Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μας μανουλομανουλοφίλες μου!! χτες πήγαμε με την μπίσκιτ λουνα παρκ,κάναμε καρουζέλ που πολύ της αρέσει,έφαγα κι ενα χοτ ντογκ και βολτάραμε ωσπου έπεσε ξερή!της πήρε ο Κώστας ένα μπαλόνι απο αυτα τα μεγάλα και λύσσαξε απο χτες ως και σήμερα με αυτό!μέχρι και στην κουνια το ήθελε και έκλαιγε,το χει στο χέρι και δεν το αφήνει!

λοιπον ας θυμηθώ τί ήθελα να σχολιασω..άντρες....ουφ...

εμενα ξέρει να την κανει μπάνιο,να τη ντύνει μετα βίας ,να αλλάζει πάμπερς κάνοντας πως πρώτη φορά το κάνει ,αλλά να την ταίσει μπα...έχει το σύνδρομο του συνωνόματου που στην 1η κουταλιά που κάνει η μπέμπα ουααα...λέει πάρτο απο δω δε θέλει το παιδί να φάει,δεν το βλέπεις???γκρρρρρ

χαλιά δεν εχω αξιωθεί να στρωσω κι είπα να περάσει η γιορτη μου τη Δευτέρα κ μετά γιατι θα γίνουν χάλια και δεν έχω ουτε να τα ξανα στείλω καθαριστηριο ,ούτε όρεξη να τα καθαρίσω μόνη μου!! εξάλλου ειναι μικρό το σπίτι κι έτσι είναι ζεστό ακομα..

αλλά μόλις στρωσω παπούτσια μέσα δε θα φοράει κανείς,θέλουν δε θέλουν!!

το σπορ εμείς το χουμε ξανα ρχίσει,αλλά κι εγώ οπως η Άννυ δεν έχω και τρελλή όρεξη μέχρι να....μετά μου ρχεται! επίσης πρεπει οπως λέει η ξαδέρφη να τους δώσουμε λίγο σημασία γιατι τα νεύρα κι οι τσακωμοί βαράνε κοκκινο κι όλα αυτά για την σημασία που δεν του δίνω πια..οπότε στην επέτειο ή που θα κανονίσω κατι για έξω,ή που θα κρατησω τα λεφτά που δεν έχουμε (χαχα) για να πάρω κανα ρούχο και θα με βοηθήσετε να οργανώσω ρομαντικό δείπνο στο σπίτι κι η μπέμπα ας κάτσει στη μαμά που ναι κι απο κάτω κι αν γίνει κάτι θα με φωνάξει..τι λέτε?

σήμερα θέλω να καταληξουμε στο τι θα κάνω στη γιορτη γιατι αυριο θα πάω να ψωνίσω τα υλικά!!ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ!!

Βασουλίνι μου ξερω τι πονος ειναι το παλιο αυχενικό...μακάρι με τη φυσιοθεραπειά να σαι καλύτερα :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά Βάσω και Μαράκι στα μπεμπάκια σας! Να μας ζήσουν!!!!!

Εμείς είμαστε καλά, κοιμηθήκαμε αρκετά καλά με μόνο 2 ταίσματα το βράδυ κι έτσι ξεκουράστηκα. Αύριο φεύγει η μαμά μου μιας και έχει γάμο το Σάββατο αλλά και θέλει να ψηφίσει την Κυριακή. Εμείς θα απέχουμε αυτή τη φορά.

Σχετικά με την αντροσυζήτηση εγώ δεν έχω κανένα παράπονο, άνετα τον αλλάζει, τον κάνει μπάνιο. Με το τάισμα δεν έχει την υπομονή που έχω αλλά και εκεί τα καταφέρνει. Από την αρχή είχε άνεση λόγω και επαγγέλματος.

Οσο για το άθλημα..τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα. Νορμάλ πράγματα.

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά Βάσω και Μαράκι στα μπεμπάκια σας! Να μας ζήσουν!!!!!

Εμείς είμαστε καλά, κοιμηθήκαμε αρκετά καλά με μόνο 2 ταίσματα το βράδυ κι έτσι ξεκουράστηκα. Αύριο φεύγει η μαμά μου μιας και έχει γάμο το Σάββατο αλλά και θέλει να ψηφίσει την Κυριακή. Εμείς θα απέχουμε αυτή τη φορά.

