Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλες! Σας εχω διαβάσει τμηματικά κι ετσι δεν εχω συγκρατήσει πολλά. Αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι ότι η Αναστασία μας παει πολύ καλύτερα και εχω χαρεί ιδιαίτερα!!!

Καποια ρωτησε για μπροκολο και κουνουπίδι, εγω του βαζω τα παντα μεσα και μπροκολο και φασολακια και αρακα και σπανακι και κρεμμυδι και ολα τα κλασσικα και δεν παθαίνει τίποτα!

Βικάκι βρίσκουν τους ρυθμούς τους γιαγια και Λουσυ???

Ειρήνη μου δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε :D:D:D

Πριν από λίγο γυρίσαμε από την παιδίατρο. Ο μπεμπαρος ειναι 8800 και 73 πόντους. Μου είπε 4 φορές την εβδομάδα να τρωει μοσχάρι με λαχανικα και 2 κοτόπουλο και να βάζω και λίγο ρύζι!!! Μια φορά μου είπε σκέτη χορτόσουπα (χωρίς κρεας) και να βάζω λίγες φακές μέσα! Επισης το απογευμα μου είπε αντι για κρεμα αν θέλω να του δίνω γιαούρτι!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασω χρονια σας πολλα και καλα!Εμεις μολις φαγαμε το τουρλου μας (μοσχαρακι, μπροκολο, μαιντανο, μαρουλι, μισο κολοκυθακι και πατατα)και παιζουμε στο κρεββατακι μας.Αυτο με το θηλασμο και τον σιδηρο δεν το ειχα σκεφτει, εγω θηλαζω και πριν και μετα. γενικα δεν εχω προγραμμα στο θηλασμο.

Λοιπον πως τα καταφερνουμε και τα προλαβαινουμε ολα εμεις που δουλευουμε ε;Απλα δεν αγχωνομαι οπως παλια με το σπιτι που τα ειχα ολα στην τριχα.Επειτα οι μαμαδες που ερχονται το πρωι οταν κοιμαται ο μικρος ολο και κατι θα κανουν, λιγο σιδερο, κανενα ξεσκονισμα, σφουγγαρισμα κτλ.Σε αυτο ειμαι πολυ τυχερη.Θα μπορουσα να εχω και γυναικα μια φορα την εβδομαδα να με βοηθαει αλλα δε νιωθω ανετα να μου κανει μια ξενη γυναικα την καθαριοτητα, ο,τι μπορω το κανω μονη μου, βοηθαει και ο συζυγος βεβαια.

Αγγελικη γιατι εισαι αγχωμενη με το θεμα δουλεια; Ενννοεις το πως θα γυρισεις ή ειναι κατι αλλο;

Αυτο με το σπιτι και εγω το κάνω- το έχω λίγο αφήσει μονο τα απολυτως απαραιτητα η κουζινα δηλ ναναι καθαρη κ τα μπάνια ευτυχως ο αντρας μουκανει τα σκουπισματα

τωρα αν ερχεται κανενας και απο μεσα του σχολιαζει την ακατασστασια που καμια φορα υπάρχει -προβλημα του πιστευω όποις εχει παιδια μπορει να το καταλάβει

Καλησπέρα μανουλες! Σας εχω διαβάσει τμηματικά κι ετσι δεν εχω συγκρατήσει πολλά. Αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι ότι η Αναστασία μας παει πολύ καλύτερα και εχω χαρεί ιδιαίτερα!!!

Καποια ρωτησε για μπροκολο και κουνουπίδι, εγω του βαζω τα παντα μεσα και μπροκολο και φασολακια και αρακα και σπανακι και κρεμμυδι και ολα τα κλασσικα και δεν παθαίνει τίποτα!

Βικάκι βρίσκουν τους ρυθμούς τους γιαγια και Λουσυ???

Ειρήνη μου δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε :D:D:D

Πριν από λίγο γυρίσαμε από την παιδίατρο. Ο μπεμπαρος ειναι 8800 και 73 πόντους. Μου είπε 4 φορές την εβδομάδα να τρωει μοσχάρι με λαχανικα και 2 κοτόπουλο και να βάζω και λίγο ρύζι!!! Μια φορά μου είπε σκέτη χορτόσουπα (χωρίς κρεας) και να βάζω λίγες φακές μέσα! Επισης το απογευμα μου είπε αντι για κρεμα αν θέλω να του δίνω γιαούρτι!

προχωρατε με γοργους ρυθμους βλέπω στο φαγητο γιαυτο μεγαλώνετε γρηγορα μπαραβο σας

Καλησπέρα μανούλες !!

