Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα φίλες μου!! Βικάκι για το μονο λόγο που έχω χαρεί που γύρισες στη δουλειά,είναι για τα πρωινά που κερνάς!!χαχαχα!! καλά μου δωσες ιδέα ε!θα πάω κι εγω να της πάρω τέτοια πιτζαμάκια απο jumbo!

η Αναστασία μας πάει πολύ καλύτερα και σήμερα να δούμε τι θα της πουν οι γιατροί,αν θα βγει ή αν θα κάνει πάλι εγκεφαλογράφημα! πάντως είναι πολύ καλύτερα με το φαρμακάκι! μακάρι οι προσευχές όλων μας να ακουστούν!

έχετε πολλά φιλιά απο τη φίλη Νικόλ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες! Πολύ χαίρομαι που πήρα άδεια σήμερα. Αν κ ξύπνησα στις 7 λες κ δούλευα... Τώρα είμαστε κ οι τρείς στο κρεβάτι. Τα δυό μωρά κοιμούνται φυσικά, κι εγώ απ´το τηλ σας γράφω. Πολύ ευχάριστα τα νέα για το Αναστασάκι μας. Όλα να πάνε τέλεια κ σύντομα να γυρίσουν σπιτάκι τους πάλι.

Ιωάννα, μπράβο κ στον Θοδωράκο που μεγάλωσε. Σήμερα ζύγισα κ την Αθηνα το πρωί. Πήρε κάπου 100 γραμ αυτή τη βδομάδα οπότε κάτι γίνεται με τις στέρεες.

Καλημέρα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα & από εμένα!

Οριστε πρωινό!!! :D:D:D

breakfast.jpg

Βικάκι ευχαριστούμε για τα υπέροχα πρωινά!!! Καλή δουλίτσα να έχεις και να σκέφτεσαι ότι επιτέλους είναι Παρασκευή! Το άγχος λες να φταίει για τα όνειρα; Μακάρι :rolleyes:

Δέσποινα μου (bubbles) πολύ θα ήθελα να ήμουν έγκυος αλλά για εμένα δεν είναι τόσο εύκολο. Δεν μπορώ να μείνω έγκυος με τον φυσιολογικό τρόπο οπότε δεν... :(:(:(

Χριστίνα και εγώ μια από τα ίδια... Μια είμαι καλά, μια θέλω να κλαίω, έχω νεύρα στα καλά καθούμενα... Θέλω γενικότερα να κάνω αλλαγές... Δεν είμαι καλά κι εγώ κ αυτό δεν το καταλαβαίνει κανείς...

Οσο για το άθλημα πήρα την απόφαση κ τον αποπλάνησα χτες :mrgreen::mrgreen: αλλά σήμερα ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ :mad::mad::mad:

και πονάω απίστευτα. Εχω πιει ήδη ponstan μπας και χαλαρωσω...

Σήμερα θα πάω κομμωτήριο να κάνω φόρμα στα μαλλιά μου. (Οι αλλαγές που λέγαμε)...

Αννη μου περαστικά στην μανούλα σου!

Ειρηνάκι μου τόσες πολλές ώρες δουλεύεις; Και στο σπίτι ρε γ@μ@τo;;; :roll::roll::roll: Είσαι σίγουρη ότι δεν τις κάνανε σωστό εμβόλιο; Δες στο βιβλιάριο! :wink:

Μαράκι οι άντρες δεν καταλαβαίνουν... Θα το ρυθμίσεις το πρόγραμμα της Αθηνούλας το 3ήμερο :wink:

Ιωάννα μου μεγάλωσε το αγοράκι σου!

Μπράβο στην Αναστασία μας!!! Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα!!! Είναι δυνατή, το έχουμε ξαναπεί και θα τα καταφέρει!!! Νικόλ μου οι σκέψεις μας είναι μαζί σας!!!

Χτες περάσαμε πολύ ωραία με τον Δημητράκη αν και ο γιόκας μου ήταν λίγο στριμενάκος :( χτες. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλός και χαμογελαστός!!!

