Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΟ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΙ ΑΛΛΟΥ!!!!

εμ γι αυτό σε σιγοντάρω κουκλάρα μου.....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

βασ32 κ μεις ζοριζόμαστε πολύ οικονομικά.Παρότι εγω αν κ με ΄΄αδεια πληρώνομαι κανονικά,ο άντρας μου είναι αγρότης κ δεν έχει σταθερό εισόδημα.Οι γονείς του βοηθάνε με διάφορα τρόφιμα κ χρήματα για να τελειώσει το σπίτι κ τώρα θα μας δώσουν κ των 2 οι γονείς όλο κ απο κάτι για ν αγοράσουμε την προίκα του παιδιού.Εγω εδω κ χρόνια δεν ζητάω απ τους δικούς μου ,που δεν έχουν κιο΄λας οι άνθρωποι κ δε θέλω ούτε ο άντρας μου να παίρνει απ τους δικούς του.Είναι πάντως πολύ δύσκολα τα πράγματα αφου πληρώνουμε κ οι δυο δόσεις αυτοκινήτου,ενοίκιο,τώρα κ πηγαινέλα στην Αθήνα κ δεν μπορούμε να μαζέψουμε χρήματα.Άστα να πάνε...:confused:

kali υπομονή και σε σας γιατι κ εσεις βλέπω έχετε δυσκολίες όπως όλοι μας .Πάνω απο όλα αγάπη να υπάρχει στο ζευγάρι και κατανοηση και δεν θα χαθούμε πιστευω

Εχω και άλλη μια ιδέα... Κάποια από όλες μας να συγκεντρώσει τα κινητά μας οπότε όταν μια μια θα γεννάει να ενημερωνόμαστε!!!

συμφωνώ και επ αυξάνω αλλά όχι φάτσα κάρτα στο forum μήπως με μήνυμα???:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα στην Χριστινα στη Βάλια στην αντζυ στην ανδρια NERAIDOULA(ελπίζω να μη ξεχασα καμία σας.

Βλέπω τεχερουλες Αθηναιες κανονίζετε συνάντηση. όταν το κανετε να μας στειλετε φωτο να σας δουμε όλες παρεα.

ΚΛΗ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΑΖΈΨΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΉΣΟΥΜΕ.

ΚΑΛΤΙ ΑΛΛΟ :ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΛΕΩ ΜΠΑς ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΔΗΛ

ΦΙΛΙΆ

αααααα!!!!!ΖΗΛΕΥΩ!!!!!Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ!Δεν ερχεστε κατα εδω ολες??να γενησετε κ εδω που ειναι κ πιο φθηνα????

κ την andria αννη την λενε???:confused:

andria Μου τα συληπητηρια μου για την μανουλα σου..ξερω πολυ καλα πως νοιωθεις..εγω εχασα τον θειο μου που τον ειχα πραγματικα σαν πατερα μου!κ ακομη το ξεπερναω...

angie κατσε στον κωλο σου!αιντε με τις δουλειες σου!περιμενε την μανουλα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Πολύ μου αρέσει που αρχίζουμε και οργανωνομαστε. Τα κινητά να τα στείλουμε μέσω mail για να μην φαίνονται στο web. Οπότε ας ανταλλάξουμε e-mail!

σωστη σκέψη τα e mail na τα γραψουμε εδω στο φορουμ ??? σε ιδιωτικο μυν ισως??

αααααα!!!!!ΖΗΛΕΥΩ!!!!!Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ!Δεν ερχεστε κατα εδω ολες??να γενησετε κ εδω που ειναι κ πιο φθηνα????

κ την andria αννη την λενε???:confused:

andria Μου τα συληπητηρια μου για την μανουλα σου..ξερω πολυ καλα πως νοιωθεις..εγω εχασα τον θειο μου που τον ειχα πραγματικα σαν πατερα μου!κ ακομη το ξεπερναω...

angie κατσε στον κωλο σου!αιντε με τις δουλειες σου!περιμενε την μανουλα!

και εμεις οι καημενες απο επαρχία ζηλευουμε καλε !!πειτε κατι!!!

Διαφημίσεις

ΕΠΑΝΗΛΘΑ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ!!ΚΑΝΩ Κ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ! ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ e-mail ΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ :-( ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΚΟΝΤΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ,ΒΟΗΘΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΒΑΛΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΙΣΩΣ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ.ΑΠΟ ΚΑΦΕ ΕΚΕΙ,ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΟΕΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ Κ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΚΑΦΕ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

To Notos δεν είναι στο Σύνταγμα? Στον τελευταίο όροφο έχει καφέ , τί λέτε για εκεί?

Εγώ είμαι μέσα αλλά πιο Νοτος το home ή αυτό με τα ρούχα γιατί νομίζω ότι αυτό με τα ρούχα είναι Ομόνοια? και η γνώμη μου είναι την Ομόνοια να την αποφύγουμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...