Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικά δεν τα έκανα σγουρά... αλλά τα έκοψα καρέ...:shock::shock::shock:

Ηταν πολύ κουρασμένα τα μαλλια μου για να τα κάνω φόρμα και μου ειπε οτι δεν αναλαμβάνει την ευθυνη να μου τα κάνει και να τα κάψει....

Μαλλί είναι κ θα μακρύνει! ;)

Νικολ μου πολύ ευχάριστα τα νέα σας!!! Μπράβο στην Αναστασία μας που συνεχίζει να είναι δυνατή! Εύχομαι το επόμενο εγκεφαλογράφημα να είναι πολύ καλό... Περαστικά σας για το κρυωμα.

Βαλια μουουουουουου!! Πόσο καρε???? Μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές! εβαλες καμια φωτο ή θα είναι έκπληξη στον επομενο καφε??? Μες την εβδομάδα εννοείται!

Σήμερα το παιδακι μου το μεσημερι κοιμηθηκε μια ωρα μονο!!! Χθες χτύπησε δίωρο! Κι εχουμε να πάμε στους κουμπάρους μας στο Χαλάνδρι!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν τα καταφερω θα βαλω μετα!!! Είμαι αβαφτη όμως... χιχιχι...

Είναι λίγο πιο πάνω απο τους ωμους... Να δω τι θα πει ο Δημήτρης που του αρεσουν τα μακρυα μαλλια!

καλά να περάσετε Αννη μου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γεια σας φίλες κι απο μένα..η διαθεσή μου σήμερα χειρότερη δε θα μπορούσε να ναι...

νεύρα,στεναχώρια,όλα μαζί μ'εχουν πιάσει..σας είπα οτι σας αγαπώ?όχι! το είπα στην Τάνια μόνο!λοιπόν σας αγαπώ!γιατι ειστε οι φίλες μου,που είστε πάντα διαθεσιμες να ακούσουν τις γκρίνιες μου,τις ανησυχίες μου και τα καλά και τα κακά μου.

ουφ...bad mood..:-(

λοιπον για να μη σας παιδεύω να ψάχνετε να μου βρείτε συνταγές,δε θα κάνω τίποτα τη Δευτέρα στη γιορτή μου.απλά.τίποτα.ας έρθει όποιος θέλει και θα παραγγείλω ωραιότατες πίτσες.

όσο για το χρόνο που σκόπευα να αξιοποιήσω στην επέτειο μας,ο Κώστας φαίνεται να το χει σκεφτεί αλλιως,γιατι πριν που το ρίξαμε στην κουβέντα,μου είπε " μα δε θα μαγειρέψεις στην επέτειο μας για όλους??" οταν λες ΟΛΟΥΣ τι εννοείς απαντώ ο βλαξ. εν ολίγοις ο αντρας μου έχει λέει την εντύπωση οτι στην επέτειο γάμου καλείς το σόι και τους τραπεζώνεις και ανοίγεις το σπίτι σου για να γιορτάσεις. εμ,βέβαια μετά απο τόσες ιδιωτικές στιγμές μαζί όλο αυτόν τον καιρό,ας φωνάξουμε κανέναν να αλλάξουμε παραστάσεις,τι να κάνουμε αλλωστε οι 2 μας? μαλακίες...

αντί να θέλει να μαστε οι δυο μας ,ο αλλος θέλει να κάνουμε πάρτυ..οπότε η Αγγελική ως δημοκρατική που είναι αποφάσισε οτι δε θα κάνουμε τίποτα,γιατι φυσικά δεν καλώ κανέναν και δεν μαγειρεύω για κανέναν.

