Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μένα! Μαράκι να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας! Ολοκληρος κορίτσαρος!

Εμένα ο δικός μου ευτυχώς κοιμαται για να πάμε στη Βάλια και να παίξει με όρεξη με τον Κωνσταντίνο!!!!

Εμένα ο αντρας μου δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ! Η αληθεια είναι ότι γυρίζει και αργα! Τα έχει κανει όλα από μια φορά για να αποκτήσει το know-how οπως λέει κι ο ιδιος :tongue::tongue::tongue:

Οσο για το άθλημα δεν έχω παραπονο!!! Το ΣΚ χτυπάμε και διπλοβάρδιες!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινακι(despina82) σας περιμενω οποτε μπορειτε για καφε μετα τις εκλογες.Νομιζω οτι και σε εμας εχουν ξεκινησει και καπνιζουν στα καφε αλλα νομιζω οτι ξερω κανα δυο που κρατανε ακομα οποτε μπορουμε να παμε εκει ή αλλιως σας περιμενω στο σπιτι.Και εγω στεναχωρεθηκα με το γιατρο μας που τον ειδα ετσι αλλα πραγματικα ηταν πολυ τυχερος, σωθηκε απο θαυμα!

Βρε Βαλια μην αφηνεις τα ονειρα να σου χαλανε το κεφι... ισως εισαι πολυ στρεσαρισμενη!Τα ονειρα δεν ειναι παρα οι σκεψεις και τα αγχη της ημερας τα οποια περνουν στο υποσυνηδειτο και εμφανιζονται στον υπνο μας με τη μορφη του ονειρου.... για να μας ταλαιπωρουν τα ατιμα!!χαλαρςσε και πριν κοιμηθεις κανε ομορφες σκεψεις... βοηθαει στο λεω απο προσωπικη εμπειρια!

Το αθλημα κοριτσια εδω και κανα μηνα το εχω ξεχασει κι εγω...απο τοτε που γεννησα δεν εχω διαθεση...εχω και μια ψιλοεπιλοχειο που με ταλαιπωρει απο την ημερα που γεννησα μεχρι σημερα με αποτελεσμα να εχω συνεχεια αλλαγες στη διαθεση... ειμαι κυκλοθυμικη... εχω νευρα... τη μια τρωω πολυ την αλλη μερα καθολου... δεν θελω να βγαινω εξω παρα μονο αναγκαστικα αν τυχει καμια δουλεια εξωτερικη... δεν ειμαι στα καλα μου γενικως... οποτε που διαθεση για το σπορ???

καλε που ειστε ολες σημερα???

εγω ξυπνησα με τηλ της μαμας μου ,που μου ειπε οτι χτυπησε το ποδι της κ δεν μπορει να το πατησει κ ετσι πηγα κ εκανα την νοσοκομα!

Κλειω κ Μελινα σε ενα καναπε αφου δεν μπορουν να περπατησουν.....

τωρα ηρθαμε να κανουμε μπανιο κ νανι.....

οσο για το θεμα που ανοιξα,νομιζω οτι εχει ενα δικαιο η Δεσποινα,αλλα απο την αλλη αν ξυπνησει κ δεν με δει θα δει οικειο προσωπο.νομιζω οτι πρεπει να το παρω αποφαση κ να βγω εξω καποια στιγμη ,αλλιως δεν μας βλεπω καλα γενικοτερα.

Κριστυ κ εγω καπως ετσι ειμαι ...αλλα εγω θελω να ειμαι μονιμως εκτος σπιτιου για να μην κλαιω ολη μερα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλομωρουλακια

Γυρισα απο τη δουλεια στις 6μιση και τωρα εκατσα να ξαναδουλεψω ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥ!!!!

Εχω επισης τα νευρα μου γιατι σημερα πηγαν η μαμα μου με το Βασιλη τη μικρη για εμβολιο...και τελος παντων εγινε ενα μπερδεμα με αποτελεσμα να μην ειμαι σιγουρη οτι του εκαναν του παιδιου ολα τα εμβολια που σημειωσαν! ΕΞΑΛΛΗ ΕΙΜΑΙ!!! και με τους δυο τους !

Ααα η ζουζουνα πηρε 4 ποντους σε ενα μηνα, ειμαστε 69 και 8100γρ .

Οπως καταλαβατε, δεν προλαβα να σας διαβασω...

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια στις μπεμπουλες και ισως τα πουμε αργα το βραδακι

τσιου!

