Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα φιλεναδες!!!

Επιτέλους ξελαδωθηκε η Θεοδώρα μας!!! Δεν της αρεσε και πολύ, πάλι έκλαψε. Μπορεί και να φοβήθηκε επειδη την αφησα με τον νονο και την νονα και αρχισε να τσιριζει. Παντως άρχισε να μου κάνει κολπα, να κλαίει με το που φεύγω από το δωμάτιο και να απλώνει τα χέρια της να την πάρω αγκαλιά με το που με βλέπει. Ελπίζω να είναι της ηλικίας και να μην την έχω κάνει εξαρτημένη από την μαμά της και να μην θελει κανέναν άλλον.

Άντζυ χαίρομαι που έχουμμε ευχάριστα νέα από την Αναστασία μας. Άντε να τελείωσει γρήγορα η ταλαιπωρία τους και να γυρίσουν γρήγορα στο σπίτι τους. Πολλά φιλιά στη Νικόλ και στην μικρή της.

Στράτα θα συμφωνήσω με τα κορίτσια οτι πρέπει να διεκδικήσεις πολλά περισσότερα από αυτά που σου δίνει και μην κάθεσαι να συζητας μαζί του εφόσον βλέπεις οτι δεν βγάζεις άκρη.

Άννα περαστικά στον μπαμπά και στην γιαγιά σου. Είναι δύσκολες καταστάσεις και σίγουρα η μαμά σου θέλει πολύ υποστήριξη γιατί έχουν πέσει όλα επάνω της!

Αλεξανδρα σου έχω στείλει πμ.

Καλή μας μέρα λοιπόν!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλες!!!!Τι κανετε???

Βικυ το πρωινο σου κεικ κολαση!!!!Μιαμ μιαμ!!!

Τανια μου τρεχεις μονη σου και δεν φτανεις ε?Και με την μικρη κιολας θα ειναι πακετο ε?

Εγω εχω ακομα αυτη την κ@λοημικρανια απο εχθες και μου εχει σπασει τα νευρα!Το τι παναντολ εχω πιει δεν λεγετε!Στο τελος θα παθω τιποτα!Ο μικρος ξυπνησε απο τις 8 αλλα καθοτανε στο κρεβατι του και επαιζε μεχρι τις 9 παρα που τον ταισα!Σημερα τον τραβηξα και βιντεο που περπαταει!!χιχι!Θα το ανεβασω μετα στο face.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μένα μανουλομανουλίνια!!! το βράδυ κοιμήθηκα με τη μπίσκοτ,μας πήρε ο ύπνος καθώς πάλευα να την κοιμίσω κι ο Κώστας λυπήθηκε λέει να την πάει στην κούνια της!!!κι έτσι όλη νύχτα την περάσαμε μ ενα βυζί στο στόμα!μα σας το κάνουν κι εσάς αυτό? όταν κοιμάται μαζί μας,το εκμεταλλεύεται!!!που την χάνεις ,που την βρίσκεις ,με το βυζί στο στομα είναι!

τώρα θα ετοιμαστούμε να πάμε να πληρώσουμε ΔΕΗ και να πάρουμε φρούτα.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες! Πως είστε σήμερα;

Βάσω μου περαστικά.

Στράτα θα συμφωνήσω με τη Δέσποινα. Ασε τους δικηγόρους να μιλάνε κι εσύ να είσαι απλά με το μωρό σου.

Θάλεια τα μωρά μας είναι εξαρτημένα από μας και είναι απόλυτα φυσιολογικό!

Τάνια μου χαλαράααα! Πρέπει να το απολαύσεις!

Αννα περαστικά στη γιαγιά σου και εμψύχωνε όσο μπορείς τη μαμά σου.

Δε θυμάμαι τίποτα άλλο τώρα...

X4pTp3.png

καλημερουδια... ειχα κανα 2 μερες να σας διαβασω και απο οσα διαβασα μου εμειναν τα εξης: Η Λουση και η Κλειω... τι τρωνε και γινονται τοσο τεραστιες???λιπασμα τα ριχνετε ρε κοριτσια???φτου φτου!!! κοριτσαρες...!Η δικια μου ειναι κοντη 68 ποντοι ισως βαλαμε και 1 ακομη αλλα δεν πηγαμε ακομη παιδιατρο.... και 7 κιλα πλεον.

Αλλα να μην παραπονιεμαι γιατι κι εγω δεν ειμαι και πρωτο μποι...

