Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγ'ω παλεύω να την κοιμίσω ακόμα και συμπάσχω Βασούλα μου με τρελλό πονοκέφαλο...δεν εχω φαει κ φαί σήμερα,μονο κατι σοκολατάκια..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγ'ω παλεύω να την κοιμίσω ακόμα και συμπάσχω Βασούλα μου με τρελλό πονοκέφαλο...δεν εχω φαει κ φαί σήμερα,μονο κατι σοκολατάκια..

κ εγω ακομη παλευω να την κοιμησω,γιατι για πρωτη φορα στα χρονικα ξεραθηκε στα χερια μου ορθια στις 8 κ κοιμηθηκε μιση ωρα:cool:

ειχα κ κατι επισκεψεις που μολις τους ειδε εβαλε τα κλαμματα.

κ εγω πειναω Αντζυ.ολη μερα με μια σουπα ειμαι κ μισο λιτρο κοκακολα:cool::roll:

θελω κ μια τσιγαρουμπα να κανω.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κ τωρα που το θυμηθηκα.

Στρατα μην τυχον κ δεχτεις τα 150 ευρω.

θα θελα να ξερα αυτος ο δικηγορος που το προτεινε κιολας δεν ντρεπεται????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ξανάρθα. Η ζουζούνα μου ξύπνησε μετά από μισή ώρα και τώρα ξανακοιμήθηκε. Το θετικό είναι ότι ήπιε λίγο γάλα κι απ΄το άλλο στήθος κι έτσι δεν θα εκραγώ απόψε.

Κορίτσια, μιλώντας για συνταγές κλπ, έχω να προτείνω ένα σάιτ που έχει συνταγές για εμάς αλλά και για μωράκια. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά:

http://www.thefoodproject.gr/page.aspx?itemID=SPG522&pageNo=1

Έχει συνταγές για φρουτόκρεμες που φτιάχνουν βράζοντας τα φρούτα. Βάζουν και κανέλα, και λέει πως είναι για 6-8 μηνών. Ακούγονται πολύ νόστιμα. Εσείς θα τους τα δίνατε με τέτοιο τρόπο τα φρούτα? Αν κάποια πάει παιδίατρο σύντομα και το θυμηθεί, ρωτήστε να μάθουμε αν κάνει. Η δικιά μου δεν τρελαίνεται για φρούτο και θα'θελα να δοκίμαζα και κάτι τέτοιο, αλλά στην γιατρό θα ξαναπάμε σε ένα μήνα πάλι.

Πάλι φωνάζει. Αχ, αυτό το παιδί...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Η ζουζούνα μου άλλαξε απλώς πλευρό και έβγαλε φωνή.

Άννυ, δυστυχώς αυτή είναι η δουλειά των δικηγόρων. Γι'αυτό πληρώνονται. Υποθέτω ότι όταν γυρίζουν σπίτι, και ειδικά αν έχουν οικογένεια, θα πρέπει να ντρέπονται και να νιώθουν τύψεις. Αυτό βέβαια αν έχουν κάποιο ίχνος ανθρωπιάς. Αλλά να μου πεις αν είχαν ανθρωπιά, θα κάναν τέτοια αίσχη? Τι να πω. Ελπίζω όλα να πάνε καλά Στράτα και να πάρεις την διατροφή που αξίζει το παιδί σου.

Φιλάκια σε όλες. Πάω να ετοιμαστώ για ύπνο γιατί είμαι πτώμα ως συνήθως...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθαμε και εμείς......

Μαράκι ωραίο το λινκ σου, αύριο το απόγευμα αν προλάβω θα κάνω το βραστό μήλο αχλάδι να δοκιμάσουμε.

Κάναμε και εμείς τα ψώνια μας και γυρίσαμε με απίστευτη γκρίνια σπίτι, νύσταζε και προσπαθούσα να την τραινάρω, είχαμε και αποστολή "ντεπόν" λόγω του εμβολίου με έξτρα κλάμα, και από τις 9 παρά κοιμήθηκε. Ξύπνησε στις 9.30 χαρούμενη και σε 5 λεπτάκια ξεράθηκε εντελώς. Ελπίζω να έχει καλό βράδυ όπως εχτές.

Εγώ πρόλαβα και της ετοίμασα το αυριανό της φαγάκι λαχανικά με ζυμαρικό χωρίς κρέας για 1 μέρα να χαλαρώσει το στομαχάκι της, έκανα μπουγάδα σαλιάρες φαγητού και πρόλαβα και έφτιαξα τα νύχια μου λιγάκι. Ο λαιμός μου έχει ξεραθεί εντελώς γιατί η μύτη έκλεισε και ανασαίνω ζαβά, και έχω μια νύστα άλλο πράμαααααααα.

Άντζυ μας έφερες πολύ όμορφα νέα για την Αναστασία μας, χάρηκα πάρα πολύ!!