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Ευχαριστώ για τις ευχές! Σήμερα σκέφτηκα και ζήτησα μιά μέρα άδεια για αύριο. Πολύ χαίρομαι. Εκτός του ότι έχω ένα σωρό δουλειές, θα 'ναι ωραία που θα έχω τριήμερο ουσαστικά. Το Σάββατο θα πάμε στην γιαγιά μου που έχω πάνω από μήνα να δω και την Κυριακή κάνει μπάρμπεκιου η κολλητή μου για τα γενέθλιά της. Θα είναι φουλ το τριήμερό μου λοιπόν και πάλι δεν θα προλάβω να κάνω τίποτα στο σπίτι που τόσο το χρειάζεται...

Σήμερα ο καλός μου σκέφτηκε και της έδωσε το πρωί το ρυζάλευρο αντί για το φρούτο, και το έφαγε η μικρή. Βέβαια, και στις 18:30 που της έδωσα το φρούτο, μια χαρά το έφαγε, αλλά τι να πω? Το θέμα είναι πως η γιατρός είπε να τρώει πρωί φρούτο και απόγευμα ρυζάλευρο και υπάρχει λόγος για αυτό. Τέλος πάντων, το 3ήμερο που θα είμαι εδώ θα φροντίσω να φτιάξει το πρόγραμμά της και ελπίζω να μην της το χαλάσει από Δευτέρα.

Ειρήνη, ολόκληρη γυναικάρα έγινε και η σταλίτσα. Δεν είναι σταλίτσα πιά!

Εγώ αύριο θα ζυγίσω την Αθηνά να δω πώς πήγαμε αυτόν τον μήνα. Την περασμένη εβδομάδα που πήγαμε στην γιατρό ήταν 7200 αλλά θέλω να την μετράω στα μηνογενέθλια κάθε φορά ή πολύ κοντά σε αυτά για να βλέπω πώς πάει ο μήνας.

Μου 'ρθε και περίοδος σήμερα και είμαι χάλια.

Οι φωτό στο φέις τέλειες. Για κάποιο λόγο δεν μ'αφήνει να κάνω σχόλιο. Πολύ περίεργο. Και βλέπω ότι άλλοι έχουν κάνει άρα κάτι παράξενο συμβαίνει με το δικό μου. Μόνο like με αφήνει να κάνω. Άβυσσος...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες μου,

Άννυ μου και Χριστινάκι μεγάλη κουβέντα ανοίξατε... Δυστυχώς και εδώ μια από τα ίδια, με μεγάλα σκαμπανεβάσματα αλλά το κουμαντάρω όπως μπορώ. Προς το παρόν προσπαθώ να μην ξεσπάω στο σπίτι, ούτε και στη δουλειά φυσικά, κάπου στο δρόμο ίσως κάποια στιγμή...

Βάλια περίεργα όνειρα βλέπεις, είναι πάντα με το υποσυνείδητο συνδεδεμένα και συνήθως παντελώς άσχετα με την πραγματικότητα. Το άγχος φιλενάδα....

Να πω και εγώ το δικό μου το καινούργιο τρελό.... Βλέπω φίλες και συναδέλφους και ξαφνικά σκέφτομαι πώς τα καταφέρνουν με τα παιδιά και δεν τις βλέπω προβληματισμένες, δεν αναφέρουν τπτ για τα ζουζούνια τους ενώ εγώ όλη μέρα θα μπορούσα να μιλάω για το πιτσούλι μου (μτφ πιτσιποπάκι-πιτσίνι-πιτσούλι). Ή λέω καλά πότε πρόλαβε μανικιούρ και μακιγιάζ αυτή με 3 παιδιά, πώς το κάνειιιιιιιιιιιιιιι????????

Είμαι και στην παλιοκαραντίνα γμτ, ακόμα σκατούλες είμαι, τώρα τσούζει και ο λαιμός μου........

Το μεσημέρι γύρισα από το γραφείο, θήλασα την μικρά και την πήρα στα τζάμπο να πάρουμε μερικά πραγματάκια για το σπίτι της γιαγιάς συμπεριλαμβανομένων και των χειρολαβών που πήρες Δήμητρα για το παρκοκρέβατο. Εν ολίγοις 2 σακούλες -100 ευρά η μαμά, πήρα όμως μεταξύ των άλλων και 2 σετ Χριστουγεννιάτικες πυτζάμες και ασορτί αγιοβασιλιάτικα παντοφλάκια για το Λουσάκι μου.... χάσιμο εντελώς ε? Ε, μια φορά θα είναι μωράκι τόσο γλυκό, ας την εκμεταλλευτώ λιγάκι χιχιχι

Κικιώ καλά είμαστε ...... εσείς τί κάνετε????