Τανια την παραμικρη βοηθεια να χρειαστεις ειμαι ετοιμη να σε βοηθησω!μη διστασεις ξενες δεν ειμαστε... οσο για το μωρο μπορω να το βαλεψω μην ανησυχεις!περιμενω να μου πεις για ο,τι χρειαστεις!σε φιλω

Αντζυ θελω να βαλω φωτο της μικρης στην ομαδα αλλα δεν ξερω η καημενη πως να το κανω... το παιδεψα λιγο αλλα δεν τα καταφερα... περιμενω τα φωτα σας!!

Ιωαννα εμβολιακι εχετε??? με το καλο!εμας σε καθε εμβολιο μας ακουει ολο τετραγωνο... ειναι ευαισθητουλα στον πονο,τωρα εσεις βεβαια ...ειστε και αντρες!!!

Αννα μου ολα μαζεμενα τα ασχημα... ευχομαι ομως να πανε ολα καλα για ολους σας,πανω απ'όλα στηριξη στη μανουλα που τα τραβαει ολα...!

Βαλια μεγεια.... ωραια δωρα κανει ο πεθερος!!!χρησιμα κυριως... μπραβο του!!!

βικυ περαστικα σου... καμια ιωσουλα θα ειναι της εποχης!

και τελος ευχαριστα τα νεα της Νικολ... μακαρι να συνεχισει το Αναστασακι!!!

Σας χαιρετω να βαλω σιδερο... και να μαζεψω τα υπολοιπα που εχω απλωμενα!

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια μου γλυκα!εμεις παλι λιωσαμε στον υπνο αλλα η Κλειω αργησε να κοιμηθει χθες,αρα για αυτο...

Αντζυ αν εχεις αλλα νεα απο το Αναστασακη μας να μας πεις!μακαρι θεε μου να τελειωσει το βασανο τους!

Αντζυ θελω κ εγω να ρθω να φαωωωωωω .....

Τανια μου η μικρη μαλλον γκρινιαζει απ τα δοντια της ...κ εσυ ζητα βοηθεια με τσαμπουκα!

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε.κολλησα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα μανούλες!!! ευχαριστώ όλες σας για την υποστηρίξη και τα γλυκα λογάκια σας! πηγαμε στην κηδεια χθες και μετα πηγα και στο νοσοκομειο να κανω παρεα στη μαμα μου. περασαμε πολυ ωραια ( ! ) ολο μασάλια (που λενε και οι θρακιωτες ) λέγαμε και γελούσαμε. ετσι περασε ωραια και η μαμα.. φευγντας συναντησα και τι θειο και ευτυχως οταν εφυγαν και αυτοι η γιαγια ξεραθηκε στον υπνο. ηταν και μονης της στο δωματιο οποτε ξαπλαρε και η μαμα μου και κοιμηθηκε μια χαρα.

βασω μου μηπως εισαι ματιασμενη ρε κοριτσακι; δεν ξερω και να ξεματιαζω!

βικυ τελειο το πρωινο!!!!!

πολυ χαιρομαι για τα καλα νεα της αναστασιας μας!!!

στρατα περιττο να πω οτι συμφωνω με τη δεσποινα (bubbles) και ολες τις υπολοιπες!

ξεκινησα και εγω να δινω νερο απο τη βρυση πλεον! ουφ! μου ειπε να δινω και φρουτα εποχης διαφορα. αραγε μου ειπε και λαχανικα; δε θυμαμαι. βαρεθηκα και εγω πατατα καροτο κολοκυθι σελινο. θα ξεκινησω και κοτοπουλο απο δευτερα. τι αλλο να βαλω στην σουπα της; μπροκολο και λαχανο δεν ειναι δυσπεπτα; δεν ξερω.

KOWTp3.png

Ζούμε σε μια αφιλόξενη χώρα, η έγκυος δεν γίνεται

σεβαστή, η νεαρή μητέρα δεν έχει τη σωστή ενημέρωση και υποστήριξη για

να θηλάσει το παιδί της, τυφλοί, άτομα με κινητικές δυσκολίες,

παραπληγικοί κ.ο.κ. είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ας σταματήσει εδώ

ο εγκλεισμός κι ας βγούμε όλοι στο δρόμο, ακόμα και μαζικά ...στην αρχή,

να διεκδικήσουμε το χώρο,

με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ;);););););););););););););););););););););););)

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσια εχω αφησει τη μπουμπου στο πάρκο μονη κ παιζει κ εγω κλεβω χρονο και σας γραφω

Ειμασε σχετικα καλα. Το παιδακι μας καλα μπηκαμε στα λαχανικα με μοσχαρακι κ το δεχθηκε ευχαριστα. Εχει ζωηρεψει παρα πολυ τοσο που συνεχεια την προλαβαινω στον αερα με το ενα ποδι να μην πεσει κατω-μια μερα ομως δεντην προλαβα και την βρηκα τεζα κατω απο το κρεβατι μας--δοξα τω Θεω δεν επαθε κατι.