τι άλλο? έχω πολλά να πω αλλά μου ρχεται να βρίσω για να μου περάσουν και λέω μη φάω μπαν μπουν κι όλα τα συναφή,ας μείνω εδώ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας κοριτσακια

ως συνηθως διαβασα τα μισα...σορρυ αλλα....ειπαμε...οι ωρες δουλειας ατελειωτες, το σπιτι,τα παιδια...κλπ κλπ κλπ

ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Νικολίτσα περαστικα σας για το κρυωματακι...χουχουλιαστειτε εκει στο σπιτακι σας κι ευχομαι τελεια αποτελεσματα την επομενη δβομαδα

Τελικά δεν τα έκανα σγουρά... αλλά τα έκοψα καρέ...:shock::shock::shock:

Ηταν πολύ κουρασμένα τα μαλλια μου για να τα κάνω φόρμα και μου ειπε οτι δεν αναλαμβάνει την ευθυνη να μου τα κάνει και να τα κάψει....

Μαλλί είναι κ θα μακρύνει! ;)

Αυτο ξαναπες το! Για ρωτα και μια καμενη...τι περασε Σωστα ξηγηθηκε η κομμωτρια σου!

Και τελικα...ειχα δικιο με τα ΖΩΑ ΣΤΟ ΙΚΑ για το εμβολιο... Στο βιβλιαριο σημειωσαν 2-----στον υπολογιστη τους 3! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 2...αλλα οχι αυτα που εγραψαν στο βιβλιαριο---ΕΛΕΟΣ! Δε μου ειχε ξανασυμβει ποτε με το Στελιο

Ευτυχως που πηγα σημερα που ηταν προσφατο και βρηκα ακρη

Αντζουλα...σε καταλαβαινω που τα εχεις παρει. Εχω ακουσει πολλους βεβαια που τους αρεσει να γιορταζουν επετειο οπως ο αντρας σου (και γυναικες εννοω)

Εμεις να σου πω την αληθεια μου, γι αυτο περισσοτερο θελουμε να βγουμε αυριο. Γιατι ειναι και Σαββατο...και προκειμενου να μας κουβαληθει κανεις, να κλειστουμε μεσα, να με φαει η κουζινα και να ξοδεψουμε τα λιγοστα χρηματα που εχουεμ αυτη την περιοδο για να τραπεζωνουμε τους αλλους ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ (τετ α τετ...χαχα) και να γυρισουεμ σε αδειο σπιτι (μετα απο πολυυυυυ καιρο) και να το εκμεταλλευτουεμ δεοντως

Οχι τιποτα αλλο...σε αυτο το σπιτι ηρθαμε οταν ημουν εγκυος κι ακομα δεν εχουμε "δοκιμασει" ολα τα δωματια.................χαχαχαχαχαχαχαχ

Με επιασαν τα σεξουαλικα μου βραδιατικα..........

θα περασω το βραδυ για καληνυχτα

φιλια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλες!!!!

Τι μου κανετε??Μου λειψατε παρα πολυ!!!!

Νικολιτσα μου καλως ηρθατε σπιτακι σας!!Καλη ξεκουραση!Περαστικα και στις δυο σας!Κ@λοκαιρος τι να κανεις?

Αντζυ μου να το πω ακομα μια φορα??????ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!Μην στεναχωριεσαι!Και για την γιορτη σου την καλυτερη αποφαση πηρες!!!;);););)Σιγα μην καθεσαι να μαγειρευεις με τις ωρες!Οποιος σε πειραξει θα τον δειρω!Μην δινεις σημασια!

Εμενα σημερα αρχισε να με "γαργαλαει" ο λαιμος και χαπακωνομαι!Φιλια και λοιπα χαδια στον μικρο κομμενα(αν και δυσκολο)και ελπιζω να περασει ξωφαλτσα!Πηγαμε και jumbo να παρουμε καμια φορμιτσα και χαζεψαμε και λιγακι και γυρισα εκανα σκουπισμα εβαλα και 2 πλυντηρια και μολις ταισω τον μικρο και κοιμηθει θα βαλω σιδερο.:(:(:(

Sorry αλλα δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω παλι!!!!!

Bye μανουλινια!!φιλακια!!!!

γεια σας μανουλινια μου.εμεις βγηκαμε για καφε με τον κολλητο μου που ειχα να δω 6 μηνες,την αδερφη του κ την κορουλα της που ειναι 10 μηνων αλλα -1 κιλο απ την Κλειω:roll::roll:μετα πηγαμε κ απ την μαμα μου η οποια ειναι λιγο καλυτερα κ ευχαριστει για τα περαστηκα σας,τα μετεφερα,κ τωρα ειναι ωρα για νανι...