Να το επαναλάβουμε Αννη μου και θα φροντίσω να είναι σε καλό mood ο γιόκας μου!!! :wink:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα φίλες μου!! Βικάκι για το μονο λόγο που έχω χαρεί που γύρισες στη δουλειά,είναι για τα πρωινά που κερνάς!!χαχαχα!! καλά μου δωσες ιδέα ε!θα πάω κι εγω να της πάρω τέτοια πιτζαμάκια απο jumbo!

η Αναστασία μας πάει πολύ καλύτερα και σήμερα να δούμε τι θα της πουν οι γιατροί,αν θα βγει ή αν θα κάνει πάλι εγκεφαλογράφημα! πάντως είναι πολύ καλύτερα με το φαρμακάκι! μακάρι οι προσευχές όλων μας να ακουστούν!

έχετε πολλά φιλιά απο τη φίλη Νικόλ!

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλά νέα!!!!!!!μακάρι,μακάρι!και να πάνε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σπιτάκι τους

καλημέρα!

τι κάνετε μικρές μου?

έμπαινα κάθε μέρα στα πεταχτά να μάθω νέα για την Αναστασία,αλλά δεν προλάβαινα να γράψω...και τώρα δε θυμάμαι τίποτα,συγνώμη..δεν ξέρω αν η μικρή μου είναι δύσκολο μωρό και μη συνεργάσιμο,είναι και που κοιμάται λίγο,αλλά ρε παιδιά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα...

δεν κάθεται πουθενά και δεν κάνει τίποτα μόνη της...αν ήταν δυνατόν ούτε στην τουαλέτα να μην πάω:cool:και μη μου πέιτε κι εσεις τα κλασικά ,οτι εγώ την έμαθα έτσι,δεν παίζει,έτσι είναι αυτό το μωρό,τέλος!σκεφτείτε οτι κοιμάται ούτε 8ωρο το βράδυ και 2,το πολύ 3 τέταρτα την ημέρα μετά από μισάωρα νανουρίσματα:(:(προσπαθούμε να τα κόψουμε,αλλά δεν...δεν είναι έτοιμη ακομα.

ευτυχώς που δεν έχω μαγείρεμα-το κάνει η μαμά μου-γιατί θα τη βγάζαμε με τόστ κάαααααααααθε μέρα:tongue::tongue::tongue:

τι θα γίνει όταν επιστρέψω στη δουλειά και έρθει κι ενα δευτερο μωράκι οεο???????????

πείτε μου πλιιιιιζ εσάς κάθονται στην κούνια ή στο παρκο μόνα τους?χωρίς να σας βλέπουν????????

για να μη μιλήσω για το φαγητό,που ούτε μια από εσάς δεν με έχει ρωτήσει τι γίνεται,που χτυπιέμαι η κακομοίρα τόσο καιρό οτι δεν τρώει τίποτα και δε μου δίνετε σημασία και σας έχω θυμώσει,και δε σας αγαπάω,να!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σήμερα μάλλον θα πάμε παιδίατρο για εμβόλιο,να δούμε αν παιρνει βάρος και τι θα κάνουμε:(

α!θυμήθηκα!να σας μαλώσω!!!!με όλη μου την αγάπη:lol:

κοριτσάκια μου σας παρακαλώ,μην κάνετε αυτό το λάθος που βλέπω σε πολλές οικογένειες-από τα παιδάκια στο σχολείο εννοώ.έρχονται πολλές μαμάδες και μου λένε''ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου''ή''το παιδί είναι τα πάντα για μένα,δεν υπάρχει τίποτα άλλο''.

ναι,αλλά άλλο το παιδί και άλλο ο σύντροφος φιλενάδα.

η σχέση με το σύντροφό μας προυπήρχε του παιδιού.

το παιδί είναι ο καρπός της αγάπης μας με τους καλούς μας-τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι.και ναι,τα λατρεύουμε,όπως οφείλουμε να κάνουμε και με τους συντρόφους μας.

τα παιδιά δεν μας ανήκουν,θα τα μεγαλώσουμε και θα φύγουν,θα ανόιξουν τα φτερά τους.

οι σύντροφοί μας θα μείνουν για πάντα(θεωρητικά)κοντα μας μόνο αν τους αγαπάμε και τους φροντίζουμε.αν όχι,αν τους αφήσουμε-συναισθηματικά και σωματικά;););););););)-στην ακρη και βλέπουν οτι μας αρκεί το παιδί για να είμαστε ευτυχισμένες,θα τζάσουν............