Μόλις σηκωθήκαμε και εμείς από την σιέστα μας, μισή ωρίτσα την έπεσα μόνη μου και μετά άλλη μισή ωρίτσα ταίζοντας την φαγανή μπεμπούλα μου. Σήμερα φάγαμε ζυμαρικό στη σούπα μας χωρίς κρεατάκι για μπρέικ, ούτε ζέστη ούτε κρύο μας έκανε, φάγαμε κάπου 60-70 γρ γιατί την είχα θηλάσει πριν επειδή ήταν τρελά πεινασμένη και ούρλιαζε.... Φυσικά και μετά το φαγητό ξανάπιε γάλα, και μετά από 1,5 ώρα ξανάπιε... πω πω το άχτι της βγάζει μόλις με δει... το καημένο.

Βάσω εγώ δεν προλαβαίνω πολλά να κάνω στο σπίτι αλλά εγώ πάντα χημείο ήμουν, την μάνα μου δεν την αφήνω να κάνει τπτ γιατί μετά από εδώ πάει για δουλειά και δεν θέλω να κουράζεται κι άλλο. Ότι προλάβω να κάνω μέχρι τις 9 το βράδυ έχει καλώς, αλλιώς όποτε να ΄ναι. Αργότερα θα πάρω μάλλον μόνιμα κάποια κοπέλα για σίδερο και τις χοντρές δουλειές.

Για την δεύτερη ερώτηση Βάσω νομίζω ότι έχω διαβάσει πως δεν παίζει ρόλο, δεν επηρεάζει την απορρόφηση αλλά δεν θυμάμαι πού το διάβασα να σε παραπέμψω.

Κορίτσια εμάς μας είπε να βάλουμε μόνο ζυμαρικό αυτό τον μήνα επιπλέον, όταν της είπα ότι πρόσθεσα και βανίλια στη φρουτόκρεμα δεν είπε τπτ αλλά δεν ανέφερε τπτ για άλλο φρούτο ή λαχανικό και δεν την ρώτησα και εγώ ο βλάκας. Αναρωτιέμαι τί να κάνω, η χορτόσουπα χρειάζεται οπωσδήποτε μια ανανέωση.....

GaiGp3.png

Βασω χρονια σας πολλα!!!

Αndria τελειος ο μπεμπης σου... ενας γιγαντακος ειναι!!!

Το σπιτι ειναι πονεμενη ιστορια... οσες δουλειες και να κανεις ποτε δεν ειναι αρκετες αλλα σ'αυτη τη φαση απλα συμβιβαζεσαι με αυτα που μπορεις να κανεις και οσα δεν μπορεις, κανεις οτι δεν τα βλεπεις.....χαχαχαχα!!!Απλα κανω τα βασικα για να ζουμε σε ενα καθαρο περιβαλλον εστω... και αυτο γιατι εχω και αλλεργια στη σκονη και αν υπαρχει μεσα στο σπιτι η στα ρουχα ξυνομαι σαν τη μαιμου...χαχαχα!!

Διαφημίσεις

Christy και Βάσω σας ευχαριστώ!!!! Βίκυ πάρε ένα τηλ την παιδίατρο να την ρωτήσεις τι άλλα λαχανικά μπορείς να βάζεις???

Οσον αφορά το σπίτι εγώ εχω γυναίκα μια φορά την εβδομαδα που μου κάνει και σίδερο οποτε δεν πολυζορίζομαι!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Λοιπον...γυρισα απο το γιατρο

Ο Βασιλης οκ με τη χοληστερινη αλλα τωρα ανεβασε τριγλυκεριδια---ροφανως απο τις καλοκαιρινες μπιρες...Σωστη διατροφη κι επανεξεταση σε 2 μηνες

Οσο για μενα....το σιδηρο.......ΠΟΙΟ ΣΙΔΗΡΟ ΟΕΟ????????? 6 παρακαλω...

Χαπια και διατροφη κι επανεξεταση σε 2 μηνες

Να ρωτησω λοιπον γιατι το μεγα θεμα μου οσον αφορα το σιδηρο...ειναι που δεν μπορω να ενεργηθω (ειμαι ηδη δυσκοιλια) ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΠΟΤΕ ΓΑΛΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ? Βρωμαει πολυ? Απο που το παιρνετε?

Α ξεχασα σημερα κλεινουμε ακριβώς 7 μηνών. πώς περνα ο καιρος???????:P:p:p:p:p:p:p

Χρονια σας πολλαααααααα!!!!!!!!!!!!

QuW0p3.png

γεια σας κ απο μας μανουλες!

σημερα ειχαμε κ εμεις παιδιατρο κ εχω πολλα νεα!

