σπίτι κατα τις 12 έκανε μπανακι μαμ και νανι!! Μεχρι να συμμαζεψω πέρασε η ώρα...

Νικολ μου τέλεια τα νεα σας!!! ότι καλύτερο για την Πέμπτη!!!

ΚΑι περαστικα κα ιστις δυο σας!!!

Αννυ μου στα Ζαγοροχώρια θα πάμε ταξιδάκι για 4 μερες, λίγο να ξεκουραστουμε και να βρεθουμε τα δυο μας!! Και αν για αρκετο καιρο ένοιωθα τυψεις που θα αφήσω τη μικρουλα μου το δούλεψα αρκετα μέσα μου και είπα πως έτσι πρέπει να γίνει! Πάντως μετα όποτε θέλετε σας περιμένουμε!! Θα περάσουμε τέλεια!!!

Αντζυ μου χαλαρωσε, καλα δεν ηταν και λιγο αυτο που έιπε ο Κ, αλλα τέλος πάντων!!! Η κανονισε κάτι ( μη μασας) ή οποως είπε η φιλη Βικυ δως του τις συνταγες μας να μαγειρεψει και καλεσε κοσμο να το γιορτάσετε!!!

Οσο για τη γιορτούλα σου πιτσες και ξηροκάρπια είναι το καλύτερο!!!

Αντε πάω να την πέσω και γω γιαιτ αυριο έχει πολύ σίδερο και μετα ταξιδάκι στα γιαννιτσα για να ψηφίσει ο άντρας!!

Καληνύχτα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα! Άργησα αλλά τα κατάφερα να μπω. Πέρασα πολύ ωραία το ρεπό μου. Είχε κ τέλεια μέρα κ το ευχαριστήθηκα πολύ. Πήγαμε βόλτα στο Καβούρι, ματά Γλυφάδα για κάτι δουλειές κ φαγητό, μετά για λίγο σπίτι κ πάκι έξω σε μια συνάντηση με κσ´τι γνωστούς. Μετά ήρθαν σπίτι ο κουμπάρος κ ο αδερφός μου με την καινούρια του κοπέλα. Πολύ γεμάτη μέρα.

Θα με συγχωρέσετε αλλά δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω τίποτα γιατί είμαι πτώμα κι είναι αργά. Φιλάκια κ καληνύχτα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Κάναμε και εμείς βάρβαρο ξύπνημα, σηκώθηκε για μαμ στις 6.15 και δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί. Όπως καταλαβαίνετε, σηκώθηκα και εγώ. Και τώρα κάθεται νυσταγμένη στην στράτα χαχα, αυτό το παιδί έχει χάσει την μπάλα με τον ύπνο με τόσες αλλαγές αυτές τις μέρες.

Στράτα, μια και σχολίασες το γεγονός του ότι θα πάμε στις κούνιες στον Φλοίσβο, θα ήθελα να σου πω με όλη μου την αγάπη, ότι αναφορά για την συνάντηση του θηλασμού στο σύνταγμα έχει γίνει από τις συνδίκτιες αλλά μάλλον δεν τα έχεις διαβάσει και δεν τα έχεις σχολιάσει όπως και όλα τα υπόλοιπα που γράφουμε κατά καιρούς για τον θηλασμό και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε-αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς.

Το πάρεντς για όλες εμάς ήταν σανίδα σωτηρίας όσο αφορά στον θηλασμό (και σε πολλά άλλα) και το ότι δεν μπορούμε να πάμε σήμερα στη συνάντηση λόγω διαφόρων υποχρεώσεων δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζουμε την προσπάθεια. Και με τον όρο υποχρεώσεις δεν εννοώ τις κούνιες.

Πάω να ετοιμαστώ γιατί αν και Σάββατο έχω μια πολύ γεμάτη μέρα.

GaiGp3.png

Καλημερα! Α ρε Βικυ με το πρωινο σου!

Σήμερα έπαθα το εξης ακουγα την μικρη που ΄φωναζε αλλα την άκουγα βαθια σαν να ταν σε όνειρο(πόση κούραση έιχα) όταν αποφάσισα να σηκωθω την είχε ξαναπάρει ο ύπνος την καημενούλα. Σου λεει αφου δεν έρχεται κανεις ας πάρω έναν υπνάκο ακόμη! καλα τη μανα ειμαι εγώ?

Ηπια λιγο καφεδάκι και πάω για σίδερο, ήδη ακουω τα ρούχα να με φωνάζουν!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Στράτα, μια και σχολίασες το γεγονός του ότι θα πάμε στις κούνιες στον Φλοίσβο, θα ήθελα να σου πω με όλη μου την αγάπη, ότι αναφορά για την συνάντηση του θηλασμού στο σύνταγμα έχει γίνει από τις συνδίκτιες αλλά μάλλον δεν τα έχεις διαβάσει και δεν τα έχεις σχολιάσει όπως και όλα τα υπόλοιπα που γράφουμε κατά καιρούς για τον θηλασμό και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε-αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς.

