Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα μανουλες!!!

Βασω χαρουμενα μηνογενεθλια!Η καθαριοτητα του σπιτιου ειναι ενα μεγαλο θεμα!Εγω εχω γυναικα καθε 15 μερες και μου κανει τα χοντρα και εγω κανω μεσα στην εβδομαδα (οποτε προλαβαινω)τα απαραιτητα.Βεβαια ειναι και φορες που δεν προλαβαινω να κανω τιποτα και το σπιτι ειναι χαλια και ειδηκα απο τοτε που ξεκινησα την δουλεια.Αλλα παντα φροντιζω να ειναι τακτοποιημενο οσο βρωμικο και να ειναι γιατι με πιανουν τα νευρα μου οταν ειναι ανω κατω!

Στο νετ μπαινω και απο την δουλεια οταν εχω λασκα;)

Ο μικρος μου κοιμαται απο τις 9 και δεν εχει φαει και καλα......90ml.Μαλλον εχουμε θεμα με τα δοντια γιατι και ολη μερα ειχε μια γκρινια.

Εμενα οι ημικρανιες μου καλα κρατουν και μαλλον ειναι απο το αυχενικο μου και για να μην το βαρεσω στον τοιχο αυριο θα ερθει φυσιοθεραπευτρια σπιτι να με στρωσει λιγο(ειναι και εγκυος η κοπελα αλλα ξερει οτι ειμαι χαλια και δεν με αφηνει ετσι)θα ερθει να μου κρατησει τον μικρο μια αλλη φιλη οση ωρα θα κανω θεραπεια(εγκυος και αυτη)Και ετσι αυριο θα εχει πολλα μωρα το σπιτι μας!!!Αγορια ολα!!!Χαχα

Σας ζαλισα ε?????Sorry!!Παω για ξαπλα γιατι δεν την παλευω με τιποτα!

Καληνυχτα φιλες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μ' αρεσει που τον περνας απο τεστ

χαχαχαχα

τι να κανω? ας μαθει κ αυτος να τον ταιζει οπως εμαθε να του αλλαζει παμπερς, να τον κανει μπανιο κ να τον ντυνει. δεν τα κανει κ πολυ συχνα αλλα ξερει.

αντε κοριτσακια μου παω κ εγω για υπνο,οι αντρες μου κοιμηθηκαν ηδη.

ονειρα γλυκα!sweet-dreams.jpg

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλά κάνετε κορίτσια!!!!Εμένα μάλλον δεν θα τα καταφέρει ποτέ...για φαγητό...στο γάλα δεν έχουμε το ίδιο πρόβλημα!!!Την προηγούμενη φορά έβαλε την ξαδέρφη του να την ταΐσει...Έριξα πολύ γέλιο!!!!

Έχει όμως περάσει πολύ καιρός..το σκ θα του κάνω κι εγώ τεστάκι...Μου άρεσε η ιδέα!!!!

Όσο για το "αθλημα" δεν πρέπει να το αφήνουμε...εμείς ευτυχώς είμαστε σχεδόν όπως παλιά...εαν έξαιρέσεις κάποιες μέρες που και να θέλαμε δεν μας επέτρεπε η μπουμπού...;)

Κακά τα ψέματα, οι άντρες δεν έχουν την υπομονή που έχουμε εμείς με τα μωρά. Ούτε την τρυφερότητα και στοργή που μπορεί η μάνα να προσφέρει. Είναι καλοί να παίζουν μαζί τους. Η δικιά μου τρελένεται στα γέλια με αυτά που της κάνει. Όμως, εφόσον ήθελε να δουλέψω εγώ και να την μεγαλώσει αυτός, θα πρέπει να το κάνει σωστά. Γι'αυτό νευριάζω όταν δεν τρώει. Γιατί ξέρω ότι δεν προσπαθεί αρκετά. Επίσης, του έχω πει να έρχεται η μαμά μου και το πρωί να βοηθάει αλλά δεν θέλει. Κ νομίζω πως είναι για να μπορεί να ξυπνάει στις 11-12, με την άνεσή του. Γι'αυτό και μου΄ρχεται 2 και 3 στο κρεβάτι. Γιατί με την μικρή λιώνουν στον ύπνο το πρωί. Ούφ, τα'πα και ξεθύμανα!

Και φυσικά, πήγε 11 και νυστάααααζω.

Καληνύχτα μανουλίνια και σόρρυ που σας ζάλισα σήμερα με τα παράπονά μου.