σας τα λέω με όλη μου την αγάπη,πιστέψτε με..

κι εγώ φοβάμαι-δε θέλω ποτέ να γίνουμε αυτή η οικογένεια που βλέπω πολύ συχνα,η μαμά και το παιδί---------------και καπου να σέρνεται κι ένας μπαμπάς.

σκεφτείτε το λίγο,αν δεν το έχετε κάνει ήδη...ελπίζω να κατάφερα να τα εκφράσω λίγο καλά:tongue:

ξαναλέω,με όλη μου την αγάπη,

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ζούμε σε μια αφιλόξενη χώρα, η έγκυος δεν γίνεται

σεβαστή, η νεαρή μητέρα δεν έχει τη σωστή ενημέρωση και υποστήριξη για

να θηλάσει το παιδί της, τυφλοί, άτομα με κινητικές δυσκολίες,

παραπληγικοί κ.ο.κ. είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ας σταματήσει εδώ

ο εγκλεισμός κι ας βγούμε όλοι στο δρόμο, ακόμα και μαζικά ...στην αρχή,

να διεκδικήσουμε το χώρο,

με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ;);););););););););););););););););););););););)

κι επειδή εγώ ανήκω σ'αυτό το 95% και μου έχει κοστίσει απίστευτα,στηρίξτε αν έχετε χρόνο και δεν κάνει κρύο αυτη την προσπάθεια όσες θηλάζετε!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

και δείτε κι αυτό:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ανακαλούνται παιδικά ρούχα:confused::confused::confused::confused:

http://www.madata.gr/diafora/health/80868.html

''εσείς κι εγώ...

Atlantis, σωστά τα λες. Έτσι πρέπει νά ´ναι για τους συντρόφους μας. Πιστεύω πως αργότερα, όταν όλες θα μπούμε σε πρόγραμμα κ βρούμε τους ρυθμούς μας, θα φτιάξει κ αυτός ο τομέας. Προς το παρόν νομίζω είμαστε όπως κι εσύ που ούτε τουαλέτα δεν σ´αφήνει. Κ κάποιες δουλεύουμε κιόλας, οπότε είναι δύσκολο να τα συνδυάσοε όλα αν κ θα ´πρεπε. Κ ναι, ούτε η δικιά μου κάθεται πουθενά μόνη της. Πάντα πρέπει να μας βλέπει κ συχνά ούτε αυτό είναι αρκετό. Θέλει πολύ αγκαλιά αυτό το παιδί. Ίσως φταίω κι εγώ που την έμαθα έτσι, αλλά τι να κάνω, όσο θέλει αυτή άλλο τόσο θέλω κι εγώ να την αγκαλιάζω. Κ συνέχεια αν μπορούσα πάνω μου θα την είχα.

Μια ερώτηση κορίτσια. Χρησιμοποιεί καμμία ρυζάλευρο νεστλέ; Ακολουθώντας την συνταγή μου βγαίνει πολυ νερουλό κ με σβολάκια. Εσείς πώς το κάνετε; Χθες ο Κώστας έβαλε λιγότερο νερό κ το σούρωσε για τα σβολάκια κ βγήκε λίγο καλύτερο. Καμμιά άλλη ιδέα;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Atlantis, σωστά τα λες. Έτσι πρέπει νά ´ναι για τους συντρόφους μας. Πιστεύω πως αργότερα, όταν όλες θα μπούμε σε πρόγραμμα κ βρούμε τους ρυθμούς μας, θα φτιάξει κ αυτός ο τομέας. Προς το παρόν νομίζω είμαστε όπως κι εσύ που ούτε τουαλέτα δεν σ´αφήνει. Κ κάποιες δουλεύουμε κιόλας, οπότε είναι δύσκολο να τα συνδυάσοε όλα αν κ θα ´πρεπε. Κ ναι, ούτε η δικιά μου κάθεται πουθενά μόνη της. Πάντα πρέπει να μας βλέπει κ συχνά ούτε αυτό είναι αρκετό. Θέλει πολύ αγκαλιά αυτό το παιδί. Ίσως φταίω κι εγώ που την έμαθα έτσι, αλλά τι να κάνω, όσο θέλει αυτή άλλο τόσο θέλω κι εγώ να την αγκαλιάζω. Κ συνέχεια αν μπορούσα πάνω μου θα την είχα.

