Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω την εχω αφησει κ εχω παει σε γαμο 2 φορες.αλλα εμεινε η μαμα μου σπιτι μας τοτε.αλλα δεν θελει να μενει εδω κ να μας φορτωνεται.δεν νοιωθει καλα κ την καταλαβαινω.επειτα σπιτι της εχουμε κ κρεβατι κ απο ολα γιατι οταν -κ αν- γυρησω στην δουλεια θα μενει εκει η κλειω.

ξερω κατα βαθος οτι το μωρο δεν θα εχει προβλημα,εγω το εχω.

κ μαλλον αν δεν το δοκιμασω ποτε δεν θα το ξεπερασω κ με αγχωνει....

Ναι κι εγώ έτσι πιστεύω ότι τα μπεμπάκια δεν έχουν πρόβλημα και είναι καθαρά στο μυαλό μας...πάντως η μαμά μου μου λέει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό!!!!Κι εγώ καθησυχάζομαι....:D...αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση!!!!Πρέπει όλες να το πάρουμε απόφαση βασικά...Καλά για να το αφήσω αλλού δεν το συζητώ!!!!:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάτι άσχετο που μόλις έλαβα με mail...

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 21 ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ-ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ

October 14th, 2010 by Terrier

AYTA EINAI TA ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 21 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ

1). ΒασταρδήςΑναστάσιος(38) άεργος,

2). Μπελιζενίτης Βαγγέλης(38) φωτογράφος,

3). Ζώης Λεωνίδας (42) ιδ.υπάλληλος,

4). Καραχάλιος Γιάννης(38)Επιχειρηματίας,

5). Χιωτάκης Αντώνης(49) ιδ. υπάλληλος,

6). Ζήσιμος Αντώνης-ιδ.υπάλληλος,

7). Κυριακίδης Δημήτρης -Γιατρός(Βέροια),

:cool:. Κατσαβός Δημήτρης-στρατιωτικός(Λάρισα),

9). Ρώρρας Θανάσης(45) Μουσικός,

10).Κουγιουμτζής Κώστας (31) τεχνικός Η/Υ,

11).Νικολουδάκης Σπύρος (29)τεχνικός Mega,

12).Γεωργιάδης Βασίλης (44)ηλεκτρολόγος,

13).Oldfield derek-Ιδ.υπάλληλος,

14).Θυμωδέας Φώτης-Εκπαιδευτικός,

15).Σουκαλόπουλος Δημήτρης (40)

16).Γεωργιάδης Δημήτρης(37)ιδ.υπάλληλος,

17). Καραμουσαδάκης Παναγιώτης,

18).Παπαευαγγέλου Αλέξανδρος (31) οικονομολόγος,

19).Πατίκας Δημήτρης (27) διατροφολόγος,

20). Καρανικόλας Λεωνίδας (41) εισοδηματίας.

21).Πανταζής Νίκος (51) ηλεκτρολόγος-μηχανικός Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή να ενεργοποιηθεί η διάταξη νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση ονομάτων κατηγορουμένων για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. Ετσι δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά από τα ονόματα των συλληφθέντων.

Από τους συλληφθένες, ο αρχιμανδρίτης ονομάζεται Φώτης Μακρυστάθης. Λειτουργεί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου Σπάρτης και διαμένει στον Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην κατοχή του βρέθηκε το σκληρότερο υλικό.

Συνελήφθησαν ακόμη οι μηχανικοί Γιώργος Ηλιόπουλος και ο Σπύρος Συμεωνίδης, ογιατρός-νευροχειρουργός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης τουΚωσταντίνου, ο επιχειρηματίας Φαίδων Χασιώτης, ο Άρης Μπαχαριάν (dj στην Μύκονο), ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καρέζης και οαξιωματικός του Στρατού Γιώργος Παπαδημητρίου. Η επιχείρηση εντοπισμού των υπόπτων είχε την κωδική ονομασία Μyοsis και κράτησε 3 μήνες. Ξεκίνησε από σήμα της Ιντερπόλ, αφού είχαν εντοπιστεί από την Αστυνομία του Λονδίνου περισσότερες από 200 ιστοσελίδες που διακινούσαν υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Ορισμένοι από τους παρόχους και χρήστες του υλικού ήταν οι Ελληνες που συνελήφθησαν μετά από ενέργειες της Υπηρεσίας για την καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Συμφωνα με πληροφορίες, το υλικό ήταν ιδιαίτερα σκληρό, όπως πχ. βίντεο με βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, που είναι δεμένα στους αγκώνες και κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες. Κόστιζε περίπου 80$ και οι κατηγορούμενοι το αγόραζαν με πιστωτικές κάρτες.