Σχετικά με την αντροσυζήτηση εγώ δεν έχω κανένα παράπονο, άνετα τον αλλάζει, τον κάνει μπάνιο. Με το τάισμα δεν έχει την υπομονή που έχω αλλά και εκεί τα καταφέρνει. Από την αρχή είχε άνεση λόγω και επαγγέλματος.

Οσο για το άθλημα..τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα. Νορμάλ πράγματα.

φιλη μπες στο πριβε μια στιγμη να σου πω

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερα και απο εμας, ο μικρος επεσε στις 12 παρα (αργησε), ξυπνησε στις 7 παρα δεκα!!εφαγε και μεχρι τις 8.40 που εφυγα απο το σπιτι δεν ειχε σηκωθει.Εγω βεβαια ειμαι με ενα ζυζι τουμπανο!

Ο αντρας μου εμενα τα κανει ολα, αλλαζει πανες, ταιζει, ντυνει, ξεντυνει, παιζει με τον μικρο, κοιμαται...το μονο που δεν εχει κανει ειναι να τον κοιμησει το βραδυ αλλα ειναι γιατι ο μικρος κοιμαται μονο στο στηθος.Γενικα παραπονο δεν εχω, αφου και γυμναστηριο παω και τον προσεχει αυτος.

Το αθλημα το προσπαθουμε, βαζουμε και τζελ για να γινεται πιο ευκολο (ρε κοριτσια ψιλοποναω ακομη).Παντως πανω απο 2-3 φορες το μηνα δε γινεται (πανε τα παλια τα μπερεκετια..)

Παντοφλες...μεγαλο θεμα στο σπιτι μας.Τα πεθερικα μου με αγριοκοιτανε που εχω 3-4 ζευγαρια παντοφλες στην πορτα για να βγαζουν τα παπουτσια αλλα δεν πανε να κοιτανε, εγω μιλαω και στους φιλους, δεν καταλαβα οπως ειπατε μιση ντροπη δικη τους, μιση δικη μου, εδωσα τα χαλια να μου τα πλενουν, εβαλα και την σκουπα για τα ακαρεα, σφουγγαριζω καθε μερα ε οχι...το παιδι πλεον το βαζω και στο χαλι πανω και παιζει, το παπουτσι ειναι το πιο βρωμικο πραγμα ρε να παρει και δεν καταλαβαινουν..(μεγαλος πονος οπως βλεπετε..)

Διαφημίσεις

Αννυ μου κουκλος ο παιδαρος!!!μια χαρα!

κ εσενα Δεσποινα!μπραβο!!!ειστε στα χναρια μας!!!χαχαχαχα

οσο για τις τροφες κ μενα τα ιδια μου ειπε!ολα τα λαχανικα εποχης,μοσχαρι 4 φορες,κοτοπουλο 2 κ μια μονο λαχανικα!επισης μου ειπε κ μενα για τα παιδικα γιαουρτια (advance) κ χθες δοκιμασα της εδωσα (χωρις φρουτα)κ μπορω να πω οτι ψιλοεφαγε!σημερα το εκλ@σε!χαχα.

Βασω να χαιρεσαι κ εσυ το παιδακι σου!

το γαλα απο την καταψυξη μπορει να μεινει στην ψυξη το πολυ 24ωρες εφ οσον δεν εχει ζεσταθει.για το αλλο που ρωτας δεν ξερω κ δεν νομιζω να παιζει ρολο.

Βικυ μου παρε τηλ κ ρωτα!αλλα νομιζω οτι μπορεις να βαλεις μεσα τα παντα αφου βαζεις ζυμαρικα πλεον.

εγω ο βλακας ξεχασα να ρωτησω για ζυμαρικα αλλα θα ξαναπαμε σε 15 μερες για εμβολιο.

Αντζυ που εισαι?????????

τι αλλο δεν θυμαμαι...η Κλειω ειναι λιγο γκρινιαρα σημερα.σε λιγο παμε για μπανιο...

κ κατι που με προβληματιζει...

ολο σκεφτομαι οτι θελω να βγω μια βολτα με τον αντρα μου τον παραμελημενο εξω,κ ολο κολαω που θα πρεπει να αφησω την Κλειω.οχι οτι δεν εμπιστευομαι την μαμα μου ,αντιθετως ειναι η μονη που εμπιστευομαι,αλλα δεν ξερω γιατι τρωω τετοιο κολημα.νομιζω οτι δεν θα φαει,δεν θα παρει μπιμπερο κτλ..κ αν βγω θα πρεπει να μεινει στην μαμα μου κ να την παρω το πρωι κ σκεφτομαι πως θα μου κακοφανει η απουσια της απο το σπιτι μια νυχτα.