Φιλιά και καληνύχτες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Δεσποινουλα κ Μαρακι (neraidoula) κ Μαρακι (maraki2108)

και περαστικουλια...εχω κι εγω αυχενικο και σε νιωθω...Δεν εχω βρει και χρονο+χρημα για φυσιοθεραπειες που ειπε ο γιατρος, και οταν με πιανει...ξερω δεν περναει με τπτ!

Αλεξανδρα ετσι...δυναμικα

Αρχισε κι εσυ τα test drive........ελπιζω να μην εξελιχθουν σε crash test χαχα

QuW0p3.png

ο δικος μου ξερει να την πλενει κ να την αλλαζει πανα..αντε κ να την ντυσει!να την ταισει δεν μπορει με τιποτα γιατι η Κλειουλα μπιμπερο παιρνει μονο απ την μανα μου κ με τα κουταλια ταιζουν τα πατωματα κ τα καρεκλακια!

οσο για το αθλημα συμφωνω οτι οσο το αφηνεις σε αφηνει..αλλα κ εγω δεν εχω πολλες ορεξεις γενικα....αυτες οι ορμονες ποτε λενε οτι θα στρωσουν??????:confused:

Μαρακι εγω σου χω ξαναπει να φωναζεις την μαμα σου κ την πεθερα σου να βοηθανε στο σπιτι με τις δουλειες,(οχι μονο σιδερο,αλλα κ φαγητο κ σκουπισμα)τωρα αν δεν βολευεται ο Κ.κακως που τον ακους!ή αλλιως στειλε την μαμα σου στις 11!

κοριτσαρες παω να την πεσω κ εγω....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Τις καθημερινές πριν φύγει για δουλειά φέρνει γάλα και μπέμπα στο κρεβάτι για να την ταϊσω και το βράδυ την κάνει μπάνιο,μασαζάκι κλπ...Είναι η ώρα της ημέρας που περνάνε αποκλειστικά οι δυο τους...Του αρέσει πολύ που ξέρει ότι έχουν αυτό το χρόνο...και δεν του το στερώ...με βολεύει κιόλας!!!!

Καληνύχτα Άννυ!!!!:D

Καλησπέρα και από εμάς.....

Το Λουσάκι κοιμάται από τις 9 και ο μπαμπάς της εδώ και κανένα μισάωρο. Τώρα τέλειωσα και εγώ τις κρέμες μου και πάω να την πέσω, είμαι πτώμα...

Βασούλα μου περαστικά με τους πόνους του αυχενικού, σε καταλαβαίνω και εγώ από προχτές που ξεκίνησα την δουλειά άρχισα να έχω ενοχλήσεις. Καλό μασάζζζζζζζζζ

Μαράκι δράμα τα ταίσματα.... και ο Θ δεν ταίζει την μπέμπα με τπτ, και η μάνα μου το αποφεύγει το 2ο γεύμα, οπότε γυρνάω 2 και κάτι και το παιδί πεινάει πολύ και δεν κάθεται στο καρεκλάκι, οπότε δίνω στήθος και μετά αντί να ξεκουραστώ περιμένω να περάσει λίγη ώρα για να της δώσω και χορτόσουπα. Ο άλλος εν το μεταξύ zzzzzzzzz..... Γκκκρρρρρρ.

Ειρήνη εγώ αυτό το γάλα δεν το έχω δοκιμάσει...... ΄Και άντε πιές καλέ κανέναν σίδηρο, το έχεθες καλέ!!!!!!!

Όσο αφορά τα μπεμπάκια και τις βόλτες, εγώ που θηλάζω και δεν χρησιμοποιώ θήλαστρο δεν έχω την δυνατότητα δυστυχώς να πάω πουθενά μόνη μου και ειδικά βράδυ που μόνο εγώ μπορώ να την κοιμίσω ( ο Θ δεν την έχει κοιμίσει ποτέ). Αλλά και σαν ζευγάρι το έχουμε χέσει και εμείς το θέμα, αράχνες πιάσαμε. Θα πάω για μποτέ το Σάββατο (τρίχα -ράστα έχω πλέον...) και αν έχω τελειώσει γιατί είμαι και αδιάθετη θα κάνω μια προσπάθεια αποπλάνησης.

Παπουτσο-εμπάργκο έχω μόνο στη κρεβατοκάμαρα και παντόφλες απαγορεύονται πλέον δια ροπάλου!!! Έκεί έχω στρώσει και κυλιέται η μικρή ... Στο υπόλοιπο δεν έστρωσα ακόμα αλλά χλωμό να βγάζει κανείς τα παπούτσια εκτός από εμένα.