για να δουμε τι θυμαμαι...

Βαλια με γεια το νεο λουκ.κ εγω ετσι ειχα παρει την αποφαση κ κουρευτηκα...οσο για το τραπεζωμα....με κολλασες κ εστειλα τον Κωστα στα γκουντις!χαχαχα

Βασω νομιζω οτι πρεπει να το δεις λιγο πιο χαλαρα!δεν λεω εννοειται οτι εχει αλλαξει η ζωη μας,αλλα εγω λεω ευτυχως που εχω το παιδακι μου!μονο αυτο μου δινει χαρα!δεν μπορω χωρις αυτην.οπου παω την εχωμαζι μου,για αυτο δυσκολευομαι να την αφησω κ να βγω..νοιωθω κατι σαν ''τυψεις''....αν καταλαβαινετε τι εννοω.αλλα λεω το αλλο Σαββατο να βγω,που θα ειναι καλα η γιαγια Μελινα η κουτση!χαχααυτη στεναχωριοταν σημερα που δεν μπορει να περπατησει,να κρατησει την κλειω για να βγω εξω....οτι να ναι....

Αντζυ,εγω λεω στην γιορτη σου να παρεις πιτσες κ οποιος ερθει -κ εχει ορεξη κ χρονο- αντι για γλυκα κ λουλουδια που κουβαλανε ως συνηθως να φερουν κατι μαγειρεμενο απ το σπιτι τους.εμεις το κανουμε πολυ συχνα αυτο..οσο για την επετειο τωρα ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ να βγειτε εξω μονοι σας!!!!

αλλιως απειλησε τον οτι θα του τηλεφωνησω!!!!!χαχαχα:mrgreen:

Τανια μου ηθελα να σε ρωτησω κ ξεχασα που θα πατε γαμηλιο????πολυ θελω να ρθω κ να σουλατσαρουμε!αλλα ποτε.....θα κοιταξω να γινει ομως καποια στιγμη...

Αννα μου συμφωνω απολυτα με οσα ειπες,οπως συμφωνω κ με την Μαρια (Ατλαντις)...θα το βρω..καπου το χω χασει...αλλα θα το βρω...

αυτα θυμαμαι....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

γεια σας μανουλες!

ησυχια εχει αυτη την ωρα. σας ειχα γραψει οτι το μωρακι μου υπεφερε απο δυσκοιλιοτητα αλλα καμια δεν με ρωτησε πως τα παει,σνιφ σνιφ:roll:

σημερα καταφερε το καημενακι μετα απο ποσες μερες κ εκανε κακακια. πιστευω τον βοηθησαν κ τα ακτινιδια. σημερα του εδωσα κ γιαουρτακι advance σκετο χωρις γευση κ το τσακισε! δεν θελω να του δινω συνεχεια αλλα μια στις τοσες για αλλαγη καλη ειναι!

Αντζυ μιλα γλυκα στον αντρα σου κ πες του τι ονειρευεσαι για τη μερα της επετειου σας. οι αντρες σε πολλα θεματα σκεφτονται εντελως διαφορετικα απο μας κ μεις θεωρουμε αυτονοητο οτι επρεπε να ξερουν τι θελουμε.

Νικολ φιλακια στην Αναστασια κ πολλες ευχες για οτι καλυτερο για τις εξετασεις της!

Μαρακι(atlantis) η συμπεριφορα της μικρης σου μου θυμιζει τον Ανασταση μου! το ιδανικο θα ηταν να ειχα εναν ενσωματωμενο μαρσιππο,σαν το καγκουρο, κ να τον εχω συνεχεια πανω μου. φαγητο ισα που προλαβαινω να κανω κ δουλειες το απογευμα που ειναι σπιτι κ ο Γ. στο παρκο καθεται λιγο,στο καρεκλακι μονο για φαγητο κ γενικα βαριεται πολυ ευκολα σε ενα μερος. οταν θα αρχισει να περπαταει φανταζομαι τι εχει να γινει!!!!!