απ την αλλη λεω μηπως ειμαι υπερβολικη,με ψιλομαλωσε κ η ξαδερφη μου σημερα που σκεφτομαι ετσι,γιατι εχω κλειστει στο σπιτι κ λιγο κ στον εαυτο μου κ το μονο που μου δεινει χαρα ειναι το παιδι μου.κατα τα αλλα δεν χαιρομαι με κατι αλλο,ενω θα πρεπε.ουφ!

Annie μεγαλο θε,μα ανοιγεις .

Ειναι γεγονος οτι κ εγω στην αρχη ειχα κολλημα κ δεν εμεπιστευομουν κανεναν παρα μονο τον αντρα μου. Απο αναγκη ομως σιγα σιγα το ξεπερασα.

Για σκεψου εσυ τωρα δεν θες να το αφηνεις γιατι δεν καθεται το παιδι σε τριτον ή ειναι δικη σου ανασφάλεια???

αν ειναι το πρωτο αυτο θα αλλαξει με την εξοικοιωση του παιδιου με τριτα προσωπα. αν ειναι το δευτερο πρεπει να το δουλεψεις μεσα σου για το καλο του παιδιου. Κανει καλο στα μωρα να μπορουν να μενουν με αλλα προσωπα γιατι κοινωνικωποιουνται περισσοτερο σιγα σιγα. Δε ν ειναι καλο να κάνουμε παιδια τα οποια θα ειναι κολλημενα επάνω μας κ τις περισσοτερες φορες εμεις οι μαμαδες τα κάνουμε ετσι γιατι μεταφερουμε στο παιδι τα συναισθηματα μας. Στα λεω αυτα γιατι τα πέρασα πολυ κ εγω αυτα ειδικα την περιοδο του καλοκαιριου δεν το αφηνα σε κανενα ουτε στη μανα μου

Το οτι σου δινει χαρα πολυ το παιδι αυτο ειναι πολυ όμορφο και φυσιολογικο --ετισ σκεφτο μαι εγω εσυ τι λες ???

Καλημερα και απο εμας, ο μικρος επεσε στις 12 παρα (αργησε), ξυπνησε στις 7 παρα δεκα!!εφαγε και μεχρι τις 8.40 που εφυγα απο το σπιτι δεν ειχε σηκωθει.Εγω βεβαια ειμαι με ενα ζυζι τουμπανο!

Ο αντρας μου εμενα τα κανει ολα, αλλαζει πανες, ταιζει, ντυνει, ξεντυνει, παιζει με τον μικρο, κοιμαται...το μονο που δεν εχει κανει ειναι να τον κοιμησει το βραδυ αλλα ειναι γιατι ο μικρος κοιμαται μονο στο στηθος.Γενικα παραπονο δεν εχω, αφου και γυμναστηριο παω και τον προσεχει αυτος.

Το αθλημα το προσπαθουμε, βαζουμε και τζελ για να γινεται πιο ευκολο (ρε κοριτσια ψιλοποναω ακομη).Παντως πανω απο 2-3 φορες το μηνα δε γινεται (πανε τα παλια τα μπερεκετια..)

Παντοφλες...μεγαλο θεμα στο σπιτι μας.Τα πεθερικα μου με αγριοκοιτανε που εχω 3-4 ζευγαρια παντοφλες στην πορτα για να βγαζουν τα παπουτσια αλλα δεν πανε να κοιτανε, εγω μιλαω και στους φιλους, δεν καταλαβα οπως ειπατε μιση ντροπη δικη τους, μιση δικη μου, εδωσα τα χαλια να μου τα πλενουν, εβαλα και την σκουπα για τα ακαρεα, σφουγγαριζω καθε μερα ε οχι...το παιδι πλεον το βαζω και στο χαλι πανω και παιζει, το παπουτσι ειναι το πιο βρωμικο πραγμα ρε να παρει και δεν καταλαβαινουν..(μεγαλος πονος οπως βλεπετε..)

Δεσποινα κ η δικη κοιμαται μονο στο στηθος (σε 5λ ειναι ξερή)ειναι καλο αυτο???? μηπως μεγαλώνοντας δεν μπορουν να ξεκολήσουν απο αυτο????? σκεφτομαι μηπως πρεπει να μαθουν σιγα σιγα να κοιμουνται κ

μονα τους. μη τους γινει εξάρτηση:confused::confused::confused::confused:

Καλημέρα μανούλες!!