Άννυ μου περαστικά στη μαμά Μελίνα, σιδερένια!!

GaiGp3.png

Μόλις διάβασα τί έγραψα πριν, καλέ, τί ασυνάρτητο κείμενο ήταν αυτό? χαχαχα τα χάνωωωωωωωωωωωωω

Άντζυ διαβάζω ότι θα κάνεις το ρομαντικό δείπνο εντός τελικά ε? Λοιπόν, τρέλανε τον μπαμπά!!!!!! .... και όχι με την μαγειρική σου.

Μαράκι και εμένα κουλουβάχατα τα έχει κάνει η μάνα μου με το τάισμα. Της δίνει την φρουτόκρεμα αργά και την ταίζει 3 ώρες με αποτέλεσμα να μην της δίνει στην ώρα της το μεσημεριανό (επειδή φοβάται να την ξαναταίσει λόγω της γκρίνιας), έτσι λοιπόν στις 2 και που γυρνάω να της δίνω αναγκαστικά στήθος γιατί λυσσάει και εγώ πονάω και το μεσημεριανό να το κουτσοτρώμε το απόγευμα (το απογευματινό σπάνια το τρώμε πλέον.....). Δλδ, το μωρό θηλάζει στις 6.30 το πρωί και λέω στις 9.30 να της δίνει φρουτόκρεμα και στις 1 φαγητό. Υπερβολή??? Αντί αυτού, ξεκινάει μετά τις 10 την φρουτόκρεμα την ταίζει για 2 ώρες και βάλε, και μετά αποκοιμιέται. Μπάχαλο.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Βικάκι μου, σε καταλαβαίνω που συνέχεια την σκέφτεσαι κ θα μπορούσες να μιλάς συνέχεια για την μικρή σου. Κι εγώ τα ίδια. Αφού έλεγα στα κορίτσια ότι θα ήθελα να την έχω μαζί μου στην δουλειά. Συνέχεια πάνω μου. Ελπίζω να μην την κάνω μαμόθρεφτο αλλά τι να κάνω που την λατρεύω; Αυτές που λες ότι έχουν τρία παιδιά κ είναι μες στην άνεση, προφανώς θάχουν μεγαλύτερα. Δεν εξηγείτε αλλιώς.

Νύσταξα...σας φιλώ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Με το φαγητό άστα! Αν δεν είμαστε εμείς δεν γίνεται σωστά. Ελπίζω τουλάχιστον να μην υποσιτίζονται. Ανυπομονώ να την ζυγίσω αύριο. Αν το βάρος της δεν είναι καλό θα τον απολύσω από «μαμά»!

Φιλάκια κ καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μάνες και μωρά!

Τί κάνετε;

Χαρούμενα και γερά μωράκια να είναι όσα έχουν τα μηνογενέθλιά τους αυτές τις μέρες!

Βίκυ περαστικά σου!

Άννη, περαστικά στη μανούλα και σιδερένια!

Βάσω, περαστικά με τους πονοκεφάλους!

Αν σας πω πως δε θυμάμαι τπτ...

Για τις εξόδους μια από τα ίδια κι εγώ, δε θέλω να τον αφήσω. Ξυπνάει και 3 και λίγο και θέλει βραδυνά σνακ!

Και το σπίτι...δράμα... Ώσπου να πιάσω το ένα βρωμίζει το άλλο!

Παπούτσια κι εγώ με τπτ στο σπίτι. Το λέω σε όποιον μπαίνει κι όποιος παρεξηγηθεί, ας παρεξηγηθεί...

Α, στο γιατρό όλα καλά προχθές, μπουλουκάκι έχει γίνει!

Στην αρχή άνετος με το γιατρό, μετά και στο τραπέζι μια χαρά αλλά όταν ήρθε ο ντοκ στο τραπέζι που εξετάζει... κακός χαμός!!! Χωρίς να τον ακουμπήσει! Και είναι πολύς καλός, του μιλάει, του γελάει αλλά το ατιμούρι θυμόταν τί του έχει κάνει!

Αυτάααα τα ολίγα!

Καληνύχτα!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα!

Καλά τι πλάκα έχουν οι χθεσινές φωτό στην ομάδα με την μπισκοτίνα και τον Κωνσταντίνο, τι όμορφες φάτσες και τι αστείες φωτογραφίες!!!

Εμεις ξυπνήσαμε πριν λίγο και ο Λ μαζί! Τι έκπληξη! Τον έπαιξα λίγο και τώρα ήρθα να αντλήσω και να πιώ καφέ στον υπολογιστή. Το μισάωρο διάλειμμα κάθε πρωί.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...