/QUOTE]

ουφφφφφφφφφφφφ..ευχαριστώ Μαράκι..κι εγώ καπου κάπου νιώθω οτι της κάνω κακό,αλλά αυτό εχουν ανάγκη,ας τους το δώσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε!

βέβαια είναι δύκολο να συνδυαστούν όλα..

για το ρυζάλευρο δεν ξέρω να σου πώ..

να χαρείς τη μέρα σου και όλες τις μέρες μέχρι τη Δευτέρα!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Atlantis, σωστά τα λες. Έτσι πρέπει νά ΄ναι για τους συντρόφους μας. Πιστεύω πως αργότερα, όταν όλες θα μπούμε σε πρόγραμμα κ βρούμε τους ρυθμούς μας, θα φτιάξει κ αυτός ο τομέας. Προς το παρόν νομίζω είμαστε όπως κι εσύ που ούτε τουαλέτα δεν σ΄αφήνει. Κ κάποιες δουλεύουμε κιόλας, οπότε είναι δύσκολο να τα συνδυάσοε όλα αν κ θα ΄πρεπε. Κ ναι, ούτε η δικιά μου κάθεται πουθενά μόνη της. Πάντα πρέπει να μας βλέπει κ συχνά ούτε αυτό είναι αρκετό. Θέλει πολύ αγκαλιά αυτό το παιδί. Ίσως φταίω κι εγώ που την έμαθα έτσι, αλλά τι να κάνω, όσο θέλει αυτή άλλο τόσο θέλω κι εγώ να την αγκαλιάζω. Κ συνέχεια αν μπορούσα πάνω μου θα την είχα.

Μια ερώτηση κορίτσια. Χρησιμοποιεί καμμία ρυζάλευρο νεστλέ; Ακολουθώντας την συνταγή μου βγαίνει πολυ νερουλό κ με σβολάκια. Εσείς πώς το κάνετε; Χθες ο Κώστας έβαλε λιγότερο νερό κ το σούρωσε για τα σβολάκια κ βγήκε λίγο καλύτερο. Καμμιά άλλη ιδέα;

Μαράκι δοκίμασε να κάνεις το ρυζάλευρο όπως χτυπάς τα αυγά με πιρούνι.

Θα γίνει πολύ ωραία! Κι εγώ αυτό το ρυζάλευρο του έδινα και μου είπε η κουμπάρα μου να το κάνω έτσι όπως σου λέω!!! Δοκίμασέ το :wink:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μαράκι μου ωραία τα λες,ας τα κάνουμε και πράξεις!εγω θα ξεκινήσω απο την επέτειο στις 14 να του δωσω χρόνο που του αξίζει και μετά θα κάνω όσα πρέπει!

οσο για τη μπίσκιτ,εμενα μόνη κάθεται στη στράτα και πάιζει οπως τωρα καλή ώρα κι έτσι κάνω καμια δουλειά!αλλά αν την πιάσει το ανάποδο κι εμένα μονο ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!

Μαράκι εγω ρυζάλευρο έχω της nutricia κι εμένα νερώνει και απλά βάζω πιο χλιαρό νερό που μου ειπαν τα κορίτσια.και για να μη κάνει κομπάκια την ανακατεύω με πηρούνι σα να χτυπάω αυγό !!!χαχα

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!!!! εμπαινα, διαβαζα και έβγαινα γιατι δεν προλαβαινα!

χρόνια πολλά, χαρούμενα μηνογενεθλιάκια στα μωράκι που γιόρταζαν!!!!!

αννη περαστικά στη μανούλα σου!!!