Καταρχήν Βασιλική μου να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! 7 μηνών!!! Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός!

Μαράκι μου γλυκό και εσυ να χαίρεσαι την Αθηνούλα σου! Να είναι όλα τα παιδάκια γερά και ευτυχισμένα!

Ειρηνάκι μου τρώγε πολύ κόκκινο κρέας και πίνε ποτοκαλάδες να ανέβει το σίδηρο... Οσο για τα κάγκελα της κούνιας τα έχουμε ανεβάσει εδώ και πολύ καιρό... μην έχουμε καμία απόδραση! Εχω άλλο πρόβλημα τώρα βέβαια. Εχω ενδοεποικωνία με κάμερα και την έχω σε ένα σκαμνάκι στο κάτω μέρος της κούνιας και ο γιόκας μου κάθε πρωί πηγαίνει προς τα εκεί... Θα την ρίξει κάτω... χιχιχι

Βικάκι πως τα πας με τη δουλειά; Ολα καλά; Με την μαμά σου κ το Λουσάκι;

Aννη μου τα είπαμε και χτες... Παίδαρος ο Δημητράκης μας!!! Θα αρχίσετε και ρυζάκι, φακές κ γιαουρτάκι!!! Τέλεια!!! Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα που θα μας επισκεφθείτε!!! Σας περιμένουμε!

Μεγάλο θέμα η καθαριότητα του σπιτιού... Εγώ κάθε 15 μέρες έχω γυναίκα που με βοηθάει και όταν προλαβαίνω τις εβδομάδες που δεν έρχεται προσπαθώ να φέρω βόλτα μόνη μου όλο το σπίτι... Είναι κ μεζονετα και γίνεται χαμός... Δεν παλεύεται.

Ο αντρούλης μου στο θέμα ταϊσματος στερεών τροφών δεν μπορεί... Δεν εχει δοκιμάσει ούτε μια φορά να τον ταϊσει... Συχένεται λέει τα αλεσμένα. ΕΛΕΟΣ... αλλά εντάξει το γάλα του το δίνει. Να δω καμια μέρα που δεν θα μπορώ τι θα κανει, θα τον αφήσει νηστικό;;;

Με το "άθλημα" κι εμείς δεν έχουμε επαφή... Εκείνος θέλει συνέχεια με αποτέλεσμα να το λέει συνέχεια και να με εκνευρίζει και εγώ να μην έχω όρεξη. Δεν ξέρω τι να κάνω...

Δεν έχω κουμπί να το πατάω...

Είμαι προβληματισμένη... Κανα 2-3 μέρες βλέπω στον ύπνο μου ότι είμαι έγκυος και γεννάω και δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει αυτό. Πολύ ζωντανά όνειρα βρε κορίτσια... Και από την άλλη έχω το Δημήτρη που βλέπει μια το παιδί να φτάνει μπουσουλώντας στις σκάλες και σήμερα είδε ότι είχε χτυπήσει το κεφάλι του ο μικρός και είχε ράματα και ήταν κ κουρεμένος... Εχω αρχίσει κ τρομάζω...

Αυτα... δεν θυμάμαι κάτι άλλο... Σας έπρηξα πάλι...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βάλια μου ζιζάνιο ο Κωνσταντίνος ε!!άρχισε να μαζεύεις τα πράγματα απο παντού μην αρχισει να στα ρίχνει όλα κάτω!! όσο για τα όνειρα δεν έχω ιδέα..μήπως έχεις καποιο άγχος για κάτι και περνάει στο υποσυνείδητο??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Βάλια μου ζιζάνιο ο Κωνσταντίνος ε!!άρχισε να μαζεύεις τα πράγματα απο παντού μην αρχισει να στα ρίχνει όλα κάτω!! όσο για τα όνειρα δεν έχω ιδέα..μήπως έχεις καποιο άγχος για κάτι και περνάει στο υποσυνείδητο??

Δεν θέλω να αρχίσω να μαζεύω πράγματα από το σπίτι... Θέλω να μάθει να μην τα πηράζει γιατί όταν θα πηγαίνουμε επισκέψεις τι θα κάνει;;; :confused::confused::confused:

Αγχος δεν νομίζω ότι έχω για κάτι... Δεν μπορώ να βλέπω τέτοια όνειρα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!

