Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα μανούλες!!!

Χθες πήγαμε βόλτα με τη μπουμπού και τα ξαδερφάκια της στο Athens Heart!!!Καθυστερήσαμε λίγο και κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο!!!Αλλά μόλις μπήκαμε σπίτι...ΞΥΠΝΗΣΕ!!!..και κοιμήθηκε 2 παρά!!!ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!

Πολύ καλά τα νέα για το Αναστασάκι και εύχομαι κάθε μέρα να ακούμε καλύτερα!!!!

Εμένα η μπουμπού είναι με τις ώρες της!!!Στο καρεκλάκι του φαγητού κάθεται με τις ώρες...την κούνια λίγο πριν τον ύπνο και αφού ξυπνήσουμε ην θέλουμε...τη στράτα δεν τη θέλει καθόλου...το πάρκο ελάχιστα..το πάτωμα το λατρέψαμε...αλλά την αγκαλίτσα δεν την άλλάζουμε με τίποτα...

Σήμερα έχει υπέροχη μέρα!!!Έχουμε έρθει στη μαμά μου και μόλις ξυπνήσει θα την ταίσω και θα πάμε για καφεδάκι!!!

Βάλια τέλειες οι λιχουδιές!!!!Εγώ τίμησα και τα μακαρονάκια με κιμά που είχε η μαμά...και μετά έφαγα και δύο παγωτίνια καραμέλα!!!!Τα κιλά να δω πότε θα χάσω!!!Για δίαιτα δεν το συζητώ!!!!:rolleyes:

Καλησπέρα μανούλες!

Τι ωραία μεζεδάκια και γλυκάκια! Καλά Βάλια η ποικιλία των γλυκών με τσάκισε. Εχω 10 μέρες που σαβουριάζω, η μαμά μου φταίει. Εφυγε όμως νωρίτερα κι έτσι πρέπει να μαζευτώ πάλι σιγά σιγά. Ευτυχώς δεν πήρα κιλό.

Στο ερώτημά σου Ατλαντίς, εγώ φροντίζω όταν έχει πολύ καλή διάθεση να τον βάζω στο πάρκο του και να παίζει κι εγώ να περιφερομαι κάνοντας δουλειές. Αντιλαμβάνεται ότι είμαι σπίτι νομίζω κι έτσι δεν γκρινιάζει. Οταν όμως είναι κουρασμένος δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσω μόνο.

Οσο για τη σχέση με τους άντρες μας εμείς προσπαθούμε να διατηρήσουμε υγιή τη σχέση μας. Το μόνο που δεν κάνουμε είναι να βγαίνουμε μόνοι. Πάμε βόλτα κάθε μέρα σχεδόν αλλά πάντα με τον Νικόλα. Αλλά γενικά δε ήμασταν ποτέ του έξω. Από τη γέννηση του Νικόλα και μετά η σχέση μας πέρασε διάφορες φάσεις, πρώτα τρελή αγάπη, μετά κούραση που έφερνε τσακωμούς, τώρα νομίζω σιγά σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας.

Το πρωί είδαμε και το γλυκό Αναστασάκι μας που κοιμόταν το αγγελουδάκι. Κι όταν ξύπνησε ήταν μια τρέλα. Βγαίνουν σήμερα, μαλλον ήδη βγήκαν και θα πάνε σπιτάκι τους να ξεκουραστούν. Η εξέταση θα γίνει την άλλη βδομάδα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!!!

Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαίνω να γράψω!!

ΚΑταρχας Βικυ θα συμφωνησω με την άντζυ πως και εγω χαιρομαι που έπιασες και πάλι δουλεια μιας και καθε πρωί έχει ετοιμο καφεδάκι και πρωινο:tongue::tongue::tongue:

Βαλια λυπήσου μας, τι γεύμα ήταν αυτό??