Κορίτσια μου, να έχετε ένα υπέροχο βράδυ ξεκούραστο και χωρίς διαλείμματα, θα τα πούμε αύριο!!!

Περαστικά στους πονοκεφάλουςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπάι-Μπάι!!!

GaiGp3.png

Βρε κοριτσια

γιατι βιαζεστε να τους δωσετε μπαχαρικα? Δε λεω...σιγουρα θα βαλετε μικρη ποσοτητα...αλλα και παλι τα μπαχαρικα ειναι βαρια για το στομαχι, ιδιως η κανελα

Και σας το λεω εγω που μαγειρευω σμυρνεϊκα και χρησιμοποιω κανελα στα κοκκινιστα και σε πααααρα πολλα φαγητα μου (εννοω οτι μου αρεσουν πολυ, δεν το λεω επειδη δεν τα τρωω...)

ασχετο......

Το Αναστασακι μας δηλαδη τα παει καλα απο οτι καταλαβα ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ! Να παρει και η Νικολιτσα μια βαθεια ανασα. Πηγατε? Την ειδατε?

QuW0p3.png

Γεια σας μανουλίτσες!!!

Πάλι αργά σήμερα!!!!Λείπαμε από το πρωί...πήγαμε Jumbo...IKEA...και μετά στο πατρικό....Η μπουμπού τον τελευταίο καιρό όταν είμαστε με κόσμο δεν κοιμάται εύκολα...επομένως μόλις ήρθαμε εδώ...μπανάκι...γαλατάκι και νανακια!!!!!

Μπράβο στη μικρή Αναστασία που ανταποκρίνεται τόσο καλά!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ θα είναι όλα!!!!:D

Αντζυ μου δεν χρειάζεσαι άλλες συνταγές θα μπερδευτείς περισσότερο...χιχιχιχιχι...Σχετικά με το κοτοπουλάκι το έτοιμο αφού έχεις Σκλαβενίτη κοντά δεν είναι να το σκέφτεσαι...;)

Στράτα δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει...αλλά ούτε εγώ θα συμβιβαζόμουν με 100-150..τα έξοδα του παιδιού είναι πολύ περισσότερα...:twisted:

Βικάκι εγώ μόλις ένιωθα ότι ξεκινάει το κρύωμα...έπαιρνα Comtrex...με πιάνει...!!!Το έχεις δοκιμάσει;;;;

Καληνύχτα μανουλίτσες & μπεμπάκια!!!!Αύριο έχει πρωινό ξύπνημα...γενική και στρώσιμο χαλιών....με τη βοήθεια της Παυλίνας (ο σωτήρας μας στις δουλειές) γιατί μόνη μου δεν θα την πάλευα...:confused:

Αντζούλα, δεν είναι το Αλτσχάιμερ (αυτή την φορά), είναι ότι με μπέρδεψε που είπε ότι γιορτάζει. Εγώ ήξερα ότι γιορτάζουν Μιχάλης/Μιχαλία, Άγγελος/Αγγελική (και Αντζούλα), Ταξιάρχης και Γαβριήλ. Οπότε λέω κάπως έτσι θα την λένε για να γιορτάζει. Τελικά όμως γιορτάζουν κι άλλα ονόματα όπως φαίνεται. Σόρρυ Στράτα μου. Μπερδεύτηκα.

εχεις απόλυτη δικιο!Με λένε Ευστρατια,με φωνάζουν Στρατουλα,όνομα πασίγνωστο στη Λέσβο.Γιορτάζει κανονικά 13 Δεκεμβρίου.Στη Μυτιλήνη μονο το γιορτάζουμε τώρα οπου η 8η Νοεμβρίου ειναι μεγάλη γιορτή -λογω τουΤαξιάρχη Μανταμάδου-κ αργια λογω της απελευθέρωσης του νησιού.:lol:

Χθες ημουνα στα προθυρα νευρικής κρίσης :twisted::mrgreen:κ αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω μ αυτόν τον άνθρωπο.Μέχρι που μου πε αν δεν μπορώ να συντηρήσω τον Ιάσονα να πάρει την κηδεμονία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχω βαλει δικηγόρο απλά ισως να πρέπει να παμε δικαστικά κ αυτό με φθείρει.Εννοειται οτι δεν θα δεχθωτετοιο ποσο,θα ταν αναξιοπρεπες απο μέρους μου.Τελικα ειναι πολυ παλιάνθρωπος.:?:(Έχω απελπιστεί.απλα ταράζομαι που θα πρεπει να γινουμε μπιλιες κ να μιλάμε για την προσωπικήμας ζωή.......:confused::confused::confused:Ευχαριστώ

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βικάκι! Καλημέρα κοριτσάρες! Τέλειο το πρωινό! Πάω να ετοιμαστώ για δουλειά... Τα λέμε το βραδάκι.