Το πάρεντς για όλες εμάς ήταν σανίδα σωτηρίας όσο αφορά στον θηλασμό (και σε πολλά άλλα) και το ότι δεν μπορούμε να πάμε σήμερα στη συνάντηση λόγω διαφόρων υποχρεώσεων δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζουμε την προσπάθεια. Και με τον όρο υποχρεώσεις δεν εννοώ τις κούνιες.

Πάω να ετοιμαστώ γιατί αν και Σάββατο έχω μια πολύ γεμάτη μέρα.

Αυτη τη χρεωση οτι δεν εχω σχολιασει δε την κατάλαβα προφανως θα αναφερεσαι σε μεγάλα διαστηματα που δεν εμπαινα.Απλα σχολιασα οτι δεν ειδα καποια συζήτηση γυρω απ αυτο το θεμα ,δεν ειδα να λετε καν πχ ηελουμε αλλα εχουμε δουλειές,περα απ την αντζυ που οταν πριν λιγες μερες το χα θήξει ειχε πει πως θελει παρεα για τη μετακινηση.κ επειδή χθες δεν ειχα μπει ολη μερα κ επειδη πολλές θηλαζουμε απο δω νομιζα πως θα ειχατε οργανώσει εξοδο προς τα κει σε συνδυασμο με καφε κ μπαινω κ βλέπωουτε καν αναφορα κ μου κανε εντυπωση.Αυτο ειπα κ με αγάπη κ ειλικρινεια.θεμα προτεραιοτητων ειναι κατα τη γνωμη μου κ σαφως δεν μπορω να κρινω τις επιλογες του καθενος αλλά ουτε κατανοώ την ενοχληση για την παρατηρησή μου!Απλα θεωρώ πως ειναι σημαντικο αυτο που γινεται κ νομιζα πως ως φρεσκιες μανουλες ετσι θα το βλέπαμε ολες.Αυτά κ πολυ πολυ καλημερα σας

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Εγώ κοιμήθηκα στις 2:00, η μικρή με ξύπνησε στις 5:00 κ μετά στις 8:00 οπού την πήρα στο κρεβάτι μας κ μόλις κατάφερε να ξανακοιμηθεί, αλλα εγώ δεν μπορώ μετά από μιάμιση ώρα ξύπνια.

Στράτα, όπως είπε κ η Βίκυ, έχουμε αναφέρει το θέμα. Μακάρι να μπορούσαμε. Θα ήταν μια ωραία ευκαιρία να βρεθούμε κ όλες μαζί. Έχουμε όμως σημαντικές υποχρεώσεις. Ειδικά οι εργαζόμενες που έχουμε μόνο ένα ΣΚ είναι αδύνατο να τα προλάβουμε όλα.

Σόρρυ κορίτσια, γράφω απ´το κινητό κ δεν μπόρεςα να διαβάσω τα προηγούμενα να τα σχολιάσω. Θα σας δω ξανά το απόγευμα γιατί τρέχουμε όλη μέρα πάλι. Θα δούμε κ την γιαγιά μου σήμερα που έχω να την δω δυό μήνες την καημενούλα κ όλο παραπονιέται.

Καλό ΣΚ να έχουμε όλες. Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλεναδίτσες!! εγώ ετοιμάζομαι και πάω με τη μπίσκιτ και τη μαμά μου Αθήνα για κάτι ψώνια και μετά στη συνάντηση ΘΗΛΑΣΜΟΥ στο Σύνταγμα!!

ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Δέσποινα συγγνώμη εγώ δεν το είχα διαβάσει οτι ο Αναστάσης έχει προβλημα... Σου λέω αλήθεια επειδη δεν μπαίνω συνέχεια πολλές φορές δεν προλαβαίνω να διαβάσω όσα εχετε ποστάρει :oops::oops::oops: Απο αυτά που διάβασα του έδωσες ακτινίδιο και ενεργήθηκε??? Σκεφτομαι να δίνω κι εγώ (εμεις δεν εχουμε πρόβλημα) απλά μου έχει στείλει ο πεθερος ποσα κιλά ακτινιδια!!!!

Εμείς χθες περάσαμε πολύ ωραία στους κουμπάρους μας και γυρίσαμε 1.30 η ώρα!!! Σημερα θα πάμε στον γαμπρο που έχει γιορτή την Δευτερα!

Να σας πω κι ένα θέμα που έχω με τον μικρό μου: Δεν τρώει το βραδινό γάλα... Κοιμαται νηστικός και στενοχωριέμαι. Δηλαδη τρωει την κρέμα στις 6 και μετα τίποτα και κοιμάται το πουλάκι μου... Τι να κάνω???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...