Εχουν μέχρι στιγμής εκδοθεί 25 εντάλματα σύλληψης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ

ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ!!!

κ εσενα Δεσποινα!μπραβο!!!ειστε στα χναρια μας!!!χαχαχαχα

οσο για τις τροφες κ μενα τα ιδια μου ειπε!ολα τα λαχανικα εποχης,μοσχαρι 4 φορες,κοτοπουλο 2 κ μια μονο λαχανικα!επισης μου ειπε κ μενα για τα παιδικα γιαουρτια (advance) κ χθες δοκιμασα της εδωσα (χωρις φρουτα)κ μπορω να πω οτι ψιλοεφαγε!σημερα το εκλ@σε!χαχα.

ναι,εχουμε ζουμπουρλουδικα μωρακια! πολυ μου αρεσουν ομως τα μπουτακια του κ ολο τα ζουλαω!

ακουσες τιποτα για τα advance? η κουμπαρα μου μου ειπε πως η δικη της παιδιατρος δεν τα συνιστα γιατι κατι ειχε ακουστει κ περνει τα nulac. εμενα παντως μου ειπε οτι δεν τα εχει αναγκη σαν τροφη αλλα αν θελω μπορω να του τα δινω. οσο για τις εξοδους κ εμεις δεν βγαινουμε σχεδον καθολου. πιο πολυ παμε σε φιλους κ στους κουμπαρους μας. προχθες μου την ειχε βαρεσει ολη μερα κ ηθελα να βγω αλλα που να παω με τα τσιγαρα που καπνιζουν ολοι? δυστυχως δεν εχω που να αφησω το μωρο. μονο η πεθερα μου θα μπορουσε τα απογευματα αλλα δεν θελω.

pHNqp3.png9S1np2.png

Αχ, μη μιλατε αλλο για δουλειες στο σπιτι

Ακομα δεν εχετε δει τιποτα!!!

Που να δειτε τι σας περειμενει οταν περπατησουν και πηγαινοφερνουν μονα τους ολα τα παιχνιδια απο δωματιο σε δωματιο. Για την ακριβεια εμενα δεν υπαρχει κανενα δωματιο χωρις παιχνιδια! Αφηστε που καθε φορα που κανουμε δουλειες βρισκουμε παντου (κατω απο ψυγεια, κουζινες, κρεβατια, τα μαξιλαρια του καναπε...ακομα κ μεσα στα ντουλαπια)

Εμεις καθε Παρασκευη απογευμα κανουμε οοολο το συμμαζεμα (και οι τρεις), Σαββατο πρωι τις δουλειες (με το Βασιλη) και Κυριακη βραδυ σιδερο (εεε αυτο το κανω μονη μου...)

Αλλα να σας πω και κατι βρε κοριτσια ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ! Ειναι χαρουμενο το σπιτι! Και οποιος ερθει και "κοιταξει" στραβα---ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Εμενα μου αρεσει το παιδι μου να χαρεται τα παιχνιδια του.

Annie...και οι περισσοτερες...ιδιως επειδη ειστε πρωτομανες, ειναι απολυτα φυσιολογικο να αισθανεστε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα! Εγω θυμαμαι οταν αφησα το Στελιο νυχτα πρωτη φορα στη μαμα μου γα να βγουμε...ενιωθα αυτο που συνηθιζω να λεω "χαρμολύπη"

Που να δειτε πριν 2 Σαββατα που τα αφησα και τα 2 !!! Γυρισαμε στις 5 το πρωι και λαγοκοιμομουν με το ενα ματι ανοιχτο μεχρι να παει 8μιση που ξερω οτι ξυπνανε για παω απο εκει!

Ααα Βικυ.. στις αποθηκες σιδηρου το οριο ειναι 10-120 (λεει το χαρτι)...κι εγω εχω 6 !!!

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Σήμερα είχε πολλές δουλίτσες!!!!Γενική και έστρωσα επιτέλους τα χαλιά!!!

Τώρα το μπεμπάκι σέρνεται κάτω....Είναι πολύ καλύτερα από το πάρκο!!!!