Εμείς δεν είχαμε κι ένα πολύ ήσυχο βράδυ!!!Η μπουμπού στον ύπνο της είχε γκρίνια...πηγαινοερχόμουν και της έβαζα πιπίλα...χωρίς βέβαια να προλαβαίνει να ξυπνήσει!!!Κοιμήθηκε νωρίς χθες αλλά 6 νταν...γαλατάκι το παιδί μου!!!!

Τα χαλάκια με έσωσαν...την αφήνω κάτω και δεν έχουμε ούτε γκρίνια ούτε τίποτα!!!!:DΑπλά χαζεύει!!!

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια στα μπεμπάκια!!!

Άντζυ ξεσάλωσε η Χρυσάνθη ε;;;Τέλειες οι φώτο;;;

Για την επέτειο μας η απόφαση ήταν...έξω για φαγητό και οι 3 μαζί!!!Η μανούλα μου θα έχει βάρδια επομένως δεν θα μπορεί να την κρατήσει!!!

Άντζυ καλά θα κάνετε...ρομαντικό δείπνο στο σπίτι είναι το καλύτερο!!!!

Βάλια μου εγώ πιστεύω ότι τα όνειρα δεν πρέπει να μας επηρεάζουν!!!Μήπως είναι το υπερβολικό άγχος που έχετε για το παιδί;;;Μην βάζεις κάτι κακό στο μυαλό σου!!!

Αυτά!!!!Σας κούρασα...

Μανουλίτσες ερωτησούλα....

Εχω τη μπουμπού κάποιες μέρες με λίγη μυξούλα και βηχα...αλλά μόνο το πρωί...την υπόλοιπη μέρα τίποτα....

Σκέφτομαι ότι αν πάρω το γιατρό θα με περάσει για χαζή...Εσείς θα τα βγάζατε βόλτα σε κλειστό χώρο;;;:confused:

γεια σας μανουλες!

εμεις ειχαμε εναν καπως ανησυχο βραδινο υπνο. στριφογυρνουσε συνεχεια χωρις να ξυπναει μεχρι τις 3 που ξυπνησε για ζυζι. η δυσκοιλιοτητα συνεχιζεται:cry: το καημενακι μου υποφερει. αφου τα βλεπω τα κακακια στον ποπο του αλλα δεν μπορει να τα βγαλει. εβαλα λαδακι μηπως το βοηθησω, του εδωσα να φαει ακτινιδιο,σταματησα να του δινω μπανανες,μηλα, πατατες κ περιμενω να δω τι θα γινει.

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας!

Βασιλική και Μαράκι χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

Πολλά θέματα ανοίξατε!

Δουλειές σπιτιού ευτυχώς έχουμε γυναίκα κάθε Παρασκεύη, αρα το ΣΚ το σπίτι είναι οκ, αν έρθει κάποιος, από Δευτέρα αρχίζει το χάλι αλλά δεν μας νοιάζει, δεν είναι προτεραιότητα σε αυτήν την φάση.

Αλεξάνδρα νομίζω μπορείς να την βγάλεις έξω την μικρή είτε σε ανοικτό είτε σε κλειστό χώρο, μυξούλες λίγο πολύ όλα έχουν και θα έχουν μεσα στον χειμώνα.

Βάλια εγώ κουλά όνειρα κυρίως στην εγκυμοσύνη έβλεπα, λες;;;

Βάσω όλα τα μωρά έχουν μια εξάρτηση για να κοιμηθουν, είτε στήθος, είτε κούνημα, είτε πιπίλα... η ώρα που θα πηγαίνουν μόνα τους για ύπνο μάλλον αργεί!

Εμένα ο Τ. άμα έχει όρεξη όλα ξέρει να τα κάνει με την μικρή, αλλά προτιμά απλά να παίζει μαζί της.

Τώρα για το θέμα εξόδων και παραμέλησης συζύγων και του εαυτού μας, εγώ είμαι λίγο απόλυτη σε αυτά, ας πούμε θεωρώ ότι το μωρό δεν γίνεται να κοιμηθεί αλλού την νύχτα, δεν ξέρω να το εξηγήσω καλύτερα αλλά νομίζω ότι μετά θα έχει "άγχος" μήπως την ξανααφήσουμε κάπου. 'Ηδη θεωρώ ότι χάνουμε πολλές ώρες μαζί της λόγω δουλειάς. Βέβαια εμάς είναι κι έτσι τα δεδομένα που δεν μπορούμε να την αφήσουμε κάπου οπότε περιορίζονται τα διλήμματα.

Χαλιά να στρώσουμε δεν έχουμε ακόμα, αλλά πρέπει να πάρουμε!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...