ο Αναστασης μου εφτασε 8340γρ κ 70εκ υψος. χοντρουλης ειναι μου ειπε ο γιατρος! λες να μη το βλεπω με τετοια μαγουλα κ μπουτακια:tongue:

καναμε κ εμβολιο,κλαψαμε κλασσικα αλλα μετα απο λιγο ηρεμησε ο μικρος μου. το καλυτερο ειναι οτι μας εδωσε το ελευθερο για ολες σχεδον τις τροφες. απο φρουτα κ λαχανικα τα παντα, αρχιζουμε κοτοπουλο κ μοσχαρι, ζυμαρικα τον αλλο μηνα κ αν θελουμε γιαουρτακι παιδικο(advance κλπ.).

ακομα κ μπαχαρικα μπορω να βαζω,μονο λιγη προσοχη στο αλατι. εγω δεν θα του βαζω βεβαια ακομα αλατι,ας περασει λιγος καιρος ακομα. σημερα του εδωσα ακτινιδιο μαζι με αχλαδι. το εφαγε ολο! τις τελευταιες μερες εχει δυσκοιλιοτητα κ δεν θα του δωσω μπανανα,μηλο μηπως βελτιωθει η κατασταση.

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Βάσω μου να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας!!!!!!!

Χριστινάκι εγώ με την σκόνη γκουντ φρεντς χαχαχαχα, τα έχουμε βρει τόσα χρόνια μια χαρά.....

Ειρηνάκι 6 σίδηρος? 6? δλδ πόσο είναι το όριο?

Άννη μου ντρέπομαι να την πάρω να την ρωτήσω για τα φαγητά...... Θα πάω λαική την Παρασκευή και θα δω αμα βρω τπτ δελεαστικό και ελαφρύ θα το πάρω και θα της το δώσω.

Φάγαμε την απογευματινή μας φρουτόκρεμα σε χρόνο ρεκόρ απίστευτο!!! Ένα αχλάδι και μια βανίλια πολύ ώριμη, τα έτρωγε με τρελή ταχύτητα , άλλο και τούτο..

Πάω να ζεστάνω το χτεσινό φαγάκι μοσχαράκι φιλέτακια νουά με κρέμα και μανιτάρια να κάνω και 2 πιάτα μακαρόνια φρέσκα και μαμμμμμμμμμμ. Ίσως να προλάβω να ξαναμπώ αργότερα!!

GaiGp3.png

αχ Δεσποινα τον λυπηθηκα το γιατρο μας με αυτο το που φορουσε στη μεση του:(

κ ο Λαζαρακος μια χαρα απο αναπτυξη,ε? καλα τι τρωει κ εβαλε 1 κιλο!:tongue:

να κανονισουμε μετα τις εκλογες να παμε για καφεδακι.θα ρθουμε εμεις Καβαλα αυτη τη φορα. αληθεια, επιτρεπεται το καπνισμα στις καφετεριες? εδω μας ειπαν επιτρεπεται μεχρι τις εκλογες! αν ειναι δυνατον,οι Ελληνες ειμαστε αδιορθωτοι!

pHNqp3.png9S1np2.png

Αννυ μου κουκλος ο παιδαρος!!!μια χαρα!

κ εσενα Δεσποινα!μπραβο!!!ειστε στα χναρια μας!!!χαχαχαχα

οσο για τις τροφες κ μενα τα ιδια μου ειπε!ολα τα λαχανικα εποχης,μοσχαρι 4 φορες,κοτοπουλο 2 κ μια μονο λαχανικα!επισης μου ειπε κ μενα για τα παιδικα γιαουρτια (advance) κ χθες δοκιμασα της εδωσα (χωρις φρουτα)κ μπορω να πω οτι ψιλοεφαγε!σημερα το εκλ@σε!χαχα.

Βασω να χαιρεσαι κ εσυ το παιδακι σου!

το γαλα απο την καταψυξη μπορει να μεινει στην ψυξη το πολυ 24ωρες εφ οσον δεν εχει ζεσταθει.για το αλλο που ρωτας δεν ξερω κ δεν νομιζω να παιζει ρολο.

Βικυ μου παρε τηλ κ ρωτα!αλλα νομιζω οτι μπορεις να βαλεις μεσα τα παντα αφου βαζεις ζυμαρικα πλεον.

εγω ο βλακας ξεχασα να ρωτησω για ζυμαρικα αλλα θα ξαναπαμε σε 15 μερες για εμβολιο.

Αντζυ που εισαι?????????

τι αλλο δεν θυμαμαι...η Κλειω ειναι λιγο γκρινιαρα σημερα.σε λιγο παμε για μπανιο...

