Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα βαλια μου και ευχαριστουμε για το πρωινο!!!!!

εμεις που μενουμε σχετικα κοντα, δεν κανονιζουμε καμια συναντηση να σας γνωρισω;;;; ή δε θελουν κοριτσακια στην παρεα τους τα αγορακια σας;;;;;)

Αννούλα μου, ναι, ναι να το κανονήσουμε!!!! Και με την Αννη παρέα και εννοείται και όποια άλλη θέλει!!! :D:D:D:D

Αν σε βολεύει και εσένα σε κάποιο σπίτι ακόμα καλύτερα!!! Να τα ελέγχουμε πιο καλά τα ζουζούνια μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα βαλια μου και ευχαριστουμε για το πρωινο!!!!!

εμεις που μενουμε σχετικα κοντα, δεν κανονιζουμε καμια συναντηση να σας γνωρισω;;;; ή δε θελουν κοριτσακια στην παρεα τους τα αγορακια σας;;;;;)

Καλημέρα Αννα! Φυσικά και να κανονίσουμε! Πες μας που σε βολεύει καλύτερα! Εμείς μένουμε Χαλάνδρι (5 λεπτά το πολύ με αυτοκινητο). Και οι δύο προσφερόμαστε για συναντηση στα σπίτια μας, αλλά όπου σε βολεύει και εσενα!!!! Αν θέλεις στειλε μας σε πμ το τηλ σου για να κανονισουμε λεπτομέρειες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Atlantis...(το ονομα σου ειναι Μαρια???)πολυ ωραια τα ειπες οσον αφορα αφορα τις σχεσεις μας με τους συντροφους μας...πραγματικα!!αλλα ειναι δυσκολη φαση,ακομη ψαχνουμε τις ισσοροπιες μας οι περισσοτερες απ'οτι καταλαβαινω!Ελπιζω με την παροδο του χρονου να αποκατασταθουν ολα!

Αννυ περαστικα στη μητερουλα σου!!! Πρεπει να το παρεις να το παρεις αποφαση καποια στιγμη... ειναι μεχρι να κανεις την αρχη... θα δεις!!!

Βαλια εγω σε καταλαβαινω σιγουρα... λειπει και ο αντρας μου πολλες ωρες απο το σπιτι αυτη την εποχη λογω φορτου εργασιας και εχω λαλησει... Απο την αλλη αυτος εχει κοντα τους γονεις του,εγω οχι... οτι και να συμβει εχει την ασφαλεια των γονιων του,εγω και παλι οχι... εχω 2 αδερφες... η μια στην Κρητη η αλλη στην Καβαλα και παλι μειονεκτω... 2-3 φιλες που εχω καλες ειναι και αυτες στη δικη τους ρουτινα τα λεμε πια στις γιορτες και τα γενεθλια.... οι ελευθερες φιλες καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο πια να με ανεχτουν με το μωρο!!!Δηλαδη και τωρα που τα γραφω μου ερχεται να κλαψω...η να τσιριξω!!!Με απλα λογια νιωθω μονη μου πολυ με ενα μωρο που μεχρι 4 μηνων σφαδαζε απο τους κολικους και εκλαιγε ασταματητα ολη μερα στο καπακι του ηρθε η γκρινια των δοντιων και τωρα τον τελευταιο μηνα καπως αρχισαμε να ηρεμουμε... αααααααααχχχχχ τεσπα! να μη γινομαι γκρινιαρα η μπεμπουλα ειναι οτι πιο ομορφο ειχα ποτε...

Αντζυ να περασετε ωραια με το συζυγο... και μη μεινετε μονο στο γευμα.... βουρ στο ψητο!!!!χαχαχαχα

Βικυ αυτες που λες... δε μπορει!αν το καλοσκεφτεις σε καποιο τομεα θα υστερουν σιγουρα...

Μαρακι εγω χρησιμοποιω ρυζαλευρω της νεστλε και το χτυπαω δυνατα με πηρουνι για να μη σβολιαζει... για να μη γινεται πολυ νερουλη δοκιμασε απλα να βαλεις λιγο περισσοτερη κρεμα,νομιζω πως οι δοσολογιες που δινουν ειναι πολυ ενδεικτικες!