Και δεν γκρινιάζει!!!!Φυσικά από σήμερα δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι με παπούτσια!!!!Καλά στους δικούς μου...με τους άλλους τι θα κάνω;;;;

κ εγω ηθελα να μην μπαινει κανεις με παπουτσια αλλα δεν γινεται. οι γονεις του Γ. ερχονται με παντοφλες(μενουν απο κατω) αλλα κανενας αλλος δεν εχει ρωτησει ή προθημοποιηθει να τα βγαλει,ακομα κ ατομα που εχουν κ αυτοι μωρο. κ εγω δισταζω να λεω σε ολους να τα βγαλουν. μονο στο παιδικο δωματιο τους λεω βγαλτε τα γιατι εδω παζει το μωρο στο πατωμα. τι να κανουμε, αυτο ειναι θεμα νοοτροπιας του καθενος!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

κ εγω ηθελα να μην μπαινει κανεις με παπουτσια αλλα δεν γινεται. οι γονεις του Γ. ερχονται με παντοφλες(μενουν απο κατω) αλλα κανενας αλλος δεν εχει ρωτησει ή προθημοποιηθει να τα βγαλει,ακομα κ ατομα που εχουν κ αυτοι μωρο. κ εγω δισταζω να λεω σε ολους να τα βγαλουν. μονο στο παιδικο δωματιο τους λεω βγαλτε τα γιατι εδω παζει το μωρο στο πατωμα. τι να κανουμε, αυτο ειναι θεμα νοοτροπιας του καθενος!

Νομίζω ότι θα πρέπει να καταλάβουν...οι περισσότεροι το ξέρουν γιατί τους έχω προετοιμάσει!!!Αλλά όπως και να το κάνεις είναι δύσκολο να το πεις...Μισή ντροπή δική τους...μισή δική μου...Τι να κάνουμε;;;

καλησπέρα μανουλες!

για δουλειές λέτε ε? Κατι που δεν τελιώνει ποτέ, Η αληθεια είναι πως όταν δούλευα δεν με πολυένοιαζαν τώρα βλέπω πως αν δεν ειναι ολα τακτοποιημενα δεν μπορω να ησυχάσω( μεταξυ μας νομιζω πως περισσοτερο το κανω για να νοιωθω οτι προσφέρω κατι παρα για την καθαριοτητα).

Σήμερα έστρωσα τα χαλια , αναψα τωρα τα κεράκια μου κα ιτο απολαμβάνω! Μου αρέσει πολυ το σπίτι το χειμώνα!

Αννυ μου νομιζω πως πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να βγείτε με τον Κ κανένα βράδυ! Σίγουρα θα σου ναι δύσκολο αλλά όσο πιο νωρίς το κάνεις τόσο το καλύτερο! ΚΑι γω τόσο καιρό σκεφτόμουν πως θα αφήσω το παιδί μετά το γάμο... Τελικα ειπα πως πρέπει να γίνει και αυτο, να ξεκουραστει η μανουλα και να γυρίσει μετα με γεματες τις μπαταρίες στο παιδάκι της!

οπότε φιλενάδα ευκαιρια τώρα που έχετε και επέτειο γνωριμιας να κάνετε κάτι.

Μπράβο στα μωράκια που μεγαλωσαν τόσο! Εμεις την Παρασκευη έχπυμε παιδίατρο αλλα έχουμε μυξούλες και λίγο βήχα (σήμερα ξεκίνησε) οπότε αύριο θα τον πάρω τηλ να σουμε τι θα μου πει!!

Ειρηνη μου δώς μου και μένα λίγο σίδηρο! Απ ότι βλέπω σου περισσεύει:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Σε σαλονι και κουζινα, αναγκαστικα δεν μπορω να τους πω να βγαλουν τα παπουτσια... Στις κρεβατοκαμαρες κ στον παιδοτοπο δεν πανε οποτε, γιατι να χαλαω τη ζαχαρενια μου?

Στο σαλονι εχω σκοπο να της βαζω διαφορα "στρωσιδια", οπως εκανα κ στο Στελιο, αλλα ακομα δεν την εχω αφησει κατω...

Ασχετο---αλλα επειδη με και το θεμα.......καμια δεν ξερει τελικα να μου πει για το γαλα μαγνησιου...?

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανουλίνια. Επιτέλους κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου. Από τις 8:30 νυστάζει τρελά, γκρινιάζει και τελικά τώρα κοιμήθηκε. Πολύ κουραστικό βρε κορίτσια.