κ κατι που με προβληματιζει...

ολο σκεφτομαι οτι θελω να βγω μια βολτα με τον αντρα μου τον παραμελημενο εξω,κ ολο κολαω που θα πρεπει να αφησω την Κλειω.οχι οτι δεν εμπιστευομαι την μαμα μου ,αντιθετως ειναι η μονη που εμπιστευομαι,αλλα δεν ξερω γιατι τρωω τετοιο κολημα.νομιζω οτι δεν θα φαει,δεν θα παρει μπιμπερο κτλ..κ αν βγω θα πρεπει να μεινει στην μαμα μου κ να την παρω το πρωι κ σκεφτομαι πως θα μου κακοφανει η απουσια της απο το σπιτι μια νυχτα.

απ την αλλη λεω μηπως ειμαι υπερβολικη,με ψιλομαλωσε κ η ξαδερφη μου σημερα που σκεφτομαι ετσι,γιατι εχω κλειστει στο σπιτι κ λιγο κ στον εαυτο μου κ το μονο που μου δεινει χαρα ειναι το παιδι μου.κατα τα αλλα δεν χαιρομαι με κατι αλλο,ενω θα πρεπε.ουφ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Σήμερα είχε πολλές δουλίτσες!!!!Γενική και έστρωσα επιτέλους τα χαλιά!!!

Τώρα το μπεμπάκι σέρνεται κάτω....Είναι πολύ καλύτερα από το πάρκο!!!!

Και δεν γκρινιάζει!!!!Φυσικά από σήμερα δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι με παπούτσια!!!!Καλά στους δικούς μου...με τους άλλους τι θα κάνω;;;;

Θάλια έχεις πμ...

Βάσω (neraidoula) τέλειος ο μικρούλης που περπατάει!!!!Εμείς ούτε στα τέσσερα....χαχαχαχαχα

Βάσω (βασ32) χρόνια πολλά στο μπεμπέ!!!!

Άννυ μου δεν είσαι η μόνη που έχει αυτό το πρόβλημα...κι εγώ δεν θέλω να την αφήνω...μόνο για κάποιες φορές που έχω πάει στη δουλειά και σούπερ...αλλά στη μαμά μου...Στις 27 που έχω γάμο δεν ξέρω τι θα κάνω...αλλά αν την κρατήσει η μαμά μου δεν θέλω να κοιμηθώ το βράδυ χωρίς το μωρό...:(

Πάω να την ταΐσω μπας και κοιμηθεί νωρίς!!!!Θα τα πούμε αργότερα!!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Σήμερα είχε πολλές δουλίτσες!!!!Γενική και έστρωσα επιτέλους τα χαλιά!!!

Τώρα το μπεμπάκι σέρνεται κάτω....Είναι πολύ καλύτερα από το πάρκο!!!!

Και δεν γκρινιάζει!!!!Φυσικά από σήμερα δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι με παπούτσια!!!!Καλά στους δικούς μου...με τους άλλους τι θα κάνω;;;;

Θάλια έχεις πμ...

Βάσω (neraidoula) τέλειος ο μικρούλης που περπατάει!!!!Εμείς ούτε στα τέσσερα....χαχαχαχαχα

Βάσω (βασ32) χρόνια πολλά στο μπεμπέ!!!!

Άννυ μου δεν είσαι η μόνη που έχει αυτό το πρόβλημα...κι εγώ δεν θέλω να την αφήνω...μόνο για κάποιες φορές που έχω πάει στη δουλειά και σούπερ...αλλά στη μαμά μου...Στις 27 που έχω γάμο δεν ξέρω τι θα κάνω...αλλά αν την κρατήσει η μαμά μου δεν θέλω να κοιμηθώ το βράδυ χωρίς το μωρό...:(

Πάω να την ταΐσω μπας και κοιμηθεί νωρίς!!!!Θα τα πούμε αργότερα!!!!

εγω την εχω αφησει κ εχω παει σε γαμο 2 φορες.αλλα εμεινε η μαμα μου σπιτι μας τοτε.αλλα δεν θελει να μενει εδω κ να μας φορτωνεται.δεν νοιωθει καλα κ την καταλαβαινω.επειτα σπιτι της εχουμε κ κρεβατι κ απο ολα γιατι οταν -κ αν- γυρησω στην δουλεια θα μενει εκει η κλειω.

ξερω κατα βαθος οτι το μωρο δεν θα εχει προβλημα,εγω το εχω.

κ μαλλον αν δεν το δοκιμασω ποτε δεν θα το ξεπερασω κ με αγχωνει....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...