για το σπίτι... τελείωσε, θα βαλω πρόγραμμα! δευτερα ή τρίτη θα κανω εγω ξεσκονισμα, σκουπισαμ, σφουγγαρισμα, τα βασικα δηλ και παρασκευη ή σαββατο ο τάσος μου. επίσης θα τον βαζω να πλένει τριτη, πεμπτη, κυριακη εκείνος τη μικρη. ε μα πια! όλα εγω τα κανω, σα το βεγγο τρεχω και καθως βλεπει οτι τα καταφερνω μια χαρα είναι ανετος και ωραίος! μα καθε μερα μαγειρεμα, το παιδι ολη μερα εγω, πλυσιματα, ξεσκατισματα, ταισματα , νανουρισματα κλπ χωρια τα πλυντηρια, συγυρισματα, ψωνια, καθαρισματα κλπ. ελεος...:mad:

οσο για τπ αθλημα, εμεις 2-3 φορες το 15νθημερο αλλα συνηθως δεν εχω ορεξη. μου ρχεται βεβαια αλλα οχι οπως παλια. τωρα θα μου πεις, εμ ετσι ερειπιο που ειμαι θα εχω ορεξη να παιξω και το γιατρο;;;;:tongue::tongue::tongue:

ατλαντις μου!!!! ελα, δε σε ξεχασαμε. πως τα πας λοιπον με το φαγητο;; μη πτοεισαι παντως, θα συνηθισει το μικρο σου. σχετικα με τις αγκαλιες πιστευω ακραδαντα οτι εσυ εισαι η μονη υπευθυνη και αρμοδια για να ειναι χαρουμενο το μωρακι σου! :lol:νομιζες πως θα σου την πω ε;;;;;εννοειται πως δε φταις κλπ τετοιες μπουρδες κλπ που θελει αγκαλιτσα ολη την ωρα. καλα κανεις, μην αλλαξεις τιποτα. αφου σε εχει αναγκη, πως να το κανουμε;

μαρακι οταν επαιρνα της νεστλε το ρυζαλευρο εβαζα και εγω λιγο λιγοτερο νερο, χλιαρο και το χτυπουσα με τη ραβδο! ξερεις αυτο που ειναι για τις σουπες! γινοτανε τελειο! που βαζετε σουρωτηρι χανει λιγο απο την κρεμα ετσι ρε. τεσπα, κανε και αυτο που λενε τα κοριτσια, εμενα δε με βολευε.

τι αλλο;;; τωρα το πρωι δεν ηθελε την φρουτοκρεμα της. εφαγε λιγο αλλα μετα πλανταξε στο κλαμμα, της εδωσα και εγω βυζι και κοιμηθηκε. μαλλον ηταν νυσταγμενη και δε γουσταρε να καταπινει απο το κουταλι...:roll:

KOWTp3.png

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλά νέα!!!!!!!μακάρι,μακάρι!και να πάνε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σπιτάκι τους

καλημέρα!

τι κάνετε μικρές μου?

έμπαινα κάθε μέρα στα πεταχτά να μάθω νέα για την Αναστασία,αλλά δεν προλάβαινα να γράψω...και τώρα δε θυμάμαι τίποτα,συγνώμη..δεν ξέρω αν η μικρή μου είναι δύσκολο μωρό και μη συνεργάσιμο,είναι και που κοιμάται λίγο,αλλά ρε παιδιά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα...

δεν κάθεται πουθενά και δεν κάνει τίποτα μόνη της...αν ήταν δυνατόν ούτε στην τουαλέτα να μην πάω:cool:και μη μου πέιτε κι εσεις τα κλασικά ,οτι εγώ την έμαθα έτσι,δεν παίζει,έτσι είναι αυτό το μωρό,τέλος!σκεφτείτε οτι κοιμάται ούτε 8ωρο το βράδυ και 2,το πολύ 3 τέταρτα την ημέρα μετά από μισάωρα νανουρίσματα:(:(προσπαθούμε να τα κόψουμε,αλλά δεν...δεν είναι έτοιμη ακομα.

ευτυχώς που δεν έχω μαγείρεμα-το κάνει η μαμά μου-γιατί θα τη βγάζαμε με τόστ κάαααααααααθε μέρα:tongue::tongue::tongue:

τι θα γίνει όταν επιστρέψω στη δουλειά και έρθει κι ενα δευτερο μωράκι οεο???????????

πείτε μου πλιιιιιζ εσάς κάθονται στην κούνια ή στο παρκο μόνα τους?χωρίς να σας βλέπουν????????