Σας διάβαζα με δόσεις και δεν θυμάμαι και πολλά. Χαρούμενα μηνογενέθλια στις εορτάζουσες! Κι η Αθηνούλα αύριο γίνεται 6 μηνών!

Βάσω, ρώτησες πώς προλαβαίνουμε. Εγώ προσωπικά μπαίνω το βράδυ αφούκοιμήσω την μικρή, και αν καταφέρω να ετοιμαστώ νωρίς το πρωί, ή αν ξυπνήσω νωρίτερα, μπαίνω απ΄το κινητό. Δυστυχώς στην δουλειά δεν παίζει γιατί, εκτός του ότι δεν προλαβαίνω, φοβάμαι γιατί ξέρω ότι παρακολουθούν.

Κατά τ' άλλα από δουλειές του σπιτιού χάλια. Κάνουμε μόνο τα καθημερινά, δηλ. πλύσιμο μπιμπερό και ταχτοποίηση πιάτων από και προς το πλυντήριο. Από σκόνη έχουμε άφθονη. Και κάθε μέρα να ξεσκονίζουμε, πάντα έχουμε. Είναι τραγική η κατάσταση. Σκούπισμα όποτε προλάβουμε. Δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς οι μαμαδες μου σιδερώνουν της μικρής τα πράγματα.

Κορίτσια, έχω ένα θεματάκι. Η μικρή μου με τον Κώστα δεν τρώει σχεδόν ποτέ το φρούτο της. Επίσης έχει λιγοστέψει και το γάλα που έπινε. Το ΣΚ που είμαι εδώ τρώει μια χαρά. Και το ρυζάλευρο που της ταϊζω το απόγευμα (καλά δέυτερη φορά ήταν σήμερα) το τρώει πολύ καλά. Ο Κώστας μου λέει ότι την πασαλείβω και πώς γίνεται έτσι, και του είπα πως μπορεί να πασαλείβεται αλλά τουλάχιστον τρώει. Νομίζω πως προκειμένου να μην πασαλειφτεί, της δίνει πολύ μικρές κουταλιές, με πολύ αργούς ρυθμούς και το παιδί βαριέται γρήγορα και σταματάει να τρώει. Του το είπα εμμέσως αλλά δεν φάνηκε να το παραδέχεται. Θα την ζυγίσω το Σάββατο και ελπίζω να έχει πάρει κανά γραμμάριο γιατί θα τον απολύσω. Το άλλο που σκέφτηκα και του είπα να δοκιμάσει είναι μήπως διψάει με το φρούτο και γι'αυτό δεν τρώει άλλο. Θα δούμε. Μετά, του έχω πεί να της δίνει μία φορά γάλα και μετά, ρυζάλευρο. Αυτός της δίνει γάλα πολύ αργά ή δύο φορές και περιμένει να έρθω εγώ για το ρυζάλευρο με αποτέλεσμα να τρώει πολύ αργά ρυζάλευρο και μετά να μην μπορεί να πίει το γάλα μου, και το στήθος μου να πάει να σκάσει. Ελπίζω αύριο να ακολουθήσει σωστά το πρόγραμμα.

Τι άλλα? Ξέχασα κλασσικά...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ειρήνη, δεν έχω ιδέα για το γάλα μαγνησίου, δυστυχώς.

Όσο για τις εξόδους χωρίς το μωρό, ακόμα δεν το έχουμε τολμήσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλουμε κιόλας. Την θέλουμε παντού μαζί μας. Το μόνο που έχει τύχει είναι να πάει ο Κ. για καφέ και να την κρατήσει κάποια απ΄τις μαμάδες όταν είμαι δουλειά, ή να πάω εγώ για καφέ και να την κρατήσει ο Κ. Ίσως θα'πρεπε να κάνουμε κάτι για μας. Έχουμε αρχίσει να χάνουμε την μπάλα. Σήμερα το πρωί σκεφτόμουν ότι κλείσαμε δύο μήνες χωρίς το "άθλημα". Χάλια! Το βράδυ αυτός στην τηλεόραση μέχρι τις 2:00. Εγώ από τις 11 ένα πτώμα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Τανια! τι κανεις? πως πανε οι ετοιμασιες? μακαρι να μεναμε πιο κοντα! θα ηθελα πολυ να βοηθησω! μ'αρεσει παρα πολυ να συμμετεχω σε ετοιμασιες γαμων,βαπτισεων κλπ.