Βασιλικη μου ετσι ειναι καθε αλλαγη φερνει και αλλες τοσες αλλα τα ψυχικα μου αποθεματα αυτο τον καιρο εχουν πιασει πατο...

Τελος για να παντησω και στο ερωτημα της Ατλαντις ουτε η δικια μου καθεται μονη της θελει παντα να με βλεπει... ακομη και στην τουαλετα οταν παω κανω το εξης τη βαζω στο καροτσι και αφηνω ανοιχτη την πορτα να με βλεπει... ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα απο το να την ακουω να χτυπιεται γιατι με εχει χασει απο το οπτικο της παιδιο αυτο ειναι καλυτερο... νομιζω....

και φυσικα....μπραβο στο Αναστασακι!!!να συνεχισουν με την ιδια δυναμη μαμα και κορη και οι η θετικες μας σκεψεις παντα θα τις ακολουθουν!!!

Σας φιλω ολες!!!

Atlantis...(το ονομα σου ειναι Μαρια???)πολυ ωραια τα ειπες οσον αφορα αφορα τις σχεσεις μας με τους συντροφους μας...πραγματικα!!αλλα ειναι δυσκολη φαση,ακομη ψαχνουμε τις ισσοροπιες μας οι περισσοτερες απ'οτι καταλαβαινω!Ελπιζω με την παροδο του χρονου να αποκατασταθουν ολα!

Αννυ περαστικα στη μητερουλα σου!!! Πρεπει να το παρεις να το παρεις αποφαση καποια στιγμη... ειναι μεχρι να κανεις την αρχη... θα δεις!!!

Βαλια εγω σε καταλαβαινω σιγουρα... λειπει και ο αντρας μου πολλες ωρες απο το σπιτι αυτη την εποχη λογω φορτου εργασιας και εχω λαλησει... Απο την αλλη αυτος εχει κοντα τους γονεις του,εγω οχι... οτι και να συμβει εχει την ασφαλεια των γονιων του,εγω και παλι οχι... εχω 2 αδερφες... η μια στην Κρητη η αλλη στην Καβαλα και παλι μειονεκτω... 2-3 φιλες που εχω καλες ειναι και αυτες στη δικη τους ρουτινα τα λεμε πια στις γιορτες και τα γενεθλια.... οι ελευθερες φιλες καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο πια να με ανεχτουν με το μωρο!!!Δηλαδη και τωρα που τα γραφω μου ερχεται να κλαψω...η να τσιριξω!!!Με απλα λογια νιωθω μονη μου πολυ με ενα μωρο που μεχρι 4 μηνων σφαδαζε απο τους κολικους και εκλαιγε ασταματητα ολη μερα στο καπακι του ηρθε η γκρινια των δοντιων και τωρα τον τελευταιο μηνα καπως αρχισαμε να ηρεμουμε... αααααααααχχχχχ τεσπα! να μη γινομαι γκρινιαρα η μπεμπουλα ειναι οτι πιο ομορφο ειχα ποτε...

Αντζυ να περασετε ωραια με το συζυγο... και μη μεινετε μονο στο γευμα.... βουρ στο ψητο!!!!χαχαχαχα

Βικυ αυτες που λες... δε μπορει!αν το καλοσκεφτεις σε καποιο τομεα θα υστερουν σιγουρα...

Μαρακι εγω χρησιμοποιω ρυζαλευρω της νεστλε και το χτυπαω δυνατα με πηρουνι για να μη σβολιαζει... για να μη γινεται πολυ νερουλη δοκιμασε απλα να βαλεις λιγο περισσοτερη κρεμα,νομιζω πως οι δοσολογιες που δινουν ειναι πολυ ενδεικτικες!

Βασιλικη μου ετσι ειναι καθε αλλαγη φερνει και αλλες τοσες αλλα τα ψυχικα μου αποθεματα αυτο τον καιρο εχουν πιασει πατο...

Τελος για να παντησω και στο ερωτημα της Ατλαντις ουτε η δικια μου καθεται μονη της θελει παντα να με βλεπει... ακομη και στην τουαλετα οταν παω κανω το εξης τη βαζω στο καροτσι και αφηνω ανοιχτη την πορτα να με βλεπει... ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα απο το να την ακουω να χτυπιεται γιατι με εχει χασει απο το οπτικο της παιδιο αυτο ειναι καλυτερο... νομιζω....