Στράτα, ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να πάρεις όσα περιδσότερα μπορείς από αυτόν τον άχρηστο, αλλά πάνω απ´όλα να μην ταλαιπωρηθείτε εσύ κι ο Ιάσωνας. Πρέπει να ´ναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που περνάς. Καλό κουράγιο...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα κοριτσάκια, ενω σας διαβαζω αποσπασματικα δεν προλαβαίνω να σας γράψω κατι που φυσικα σημαίνει πως δεν θυμαμαι πολλά πράγματα.

Θα σταθω στα καλα νεα της Αναστασιας μας!!! Γρηγορα να πάτε στο σπιτάκι σας κορίτσακια!!

...και στα άσχημα της Στρατας! Οτι και να πει για τον τυπο είναι λίγο!!! Δύναμη να έχεις και υπομονή!!!

Στα δικά μας τώρα η μκρή έχει γίνει πιο απαιτητικη απο ποτέ, όλη μέρα γκαρίζει! Ακομη και στη βολτα με τον καρότσι μόλις το σταματησω μας ακουνε τρια τετράγωνα!! Ξυπνάμε αξημέρωτα ( ευτυχως κοιμάται νωρις οπότε δεν παραπονιέμαι) και 4:shock: δοντάκια ειναι έτοιμα να ξεπροβάλουν! κι όλα αυτα τωρα που έχω και γω αγχωθει και τρέχω με διαφορα όταν όλοι οι άλλοι γύρω μου κάνουν την πάπια για το οτιδηποτα μιας και το μονο που μας νοιαζει είναι το γλέντι!! Ας γίνει ο γάμος με το καλό και θα τα ακούσουν για τα καλά!!

Σήμερα στρώνω χαλιά άντε να γίνει και αυτο γιατι πολύ το άργησα! ( πάλι καλά που έχουμε τα καλοκαιρινα και δεν παγώσαμε).

Φιλενάδες αυτα προς το παρόν θα τα πούμε μετά!!!

ΥΓ Αντζυ μου εχει μπλοκαρει το μυαλο μου και δεν μπορω να σκεφτω καμια συνταγη! Μολις μου ρθει θα σε ενημερωσω!!! Μη νομίζεις ότι σε ξεχασα και αρχίσεις την γκρίνια! χαχαχα:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Κοιμηθήκαμε μια χαρά χθες με την μικρή, με τα στάνταρ 2 ξυπνήματα τα οποία εγώ δεν θυμάμαι, μου τα είπε ο Τ. το πρωί. Μιλάμε πέφτω λιπόθυμη για ύπνο κορίτσια. Θυμάμαι μόνο ότι κατά τις 2.30 ξυπνησε η μικρή κ την πήρα στο κρεβάτι...μετά κενό.

Τώρα για να δούμε τι θυμάμαι!

Τάνια μου κουράγιο με τις ετοιμασίες, το άγχος είναι μέσα στο πρόγραμμα για τις νύφες, σου ξαναλέω βρες λίγο χρόνο και πήγαινε για καμία περιποίηση, κανένα μασαζάκι!!!

Βλέπω Βίκυ και Μαρία προλαβαίνετε να ανοίξετε και το καφέ πριν την δουλειά! Εγώ γιατί κάθε πρωί τρέχω;; Μήπως πρέπει να ξυπνάω νωρίτερα;

Αλεξάνδρα καλές δουλειές σήμερα!

Μαρία εμένα η παιδίατρος μου είχε πει να δίνω μήλο και αχλάδι βρασμένα, λόγω του ότι είναι δύσπεπτα. Δεν ακολούθησα την συμβουλή και έδωσα αχλάδι κανονικά ωμό και μήλο δεν της έχω δώσει ακόμη. Για μπαχαρικά πάντως κι εγώ διστάζω λίγο.

Τώρα για την Στράτα, έχω να σου πω να σταματήσεις να συζητάς με τον (δεν θυμάμαι όνομα, σόρρυ). Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Άσε τους δικηγόρους σας να κάνουν τις σχετικές διαπραγματεύσεις για διατροφή και επικοινωνία. Κορίτσια μου για να υποστηρίξω το επάγγελμα, δεν είμαστε ελεεινά, τρισκατάρατα γουρούνια, αλλά εντολοδόχοι του εκάστοτε εντολέα-πελάτη και υποχρέωση μας είναι να μεταφέρουμε τις δικές του θέσεις κ απόψεις. Ούτε ψυχολόγοι είμαστε, ούτε σύμβουλοι γάμου να βάζουμε μυαλό στον καθένα. Έτσι αν ο πελάτης μας είναι μπιπ μπιπ - μπαν μπαν, φαινόμαστε κι εμείς έτσι.

mWsZp3.png

Καλημέρα, εμείς όλα καλά αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Έβαλα 3 πλυντήρια χθες και θέλουν σίδερο οπότε όταν κοιμάται ο πασάς σιδερώνω. Δούλευα κιόλας κλασσικά. Δεν θυμάμαι και πολλά μόνο να ευχηθώ στο Αναστασάκι καλή ανάρρωση και να γυρίσει γρήγορα σπιτάκι της.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...