pHNqp3.png9S1np2.png

Κοριτσούδια τί κάνετε;

Βλέπω πολλή εσωτερική τακτοποίηση έπεσε... :rolleyes:

Για το ζήτημα με τα μεγάλα μας αγόρια ένα μόνο θα πω... Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!!! ;)

Για το έτερο ζήτημα της προσαρμογής, παίρνει χρόνο... Για άλλες πολύ, για άλλες λιγότερο. Μη μου άγχεστε, ένα ωραίο πρωί (σύντομα!) θα σηκωθείτε από το κρεβάτι αλλιώς! Τα μωράκια θα έχουν στρώσει όπως κι η διάθεσή σας! Μην το σκέφτεστε συνέχεια, κάνετε διάφορα για να ξεχαστείτε και όλα θα πάνε καλά!

Αντζούλα μου, είσαι έτοιμη να εκραγείς, το ξέρω... Για την Δευτέρα να παραγγείλεις πίτσες δεν το συζητώ καν! Μην κουραστείς και με αυτό και μια χαρά νοστιμιά θα φάτε και ευχαριστηθείτε!

Για την επέτειο τώρα, ως γνωστόν, οι άντρες, είναι πολύ συχνά στον κόσμο τους και δεν αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα ορισμένων θεμάτων. Φρόντισε απλώς να τον κάνεις να την αντιληφθεί!!! Μπορεί επειδή δεν έχεις και πολλή όρεξη τον ταλευταίο καιρό να υπέθεσε πως ούτε και για την επέτειο θα είχες. Είμαι σίγουρη πως μόλις αντιληφθεί τα σχέδιά σου θα ενθουσιαστεί και θα τους παρατήσει όλους!

Αλλιώς απείλησέ τον με τηλεφώνημα όπως σου είπε η Άννη! :mrgreen:

Και περνώ στα πιο σημαντικά της μέρας!

Νικόλ μου, χαίρομαι πολύ πολύ που ανταποκρίνεται στη θεραπεία η Αναστασία και που γυρίσατε στο σπίτι σας!!! Ένα ακόμη κουράγιο ως την τετάρτη για την επόμενη εξέταση και πολλές ευχές για να είναι άψογη!

Να βιταμινωθείς εσύ, να έχεις δυνάμεις! Και περαστικά σας για το κρύωμα!

Ειρήνη, καλά να περάσετε αύριο! Και χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα!

Εμείς μια χαρούλα, άνοιξα το παρκοκρέβατο σήμερα αν και θέλει παρέα κι εκεί ο Θοδωρής. Αλλά τουλάχιστον δεν το σκάει στα πατώματα! :D Πήραμε και τους κρίκους που είδαμε στο πάρκο του Νικόλα και θα τους δοκιμάσουμε αύριο!

Καληνύχτα σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Δεσποινάκι μου εγω παραδέχομαι οτι ειμαι γαιδούρα που δε ρώτησα ,ενώ το είχα στο μυαλό μου για τον Αναστάση γιατι φαντάζομαι πόσο σε στεναχωρεί να μην κάνει κακάκια και να πονάει..:-( ευτυχώς η κατασταση διορθώθηκε!

καλέ πριν διάβασα 2 σελ μαζί,ήθελα να σχολιάσω στη Βάσω,στη Χριστίνα,στην Μαρία...και τελικά ξέχασα τι ήθελα..μετά χάνω τη μπάλα,αλλάζετε θέμα κι εγώ ΞΕΧΝΑΩΩΩ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Δεσποινάκι μου εγω παραδέχομαι οτι ειμαι γαιδούρα που δε ρώτησα ,ενώ το είχα στο μυαλό μου για τον Αναστάση γιατι φαντάζομαι πόσο σε στεναχωρεί να μην κάνει κακάκια και να πονάει..:-( ευτυχώς η κατασταση διορθώθηκε!

καλέ πριν διάβασα 2 σελ μαζί,ήθελα να σχολιάσω στη Βάσω,στη Χριστίνα,στην Μαρία...και τελικά ξέχασα τι ήθελα..μετά χάνω τη μπάλα,αλλάζετε θέμα κι εγώ ΞΕΧΝΑΩΩΩ!!