και φυσικα....μπραβο στο Αναστασακι!!!να συνεχισουν με την ιδια δυναμη μαμα και κορη και οι η θετικες μας σκεψεις παντα θα τις ακολουθουν!!!

Σας φιλω ολες!!!

μετά από διάλειμμα ωρών-μαμ,κακά και νάνι πάλι εδώ!

ναι,Μαρία με λένε!φιλενάδα όλες τα ίδια περνάμε και ψαχνόμαστε,όπως το είπες να βρούμε ισορροπίες...

καμιά φορά σας διαβάζω και νιώθω οτι ίσως μόνο εγώ ζορίζομαι έτσι..πιο πολύ απ'όλα μου κοστίζει που πρέπει όλα να τα κάνω πολύ γρήγορα,από την τουαλέτα μέχρι τον ύπνο,με άγχος για το τι επείγει να κάνω αμέσως μετά για να μην λείψει κάτι από το παιδί,από το σπίτι,από τον καλό μου....ας μη μιλήσω για το πόσες υπο-παραχωρήσεις κάνω μέσα στην ημέρα γιατί δεν μένουμε πια μόνοι μας:(

εννοείται οτι αυτά που είπα χρειάζονται χρόνο και είναι λογικό ακόμα να έιμαστε ψιλοχαμένες,αλλά ας φροντίσουμε να το μαζέψουμε λίγο μέχρι να πάνε προνήπιο τα παιδάκια μας,ε?:tongue::tongue::tongue:

δε γίνεσαι γκρινιάρα..δεν είσαι η μόνη που είχες ένα δύσκολο μωρό κι έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις έτσι... καταλαβαίνω πόσο σε χαλάει που δεν έχεις δικούς σου ανθρώπους κοντά σου...όμως να ξέρεις οτι κι εμείς έχουμε χάσει τους φίλους μας..δυστυχώς..μόνο με ζευγάρια με παιδιά πάμε,αλλά τους single φίλους μας τους έχουμε ψιλοχάσει-είναι σε άλλη φάση ζωής και το καταλαβαίνω απόλυτα.

όταν ζορίζομαι πολύ σκέφτομαι ποσο τυχερή είμαι που έχω τον καλό μου και την κόρη μας που πάντα ονειρευόμουν κι έρχομαι τα ίσα μου..και ότι μας περιμένουν πολλές όμορφες στιγμές!!!!!

η μικρή μου από χθες λέει συνέχεια''μπου-τε-τε''!κατι θέλει να πεί ο συγραφέας!!!!

παρακαλώ ρωτήστε τα δικά σας ζουζούνια τι σημαίνει!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ατλαντις μου!!!! ελα, δε σε ξεχασαμε. πως τα πας λοιπον με το φαγητο;; μη πτοεισαι παντως, θα συνηθισει το μικρο σου. σχετικα με τις αγκαλιες πιστευω ακραδαντα οτι εσυ εισαι η μονη υπευθυνη και αρμοδια για να ειναι χαρουμενο το μωρακι σου! :lol:νομιζες πως θα σου την πω ε;;;;;εννοειται πως δε φταις κλπ τετοιες μπουρδες κλπ που θελει αγκαλιτσα ολη την ωρα. καλα κανεις, μην αλλαξεις τιποτα. αφου σε εχει αναγκη, πως να το κανουμε;

ναι,ναι,καλά,τώρα θυμώθηκα,:tongue::tongue::tongue::tongue:δε σας λέω!

ναι,ρε,νόμιζα θα μου την πείς:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ευχαριστώωωωωωω!

άντε,λοιπόν το απόγευμα πάμε γιατρο,θα δω τι θα μου πει για τις στερεες κι αν έχει πάρει βάρος και θα σας πώ!

γειάααααααααααα σας!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Πολύ χαίρομαι που η Αναστασία μας πάει καλύτερα!!! Αντε να ακούσουμε και ακομα καλύτερα νέα!!!!

Άννυ περαστικά στη μαμά σου!

Είμαι πολύ χαρούμμενη που έχει τόσο καλό καιρό!!!!