Πλησιαζει η βαπτιση μας στις 14 Νοεμβριυ κ ηδη την φωναζουμε Ραφαηλια να το μαθει σιγα σιγα

Εγω συνεχιζω κ δεν εχω δουλεια κ αυτο με τρελαινει το εχω πει τοσες φορες που θα με εχετε βαρεθει να το λεω συγνωμη για αυτο!!!!!!!!!!!

εχω χαθει λιγο απο το φορουμ --πειτε μ πως οργανωνετε το χρονο σας κ προλαβενετε κ τον υπολογιστη κ τις δουλειες του σπιτιου κ το μωρο κ εσεις που δουλευετε κ τη δουλεια???????

Το ρωτω σοβαρα αυτο γιατι ενω θελω να συμμετεχω στις συζητησεις σας χανω πολλα επεισοδια κ δεν μπορω να ακολουθησω κ λυπάμαι γιατι μαρεσει ναμιλώ κ να ανταλασσω εμπειριες

Τωρα κλαιει παλι σας αφηνα πιστευω να επανελθω:P

Εχω ερωτησουλες

ΕΡΩΤΗΣΗ 1 εχω κατεψυγμενο μητρικο γαλα στη καταψυξη. απο τη στιγμη που θα το αποψυξω στη συντηρηση, μετα την αποψυξη ποσες ωρες διατηρειται στη συντηρηση?? 24 ωρες ή λιγοτερο??:confused:

Ερωτηση 2

οι μανουλες που θηλαζετε ,οταν δινετε μοσχαρακι (που εχει σιδηρο υποτιθεται-θηλαζετε πριν ή μετα το φαγητο?

το ρωτω γιατι ασβεστιο κ σιδηρος δεν πάνε μαζι ωστε να γινει απορροφηση το σιδηρου. εγω τη θηλάζω μετα για να κοιμηθει--μονο ετσι κοιμαται δυστυχωσ--αλλα κάνω καλα? μηπως ετσι δεν απορροφαται ο σιδηρος? βεβαι ετσι κ αλλιως εγω δεν εχω πολυ γάλα να πιει αλα αναρωτιεμαι???/

εχει πει τπτ γιαυτο η Αγλαια???

:confused:

Διαφημίσεις

Αντζούλα, δεν είναι το Αλτσχάιμερ (αυτή την φορά), είναι ότι με μπέρδεψε που είπε ότι γιορτάζει. Εγώ ήξερα ότι γιορτάζουν Μιχάλης/Μιχαλία, Άγγελος/Αγγελική (και Αντζούλα), Ταξιάρχης και Γαβριήλ. Οπότε λέω κάπως έτσι θα την λένε για να γιορτάζει. Τελικά όμως γιορτάζουν κι άλλα ονόματα όπως φαίνεται. Σόρρυ Στράτα μου. Μπερδεύτηκα.

εχεις απόλυτη δικιο!Με λένε Ευστρατια,με φωνάζουν Στρατουλα,όνομα πασίγνωστο στη Λέσβο.Γιορτάζει κανονικά 13 Δεκεμβρίου.Στη Μυτιλήνη μονο το γιορτάζουμε τώρα οπου η 8η Νοεμβρίου ειναι μεγάλη γιορτή -λογω τουΤαξιάρχη Μανταμάδου-κ αργια λογω της απελευθέρωσης του νησιού.:lol:

Χθες ημουνα στα προθυρα νευρικής κρίσης :twisted::mrgreen:κ αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω μ αυτόν τον άνθρωπο.Μέχρι που μου πε αν δεν μπορώ να συντηρήσω τον Ιάσονα να πάρει την κηδεμονία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχω βαλει δικηγόρο απλά ισως να πρέπει να παμε δικαστικά κ αυτό με φθείρει.Εννοειται οτι δεν θα δεχθωτετοιο ποσο,θα ταν αναξιοπρεπες απο μέρους μου.Τελικα ειναι πολυ παλιάνθρωπος.:?:(Έχω απελπιστεί.απλα ταράζομαι που θα πρεπει να γινουμε μπιλιες κ να μιλάμε για την προσωπικήμας ζωή.......:confused::confused::confused:Ευχαριστώ

ευχομαι πραγματι κουραγιο σε αυτο που περνας. εχεις βοηθεια απο μητερα ή κάποιον αλλον??/

Τι κανετε μανουλομωρακια?