ξερω οτι δεν μπορει η καθε μια απο μας να σχολιαζει τα παντα,ειναι βλεπεις κ το αλτσχαιμερ που δεν εχει φυγει ακομα,αλλα στεναχωρεθηκα λιγακι γιατι δεν ειχα ουτε ενα σχολιο στο θεμα μου,πιο πολυ γιατι σας ειπα για ενα προβλημα υγειας. ευχαριστω παντως που μας σκεφτηκες :-)

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Σήμερα από το πρωί πήγα στη μαμά!!!Έφαγε το μεσημεριανό!!!Πήγαμε για καφεδάκι με μία φίλη μου και το μπεμπάκι της που είναι ούτε 2 μηνών!!!Γυρίσαμε σπίτι για να φάμε την κρέμα μας!!!Και μετά πάλι βόλτα στον πεζόδρομο τα δυο μας!!!

Δεν έχουμε ούτε βήχα ούτε μυξούλα και ξεσαλώσαμε!!!!

Νικόλ μου περαστικά σας!!!!Καλά αποτελέσματα και στο εγκεφαλογράφημα της Πέμπτης!!!!Όλα καλά!!!!

Άντζυ μου πολλοί έχουν τη λογική του αντρούλη σου!!!Αλλά δυστυχώς οι άντρες πολλές φορές νομίζουν ότι αυτό θα ευχαριστούσε κι εμάς!!!!

Άννυ ακριβώς αυτό νιώθω κι εγώ όταν σκέφτομαι ότι θα βγω χωρίς την μπέμπα!!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

Και κάτι άσχετο...

σαν σήμερα πριν 7 μήνες τέτοια ώρα με είχαν πιάσει οι πόνοι και μου έσπασαν τα νερά!!!!Πολύ συγκινούμαι όταν το σκέφτομαι!!!!

καλησπέρα και από εμάς!!!

Νικόλ καλώς ορίσατε στο σπιτάκι σας!! Like here nowhereeeeeeeeeee ε?

Πολύ χάρηκα που επιστρέψατε, ελπίζω την άλλη βδομάδα να κάτσετε μόνο 1 24ωρο και να γυρίσετε. Πώς είσαι κοριτσάρα? Η Αναστασία μας? Περαστικά για το κρύωμα.

Ρε Δεσποινάκι έχεις απόλυτο δίκιο. Πίστεψέ το το σκεφτόμουν κάποια στιγμή σήμερα και δεν θυμόμουν ποιό μωράκι είχε το θέμα..... Η παλιοδουλειά με κρατάει μακριά από τις φιλενάδες μου (και το φόρουμ....). Πάντως ευτυχώς που ξαλάφρωσε ο Αναστάσης, είναι μεγάλο ζόρι...

Αντζούλα έκανες μπαμ πουλάκι μου? Για χαλαρά και ρελαντί όλα, οκ, μια χαρά είναι οι πίτσες, και για την επέτειο πρότεινε στον Κ ότι θέλεις και αν συμφωνεί έχει καλώς. Αλλιώς δώσε του τις συνταγές που σου γράψαμε και πες του να ετοιμάσει τραπέζι για τον κόσμο που θα καλέσει....χαχαχαχα

Βάλια μου με γειά το νέο λουκ, δεν το είδα ακόμα αλλά πιστεύω ότι σου πάει αυτό το κοντό καρέ...

Ειρηνάκι καλά να περάσετε αύριο!!! Να εγκαινιάσετε όλα τα δωμάτια μετά χαχαχαχα

Θάλεια μου περιμένω εντυπώσεις από το κρεατάκι!!! Πάντως να πω πως καλό είναι να το κάνετε λίγο περισσότερο νερουλό το χυλό όταν βάζετε κρέας μέσα γιατί είναι στουπί ρε γμτ ....

Άννα μου, εγώ όταν καλώ σπίτι λέω σόρρυ αλλά είναι μπάχαλο και το εννοώ, και όποιος με παρεξηγήσει οκ να μην μας ξαναπροτιμήσει χαχαχα.