Κάτι ξεχνάω αλλά το αλσχάιμερ βλέπετε.........

Έφυγα μανούλες, όνειρα γλυκά, να έχετε ένα ήρεμο και ξεκούραστο βράδυ!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Ανοίγω το μαγαζί με ένα καφεδάκι.

Μαράκι να τους εκατομμυριάσετε!!!! Αθηνούλα 6 μήνες κιόλας πέρασαν!!!

Καλή συνέχεια σε όλες, θα τα πούμε το μεσημέρι!

easter-bread-5-de.jpg

GaiGp3.png

Καλημέρα!! Ευχαριστούμε Βικάκι! Απίστευτο μου φαίνεται ότι πέρασαν 6 μήνες! Μεγάλωσε το αγγελουδάκι μου!

Καλη δουλίτσα Βικάκι και λοιπά εργαζόμενα νιάτα, κ καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ μπεμπάκια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Λοιπον...γυρισα απο το γιατρο

Ο Βασιλης οκ με τη χοληστερινη αλλα τωρα ανεβασε τριγλυκεριδια---ροφανως απο τις καλοκαιρινες μπιρες...Σωστη διατροφη κι επανεξεταση σε 2 μηνες

Οσο για μενα....το σιδηρο.......ΠΟΙΟ ΣΙΔΗΡΟ ΟΕΟ????????? 6 παρακαλω...

Χαπια και διατροφη κι επανεξεταση σε 2 μηνες

Να ρωτησω λοιπον γιατι το μεγα θεμα μου οσον αφορα το σιδηρο...ειναι που δεν μπορω να ενεργηθω (ειμαι ηδη δυσκοιλια) ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΠΟΤΕ ΓΑΛΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ? Βρωμαει πολυ? Απο που το παιρνετε?

Χρονια σας πολλαααααααα!!!!!!!!!!!!

Ειρηνάκι εγω εχω πιει,Είναι ενα μπλε μπουκάλι,το παιρνεις απο φαρμακείο και δε βρωμαει καθόλου!!!και τα αποτελέσματα ειναι ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Κακά τα ψέματα, οι άντρες δεν έχουν την υπομονή που έχουμε εμείς με τα μωρά. Ούτε την τρυφερότητα και στοργή που μπορεί η μάνα να προσφέρει. Είναι καλοί να παίζουν μαζί τους. Η δικιά μου τρελένεται στα γέλια με αυτά που της κάνει. Όμως, εφόσον ήθελε να δουλέψω εγώ και να την μεγαλώσει αυτός, θα πρέπει να το κάνει σωστά. Γι'αυτό νευριάζω όταν δεν τρώει. Γιατί ξέρω ότι δεν προσπαθεί αρκετά. Επίσης, του έχω πει να έρχεται η μαμά μου και το πρωί να βοηθάει αλλά δεν θέλει. Κ νομίζω πως είναι για να μπορεί να ξυπνάει στις 11-12, με την άνεσή του. Γι'αυτό και μου΄ρχεται 2 και 3 στο κρεβάτι. Γιατί με την μικρή λιώνουν στον ύπνο το πρωί. Ούφ, τα'πα και ξεθύμανα!

Και φυσικά, πήγε 11 και νυστάααααζω.

Καληνύχτα μανουλίνια και σόρρυ που σας ζάλισα σήμερα με τα παράπονά μου.

Φιλιά και καληνύχτες!

Μαράκι μου με το δίκιο σου έχεις θυμωσει...οταν λείπεις και δεν είσαι σιγουρη για το προγραμμα που ακολουθείται,τις συνέπειες τις δέχεσαι εσύ..γκρίνια,αυπνία,πείνα κτλ. μίλα ήρεμα με τον Κ και πες του οτι θα βαλετε ωρα στο φαγητο της Αθηνούλας ωστε να μη χάνει γεύματα κι εσυ να μην πρήζεσαι.πες του το πρωι που ναι να φαει το φρουτο αν θες να κοιμασαι ΘΑ ερχεται η μαμά μου να την ταιζει κ σηκω εσυ μετα κ ανέλαβε την.

Καλημέρα!! Ευχαριστούμε Βικάκι! Απίστευτο μου φαίνεται ότι πέρασαν 6 μήνες! Μεγάλωσε το αγγελουδάκι μου!

Καλη δουλίτσα Βικάκι και λοιπά εργαζόμενα νιάτα, κ καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ μπεμπάκια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ!!! να σε χαίρεται η μανούλα κι ο μπαμπάκας!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...