Αννυ μου περαστικα στη μαμα Μελίνα! ευχομαι να αναρρώσετε γρήγορα!!! Να σου πω μηπως μετα το γάμο να ερχόσουνε εδω με το κλειουλίνη να σε ανεβάσω λιγάκι, θα πάρουμε και την Χριστινα μαζι΄! (μονο ελπίζω να μην με κολλήσετε και εμένα) Για σκέψου το;)

Ατλαντις συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,εκφρασες αυτα που σκέφτομαι και γω με τον καλυτερο τρόπο. ΠΡιν μεινω έγκυος αυτο λέγαμε με τον Γιωργο πως το ναι το παιδι μας όταν θα έρθει θα έιναι ότι καλύτερο μας έχει συμβει αλλά σε καμια περίπτωση δεν θέλουμε να φτάσει η στιγμη που το παιδί θα φύγει απο το σπίτι για να κάνει τη ζωή του και γω θα γυρισω και θα δω δίπλα μου έναν άγνωστο, καθως όλα αυτα τα χρόνια θα έχω δώσει όλη μου την προσοχή μου στο παιδί.

Ελπίζω να τα καταφέρουμε!

Χριστινα θα σε μαλώσω, πάρε καλε κανενα τηλ για καφε οταν είσαι έτσι, δυο βήματα είμαστε!!!Δεν κανω πλάκα όποτε θες παρε να βρεθούμε!!!

Εγω ευτυχως με τους φίλους δεν έχω θέμα, οι περισσότεροι είναι μονοι ή απλά ζευγάρια. Αλλα εχουν δεχτει την πεταλουδίτσα μας πολύ καλά και όπου και άν χρειαστηκε να βγουμε την πέρναμε πάντα μαζί μας χωρις να τους ενοχλέι αυτο. Αν και μέχρι τώρα ήταν καλό κορίτσι... γιατι τωρα τελευταια έχουν ζορισει τα πράγματα! αλλα αας μην ειμαι και αχάριστη!

Εμενα κάθετε και στο πάρκο και στο κρεβάτι μόνη της οπότε μπορώ να κάνω και γω καμια δουλειά άνετα!

Μαρακι εγω το ρυζάλευρο ή την φαριν λακτέ τα χτυπάω στο μούλτι και γίνετε τέλεια και με τις αναλογιες που λεει στο κουτι!

Σαν πολλά να έγραψα ε?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τι είναι όλα αυτά ρε Βάλια!!!! Μας πέθανες, και δεν έχω και κανενα γλυκό στο σπίτι :roll::roll::roll::roll::roll:

πιστεψε με δεν εισαι η μονη. και εγω παρακαλαω να μεινουν εγκυες οι φιλες μου γιατι καμια δεν καταλαβαινει πως ειμαι. ακομα και οταν προσκαλω στο σπιτι να ερθουν οι φιλοι μας, θα ενιωθα καλυτερα αν ηξεραν τι προσπαθεια και κοπο εχω ριξει για να συγυρισω, καθαρισω ετοιμασω κανα μεζε και να κανω και μποτε. νιωθω οτι κανεις δε με καταλαβαινει. θελω και εγω να με περιποιουνται. ομως τωρα περιποιουμαι συνεχεια το μωρο μου. δε με πειραζει, αντιθετως, με γεμιζει, με ευχαριστει αλλα θα ηθελα να ξερουν οι αλλοι ποσο υπομονη κανω, ποσο επιμονη εχω και οτι τιποτα δεν ειναι πια απλο και ευκολο.

Αννα πραγματικά το εξεφρασες πολύ ωραία... Ετσι ακριβως νιώθω κι εγώ!!! Αν δεν το έχει ζήσει κάποιος απλά δεν μπορεί να καταλάβει...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

πιστεψε με δεν εισαι η μονη. και εγω παρακαλαω να μεινουν εγκυες οι φιλες μου γιατι καμια δεν καταλαβαινει πως ειμαι. ακομα και οταν προσκαλω στο σπιτι να ερθουν οι φιλοι μας, θα ενιωθα καλυτερα αν ηξεραν τι προσπαθεια και κοπο εχω ριξει για να συγυρισω, καθαρισω ετοιμασω κανα μεζε και να κανω και μποτε. νιωθω οτι κανεις δε με καταλαβαινει. θελω και εγω να με περιποιουνται. ομως τωρα περιποιουμαι συνεχεια το μωρο μου. δε με πειραζει, αντιθετως, με γεμιζει, με ευχαριστει αλλα θα ηθελα να ξερουν οι αλλοι ποσο υπομονη κανω, ποσο επιμονη εχω και οτι τιποτα δεν ειναι πια απλο και ευκολο.