για να μη μιλήσω για το φαγητό,που ούτε μια από εσάς δεν με έχει ρωτήσει τι γίνεται,που χτυπιέμαι η κακομοίρα τόσο καιρό οτι δεν τρώει τίποτα και δε μου δίνετε σημασία και σας έχω θυμώσει,και δε σας αγαπάω,να!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σήμερα μάλλον θα πάμε παιδίατρο για εμβόλιο,να δούμε αν παιρνει βάρος και τι θα κάνουμε:(

α!θυμήθηκα!να σας μαλώσω!!!!με όλη μου την αγάπη:lol:

κοριτσάκια μου σας παρακαλώ,μην κάνετε αυτό το λάθος που βλέπω σε πολλές οικογένειες-από τα παιδάκια στο σχολείο εννοώ.έρχονται πολλές μαμάδες και μου λένε''ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου''ή''το παιδί είναι τα πάντα για μένα,δεν υπάρχει τίποτα άλλο''.

ναι,αλλά άλλο το παιδί και άλλο ο σύντροφος φιλενάδα.

η σχέση με το σύντροφό μας προυπήρχε του παιδιού.

το παιδί είναι ο καρπός της αγάπης μας με τους καλούς μας-τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι.και ναι,τα λατρεύουμε,όπως οφείλουμε να κάνουμε και με τους συντρόφους μας.

τα παιδιά δεν μας ανήκουν,θα τα μεγαλώσουμε και θα φύγουν,θα ανόιξουν τα φτερά τους.

οι σύντροφοί μας θα μείνουν για πάντα(θεωρητικά)κοντα μας μόνο αν τους αγαπάμε και τους φροντίζουμε.αν όχι,αν τους αφήσουμε-συναισθηματικά και σωματικά;););););););)-στην ακρη και βλέπουν οτι μας αρκεί το παιδί για να είμαστε ευτυχισμένες,θα τζάσουν............

σας τα λέω με όλη μου την αγάπη,πιστέψτε με..

κι εγώ φοβάμαι-δε θέλω ποτέ να γίνουμε αυτή η οικογένεια που βλέπω πολύ συχνα,η μαμά και το παιδί---------------και καπου να σέρνεται κι ένας μπαμπάς.

σκεφτείτε το λίγο,αν δεν το έχετε κάνει ήδη...ελπίζω να κατάφερα να τα εκφράσω λίγο καλά:tongue:

ξαναλέω,με όλη μου την αγάπη,

σας φιλώ!

καθεται και στην κουνια και στο παρκο η δικια μου. στην κουνια αρκετη ωριτσα χωρις να με βλεπει, στο παρκο πολυ λιγοτερη και παντα την αγναντευω απο την κουζινα. ολο κατω να μπουσουλαει θελει και να τρωει τις βανες του καλοριφερ (τι βρωμια θεε μου), την πορτα της κουζινας, τα ποδια της καρεκλας και τωρα τελευταια ερχεται πανω μου, προσπαθει να τραβηξει παντελονι και να ανεβει ορθια διπλα μου. συνεχεια φιβαμαι οτι θα μου πεσει οπως και συμβαινει βεβαια αρκετες φορες. χθες επεσε οπως στεκοτανε ορθια στο τραπεζακι του σαλονιου, με τη μουρη χωρις χερια στο πατωμα και εσκισε λιγο το χειλακι απο κατω, ελαχιστα μη φανταστειτε και ματωσε! πολυ στεναχωρεθηκα! αλλα εχει να πεσει ακομααααααα:(

KOWTp3.png

Καλημέρα & από εμένα!

Οριστε πρωινό!!! :D:D:D

breakfast.jpg

Βικάκι ευχαριστούμε για τα υπέροχα πρωινά!!! Καλή δουλίτσα να έχεις και να σκέφτεσαι ότι επιτέλους είναι Παρασκευή! Το άγχος λες να φταίει για τα όνειρα; Μακάρι :rolleyes:

Δέσποινα μου (bubbles) πολύ θα ήθελα να ήμουν έγκυος αλλά για εμένα δεν είναι τόσο εύκολο. Δεν μπορώ να μείνω έγκυος με τον φυσιολογικό τρόπο οπότε δεν... :(:(:(

Χριστίνα και εγώ μια από τα ίδια... Μια είμαι καλά, μια θέλω να κλαίω, έχω νεύρα στα καλά καθούμενα... Θέλω γενικότερα να κάνω αλλαγές... Δεν είμαι καλά κι εγώ κ αυτό δεν το καταλαβαίνει κανείς...