pHNqp3.png9S1np2.png

Μαρία πάλι καλά να λες που προσπαθεί!!!Εμένα ο Χρήστος όταν την έχει επειδή δεν μπορεί να την ταϊσει περιμένει να γυρίσω...ούτε καν γαλατάκι..γι' αυτό φτιάχνω το πρόγραμμα μου ώστε αν χρειαστεί να βγω από το σπίτι να είναι ανάμεσα στα γεύματα...:(

Ειρήνη, δεν έχω ιδέα για το γάλα μαγνησίου, δυστυχώς.

Όσο για τις εξόδους χωρίς το μωρό, ακόμα δεν το έχουμε τολμήσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλουμε κιόλας. Την θέλουμε παντού μαζί μας. Το μόνο που έχει τύχει είναι να πάει ο Κ. για καφέ και να την κρατήσει κάποια απ΄τις μαμάδες όταν είμαι δουλειά, ή να πάω εγώ για καφέ και να την κρατήσει ο Κ. Ίσως θα'πρεπε να κάνουμε κάτι για μας. Έχουμε αρχίσει να χάνουμε την μπάλα. Σήμερα το πρωί σκεφτόμουν ότι κλείσαμε δύο μήνες χωρίς το "άθλημα". Χάλια! Το βράδυ αυτός στην τηλεόραση μέχρι τις 2:00. Εγώ από τις 11 ένα πτώμα...

2 μηνες????????!!!!!!!! Απο πονοκεφαλους πως ειστε?????!!!!!!

Οχι ρε συ...δεν ειναι καλο να αποξενωνεστε ετσι. Ξερεις...αν το αφησεις, σε αφηνει...χαχχα

Για βαλτε μπρος! Σ/κ ερχεται. Δε θελω τετοια

Αλλωστε πως θα κανετε και το δευτερο ?......χιχι

Μαρία πάλι καλά να λες που προσπαθεί!!!Εμένα ο Χρήστος όταν την έχει επειδή δεν μπορεί να την ταϊσει περιμένει να γυρίσω...ούτε καν γαλατάκι..γι' αυτό φτιάχνω το πρόγραμμα μου ώστε αν χρειαστεί να βγω από το σπίτι να είναι ανάμεσα στα γεύματα...:(

Αυτοι οι αντρες...εμενα μια φορα με γυρισε πισω απο τα μαγαζια... Ειχα παει με το βαφτισημιο μου να του ψωνισω και με πηρε αρων αρων να γυρισω να ξεσκατισω το Στελιο---και βεβαια να ξαναφυγω αφου δεν ειχαμε τελειωσει τα ψωνια με το παιδι

Ε λοιπον, εννοειτια γυρισα γιαιτ λυπηθηκα το παιδακι μου, αλλα μετα ποιος ειδε το Θεο και δεν τον φοβηθηκε?!

Φυσικα δεν μου ξανακανε ποτε τετοια "χοντραδα" Τωρα μαλιστα, αν τυχει μπορει και να μ αφησει το πρωι να κοιμαμαι κι εκεινος να αναλαβει εξ ολοκληρου και α 2 ζουζουνια μας

Βεβαια...οτι δεν εχει την ιδια υπομονη με μενα στο φαγητο τους...αυτο ειναι αληθεια

QuW0p3.png

κ εγω σημερα εδωσα πρωτη φορα στον Γ. να ταισει το μωρο τα λαχανικα του για να μαθαινει. τον πασαλειψε λιγο αλλα καλα τα πηγε για πρωτη φορα. βεβαια ημουν κ εγω διπλα κ με εβλεπε το μωρο. την επομενη φορα θα παω σε αλλο δωματιο να δουμε τι θα καταφερει:rolleyes:

pHNqp3.png9S1np2.png

κ εγω σημερα εδωσα πρωτη φορα στον Γ. να ταισει το μωρο τα λαχανικα του για να μαθαινει. τον πασαλειψε λιγο αλλα καλα τα πηγε για πρωτη φορα. βεβαια ημουν κ εγω διπλα κ με εβλεπε το μωρο. την επομενη φορα θα παω σε αλλο δωματιο να δουμε τι θα καταφερει:rolleyes:

μ' αρεσει που τον περνας απο τεστ

χαχαχαχα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...