τιποτα πια δεν εινα απλο και ευκολο ---αχ αυτη η εκφραση καπως ακουγεται κοριτσια εμενα αυτο πολυ με προβληματιζει δηλ η ζωη μας πως θα ειναι απο δω και περα ??και αν κανουμε κ δευτερο παιδακι ?????

μερικες φορες αναρωτιέμαι πως τα καταφερνουν καποιες γυναικες όλα μια χαρα ή τουλάχιστον ετσι φαινεται....ειναι φορες που δεν θελω ανθρωπο στο σπιτι γιατι νιωθω πιεσμενη με το παιδι κ τα υπολοιπα ΄αλλα δεν θελω να γινω αντικοινωνικη----ποσα συναισθηματα καινουρια δεν μας εφεραν τα παιδια ετσι δεν ειναι?????? και ;αρνητικα κ θετικα φανταζομαι δεν το νιωθω μονο εγω αυτο εεε?????

καλε που ειστε ολες σημερα???

εγω ξυπνησα με τηλ της μαμας μου ,που μου ειπε οτι χτυπησε το ποδι της κ δεν μπορει να το πατησει κ ετσι πηγα κ εκανα την νοσοκομα!

Κλειω κ Μελινα σε ενα καναπε αφου δεν μπορουν να περπατησουν.....

τωρα ηρθαμε να κανουμε μπανιο κ νανι.....

οσο για το θεμα που ανοιξα,νομιζω οτι εχει ενα δικαιο η Δεσποινα,αλλα απο την αλλη αν ξυπνησει κ δεν με δει θα δει οικειο προσωπο.νομιζω οτι πρεπει να το παρω αποφαση κ να βγω εξω καποια στιγμη ,αλλιως δεν μας βλεπω καλα γενικοτερα.

Κριστυ κ εγω καπως ετσι ειμαι ...αλλα εγω θελω να ειμαι μονιμως εκτος σπιτιου για να μην κλαιω ολη μερα

και εγω θελω εκτος σπιτιου για να μ ηστεναχωριέμαι δεν εχω κ δουλεια κιόλας κ ειναι χειροτερα.....αναρωτιέμαι τι ειδους μανα ειμαι αφου ερχονται στιγμες που νιωθω πηγμενη με την φροντιδα του παιδιου κ θελω επειγωντως να την αναλάβει κάποιος άλλος εκεινες τις στιγμες ειναι φυσιολογικο αυτο???????

Διαφημίσεις

Βάσω ακούγεσαι πολύ πιεσμένη.. Δεν έχεις κανέναν δικό σου ανθρωπο εκει κοντά να σε βοηθήσει ή έστω να πιεις ένα καφε??? Εγώ δεν έχω κανέναν για βοηθεια παρά μονο το παιδάκι μου που είναι πολύ καλό και με "βοηθάει" στο μεγαλωμά του. Αλλά δόξα τον Θεο κατα τα άλλα εχω πολλες φιλες και φίλους και κυρίως έναν άντρα που δεν μου χαλάει χατίρι και βγαίνουμε πολύ συχνά βόλτα. Κάνονισε το προγραμμα σου με τον άντρα σου και αν βγαίνετε έξω πιο συχνα ισως είσαι και εσυ καλύτερα! Στην αρχή νομίζω όλες πιεστήκαμε αλλά αλλη πιο γρήγορα αλλη πιο αργά οι περισσοτερες έχουμε βρει τους ρυθμούς μας με το παιδί. Νομίζω πρεπει να το συζητήσεις και με τον άντρα σου. Εμεις πάντως είμαστε εδω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Βάσω ακούγεσαι πολύ πιεσμένη.. Δεν έχεις κανέναν δικό σου ανθρωπο εκει κοντά να σε βοηθήσει ή έστω να πιεις ένα καφε??? Εγώ δεν έχω κανέναν για βοηθεια παρά μονο το παιδάκι μου που είναι πολύ καλό και με "βοηθάει" στο μεγαλωμά του. Αλλά δόξα τον Θεο κατα τα άλλα εχω πολλες φιλες και φίλους και κυρίως έναν άντρα που δεν μου χαλάει χατίρι και βγαίνουμε πολύ συχνά βόλτα. Κάνονισε το προγραμμα σου με τον άντρα σου και αν βγαίνετε έξω πιο συχνα ισως είσαι και εσυ καλύτερα! Στην αρχή νομίζω όλες πιεστήκαμε αλλά αλλη πιο γρήγορα αλλη πιο αργά οι περισσοτερες έχουμε βρει τους ρυθμούς μας με το παιδί. Νομίζω πρεπει να το συζητήσεις και με τον άντρα σου. Εμεις πάντως είμαστε εδω...