Οσο για το άθλημα πήρα την απόφαση κ τον αποπλάνησα χτες :mrgreen::mrgreen: αλλά σήμερα ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ :mad::mad::mad:

και πονάω απίστευτα. Εχω πιει ήδη ponstan μπας και χαλαρωσω...

Σήμερα θα πάω κομμωτήριο να κάνω φόρμα στα μαλλιά μου. (Οι αλλαγές που λέγαμε)...

Αννη μου περαστικά στην μανούλα σου!

Ειρηνάκι μου τόσες πολλές ώρες δουλεύεις; Και στο σπίτι ρε γ@μ@τo;;; :roll::roll::roll: Είσαι σίγουρη ότι δεν τις κάνανε σωστό εμβόλιο; Δες στο βιβλιάριο! :wink:

Μαράκι οι άντρες δεν καταλαβαίνουν... Θα το ρυθμίσεις το πρόγραμμα της Αθηνούλας το 3ήμερο :wink:

Ιωάννα μου μεγάλωσε το αγοράκι σου!

Μπράβο στην Αναστασία μας!!! Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα!!! Είναι δυνατή, το έχουμε ξαναπεί και θα τα καταφέρει!!! Νικόλ μου οι σκέψεις μας είναι μαζί σας!!!

Χτες περάσαμε πολύ ωραία με τον Δημητράκη αν και ο γιόκας μου ήταν λίγο στριμενάκος :( χτες. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλός και χαμογελαστός!!!

Να το επαναλάβουμε Αννη μου και θα φροντίσω να είναι σε καλό mood ο γιόκας μου!!! :wink:

καλημερα βαλια μου και ευχαριστουμε για το πρωινο!!!!!

εμεις που μενουμε σχετικα κοντα, δεν κανονιζουμε καμια συναντηση να σας γνωρισω;;;; ή δε θελουν κοριτσακια στην παρεα τους τα αγορακια σας;;;;;)

KOWTp3.png

Βρε Βαλια μην αφηνεις τα ονειρα να σου χαλανε το κεφι... ισως εισαι πολυ στρεσαρισμενη!Τα ονειρα δεν ειναι παρα οι σκεψεις και τα αγχη της ημερας τα οποια περνουν στο υποσυνηδειτο και εμφανιζονται στον υπνο μας με τη μορφη του ονειρου.... για να μας ταλαιπωρουν τα ατιμα!!χαλαρςσε και πριν κοιμηθεις κανε ομορφες σκεψεις... βοηθαει στο λεω απο προσωπικη εμπειρια!

Το αθλημα κοριτσια εδω και κανα μηνα το εχω ξεχασει κι εγω...απο τοτε που γεννησα δεν εχω διαθεση...εχω και μια ψιλοεπιλοχειο που με ταλαιπωρει απο την ημερα που γεννησα μεχρι σημερα με αποτελεσμα να εχω συνεχεια αλλαγες στη διαθεση... ειμαι κυκλοθυμικη... εχω νευρα... τη μια τρωω πολυ την αλλη μερα καθολου... δεν θελω να βγαινω εξω παρα μονο αναγκαστικα αν τυχει καμια δουλεια εξωτερικη... δεν ειμαι στα καλα μου γενικως... οποτε που διαθεση για το σπορ???

cristy σε καταλαβαινω για την επιλοχεια που λες το περασα σε μεγαλο βαθμο κ εγω και καμια φορα το περνω κ τωρα --οι αλλαγη στη ζωη μας με το παιδι μπορει να εφερε χαρα αλλα έφερε κ άλλα παραγματα.Να ζητας στηρηξη απο αθρωπους που νιωθεις κοντασου τον αντρα σου ή κάποια φιλη...μην το αφηνεις γιατι μαραζωνει η ψυχη σου εγω το ζω γιααυτο στο λεω.

εγω προσπαθω με τη βοηθεια του αντρα μου ας πουμε να τοξεπερασω οποτε μπορει εκτος δουειλας προσπαθει ναναι παντα μαζι μου ή να πηγαινουμε μια βολτα εξω μαζι με την μπεμπα ή κατι αναλογο εαν οι συνθηκες το επιτρεπουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...