Οπότε δεν ετοιμάζω τπτ το ιδιαίτερο, και το ξέρουν ότι και αυτό που κάνω είναι υπερπροσπάθεια και το εκτιμάνε χαχα

Τάνια μου από βδομάδα που θα πηγαίνω την μικρή στην μαμά μου πριν την δουλειά χλωμό το βλέπω να προλαβαίνω να σας φτιάχνω καφεδάκι, μάλλον θα μπαίνω ξημερώματα και θα ποστάρω καμία μερίδα πατσά χαχαχα

Εμείς καλά είμαστε, περνάει η μέρα εντελώς σφαίρα όταν δουλεύεις, μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι μεσάνυχτα και κουφάθηκα...

Ο Θ είναι άρρωστος, μόλις του έστρωσα στο σαλόνι γιατί χτες βράδυ χουρ χουρ ροχαλητό και γκάχα γκούχου ο βήχας δεν μπορούσα να κοιμηθώ.... αφού όταν ξύπνησε στις 1,30 το πιτσίνι για μαμ το πήρα στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να είμαι σίγουρη ότι δεν θα κοιμόμουν καθιστή όπως την τάιζα, τόσο ράκος ήμουν. Εγώ είμαι πολύ καλύτερα, μόνο η μυτούλα τρέχει που και που.

Πάντως σχετικά με την θκατοκατάθλιψη που λίγο πολύ όλες μας περνάμε, θέλω να πω ότι το έξω κάνει πολύ καλό, και θα πρέπει να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας 1 φορά την εβδομάδα τουλάχιστον για να μην μας πάρει η κατηφόρα εντελώς.

Δυστυχώς αύριο παρότι θα το ήθελα δεν μπορώ να έρθω στην διαμαρτυρία για τον θηλασμό, πλάκα θα είχε πάντως.......

Πάω να προλάβω να κάνω το βραδινό μποτέ μου μετά πασαλείμματος πριν με πάρει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο....

Φιλάκια πολλά σε όλα τα μωράκια, είμαι σίγουρη ότι ξέχασα τα μισά από αυτά που ήθελα να πω......

GaiGp3.png

Και κάτι άσχετο...

σαν σήμερα πριν 7 μήνες τέτοια ώρα με είχαν πιάσει οι πόνοι και μου έσπασαν τα νερά!!!!Πολύ συγκινούμαι όταν το σκέφτομαι!!!!

Ωωωωωωωωωω!!!!

Χαρούμενα μηνογεννέθλια φιλενάδα μαςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! Να τους εκατομμυριάσετε!!!!!

Αλεξάνδρα μου, πιστεύω ότι η όλη φάση της γέννησης των θησαυρών μας θα μας μείνει για πάντα ως η ποιο συγκινητική της ζωής μας.

Μια μέρα θα το φιλοσοφήσω αυτό:cool::cool:

GaiGp3.png

ξερω οτι δεν μπορει η καθε μια απο μας να σχολιαζει τα παντα,ειναι βλεπεις κ το αλτσχαιμερ που δεν εχει φυγει ακομα,αλλα στεναχωρεθηκα λιγακι γιατι δεν ειχα ουτε ενα σχολιο στο θεμα μου,πιο πολυ γιατι σας ειπα για ενα προβλημα υγειας. ευχαριστω παντως που μας σκεφτηκες :-)

Δέσποινα, έχεις δίκιο... Και ήθελα να σε ρωτήσω και διάφορα και ξεχάστηκα...

Νεράκι πίνει αρκετό; Και το πρόβλημα άρχισε με τις στερεές; Το κλύσμα δεν το σκέφτεσαι αφού φτάνει σε τέοιο σημείο; Τον ψυχουλάκο να ταλαιπωρείται τόσο... Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί άλλο! :D

Αλεξάνδρα, χαρούμενα μικρά γενεθλιάκια να έχετε! Υγεία και ευτυχία!

Ο Σ. πήγε να κοιμήσει τον Θοδωρή και τον πήρε κι αυτόν ο ύπνος! :mrgreen:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...