κοπέλα μουσε ευχαριστω δοξα το θεω εχω πολυ καλο συντροφο κ με βοηθα κ όποτε μπορει βγαινουμε εξω κ μπορω να πω μ κάνει πολλα χατηρια --θα ημουν αχαριστη αν δεν του το αναγνωριζα

νομιζω το προβλημα μ ειναι οτι δεν προσαρμοζομαι ευκολα στις αλλαγες όπως αυτη--βεβεαια τωρα εινα οκαλυτερα απο την αρχη . αλλα δεν εχω υπομονη δυστυχώς κ ειμαι τις περισοοτερες ωρες υπευθυνη για την φροντιδα του παιδιου εχω μικρη βοηθεια αλλα θελω να ειμαι ανεξαρτητη οσο μπορω κ να μη ζητω βοηθεια με το παραμικρο προσπαθω όσο μπορω

μπραβο σεσενα που χωρις βοηθεια τα καταφερνεις μια χαρα:-D

φιλεναδίτσες μου επιστρέψαμε σπίτι.το φάρμακο το δέχτηκε η μικρή και Τετάρτη ξαναμπαίνουμε να κάνουμε εγκεφαλογράφημα Πέμπτη...σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ και Άντζυ,Βάσω,Δήμητρα και Βίκυ δεν έχω λόγια.δυστηχώς αρρωστήσαμε και εγώ και η Αναστασία και είμαστε για παιδίατρο...σας φιλώ όλες...

Grya.jpgGryap3.png

Βάλια περιμένουμε φωτο με το νέο look!!!!!! :wink:;-):wink:

Τελικά δεν τα έκανα σγουρά... αλλά τα έκοψα καρέ...:shock::shock::shock:

Ηταν πολύ κουρασμένα τα μαλλια μου για να τα κάνω φόρμα και μου ειπε οτι δεν αναλαμβάνει την ευθυνη να μου τα κάνει και να τα κάψει....

Μαλλί είναι κ θα μακρύνει! ;)

Νικολ μου πολύ ευχάριστα τα νέα σας!!! Μπράβο στην Αναστασία μας που συνεχίζει να είναι δυνατή! Εύχομαι το επόμενο εγκεφαλογράφημα να είναι πολύ καλό... Περαστικά σας για το κρυωμα.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

φιλεναδίτσες μου επιστρέψαμε σπίτι.το φάρμακο το δέχτηκε η μικρή και Τετάρτη ξαναμπαίνουμε να κάνουμε εγκεφαλογράφημα Πέμπτη...σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ και Άντζυ,Βάσω,Δήμητρα και Βίκυ δεν έχω λόγια.δυστηχώς αρρωστήσαμε και εγώ και η Αναστασία και είμαστε για παιδίατρο...σας φιλώ όλες...

Nikol πολύ χαρηκαμε όλες με τα αποτελεσματα!!! Ευχομαι την Πέμπτη να είναι τόσο καλά τα αποτελεσματα που να εκπλαγούμε όλοι!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...