Α Χριστίνα και Αννυ και όσες νιώθετε έτσι (μια καλά και μια ασχημα), προσπαθήστε να σκεφτεστε ότι είμαστε τόσο τυχερες που εχουμε τα παιδάκια μας και τους άντρες μας και ότι πρέπει να περναμε καλά κάθε μέρα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα κουκλες!!!

Χάρηκα που είχαμε ευχάριστα νέα από τη Νικόλ και την Αναστασία. Πάντα τέτοια!!!

Όσο για την ψυχολογία που λέτε και εμένα με πιάνει κάποιες φορές μια γκρίνια και μαυρίλα, αλλά σκέφτομαι οτι τα καλύτερα έρχονται και οτι πρόκειται να συμβούν τόσα πόλλά ευχάριστα πράγματα με το παιδάκι μας και προσπαθώ να αλλάζω διάθεση. Εξάλλου ένα χαμόγελο της φτάνει για να διώξει οποιαδήποτε μαυρίλα!

Σήμερα ξεκινάμε και μοσχάρι, άντε να δούμε πως θα της φανει!!! Μαρία καλά κάνεις και μας θυμώνεις που δεν σε ρωτάμε, αλλά μπορείς και να λες τον πόνο σου από μόνη σου και εμείς κάτι θα σχολιάζουμε (αυτο είναι παραπάνω από σίγουρο!!!!!)

Χριστίνα οι γονείς σου που μένουν? Δεν υπάρχει δυνατότητα να πας εκει για λίγες μέρες να χαλαρώσεις?

Αυτά λοιπόν, κάτι άλλο δεν θυμάμαι. Καλό ΣΚ να έχουμε και καλή ψήφο!!! Εμείς φεύγουμε αύριο για το χωριο μιας και εγώ ψηφίζω εκεί. Φιλιά!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Βαλια.... τι ειναι ολα αυτα τα μεζεκλικια??? εχασα 2 κιλα κοιτα να τα ξαναβαλω κακομοιρα μου!!!! γιατι να χανονται με τοσο κοπο ρε γαμωτο???

Για να σας δελεάσω να εμφανιστείτε αλλά μάλλον δεν κάνει δουλειά... :(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

αμαν βαλια τι τελειο τραπεζωμα μας εστρωσες!!! μου τρεχουν τα σαλια!!!!! σου στελν πμ με τηλ. εννοειται πως ειναι ολα τα κοριτσια ευπροσδεκτα στην παρεα! μαλλον πριν δεν το εγραψα καλα, μην παρεξηγηθω ε;

παλι δεν εφαγε τωρα η αλεξανδρα. ξεκινησαμε να τρωει και μετα απο λιγο εβαλε τα κλαμματα, πολυ, σταματησα τη θηλασα και κοιμηθηκε. αν ξυπνησει να της δωσω λιγο φαγακι; δε χαλασε ε; εχω ξεχασει να σας πω. βγαλαμε και εμεις δοντακι! ή δοντακια! 28η οκτωβριου ενιωσα το αριστερο και τωρα εχει φανει σχεδον και το δεξι. παιζει να μην εχει τρελη ορεξη εξαιτιας τους δεν γκρινιαζει ομως, δηλ δεν ειναι οτι υποφερει και ειναι ολη μερα ετσι. δεν ξερω. στεναχωρεθηκα. δε με εχει συνηθισει ετσι. ειναι φαγανο το παιδι μου. ουφ.

KOWTp3.png

Σας φιλω ολες!!!

πιστεψε με δεν εισαι η μονη. και εγω παρακαλαω να μεινουν εγκυες οι φιλες μου γιατι καμια δεν καταλαβαινει πως ειμαι. ακομα και οταν προσκαλω στο σπιτι να ερθουν οι φιλοι μας, θα ενιωθα καλυτερα αν ηξεραν τι προσπαθεια και κοπο εχω ριξει για να συγυρισω, καθαρισω ετοιμασω κανα μεζε και να κανω και μποτε. νιωθω οτι κανεις δε με καταλαβαινει. θελω και εγω να με περιποιουνται. ομως τωρα περιποιουμαι συνεχεια το μωρο μου. δε με πειραζει, αντιθετως, με γεμιζει, με ευχαριστει αλλα θα ηθελα να ξερουν οι αλλοι ποσο υπομονη κανω, ποσο επιμονη εχω και οτι τιποτα δεν ειναι πια απλο και ευκολο.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...