Γυρισα για λιγο σο σπιτι και ξαναφευγω για να παω στο γιατρο...παμε να παρουμε τις απαντησεις απο τις εξετασεις μας με το Βασιλη

...καλα εγω το χω σιγουρο το σιδηρο...να δω ο Β με τη χοληστερινη πως τα παει...

Αννα το μπροκολο δεν ειναι και τοσο βαρυ, μετα αν φαει αυτο, μπορεις να βαλεις και κουνουπιδι-------το λαχανο ειναι το πιο δυσπεπτο απο ολα. Εγω βεβαια της τα εχω δωσει ηδη και τα 3...αλλα λαχανο μια φορα μονο για 2 μερες

Επισης, μπορεις να παρεις φρεσκα φασολακια απο τη λαικη

Στρατα μου...ασε και ο πατερας μου τα ιδια ελεγε στη μαμα μου πριν απο 20 και βαλε χρονια... Ευχομαι να βρειτε μια μεση λυση και προπαντως να ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!

Οσο για το πως τα προαλβαινουμε........εεεεεε δυστυχως δεν τα προλαβαινουμε και ολες. Εγω παντως με 2 παιδια, δουλεια κ σπιτι...ολο στα πεταχτα μπαινω...τοσο που τα κοριτισα με εχουν ξεχασει...(παραπονο.........)

Σας αφηνω μη χασω το ραντεβου κι ελπιζω να προλαβω να τα πουμε το βραδυ

QuW0p3.png

Τι κανετε μανουλομωρακια?

Γυρισα για λιγο σο σπιτι και ξαναφευγω για να παω στο γιατρο...παμε να παρουμε τις απαντησεις απο τις εξετασεις μας με το Βασιλη

...καλα εγω το χω σιγουρο το σιδηρο...να δω ο Β με τη χοληστερινη πως τα παει...

Αννα το μπροκολο δεν ειναι και τοσο βαρυ, μετα αν φαει αυτο, μπορεις να βαλεις και κουνουπιδι-------το λαχανο ειναι το πιο δυσπεπτο απο ολα. Εγω βεβαια της τα εχω δωσει ηδη και τα 3...αλλα λαχανο μια φορα μονο για 2 μερες

Επισης, μπορεις να παρεις φρεσκα φασολακια απο τη λαικη

Στρατα μου...ασε και ο πατερας μου τα ιδια ελεγε στη μαμα μου πριν απο 20 και βαλε χρονια... Ευχομαι να βρειτε μια μεση λυση και προπαντως να ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!

Οσο για το πως τα προαλβαινουμε........εεεεεε δυστυχως δεν τα προλαβαινουμε και ολες. Εγω παντως με 2 παιδια, δουλεια κ σπιτι...ολο στα πεταχτα μπαινω...τοσο που τα κοριτισα με εχουν ξεχασει...(παραπονο.........)

Σας αφηνω μη χασω το ραντεβου κι ελπιζω να προλαβω να τα πουμε το βραδυ

λογικο ειναι να μη προλαβαινεις ειρηνη μου με δυο παιδια κ δουλεια ..χαρα στο κουραγιο σου:|:-|:|

Βασω χρονια σας πολλα και καλα!Εμεις μολις φαγαμε το τουρλου μας (μοσχαρακι, μπροκολο, μαιντανο, μαρουλι, μισο κολοκυθακι και πατατα)και παιζουμε στο κρεββατακι μας.Αυτο με το θηλασμο και τον σιδηρο δεν το ειχα σκεφτει, εγω θηλαζω και πριν και μετα. γενικα δεν εχω προγραμμα στο θηλασμο.

Λοιπον πως τα καταφερνουμε και τα προλαβαινουμε ολα εμεις που δουλευουμε ε;Απλα δεν αγχωνομαι οπως παλια με το σπιτι που τα ειχα ολα στην τριχα.Επειτα οι μαμαδες που ερχονται το πρωι οταν κοιμαται ο μικρος ολο και κατι θα κανουν, λιγο σιδερο, κανενα ξεσκονισμα, σφουγγαρισμα κτλ.Σε αυτο ειμαι πολυ τυχερη.Θα μπορουσα να εχω και γυναικα μια φορα την εβδομαδα να με βοηθαει αλλα δε νιωθω ανετα να μου κανει μια ξενη γυναικα την καθαριοτητα, ο,τι μπορω το κανω μονη μου, βοηθαει και ο συζυγος βεβαια.

Αγγελικη γιατι εισαι αγχωμενη με το θεμα δουλεια; Ενννοεις το πως θα γυρισεις ή ειναι κατι αλλο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...